Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#147053) notika77 válasza Rideghváry (#147043) üzenetére


notika77
senior tag

Nincs saját "Efficiency hatékonysági együtthatójuk".
A WN8-at nem az XVM-esek fejlesztették. A WN8 fejlesztői a WN8-at úgy alkották, meg, hogy a WN7-tel szemben, az elvárt értékek (dmg, kill, spot, def., wr) minden tankra egyénileg legyenek meghatározva a begyűjtött statisztikák alapján. Ezek az értékek 28x lettek módosítva az idők során, egészen a v29-es verzióig. Majd a v30-at (2017.05.06-án) úgy adták ki, hogy ezt leszarják, mert a statisztikák begyűjtése túl sok munka és ezért a v30-ban már nem tankokra van lebontva az elvárt sebzés és a többi érték, hanem csak tier és osztály szintre. Ezzel a WN8-at megölték és visszabutították a WN7 szintjére. Ezt a butítást nem hajlandó az XVM csapat követni és ezért nem alkalmazzák a v30-as elvárt értékeket, amit viszont időközben a legtöbb statisztika oldal és statisztika mod is "elfogadott", mert nincs jobb.
Nem úgy néz ki, hogy bárki is átvenné a WN8 elvárt értékek karbantartását, ezért ki lehet jelenteni, hogy a WN8 halott!
Egyébként is teljesen betett az összes statisztikának a lightok, arty-k átvariálása, a stun sebzés stb., ezért az XVM-esek azt fontolgatják, hogy ki is veszik a WN8-at az XVM-ből, de közben az XVM beállításakor választható többi értékelést sem ajánlják használatra, mert azok sem korrektek. Ráadásul a WG-nél is egyre többször utalgatnak arra, hogy a kliens modolhatóságát meg akarják szüntetni.
pl. A feature to hide your stats should be introduced, but there are a number of nuances that makes this very complicated. Wargaming is thinking that this might be among the allowed mods. But this will only happen once the client is shut down for mods, which is being taken care off. [link]
Kicsit keresgéltem és magyarul is megvan Scheff jóvoltából
Pár napja volt hír arról is, hogy a WG is új értékelésen dolgozik és le fogja cserélni a jelenlegit. Amit eddig hallottunk róla, aszerint lehet, hogy jó lesz és az fogja váltani a WN8-at. :) Ha netalán tényleg sikerülne jót létrehozniuk, akkor biztos választható lesz annak megjelenítése az XVM-ben is, ha lesz még XVM.

A lényeg, hogy sem a WN8-as brigád (sok meló ingyen), sem az XVM-es nem igazán hibáztatható a kialakult helyzetért. Leginkább talán a WG-t lehetne okolni a változtatások miatt, de neki meg nem is volt köze a WN8-hoz :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.