Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#146201) jano_77 válasza Kean_Sorbo (#146200) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nagyon köszönöm :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#146202) lacibacsi válasza Project: A (#146183) üzenetére


lacibacsi
addikt

Nincs semmi megvetendő abban, ha valaki gyenge játékos és ezzel tisztában is van. Ha tudod, hogy nem vagy még jó, akkor tudsz fejlődni. Egyáltalán nem kritikán aluli az 1000 alatti sebzés sem. (Legalább is remélem, mert az overall átlagom nekem sem éri el az ezret...) A probléma csak az (ahogy azt már többen is leírták), hogy egy T8 prém tankkal muszáj hoznod a jó átlagot, mert különben azzal sem fogsz keresni, csak a kefét rágod majd... Ne légy türelmetlen!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#146203) Atti777 válasza GeneraL_XTX (#146186) üzenetére


Atti777
senior tag

"lehet ebből free xp lesz az Emil-ig...."

Aztán csak óvatosan, maradjon free az Emilre is :DDD

Путин, иди нахуй!

(#146204) e-newsee válasza Project: A (#146185) üzenetére


e-newsee
addikt

Amúgy meg, ha kicsit is szereted a TD stílust, akkor ott a 6-os Dicker max, kb 4k, és tierjéhez képest nagyon jól keres. Ha 3-4 sebző lövésed van (kb 1000dmg), és van pár supportod is, akkor még vesztes meccsben is képes 20k körül keresni. Tény, hogy képzetlen legénységgel kínszenvedés, de amint megvan egy majrélámpa, és javul az álcája, előjön a fun oldala is. Én kezdetben nagyon utáltam, és majdnem becseréltem egy másikra, amikor lehetett, de most már megbékéltem vele, és jól lehet vele húzni a német TD legényeket.

Ha mindenképpen nagy tiert akarsz, bár azt én sem ajánlom ennyi meccs után (saját tapasztalat), akkor az M4A1 revó szintén jó pénznyomda. Nagy az alfája, viszont nagyon papír med, lassú a töltése, és mivel 8-as, gyakran lesz 10-es meccsben.

Ez a kettő megvan nekem, azért tudom mondani, a többi ajánlottat még nem próbáltam. De az igaz, hogy számolj úgy, hogy ha 15-öd van rá, és azt mindenképpen el akarod költeni, akkor mondjuk veszel egy 90 napos prémet 8k-ért, a maradékból meg vígan kijön egy 5-ös, és egy 6-os prém tank.

(De akár elmehetsz a pároddal vacsorázni. Az is egy kvázi rövid távú prémium előfizetés. ;] :P )

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#146205) dokee78 válasza #77646080 (#146197) üzenetére


dokee78
félisten

Nem volt benne automata tűzoltó.
De akkor ahogy mondták a 100-as benzin miatt gyulladhatott.

[ Szerkesztve ]

(#146206) #77646080 válasza dokee78 (#146205) üzenetére


#77646080
törölt tag

Oké, félre értettem. :B Akkor szimpla pech... :D

(#146207) Kotomicuki válasza Project: A (#146183) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Ne hallgass rájuk! :N
Nézz videókat és gondold el, hogy te, hasonló szituációkat ki tudsz-e harcolni magadnak, el tudsz-e érni, mint amiket azokban látsz!

Ha a kredittermelés a fontos, akkor feltétlenül egy akciós(!!!) tier VIII-as gép a megvásárlandó, a lehető legnagyobb alapátütéssel - ez a T34 lesz, ha minden igaz - , de az sem rossz ötlet, ha a bevétel-haszon arányát hasonlítod össze a wot-táblázatok, vagy a videók alapján (ez is sok időt igényel, de a valós átlag nem hazudik - fontos, hogy a fogyócikkek használata is benne legyen (aki előre, akciókor veszi azokat, azoknak ez az összeg nem szerepel az adatlapján - de ezzel is sokat tud keresni)). Így már a M4R. és a T-34-3 is képbe kerülhet, ha meg tudsz barátkozni velük - utóbbi a különösen nehéz eset.
M10/Párducot-ot messzire kerüld, csak idegbajt lehet tőle kapni, azt a keveset, amit keresne, meg elviszi a sok mindenre nem való prémium lőszere! Akkor inkább már a SU-122-44...
Jó legénység nélkül semmivel sem fogsz tudni érdemi "játékot" folytatni!

Azt azért tegyük hozzá, hogy kezdő wot-osként még nagyszerűnek tűnhet ez a "játék" - "alul" teljesen más, mint "felül" - , de egy idő után, pláne, ha olyan pixisbe dob a script, akkor nagyon nagy csalódást is tud okozni, sz'al, meggondolandó, hogy egyáltalán érdemes-e költeni rá, amíg még nem jártál ott "fönn"...

Szerk: D.Max-ot is kerül el: bitang lassú a mai, hegy hátán púp pályákhoz! ...és Tier VII alá ne add, ha valóban keresni is akarsz!

[ Szerkesztve ]

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#146208) Emu


Emu
őstag

Van itt valaki aki rendszeresen játszik Panther/M10-el?
Régebben kapott egy kis buffot az ágyú, akkor nagyon szerettem vele menni. Mostanában van prém, ezért többet mentem vele, de olyan mintha belenyúltak volna a szórásba, nem lehet vele távolról csipegetni, mert teljesen beszűkülve sem találom el a másik felet, nem hogy a gyenge pontokat. Tapasztalt valaki ilyet, vagy csak az RNG szórakozik velem?

(#146209) Chris0321 válasza Kotomicuki (#146207) üzenetére


Chris0321
addikt

Nekem van T34-esem, igaz két éve nem használtam mert nem játszottam azzal az accounttal de már akkor sem ajánlottam volna kezdőnek. Igaz az átütése nagyon jó, de nagy és lomha amit tudni kell használni hisz a dombos terület a kedvence amit tudni kell és ki is kell tudni használni. Nekem egy képzett legénység ült benne mindennel amire szükségét éreztem mégis nem egyszer felüdülés volt átváltani a Panther/M10-re ami sokkal mozgékonyabbnak tűnt és jobban is élveztem nem egyszer a játékot még a gyengébb átütés ellenére is és a kreditet is nagyon jól hozta. Igaz ahhoz is van legénységem így nem volt vele olyan nehéz de képeztem is vele, mert a német med ágon több tankot megtartottam.

(#146210) Kotomicuki válasza Emu (#146208) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Nem ez teljesen "természetes" dolog az M10/Párduccal -> valahol meg kell fogni a pénznyomdát, ha már nem fizette ki a teljes árat azért (t 8 prémium gép, 2-3x annyiért) az illető...

(#146209) Chris0321:

Sajnos, nagyon kevés és egyre kevesebb az az alkalom, amikor felüdülést tud nyújtani az M10-es Párduc, mert, ahogy azt fentebb megjegyezték, kapott is vmit, hogy papíron jobban mutasson és ne legyen egy T6-osnál is gyengébb - mer' az vót - , de el is vettek tőle - bár, ez utóbbi a többi tankra is igaz, sajnos!

Anno a bevonatos optikát be kellett cserélnem a plusz páncélzatra, mer' minden 2., bekapott találat elvitt legalább 1-1 legényt (és/vagy modult) belőle - ezzel ez sokat javult. Így viszont a sánta csiga is gyorsabb nála és eléggé nehézkes a mozgása - olyan angolosan közepes tank lett, a rosszabbik, "makacsabbik" fajtából.
A régi jó sniper-kedést el lehet vele felejteni a 9.x-es érában, így közel kell menni az ellenhez, ahol csak a HP-jából és a társak segítségéből - ami eléggé kétes és kivételes dolog - él meg, mer' a sebzése az a nullához konvergál tier 8-ban, amit gyakrabban kap a max. tier 6-ba való ágyújával, mint a saját szintjét - gyakorlatilag az "ellenséghez közel" XP-t szorozza fel a prémium jármű volta.
Már a T 6-os nehéz tankokon sem tud érvényesülni - szemből - a prémiumlőszere - az elfutáshoz meg lassú, ill. nem tart ki addig a HP-pool... - , mert az ágyúszűkülés csak papíron "jó".
A harcmodora meg igényelné az ellenséggel való folyamatos érintkezést - kb. mint a tárasok - , mer' a csak egy-egy lövésre kiugrokba ez a tank veszít, bármivel szemben...
Csőlehajlás nincs, a beforgatott UFP és néha a lövegpajzs fog meg dolgokat, de ez szintén eseti, így, a lassú mozgásával és az egyre gyakoribb csőpályákkal együtt, már nagyon nehéz az oldalba kerülést megvalósítani vele, ahol igazán elemében lehetne.

Azt elismerem, hogy bátortalan, még tapasztalatlan t 5-ösök ellenében pedo-tank szerepkörben tud tetszelegni, de nem ez az általános!

Nálam a 6. képessége elején jár a legénysége, tehát BiA, álca, pontosság- és látótáv-növelés, majrélámpa, szerelés és a 2 "védekező"-skill mind-mind megvan.

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#146211) jagada válasza Project: A (#146183) üzenetére


jagada
őstag

T5-ös prém tankkal, prém előfizetés nélkül nem lehet farmolni...

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#146212) BÁ Nutrition válasza Kotomicuki (#146210) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Az m10 sokkal mozgekonyabb a sima parducnal. Gyakorlatilag egy vk3002m. Amnyi h kaphat 5db 8as ellenfelet mig a masik 3at. Cserebe bonusz kredit,xp es legenyseget cserelgetheted
En amugy alig hasznaltam gold loszert hozza

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#146213) mcwolf79 válasza Kotomicuki (#146210) üzenetére


mcwolf79
veterán

No offense, de attól hogy te nem tudod használni az nem jelenti azt, hogy szar a tank.
Mivel tier limites nagyon ritkán kell csak prémlőszerhez nyúlni.
A páncél elmegy, tornya viszonylag erős. Nem egy bolonbiztos tank, nyugtod lelkiismerettel nem ajánlanám egy kezdőnek, de amit állítasz róla, az teljesen valótlan.
Ja, mivel olcsó bele a lőszer és a javítás, még keresni is lehet vele.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#146214) Kotomicuki válasza mcwolf79 (#146213) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Valóban, ha nem lövök vele, csak "biztosat", akkor lehet vele keresni, mer' a javítását visszahozza és attól függően, hogy meddig sikerül vele életben maradni, még hozhat is némi nyereséget!
A prémiumlőszer az ágyúszűkülést volna hivatott "javítani", de igazatok van: ez sem segít ezen a tankon!

Még mindig azt mondom, hogy nagyon eseti a jó csata vele, mer' az nem ezen a tankon és a kezelőjén fog múlni, elsősorban!

Azért, mert neked - általában - mást dob a script, még másnak lehet nem kellemes élménye, ezzel a tankkal... :U

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#146215) Zolee_70 válasza e-newsee (#146204) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Ravioli nem való kezdők kezébe, instant halál, minek ajánlgatod?
Inkább a T26m annak van páncélja is, és nem lehet vele berambózni, mert tetű lassú.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#146216) mcwolf79 válasza Kotomicuki (#146214) üzenetére


mcwolf79
veterán

Csak ismételni tudom magam : te nem tudod ezt a tankot kezelni, ez egyértelműen user error.
Ha úgy használod ahogy kell, akkor jó tank. Ha nem akkor persze hogy nincs siker.
Ez (akárcsak a Panther) egy support tank. Ez nem egy harcos orosz tank, ha úgy használod hamar a garázsban kötsz ki.
Ez az elmélet pedig a prémlőszerről és a szűkülésről nettó baromság.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#146217) Kotomicuki válasza mcwolf79 (#146216) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Sajnálom, én meg annak hiszek, amit a játék nekem mutat és az meg nem olyan szép, ahogy azt lefested! :R

Leginkább ahhoz tudnám az M10/Párducot, ill. a vele való "játékot" hasonlítani, mint a HMS TOG II-el való "evezést": ott is azért dob némi XP-t és kreditet a wg, hogy a másik 15-öt jól szórakoztasd... :K

[ Szerkesztve ]

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#146218) BÁ Nutrition válasza mcwolf79 (#146216) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Pl 3 masodpercenkent losz olcson. Csomo helyzetben siman lancolhatsz amikor is kapod a kreditet ingyé.. meg sebezhetsz is ket lancolas kozben ha egyutt nem megy a ketto

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#146219) Kotomicuki válasza BÁ Nutrition (#146218) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

De ahhoz a 3 másodperc alatt találnia is illene az ágyújának, de az akkor még mindig csak szűkül... (extra fogyócikk nélkül, mer' azzal már nemigen keresne, hosszútávon)
Az a pontosság, ami papíron van, messze nem jellemzője már ennek a tanknak, így az a 150 pen nagyon kevés tud lenni az esetek zömében.
Ezért mondom, hogy nagyon eseti és nem ezen a tankon és a kezelőjén fog elsősorban múlni a csatavégi összesítés eredménye.

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#146220) jano_77


jano_77
nagyúr

mondja meg nekem vki, hogy hogyan lehetséges az, hogy az E4 ammorack lövését jobbról mutatja a találatjelző mod, holott azon az oldalon a lenti völgy van és csak a mieink voltak?!?

Az volt a szép az egészben, hogy mikor rohantam, hogy spottoljak az enemy light-ját fel is spottoltam és kapott szintén egy ammoracket, azon csodálkoztam épp, hogy aztaaaa.....mikor jött nekem is a garázst jelentő lövés. :B

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#146221) jr1994 válasza jano_77 (#146220) üzenetére


jr1994
addikt

Amíg nem néztem meg a képet azt hittem csapattárs volt az az E4 :D valószínűleg​ rosszul láttad.

De azok a modok omg :(

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#146222) IMIIKE1998 válasza jagada (#146211) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

Nekem sikerül, de nem könnyű valami, főleg, ha nem játszol túl jól kis tierben. De gyanítom iróniának szántad, mert az accod alapján neked is csak sikerült kreditet gyűjteni velük.

(#146223) jagada válasza IMIIKE1998 (#146222) üzenetére


jagada
őstag

Nem ironizáltam. A mostani játékosállománnyal komolyan az a véleményem, hogy már nem lehet T5-ben farmolni, szinte kizárólag vörös játékosok tobzódnak az alacsony tartományban és fogalmuk sincs róla, hogy ki az ellenség akit lőni kell, vagy mi az a bázisfoglalás, és hogy miért nincs hasznára a redline-on kempelő med tank a csapatnak.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#146224) mcwolf79 válasza Kotomicuki (#146219) üzenetére


mcwolf79
veterán

Na csakhogy rámutassak, hogy lehet vele keresni,és állításoddal ellentétben használható tank:

Az uccsó azért olyan xar, mert a kedves csapattárs Type64 belémlőtt párat,és a maradékot könnyebben leszívta az nmy.
De sztem ha nem baxxa el a köröm, meglett volna 3 kör alatt a 80-100k kredit.
És ezek kötül egyik sem kimagasló kör, ennél futottam sokkal jobbat is. Egy prémlőszert sem lőttem el, olyan célpontot kell keresni,amit visz a sima is. Ennyi.
Ha tudod használni,jó ez a tank, ha béna vagy ,akkor nem. De ez a legtöbb tankra igaz.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#146225) wwenigma válasza mcwolf79 (#146224) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Mar nem azert de prémmel is ad egy normal tank ennyit es melle tobb az xp.... :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#146226) Tarill


Tarill
őstag

Üdv! Családi problémák miatt keresek valaki megbízható személyt aki leszorzózná pár napig a tankjaim, nem létfontosságú a dolog de hátha van valaki akinek lenne kedve mert nekem nem tudom mikor lesz újra alkalmam :(

(#146227) Czmorek válasza Tarill (#146226) üzenetére


Czmorek
aktív tag

Üdv! Hány darabot? Mert nem mind1, hogy 10-et, vagy 50-et :D

(#146228) Chris0321 válasza wwenigma (#146225) üzenetére


Chris0321
addikt

Már nem azért de akinek ajánlottuk/tam a tankot eredetileg megmondta, hogy nem vesz prémet így nála az alap jövedelem a meghatározó és prémmel ez is többet hozott volna.

(#146229) Tarill válasza Czmorek (#146227) üzenetére


Tarill
őstag

3-4 et

(#146230) Chris0321 válasza Tarill (#146229) üzenetére


Chris0321
addikt

Annyira biztos találsz önként jelentkezőt. Esetleg írd be milyen tankokról van szó, hátha van közre olyan amit valaki ki szeretne próbálni és így összekötheti a kellemest a hasznossal.

(#146231) wwenigma válasza Chris0321 (#146228) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Effektive rosszul csinaljatok. Miert ajanlotok neki premtankot mikor egyertelmu hogy penzkeresesre kell neki es jobban jár ha inkabb premium elofizut vesz mert akkor mindennel +50% pénz jön? Plussz extra xp...mondjuk ha a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hulye. Mindenki ugy csessze el a pénzét ahogy akarja, de ez még nem valtoztat a fentieken.

Ma eddig 56 csatából 7 kört mentem prémtankkal - nem a legjobbakat - és 860k plusszban vagyok 50% WR mellett.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#146232) Chris0321 válasza wwenigma (#146231) üzenetére


Chris0321
addikt

Mivel ezt írta: Nincs prémium fiókom és nem is igen lesz.
Direkt prém tank vásárlásához kért tanácsot így abban is adtam.

(#146233) Kotomicuki válasza mcwolf79 (#146224) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Igen, pontosan ez az: ha a csapattárs, ha az ellenfél...
Sajnos, önmagában ez egy nem elfogadható tankká lett és ahogy céloztam rá: a wg szinte csak azért honorálja egy kicsit jobban a vele való játékot, hogy az ellen 15-jének is legyen sikerélménye.

Amennyiben visszakapná az ágyújának pontosságát, úgy még a so-so kategóriát megüthetné, de anélkül...

Régi képeket talán én is tudnék előkotorni, amin a pálya egyik végéből el tudott találni egy, a másik oldalon vitézkedőt. De most csak a tiedhez hasonlatosan gyalázatos körökre telik a tanktól (kilőtt lövedékszám/sebző találat), mert a kapáslövéseket eleve el kell felejteni vele, de még a teljesen beszűkült célzókörnél is hajlamos a mellékre - 100-200 méteres távon, nem 700-on, mint régen... és mindezt 0,29-es pontosság mellett!!! - , akár egymás után többször is. Így meg hiába olcsó a lőszere, ha nem jöhetnek az eredmények, mert csupán mozgó céltáblaként riogathatja a szemben lévőket...

Ha a vásárlójelölt csak fele ennyit tud, egy T. 8-assal is keres ennyit és ahhoz nem kell se az ellenfél, se a csapattárs... (T34-et kigurítod és benyomod az "R"-t, vagy nem, de: 20-30k és nem lőttél egyet sem)

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#146234) Chris0321 válasza Kotomicuki (#146233) üzenetére


Chris0321
addikt

A T34-essél 20-30.000 plusz lövés nélkül? Melyik játékban? Plusz prémium nélkül mert akinek kellene a tank nem használ?

(#146235) Kotomicuki válasza Chris0321 (#146234) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Mér'? Má' nem úgy van?
Régen, amíg nem büntették a dezertálást, ennyiből állt a T34-el való "eccerű" kreditgyűjtés... ;]

Amúgy, a prémium fiók igazán csak napi 50-100 csata fölött hozna "többet" - ezeknél a script-tel mesterségesen butított eredményeknél - , mint egy egy év múlva is bármikor kigurítható prémium tank.
Igen, a kettő együtt érne igazán vmit, de, ha választanom kéne, én is a tank mellett tenném le a voksom.

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#146236) wwenigma válasza Kotomicuki (#146235) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Akkor ne T8-ast ajanljatok, igy is tele van mar bottal a T8... ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#146237) Kotomicuki válasza wwenigma (#146236) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Ugyan már, egyel több, vagy kevesebb, már édes mindegy...

A vevőnek a kreditgyűjtés volt a fő és egyetlen kitétele a prémiumfiók elutasítása mellett, ehhez meg egy drágább T8-as a legmegfelelőbb!
Majd belejön, ha meg nem utálja azt a rengeteg és "érthetetlen" mellét/lepattanót...

[ Szerkesztve ]

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#146238) e-newsee válasza Zolee_70 (#146215) üzenetére


e-newsee
addikt

Pont nem ajánlottam. Úgy általában a magasabb tiert nem. Csak azt írtam, hogy ha mindenképpen nagy tiert akar venni, akkor az is egy opció, mert még gyenge kézben is jól keres. Én a saját tapasztalatom írtam le vele. Hidd el, tudom, hogy nem kezdőbarát. :)

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#146239) Chris0321 válasza Kotomicuki (#146235) üzenetére


Chris0321
addikt

Akkor biztos az enyémmel valami gond van mert nekem egy 2016 elejei képernyőmentésemen 10 lövés ebből 8 talált 2562 sebzés 706 asszisztra adott prémmentes nettó 39.633 kreditet.

(#146240) galervin93


galervin93
őstag

Ez a 30v30 érdekes. Tetszik, hogy van mozgástér, nem vesznek észre az első pillanatban. Jó nagyok a távolságok, lehet menni, bujkálni. A városi részben mindig nagy heavy-feszt van, én itt T57-tel marha jól szórakozok, lehet csapatni rendesen, csak okosan, de mégis agresszívan kell bemenni. Én nem a legszélén megyke a városnak, hanem beszaladok a közepére, így egyrészt meglepem rögtön az elején a "bevonulókat", másrészt ha nem elég tökös az ellenfél és/vagy vannak társaim, rögtön jó kis pozíciót alakíthatunk ki a városban. A másik fele a térképnek meg "lépegetős", előrenyomulós, bujkálós, az sem rossz. A közepe szóra sem érdemes, oda kellene valami okosabbat kitalálni.
Ja igen, rengeteg a bot, lehet darálni őket rendesen, ne sajnáljátok. :D

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#146241) zodo


zodo
nagyúr

Hogy volt az ISU-152 BL-10-es lövegének cseréje?

Kapta a D-4S-t eddig tiszta de ugye ez a cserélt BL-10-es löveg anno ki volt fejlesztve így akkor Object 704 -en ismét ki kell fejleszteni mert úgy mond elveszett?
Esetleg bent vár a raktárban vagy kifizették a vételárát?

[ Szerkesztve ]

(#146242) zozyk


zozyk
addikt

Ez azért elég vicces... :DDD

4/7 volt este az AMX 30,gondoltam futok még reggel 3 kört,hogy azzal is meglegyen a 10 meccs.

6/9-nél gondoltam,ha nyerünk,megtörik a 6/10 átok,hát nem sikerült. :D
Olyan sima vereség volt,mint a huzat,nálunk csak X medek,ellenfélnél IS-7 & IS-4. Úgy gyalogoltak át a pályán,élvezet volt nézni. :DDD

(#146243) szbalogh


szbalogh
őstag

Hát ez egész sima ügy volt. Szinte alig próbálkoztam vele.
MT-15

Nick: HE_Storm

(#146244) mcwolf79 válasza Kotomicuki (#146233) üzenetére


mcwolf79
veterán

Te (már bocs) de borzasztóan értetlen vagy. Amúgy továbbra is nyomod a hülyeséget.
Amit mondasz egyébként igaz, DE a pontosság nerf óta ez minden tankra igaz. Minden tankkal jelentkezik a földbe csapódó vagy a világ végébe elszálló lövedék, de míg mondjuk az általad ajánlott T-34 esetében 14 másodpercet várhatsz az újra próbálkozásra ennél 3 mp után újra lőhetsz.
világos hogy pl. egy Skorpion G-vel többet lehet keresni, de az azért drágább is.
Amúgy ha már amcsi heavy-t emlegetsz, akkor már inkább T26E5 (már amikor kapható). Azzal sokkal élvezetesebb a játék, ellentétben a T-34-gyel.
Ja, még egy inkompetens játékos magas tier - ben. Mit számít az igaz? Azért olyan kotvány a magas tier - ben a játék, mert csak pár ezer játékosnak ajánlották, hogy vegyen tier 8-as prémtankot kreditet keresni, pedig sík hülye a játékhoz.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#146245) #77646080 válasza wwenigma (#146231) üzenetére


#77646080
törölt tag

A kacsás példa ezúttal öngól volt. :)

[ Szerkesztve ]

(#146246) GeneraL_XTX válasza zodo (#146241) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Nem kell kifejleszteni újra a BL10-et. Az ugyanúgy megmarad kifejlesztve, csak az ISU-n nem használhatod többé.

(#146247) Kiki18 válasza GeneraL_XTX (#146246) üzenetére


Kiki18
őstag

Én is úgyláttam, hogy az obj fejlesztési fájában már ki van fejlesztve. Depóba nem tették, de hogy az árát emiatt visszaadták e vagy sem...nem emlékszem. :(

(#146248) #77646080 válasza Kiki18 (#146247) üzenetére


#77646080
törölt tag

Nem kaptunk pénzt, de úgy gondolom, nem is járt volna. Klasszikus csere ügylet volt, kredit mozgatása nélkül. Egyik ágyú helyébe került a másik. Nem volt miért visszaadniuk pénzt.

(#146249) jr1994 válasza szbalogh (#146243) üzenetére


jr1994
addikt

Gratulálok! :C Én is 140-nel csináltam meg anno, miután BC-vel annyit próbálkoztam hiába, ezzel meg 20-30 csatán belül meglett :)

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#146250) po1son


po1son
addikt

Melyik Magyar top klánhoz érdemes csatlakozni jelenleg? (Triggen kívül)

STEAMID/WOT nick: po1son_

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.