Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ezt a lagot mikor akarja orvosolni a WG? Folyamatosan csinálja a mikrolagokat...
Fully electric lifestyle!
-
jozefgucci1
addikt
válasz SoulReaver #134953 üzenetére
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz SoulReaver #134953 üzenetére
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Gyuri27
félisten
válasz SoulReaver #134956 üzenetére
Véletlenül sincs összefüggés a napszakok pingje közt.
Amit írok csak illúzió.
Ahogy én tapasztaltam van a hétköznap kora délutánig és utána. Illetve hétvége.
Jól mérhetően több nagyobb a ping.Amd - Radeon - Ryzen
-
rlazol
veterán
válasz SoulReaver #134958 üzenetére
Fura nálam minden rendben. Próbáltam mindkét szervert, minden napszakot az elmúlt héten, de nem volt semmi lagom. Mondjuk nagyon sokat nem játszottam, pár 10 csatát / nap.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jozefgucci1
addikt
válasz rlazol #134959 üzenetére
Nálunk a klánban többeknek van lag problémája ,különböző stolgáltatóktol szóval szerintem létező jelenség. Olvastam azt a pár posztot a hivatalos oldalon és kíváncsi lennék ezek honnan játszanak , hogy náluk nincs lagg ?
Másik kérdés. Aki CW csatákon résztvesz szinte mind tapasztalja azta hatalmas akadást amit a játék produkál amint egyszerre több tank spotolódik fel. Ezzel is csinálhatnának már valamit.Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Emu
őstag
válasz SoulReaver #134958 üzenetére
Tegnap éjjel, mikor összesen 40 ezren voltunk a két szerveren, akkor is belagolt. Nekem soha egy online játékkal nem volt gondom mióta ennél a szolgáltatónál vagyok és a ping is stabil. Napközben 25-35, éjjel 15-25 de mikor jön a lag 100-150 közé ugrik 2 mp-re.
Pingtestet is csináltam nálam nincs kiugró érték...szerintem is a WG sáros... -
Gyuri27
félisten
-
Emu
őstag
válasz SoulReaver #134962 üzenetére
Én nem rég telepítettem újra WOT-ot, mert más gondom is volt de egyik sem oldódott meg
-
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #134970 üzenetére
Elvileg lehetséges. De ha ez a laggos szerver kell ahhoz, h ma is 1400 komb. sebzés átlagot tartsak az V-ös Leoparddal és 961-re emeljem a Marks of Excellence gördülő átlagot, akkor még sok-sok ilyen lagot kérek.
Szerintem észrevenném, lévén, van, h laggol és olyankor észreveszem, csak ritka esemény.[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Talán még azt tudom elképzelni, hogy a hd és sd kliens is bekavarhat.
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #134974 üzenetére
Az úgy pontatlan volt.
Nagyon ritkán előfordul. Egyszer-kétszer volt számottevő 3 év alatt.
Egy-két havonta előfordul kisebb lag, rendszerint csak 1-2 csata erejéig. Mostanában nem laggoltam, vagyis ez a mostani mizéria, ami a jelek szerint mindenkit érint, nálam nem tapasztalható (erre értettem a "soha"-t, sry).[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Második meccsem a szteroid lowe-vel link nem volt szép meccs és az ellenfél sem volt nagy szám szerencsére.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #134897 üzenetére
Nincs replay. Mókás csata volt pedig. Swamp-on biztos volt hogy az egyik oldalt simán bukni fogjuk, ezért átmentem full yolo-ba és letoltam a másik oldalt. Többnyire kisebb tankok jöttek szembe, így gyorsan ledaráltam őket.
Ha összejön az ász felrakom. Annyira megkedveltem, hogy úgyis többször megyek mostanában vele.szerk.:
Beindulnak a 6. évfordulós nyereményjátékok?
6th Anniversary Contest – Six Shooter
Többek között type59-et lehet nyerni.[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Valaki használja a pwnwin-t? Nekem nem működik, nem akarja beadni a pontokat..
-
Emu
őstag
válasz jano_77 #134979 üzenetére
Ha ugyanez az ágyú van E4-en is, akkor az elég troll. Van olyan kör amikor szinte Grille pontosságú, van olyan mikor 100m-ről E100 felső lemezét találod el az alsó helyett... Ha meg még szét is lövik akkor
@kchryss: jól értem, hogy 25 csata átlagát nézni?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz rlazol #134967 üzenetére
Fentebb leírták: ez nem a wg sara. Közben van a probléma. Emlékszem, valamelyik régi patch után 2 hétig nem tudtam játszani, én is leveleztem velük, a pingplotter szépen meg is találta a bűnös routert, rákeresve kb. az összes online játékból találtam panaszt Nem emlékszem már a nevére, de ami azon átment, az durván lagolt. Most nekem is lagol a játék különben, T-s net.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Megnéztem most, két cseh szerver csinálja a műsort útközben.
Utálom védeni a WG-t, de most ártatlanok."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
po1son
addikt
válasz IMIIKE1998 #134984 üzenetére
A sok weakspot miatt nem érdemes kifejleszteni, zöldek és lilák hamar szétkapják.
-
válasz IMIIKE1998 #134987 üzenetére
Igen, azt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Emu
őstag
válasz IMIIKE1998 #134984 üzenetére
E4 egy nagy kupac sz*r. Annak az ágnak T30-nál vége van.
notika77 közben kikerült wotinfora a fordítás.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Amúgy meglepődtem: A hatos francia nehéztanknak tényleg ennyire gyenge a tornya oldala? 116-os pennel ha rám céloz, akkor is lazán beviszem szemből a két oldalát. : O
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz adamgreen #134990 üzenetére
E4 az egy hibrid (td-heavy) és ezért fontos lenne egy normális páncélzat, persze messziről sokat feltud fogni, de közelről halálra vagy ítélve mindenkivel szembe. Az egész tank lassú (torony, test), nincsen camo, ha nem vagy arty save-be, akkor hamar vége a mókának. Az ágyú szerintem rendben van, de csak ezért teljesen felesleges kifejleszteni.
-
Korcsii
őstag
válasz IMIIKE1998 #134987 üzenetére
-
adamgreen
senior tag
Figyelem !
Aki Windows 10 et használ annak fontos info:
Megérkezett a CU frissités magyarul a Creators Update amibe belekerült az uj Játékmód opció.
WOT alatt ez annyit csinál hogy amig ez a mód be van kapcsolva csak ablakban fog elindul a játék és átállitani se tudod. Nvidia kártyát használok.Kikpacsolni egyszerüen lehet indows menü---Gépház ikon---JÁTÉK opció ez uj a frissitéssel jött.Itt mindent kikapcsolsz és nekem utána tökéletesen müködött.
-
po1son
addikt
válasz Korcsii #134995 üzenetére
Az ágyúra tényleg nem lehet panasz, igaz én a német ágyúkhoz szoktam és sokszor idő előtt ellövőm magam és mellé (fuuuu ez kemény mondat lett ).
Küldetéssorozattal végeztem akkor megy pihenni, mai nap már volt vele pár jó meccsem link.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest