Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89771) 6030D válasza Strezi (#89768) üzenetére


6030D
Ármester

Mondjuk, hogy igen. Én mindig sokkal nagyobb célt tűzök ki, mint ami valós lehet, de azért nem rossz. Idei első verseny volt, illetve az első Szilvásom is.
Több szintet mentem, mint eddig. Előtte nap csak tésztát ettem, verseny délelőtt (4:45-ös keléssel... :((( ) 3 szendó, 4 házi fahéjas csiga, 1,5 l Magnesia, 0,5 l búgató lötty. Minden frissítőn egy fél banán+egy víz, meg ami a kulacsokban volt. Ezekre eddig nem figyeltem, szerintem bejött.
Kategóriában és összetettben is az első 30%-ban végeztem. Eddig 40% volt a legjobb. Számokat nézve nem egy nagy eredmény, de elégedett vagyok. Van még mit fejlődni, azt is tudom, hogy hogyan, de egyelőre ennek örülök.
Illetve az útitársaktól (egyik ezüstérmes lett) kaptam tanácsokat edzésre és technika fejlesztés/karbantartásra is, amik szerintem hasznosak lesznek.
Egyetlen gondom a rohadt sérvből jött. Szerda óta fáj a lábam (valószínűleg a sérv kisugárzik), nem bírok hajolni, meg mozgatni rendesen. Azt hittem elmúlik vasárnapra, de nem. Ami jó, hogy a bringán nem fáj. Kiszálltam a kocsiból, majd megőrültem, úgy fájt öltözésnél, elmentünk melegíteni, jobb lett. Verseny alatt semmi, csak a szokásos derék fájás a hosszú köves emelkedőkön. Utána álldogálás, semmi. 2,5 óra hazaút, kiszálltam, fáj. :W

A lényeg, hogy a bringán nem fáj! Jöhet Crosskovácsi. :C

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.