Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emperor_
addikt
válasz Hasaggymeg #223496 üzenetére
Köszi szépen !
Hasaggymeg
Köszönöm Neked is!Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Jester01 #223500 üzenetére
Pedig én azokat szeretem, a tőmlős kivitelben, hogy ne rángassam szét a szelepet...tyúkbelesnél pláne vigyázni kell a szelepre. Most éppen ilyen pumpám van, nagyon jó kis szerkezet, tökéletesen illeszkedik, könnyű vele fújni...csak éppen Zasszonynak nem teCCik, me "hogy néz má ki, nem is talál a bringáddal!"
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ZolkoW
őstag
válasz parandroid #223499 üzenetére
köszi, jegyezve!
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #223502 üzenetére
Tényleg ~31cm ez a pumpa, vagy az csak elírás?
-
andrisbandi
őstag
válasz stickermajom #223506 üzenetére
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz stickermajom #223506 üzenetére
Tény, hogy nem az az igazán mini mint az Zasszonyé [kép] , de nem 31 centi. Hazamegyek megmérem hosszát és súlyát is mert tényleg össze-vissza írnak róla a neten.🤔
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #223508 üzenetére
Nem akarom ebbe az irányba elvinni a témát, de ha az asszonynak sikerült beadni hogy ez itt közel 31 cm akkor nagyon szerencsés vagy Vagy óriási a kezed
-
fulton
addikt
válasz andrisbandi #223478 üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
fulton
addikt
Na beizzítottam a garminkát. Olyakat olvastam hogy bonyolult stb, szerintem nem az, elsőre eligazodtam benne. Mindent szépen végig vettem, bellítottam.
/Akit érdekel, be lehet állítni odometer-t az órán Még ak orábbi össz km-em is bele tudtam írni, és onnan indul a számláló./
Egy szó: tökéletes. Mindent tud tényleg. Tesztelve a speed szenzor is.
Fent hagytam a régi vezetékes km órát, így kettőről volt egyidőben adatom. 0.2 km/h az eltérés, szinte egyforma frissítéssel közli, volt hogy azonos volt az állás.
Kipróbáltam aztán hogy a garminon átmentem GPS alapura, hát lehet nélküle élni azt mondom. Néha eltérés néha majdhogynem együtt van, volt hogy adott tempóban 3-4 km/h eltérést adott. Hát nah, nem olyan pontos. + némi fáziskésés ugye..
Minden más pöpec nem lett megbánás a vége használva sem. kop kop kop, aztán meglátjuk meddig megy. Telót nem tudom már így a kormányra tenni, nem tetszik meg zsufolt nagyon, és felesleges is. Egy pici vékony váztáskát venni kell amibe "eldobom" Azt a teló tartót meg leszedem onnan.A dual pulzus szenzort csak ülve próbáltam eddig, Huawei- GT2 órával összevetve, azon 62 mutatott , a szenzor 52-50 et. Kézzel merétem 50 volt a valós. Ennyit erről.
És hát az EDGE távirányító, cukkerbajnok. Én nagyon szeretem, kényelmes kézre áll, am is nehézkes nyomogatni pláne menet közben szilikon tokon keresztül a garmint.
Kiváncsi vagyok mennyire fogja zabálni az akut. Köszönöm a sok infot amit kaptam itt, segített a jó döntésben.megj: francos súly, így már lesz 18 kg a kerékpár. 1.5L vizzel együtt cakk pakk , + én.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Hasaggymeg #223508 üzenetére
Köszi!
Megörültem, mert végre egy jónak tűnő pumpa, ami elérhető ebike-on raktárról, de nem biztos, hogy befér a hasitasimba.
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Gaben92
őstag
válasz stickermajom #223514 üzenetére
CO2 inflatoron nem gondolkodtál? Két patron és egy mini inflator egyrészt (talán) kevesebb helyet is foglal, másrészt jobban elrendezhető. Sőt, vannak már BB-be és villa aljába dugható patron tartó is.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
-
Ringman
nagyúr
tudtam én, hogy tegnap este nem kellett volna ellustálkodnom a cipőrendelést...
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
válasz stickermajom #223518 üzenetére
Pont ezt olvastam én is, ez tart még vissza a CO2 patrontól.
Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #223523 üzenetére
Stan's oldalán ezt találtam...
"Is Stan's sealant compatible with CO2?
CO2 is best used in an emergency situation. If you have no other means to get your tire to seat, you can use CO2. However, we recommend that you let the CO2 out either after your ride, or after setting up your tire, and replace it with regular air. Prolonged exposure to CO2 can cause the sealant to separate and/or decrease the life of your sealant."... vagyis hazamész, leengeded belőle a CO2-t, felfújod friss szobalevegővel és voila, gond egy szál sem.[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Tanácsot szeretnék kérni. Promax mechanikus tárcsafékem van. Sehogy nem tudom megállapítani, hogy cserés-e a fékbetét. Egyszerűen nem látható. Ha nem állítottam még a bovdenen és így a fékkar utjának a feléig tudom behúzni, akkor milyenek a betétek? Hangja nincs, a fékhatás jó.Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #223524 üzenetére
Azért jó lenne gyakorlati tapasztalat CO2 - tubeless ügyben. Azt olvastam hogy vészhelyzetben óvatosan 12 órás szelepállással leeht használni de azért gyakori használatra sehol nem láttam ajánlást.
Amúgy ha mégis CO2 melett döntenék van valami ajánlott kis eszköz? A Decathlonos menynire használható? Lehet vele szakaszosan fújni (nem egyben beengedni a patron levegőjét)?
Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz sepyi #223525 üzenetére
Ha nem látod úgy sem, hogy megvilágítod egy elemlámpával (úgy látnod kellene) akkor ki kell venni és megnézni... Legalább 1-1,5mm kell legyen mind2n, ha nincs akkor csere. Rég rossz ha hangjából próbálod megítélni, esetleg a betét vas alapja éri el a tárcsát.
-
sepyi
aktív tag
-
ZolkoW
őstag
válasz Napfénysüti #223526 üzenetére
meg kell nézni a használt folyadék leírásában, én úgy tudom, nem mindegyiknek van baja vele. piros-kék Joe's-szal már használtam, és nem tudtam, hogy le kell engedni utána .
Azóta persze már cserélődött a levegő benne. Decás patronosom van, nem csak egyben lehet kiengedni, de gondolom örökké nem bírja, ha már kiszúrtad patront.
Én egyszer próbáltam elhasználni a maradékot, de szerintem a nyaralóhelyen a gyerekek kiengedték - vagy elillant magától..Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
fulton
addikt
válasz kobayashy #223522 üzenetére
Teló letöltöd a garmin Connect IQ - és az áruházban keresel egy ilyet: "Yet another odometer"
Aztán beállítod a telóról ezt "fjucsört" beírod manuálisan a km-t, és kész. utána a garminban adatmezőknél simán kiválasztod az uj funkciót és ennyi. Onnantól megy a km számlálás ahonnan beírtad az értéket, kirakod egy adatmezőre és fogod látni.
-------
Voltam tekerni egy 54km-t amolyan tesztelni. Hát vegyes érzelmeim vannak.
Útvonalat megterveztem, letöltöttem. Rá a telóra, indítás, elindultam, navigált szépen. Na mikor letértem az útról, elsőnek ami nem tetszett állandóan alul írta "letérés" kitakarva az alsó dolgokat. Én logikámmal élve annyi történt, hogy másik útvonalon mentem el, de aztán vissza akartam csatlakozni az útvonalra (így kikerülve egy szakaszt ami a tervezetben volt) igen ám, de feszt vissza akart vinni oda ahonnan eltértem. mentem mentem, mondom csak észbe kapcsol, és mint egy autós navi ujratervez, hát nem. Nagyon nem. Aztán rámentem a nyomvonalamra (pár km letérő szakasz után) ott meg mondta forduljak meg (megint csak vissza akart vinni ahonnan letértem) aztán na mondom menjük arra amerre mondja, pár méter után megint forduljak meg (az a már a tervezett útra vitt). Megyek megyek 50 m mulva megint , forudljak meg, megfordulok megyek....aztán megint forduljak meg, tiszta káosz volt az egész. Azt mondtam ez egy nagy nulla így. Ez nem navigál csak ha a nyomvonalon megyek
Megálltam egy srakon csapnál, ez azt hitte megint letértem, mert a másik úton belül volt 5m re kb. Aztán indultam tovább shréen rá az útvonalra, de megint hajtotta a forduljak meg...eltértem..és vissza vitetettt basszus jól a sarok előtti részig, és aztán megint forduljak meg...hát ez hülye. Ez nagyon gyerek.
Szóval nem tudom erre lesz e megoldás és még csak én vagyok balga hozzá.[ Szerkesztve ]
-
-
Csokicsibesz
tag
válasz fulton #223530 üzenetére
Ha nem akarod, hogy menjen a navigáció, akkor érdemes leállítani. Különben végig akar vinni azon az útvonalon ami be van állítva.
Nem tudja áttervezni menet közben. Tehát nem az van h egy adott pontra navigál, hanem akkor pontosan az útvonalat követi.
Adott pontra maga a készülék tud navigálni, de ezt a készüléken is kell beállítani. Akkor tudja azt, hogyha letérsz akkor áttervezi.Szóval a feltöltött útvonalat méterről méterre navigálja.
Egyébként meg az 530 edzeni való. Mer tud wattmérőt meg mindenféle érzékelőket kezelni.
Tudod használni beltéren, montin, országútin. Tudod párosítani a Tacx smart görgőkkel.
Tud neked edzést vezetni, TSS értékeket adni, regenerációs időt számolni.Sima túrázáshoz inkább explore való, abban nincsenek benne az edzés funkciók.
-
arcitec
addikt
válasz fulton #223530 üzenetére
Egyszerűen nem tudja, az Explore sem és egyik sem. Csak a 1030 plus tervez újra a pályára. Azt tudod, hogy leállítod majd ismét betöltöd a pályát és elindítod. Talán akkor rávezet a pályára, - nyilván ne a pálya elejéről kezd, arra rá fog kérdezni- próbáld ki és írd is le úgy mennyire működik.
[Garmin használatik]
U.I: A "sima" adott pontra navigáció tervez újra.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
stickermajom
addikt
válasz Napfénysüti #223533 üzenetére
Én ezt vettem, a videó alapján úgy van ahogy írod. Egy a bajom: 20-as patront nem lehet most kapni és nem tudom másé jó-e hozzá.
-
fulton
addikt
válasz Csokicsibesz #223532 üzenetére
Na hát beletanulok majd, necces idegen helyen pl keresek egy boltot megyek 3 km es majd vissza kell menjek ahol eltértem az utvonaltól... na majd még tesztelgetem. Aztán kifutottam az időből úgy gondoltam inkább lecsapom a távot az már hasznos volt hogy tudott navigálni a kiindulópont fele méghozzá ujratervezve, visszavitt a nyomvonalra.
még picit képlékeny nekem ez a navi resze...majd kiismerem jobban fog ez menni. -
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #223538 üzenetére
Beállítja a jövőt, hogy mennyi lesz a km, ha elkezd tekerni. Ne kukacoskodj!
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
Gaben92
őstag
válasz stickermajom #223535 üzenetére
A patronok menete szerintem ugyanaz, egyedül méretben különböznek. Ha megnézed, ugyanez a cucc elérhető 16-os és 20-as patronnal is és csak a műanyag ház hosszabb kicsit a 20-asnál. Szóval a kisebb patron szerintem bele kell, hogy menjen gond nélkül.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz fulton #223547 üzenetére
Én őszintén szólva mobilon még nem próbáltam . Tudom, hogy a többségnek a mobil a kényelmesebb, mindíg kéznél van, de én öregnek érzem magam hozzá (36 évesen), képtelen vagyok megszokni a pici kijelzőn szöszmötölést. Meg amúgyis, ha a garmin egérmoziján macera tervezni, nem tűnik logikusnak a mobilon csinálni, ami ugyanúgy egérmozi, csak picivel nagyobb . Meg mobilos felületekből általában egy rakás ficsőr hiányzik. Kipróbálhatod a bikemap-ot is.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
fulton
addikt
válasz jjeahh #223548 üzenetére
35, nagyon jó a mobilos verziója mobilon(jobb mint böngészőből megnyitva mobilon) leszámítva hogy enélkül a funkció nélkül használhatatlan...ergo kár mobilra elerhetővé tenni az appban. Ezt igazán tudhatnák a garminnál, akarsz egy útvonalat leteszed 20 30 m re egymástól es elvisz 12km es kerülőre...normalis(?)..garminnal **nem dolgozik senki aki kerekparozna(?)
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz fulton #223549 üzenetére
Valóban úgy lehet a Garmin szerint is ahogy #223548jjeahh is írja. Több éve használom, akkor még app sem volt , az app nagyon jó, gondolom belerakták a térképet is, hogy áttekintésnek jó és minden is ott van. De tervezni pc- kell(célszerű). Linkeltem a Komoot én is és egy másikat is, amit szintén itt ajánlottak és ha kiismered kényelmeseb mint a connectben lévő. [link] Csak be kell állítani, a velo útvonalak is és bringa utak is rajta.
A connectben lévő egyébként is google map, nem feltétlen Garmin specifikus.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest