Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fulton

addikt

Na beizzítottam a garminkát. Olyakat olvastam hogy bonyolult stb, szerintem nem az, elsőre eligazodtam benne. Mindent szépen végig vettem, bellítottam.
    /Akit érdekel, be lehet állítni odometer-t az órán :) Még ak orábbi össz km-em is bele tudtam írni, és onnan indul a számláló./
    Egy szó: tökéletes. Mindent tud tényleg. Tesztelve a speed szenzor is.
    Fent hagytam a régi vezetékes km órát, így kettőről volt egyidőben adatom. 0.2 km/h az eltérés, szinte egyforma frissítéssel közli, volt hogy azonos volt az állás.
    Kipróbáltam aztán hogy a garminon átmentem GPS alapura, hát lehet nélküle élni azt mondom. Néha eltérés néha majdhogynem együtt van, volt hogy adott tempóban 3-4 km/h eltérést adott. Hát nah, nem olyan pontos. + némi fáziskésés ugye..
    Minden más pöpec nem lett megbánás a vége használva sem. kop kop kop, aztán meglátjuk meddig megy. Telót nem tudom már így a kormányra tenni, nem tetszik meg zsufolt nagyon, és felesleges is. Egy pici vékony váztáskát venni kell amibe "eldobom" :D Azt a teló tartót meg leszedem onnan.

A dual pulzus szenzort csak ülve próbáltam eddig, Huawei- GT2 órával összevetve, azon 62 mutatott , a szenzor 52-50 et. Kézzel merétem 50 volt a valós. Ennyit erről.

És hát az EDGE távirányító, cukkerbajnok. Én nagyon szeretem, kényelmes kézre áll, am is nehézkes nyomogatni pláne menet közben szilikon tokon keresztül a garmint.
    Kiváncsi vagyok mennyire fogja zabálni az akut. Köszönöm a sok infot amit kaptam itt, segített a jó döntésben. :R

megj: francos súly, így már lesz 18 kg a kerékpár. 1.5L vizzel együtt cakk pakk , + én.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák