Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emperor_
addikt
válasz
Hasaggymeg #223496 üzenetére
Köszi szépen
!
Hasaggymeg
Köszönöm Neked is! -
Emperor_
addikt
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Van két felnim amin ez a felirat van:
26x1,5/1,95 ETRTO 559x20 Double Wall (XTB 2 típus, de ezt nem találtam meg a neten..)Lemértem és felnin belül 2 cm a két oldalfal közötti távolság.
Ehhez a felnihez szeretnék ilyen külsőt venni: [link]
Jó lesz hozzá? -
Emperor_
addikt
válasz
ro_bert17 #98269 üzenetére
A felnit beborítja egy egy erős műanyag szalag, azt is végignéztem.
Egyenlőre okés a legutolsó ragasztás. A következő defekt után veszek smötyiset, köszi a tippet!
Egy buta kérdés: schrader szelep=autós szelep?Runner_fxr
Köszi szépen!
Igen, kiszámíthatatlanul jelentkezik. A felnit magát még nem néztem, eddig mindig a külső gumi területén voltak a lyukak. -
Emperor_
addikt
válasz
ro_bert17 #98265 üzenetére
Nem izé a kérdés, már volt, hogy ráfaragtam bentmaradt tüskére. Azóta gondos vizsgálat van kézzel simogatva és szemmel nagyon alaposan végignézve.
A smötyis alatt mire gondoljak? Tudsz linkelni egyet?
(#98256) Hasaggymeg
Sajnos most nem tudtam beazonosítani. Volt, hogy tüske volt benne, ami benne maradt a külsőben.
(#98255) Jester01
Értem. Köszönöm! -
Emperor_
addikt
Sziasztok!
Folyton defektem van a hátsó kerék belsőjében. Vegyes terepen szoktam tekerni: beton, erdő, mező, földút.
Ez ügyben szeretnék kérdezni. A Schwalbe Rapid Rob külsőre 26x2.25 van írva, a belsőre meg 26x1.75-2.125. Ami belső előtte benne volt, az szintén 26x1.75-2.125.
1. Ez a belső jó e bele? Oka lehet e méret különbség a gyakor defektnek?
2. Tudtok e ajánlani valami strapabíró belső?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest