Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
A már a sárvédő, egy ilyet fel is dobnék a bicóra HA tekernék esöben is
Szerintem annyira nem védhet jól valami jutna rád
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Hát, előbb utóbb mindenki jó útra tér : D
-----
5:51 akkor már napvilág van, elég lazába rámoltak. Ennyit a kamerákról. -
fulton
addikt
-
fulton
addikt
Hoztam egy vidit: D
Mai utamon volt, ment elöttem a tavolban egy kismotoros, na mondom levadászom így odaléptem. Mikor elmentem mellettük néztek egy nagyot, a hátsó delikvens szolt a soförnek "he nyomjad neki" : D
ez q jó : )
Am erdekes megnezni hogy lecsökken a watt igény mikor kicsit megyek mögöttük, majd mikor kielőzöm hogy visszaugrik. -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Komolyra fordítva, ez csak az tudja aki kipróbálta. Ez idő alatt egy benyomás kialakul az emberben.
Nem mindig a mélység a döntő. A felni formája, a gumi mind mind közre játszik. A felni mélysége csak egy összetevője a rendszernek amiböl majd következik mennyire és hogy lesz érzékeny a szélre. A szélben nem az a gond mikor "nyomást érzel" az első kereken, hanem mikor kiszámithatatlanná válik, az a veszélyes.
Több ezer km mentem mind3 kerékkel, gumival, mindenféle időjárás közepette, ettől függetlenül lehet hogy xy-nak placebo szint alatt lenne. -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szep idő van
-
fulton
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Pedig az q jo dolog. Csak szín a tekerésben. Én kifejezetten élvezem mikor tép a szél. Vívni kell a bringával is mint valami rodeón.
Jó mondjuk én sem indulnék erös szélben napos kirandulósra : )Ha már szél (25-30km/h): alattam jól megy szélben az 55mm mély felni. Nem azt mondom "lélektelen" szélben, de semmi bajom vele. (Kopkopkop )
Bár, a gp5k val mintha kicsit érzékenyebb lett volna mint most a TT vel.
Emlékszem a fulcrum gyári szettje a bringának, sokkal rosszabb volt 33mm mélység mellett. -
fulton
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Ugyan nem ismerem a kolega által említett NW mezt, anyagát, annyit hozzátennék: nekem NW Fahrenheit mezem van. Hasonlóan ehhez, hosszú mez és nem polar.
A sajátomat én úgy mondanám, nem meleg 22 fokban, ha: z1 z2 ben poroszkál az ember. De ha "felmész" oda ahol már jo hőt termelsz akkor meleg lesz, még akkor is ha semmi aláöltözőt nem veszel fel alá. Azért ezeknek a mezeknek a 20 fok már a felső vége és inkább z1 z2 ben.
Kellemetlen tud lenni mikor vakarozol pl karokon mert tul melegszel benne. Az enyémet max 18 fokig mondanám úgy hogy bármire jó még ( alálöltözőt kombinálom alatta/vagy elhagyva azt). -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Mennyi lehet a futott km-e?
-
fulton
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Igazad van waxot használok. Saját értelmezésem szerint fogalmaztam. Arra értettem a koleganal a "waxolni" = azzal hogy főzöcskélni. Erre akartam célozni : )
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
még mindig nem tértem át a waxra, ez maradt ki a "kórságból"
Már nem is fogok, "öreg" vagyok az ilyen változtatásokra : D jó ez a smoove. Kevés a meló vele, lánc köszöni megvan, menetérzete is oké, beállt a rendszer nálam. Bár én országúton használom csak.
-
fulton
addikt
Tegnap esti nyuszis gázolás után, most nyuszi "kergetős" ride lett.
szeles nap volt, az út első fele 42km szembeszeles, utána 32km hátszeles. 12km/h szelet irt, volt is, ilyen tempón igencsak érezni. viszont ragyogó napsütés. full nyári ruhában.
74km lett. Elégedett vagyok az arányokkal. Szerintem egy szélcsendes napon, meglett volna a 35km/h átlag olyan 205 közeli watt átlagból.
-
fulton
addikt
Ezt nem hiszem el srácok. Nekem ma, este volt időm csak egy laza karikára. Húsvét... és elütöttem egy nyuszit. Kiszaladt elém, be a kerék alá.. hallottam ahogy többször koppant a feje a küllőn : (
Megálltam megnézni a helyzetet, hála isten mind a ketten megúsztuk épséggel. Kamerán is visszanéztem: kicsit kóvályogva ugyan de elszaladt. Városon kívül a kerékpárúton történt.

-
fulton
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem tapogatom: ) használom. 2 lanc 15.000km/lanc es 0.5 még sehol nincs
-----
Más: mennyire mások vagyunk, másért tekerünk (ki ezért ki azért): mikor meglátok straván valakit aki nonstop allandoan! ugyan arra az elzart kerekpar utra megy ki tekerni, minden alkalommal es tolja, semmi valtozatossag, hat attol én rosszul vagyok : ) pláne mikor azt látom leteker 240km ugyan azon a kis 30 km es elzart " pályáján" 8x ..Hogy lehet azt kibirni? Es szinten rosszul leszek: )
Ez kb mint a görgő 200kil. Gondolata is - halál -De talán pont ettől szép ez a sport, valamit biztos talált benne ami nem töri meg: )
-
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Na tessek
Ez veled vagy velem szemben nemigen fog megtörténni a rendőrseg reszerol.(plane magyarban) Bajnok akárki volt az illető bringás. +ott vannak mögötte "emberek".Mikor azt látom: videó felvetel van arról ahogy xy agresszióját úgy vezeti le hogy a másuk autojába belevág, az behorpad, rajta van a kepe a felvételen, es lezarja a rendorseg ismeretlen tettessel az eljarast.. viccköbnegyzet.
Gondoljatok bele egy ilyen atrocitás közepette egyedül neked van veszteni valód mert végtelen vagy a x-forint értékű kerékpároddal, kart tesz benne.. ihatsz ra hidegvizet, meg fotozhatod te..mehetsz a joistenhez behajtani. -
fulton
addikt
Remélem nem itt látták el tanácccsal : D
[kép]Dark Archon:
Semmi baja nincsEN, ez ilyet is tud -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Így "írjon" ide valamit az ember : D rögtön törlik
-
fulton
addikt
válasz
Maximum1
üzenetére
Legalább kaptok ilyen dolgokat : ) friss réteg
Ide is jöhetnenek önteni. Mondjuk záhonytól pestig egy dedikált kerékpárút, ha belefér lőrinc testvérnek : )Néztem pont ma egy tyukfarmot, 500misi, 1.5 milliard, 150 misi Unijó, mindez egy kapun felfüggesztve, nézek be hogy mi(?), valószinüleg a föld alá építkeztek belőle.
Abból azért lehetne egy jó kerekpárutat is faragni hasznos helyre. -
fulton
addikt
Néztem egy számvetést. 24 25 26 marciusát löttem össze.
Évröl évre 1km/h lettem gyorsabb március hónapra vetítve mióta megvan az országúti. A pulzus szinte ugyan az, pontosabban 1 bpm kevesebb évente. A tavalyi átl.watt 182 lett, idén kevesebbel sikerült elerni a +1km/h gyorsulást. A szint egyedül 24 ben volt picit több. Mellette idén sikerült lemenni 80kg ra.
sok "apró" fejlesztések, pozíció finomhangolások...stb.
-
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pedig hidd el annyi volt: lemértem. 8.6kg gyarilag pedal nélkül. Most: kereken 9kg utra készen.
-
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jah azokon tudnál fogni. Ha az ember fejlesztesre adja fejét, szerintem a kerék az első pont+gumi.
Lemértem már mindent ezen a bringán a komplett tatyóm+ami benne van: 0.55 kg. de innen mindenre szükségem van. Nekem már nincs mit faragni, a cube c62 az egyik köztudottan legnehezebb váz szett. (Sajnos)
Mikor elhoztam a bringát, pedalok nélkül! 8.65 kg volt pucéran.
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Összehányja nekem koszos waxal a belső részeket. Azt csak úgy tudom letakarítani. Szerintem ahogy írod is, ha nem húzom meg inkább csak minimum nyomatékra és használok lockt 243 akkor rendben lesz az.
Jó első utat menni takarítas után : ) csak úgy siklott az úton. Vettem egy új pumpát, végre nem kell nyomás ellenőriznem minden ride előtt , digitális pontos, q finoman lehet vele beállítani a kívánt nyomást jó cucc. (szeretek indulaskor a kívánt pontos nyomassal elindulni),
Jo idő van hála isten erre. Az új "otthonkában" akartam menni, de sajna annyira nem tűnt melegnek az idő, maradt az átmeneti. Inpeak jobb oldali csak 62 orát bírt..hm. a bal oldaliban maradt 25%... feltöltöttem egyelőre használom tovább es meglatjuk beall e.

-
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mostmár csak csapatni kellesz vele. Szép
Nekem a Cube kulacsok nélkül menetre készen most 9.0 kg.
( Varia, fly6 pro kamera, 840 garmin. A nyereg alá került "integrálva" a dynaplug race pro, kizárva az "otthonfelejtést". Így már az is ott pihen az 1 pótbelső mellett (bejött ez a nyereg ilyen szempontból, is - beférnek alá) (+van egy pótbelső még a tatyóban).
Es a tatyó benne az egyéb " túlélő készlettel". -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Shimano RD R8150. 1 het mire ideér a csere panel. Igen ez is úgy működik ahogy leírtad. A csavart megfordítva ha veletlen odaváltanék sem er bele a küllőbe.
Dark, le szoktam szedni a görgőket a váltóból ha nagy takarítok (kb 1400 1500 km után) és ugy tisztítom, így hozzáférek a panelek belsejéhez (plussz a görgök kis csapagyfedelét is leszedem az alá is be be tud jutni ez az olykor) is ahova szintén jut wax maradék kosz. Kelleténél nagyobb erővel húzhattam meg kézzel, mikor visszaszerelgettem és idővel tönkrement a menet. Óvatosabb leszek a vele.
Tin:
+1 -
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mindenki maga dönti el van-e szüksége neki csengőre, viszont ott a racsni", + de szólni is lehet hogy érkezel balról jobbról és meg van oldva.
-
fulton
addikt
Sikerült ennyi km után tisztitások alkalmával elnyalni a menetet a hátsó görgő csavarjanál. Most takarítás alkalmával mivel nem tartottam mar biztonságosnak, (kézzel szét tudtam feszíteni..) így míg nem kapom meg a pótalkatrészt ideiglenesen raktam bele csavart + alátét+ gumis( önbiztosító) anyát.
(Hm bár lehet nem valami jó megoldás mert így a görgő a meneten fog forogni, mig a gyári csavar kialakítása ott sima...)
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
: D már fejlödök mert van némi fehér szín is itt ott
-
fulton
addikt
Na megjött az új ruha, futottam egy karikát vele, immár full nyári szettben. 17 fok de sütött a nap, viszont szeles, DNY 17km/h szél. Oda vissza út volt.

-
fulton
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Onnan tudhatod hogy az említett márkánál az alu drágább és rózsaszín, a műanyag meg fehér és olcsóbb. (lehet azt látni rajta..)
Veszel mondjuk egy szelepmag készletet és ahhoz adnak mag kiszedőt is. (én így tettem) - ez is egy opció.MC Pite: köszi
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
: ) jah, jót is tett neki, levezette (tekerte) a mérgét, így utána kellemeset pihenhetett egy ideig az út szélén : D
Nem néztem hátra de hallottam hogy jön utánam, egy darabig tartottam a tempót, aztán ahogy hallottam a hangjából hogy továbbra is a nyomomban van, léptem. Otthon néztem vissza hogy mi is volt.
Egyébként rád nézve veszélyesek is lehetnek ezek az úton történt..., nincs értelme semmit reagálni, csak menni tovább, vagy max egy semleges reakciót. Nem jellemző rám, de néha reagálok ha valaki..., pláne ha már fáradtabb vagyok... -
fulton
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
érdemes revolut-ot használni, ott van egyszer használatos kártya is, ékezetek nélkül megadni neved, egyébként még sose volt ilyen a hsz-ben említett problémám netes vásárláskor.
más:
minap haladtam a bringaúton , ride vége fele volt már bennem volt 120 km - tudjátok kicsit más az ingerküszöb stb.. és egy mókus odaszólt ahogy mentem el mellette, amire kapott egy reakciót, erre bekattant és elkezdett üldözni. Talán begyében lehettek már az "országútisok", vagy csak szimplán ilyen jancsihuszár" aki úgy volt vele hogy...
de lett egy jó kis vidi belőle -
fulton
addikt
válasz
Victoryus
üzenetére
Van egy hasonló, inkább mókás sztorim. Haladtam falun belül, egy kutyus szaglalás közben kiszúrt h jövök, nagy nézés aztán gyorsan elszaladt a gazdi kapuja elé, ami hozzáteszem arra volt amerre haladtam, gyorsba lefeküdt a kapu elé és ott várt mig odaérek, mire odaértem akkor kezdett el nekem ugatni, meg kergetni : D haláli volt: )
-
fulton
addikt
Szeles idő volt erre de belefért egy 50kilL. Viszont sütött a nap, ahogy nézem kicsit romlani fog az idő. Még kevésnek érzem a rövid nyári cuccokat, hosszabb úton meg abszurd.
Vettem egy új szerkót jo lenne majd felavatni, ha jó lesz rám..
Itt van aki rövidben tolja? A forgalmasabb útvonalakon láttam minden félébe öltözött bringást, full télibe + kesztyű : D, es rövid nadragosan rövid mezben .iijjj, én a köztes vagyok még.
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Országútikra írtam : )
szuszinho:
: D leesett -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Sztem ez a veszély nem all fennTT : )
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
fagyizó, aztán mol kút így helyes : )
-
fulton
addikt
Mai gyöngyszem: ) mai utam vegén "jött" a delikvens. Egyébként nagyon jó idő volt - lecsúszott egy 137 km.
-
fulton
addikt
Szűk 100km : ) isteni kis út volt. Szlovákba átruccanós
31km/h - 136 bpm - 180 watt. Volt benne egy 24 perces blokk 268 watt/164 bpm. Volt mindenféle útviszonyban részem (magyarban a rossz), nagyon szeretem a rendszert - úgy simította a hibákat - 60psi / 69 psi futottam.

-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Elég baj az. Remélem nyáron már felszívodnak
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Milyen pitbull: D csivava
-
fulton
addikt
válasz
Toobee
üzenetére
Tele leszel bringával.
Én azon gondolkodtam még, ha olyan helyre megyek mint a zemplén/bükk mászás/ereszkedés, a DT kész kereket átdobom a bringára azokon ott vannak készen a gp5k28mm+tpu gumik. Ott elég rossz utak vannak, jobban megbízok azokban ilyen útviszonyoknál, aztán majd idővel talán kiismerem ezeket a gumikat is mit bírnak, még friss.
(Uh..lesz e egyáltalán időm ilyen túrákra..) -
fulton
addikt
Ha az RR gondolsz, ugyan annyi. (Tufo:9.3, STr:9.7)
Ezek pariban vannak szerintem..a TT vel. Azok "gyorsabbak" RR alapon, ott 8.3w. De nincs jelentösége a való életben. ->Nem rég, egy ride-omat egészben "rááldoztam" egy 2 órás tesztre. kicuccoltam autóval egy forgalom mentes útszakaszra, ami viszonylag széltől is védett, szélcsendes napon. A tesztben arra voltam kíváncsi, van e mérhető gyorsulás a két szett között hobbi bringásként. Az eredményt fontos kontextusában nézni: 240w fix kétoldali mérővel kalibráltan, jó aszfalton, 35 - 36 km/h tempón, azonos pozicióban zajlott. Kb 20 perces szakasz (oda vissza).
DT Erc 45mm : GP5k 28mm + 24gr tpu
LB Airia 55mm : GP TT Tr 28mm + 35ml sealant.
Nyomást beallítottam. Aztán tekertem 20percet az első szettel, majd 20 perces szakaszt a másik szettel. Hogy minimalizáljam a szél hatását minden szakasz után cseréltem a kerékszettet. 3 ismétlés ment le.Nem volt semmi különbség köztük sebességben (amit hibahatár felettinek nevezhetnék)
Azt gondolom, a mérleg a TT javára elbillent volna rosszabb útviszonyok közt - de ez is inkább a tubeless miatt. Talán alacsonyabb tempón (30km/h)... jobb lehet a gurulása.. talán! tekintve h ott kevésbé számít a légellenállás) adott watt előny gördülésben - nagyobb mértékben számít.
Eddigi tapasztalatim alapján, én továbbra is tartom korábbi állításom miszerint: az igazi (pláne érezhető) előny továbbra is a súly a peremen, a komfort... Azért ezek a gumik mind jól gurulnak, legyen az az Str a TT Gp5k es társai.. (ha megnézed a Gp TT alapjaiban ugyan az mint az STr, csak az előbbinek 2 réteg az oldalfala+vékonyabb a futófelület, míg az utóbbinak 3, es több a futófelület. De a keverék stb ugyan az.)
Terülésben egyébként hasonlót várok mint a TT-nél. Az LB-re szerelve min. olyan >31mm.
Szerkezetileg komoly ez a Tufo: 400/665 TPI. -
fulton
addikt
Ma megjöttek a GP TT utáni (ha lefutottak) teszt alanyok. Futófelület jóval szélesebb mint a TT (ami jó). Hasonló "vastagság". A súlya nagyon tetszik. (A TT-im 260gr).
Kb 38ml lötyivel ott vagyok mint a gp5k28mm+24tpu kombóval, és tubeless rendszerben! Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lesz vezetni, egyben a defekt/tartósság jellemzőire.
-
fulton
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Nem Te vagy az egyetlen aki így járt és nem jött ki a ruhából akárhogy próbálkozott.
Sajnos több ilyenbe is botlottam a neten. Az időben látom egyedül a "megoldást" minél hamarabb eltávolítani a ruháról mielőtt "beleég" a napon.
(én le - le szoktam nézni a bringára hogy nincs e tej a vázon út közben)
Egy alis meznél nem foglalkozok vele, de egy drágább ruha darabnál nem mind1 az én szempontom szerint.
De ne legyen ilyen. -
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tegnap este NAGYvárosban kerékpárúton szemből érkező bringás "hölgyemény" telefonját nyomkodva! vezetés közben, nem látta a 2200 lum-el telibeq lámpám fényét, utolsó pillanatban (már hangoztatni készültem) kapta el a kormányt nagy ijedten.
-
fulton
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Nekem annyira nem adja. Olyan ormótlan..
---
Úgy látom azért az országútis vénában másnál is ott van az a vérszem, ha előtted megy valaki, akkor "elkellkapni" : D Nálam is így van am sokszor , jo móka: )
szóval mai utamon utólért egy srác, figyelj patikus kis trek madone bicó volt, újféle (pár misis), szép volt, vérpiros, komoly kis gép volt. aztmondja: majd kiköptem a tüdőmet míg utólértelek : D.. mondom: pedig nem is mentem olyan gyorsan: P Kicsit beszelgettünk, aztán Go.
Eh jók ezek a spontán összefutások az úton. -
fulton
addikt
Eee mit kaptam, kedvenc : ) kedves gesztus kinyitod es haribo.. : )

-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
: )
Sikerült elérni a 80kg. Stabilban itt mérek mostanság. Na..78? Még az beleférne sztem. Közben szoktam inni feherjeport, főleg ha megterhelös nap van. Egyelőre luxoya vettem akciósan, kipróbálás alatt fut - de ez drága, vettem mellé gymbeam just whey - még nem kóstoltam, remélem ízleni fog. A sok cukor- edesség-pékáru magánéletben elhagytam / mértékkel fogyasztom.
rétisün:
Elite T-Race kulacstartó -
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
"Kész" ..Létezik ilyen szó vajon ebben a szép "sportban" ?.. nem érzem. és jól is van ez így : )
-
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Es ez így van jól, mindenkinek a sajátja kell legyen a legszebb, akkor ül fel rá mindig kedvel : )
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
: D "ó ez csak megnyugtató" jelző csupán.
-
fulton
addikt
Néztem egy mezt, (bár minek) a darevie márkától, de egyszerűen tiszta lottó hogy mit kapsz. Írják hogy ázsiai méretezés, oké, de erre nekem küldtek eu-s méretet, ami meg már nagy volt legutóbb. Ahogy olvasom mások is jártak így... És alig akarták visszavenni...mondván hát az XL..ja baszki csak nem mindegy mi szerint.
#350434Toobee:
értem. sajnos nálam nem tart jól. Szőrös láb és vékony is. Az átmeneti aero kamáslijuk viszont baró, abba tudtak tenni két szilikon fogót - azzal többnyire nincs gondom. -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nekem meg úgy áll a szelep ahogy épp esik, nem szoktam figyelni erre. Nekem sem tömítette még el egyszer sem eddig. 1.5 hónapot használtam így tavaly, illetve most 2 hete kb.
-
fulton
addikt
válasz
Toobee
üzenetére
Szép az a kulacs meg illik a bringához, alin láttam már. Nem zajos?
Én a kormány magassággal játszanék még, de kellene hozzá egy 90mm stem. Igazság szerint csak amolyan kíváncsiság hogy azt is kipróbáljam milyen : lenyakalni fullra az elejét: )
Szerintem a nyakamnak rossz lenne.., ott már nagyon felfele kellene tartani a fejem, drop-on pláne, hm hosszú távon nem lenne jó. -
fulton
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Személy szerint ahogy írtam: Adnék neki a benzin majd vizes átmosas törlés után még izopropil alkoholt es azt megszárítani. Esetleg lerakod a házban valahova, hajszárítót rá irányítod és pár percig ott hagyod fújja szárazra. Ha kész felrakod a bringárral és kenheted.
Nem kell kidobni a benzint többször is felhasználhatod. Egy pár alkalom után, pár nap alatt leülepszik az aljára a kosz, átöntöd a tiszta részt egy tiszta üvegbe, maradék koszos rész pedig kuka (akár).
-
fulton
addikt
válasz
velizare
üzenetére
Ezzel a sebességgel a hold is elerhető: D
Csak elszaladtam este egy rövid karikára. Alig volt 1 2 autó - ezért szeretem én a vidéki nyugalmat.
Esti tekerés szolidba, egyik legjobb, sejtelmes.., csak hát hideg van. Téli ruhában mentem dzseki miegymás.
Egyébként a matek: 24km 32km/h 126 bpm 189watt. 4-2 fok..hideg volt.
-
fulton
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
értem. viszont lehet mert én már megszoktam a "szimmetriát", engem speciel zavarna hogy pl a bal oldali második gomb xy dolgot csinál nem pedig vált, tuti "mellé nyúlnék" helyzetekben
-
fulton
addikt
válasz
szuszinho
üzenetére
Mivel elől 2 sebesség van, így elég az egyik kar a váltáshoz. A másikat meg beállíthatod egy csomó mindenre Garminon.
És ezt hogy gondoltad?
nem tudod nélkülözni egyik kart sem, mivel 1 karon 2 gomb van. Ha azt szeretnéd hogy külön tudj le fel váltani elől és hátul is, akkor kell mind a két kar kezelője. -
fulton
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Olyan sok dolgot nem hiszem hogy találsz, mivel a 105 DI2 nincsenek rejtett vezérlő gombok a hood-on, így mint a többi esetben - tudsz beállítgatni dolgokat - ami szimpatikus. semmi különös.
+ Amit szeretek adatmező és külön letölthető: HR+ és a Speed+, mégpedig azért mert sebességnél mutatja az átlagot és a max sebességet is (jó elrendezésben és színben), a HR+ pedig a "lap" mezőn is mutatja a pillanatnyit, és a teljes átlagpulzust is ami számomra hasznos beállítás.(de ez is igény kérdése)

-
fulton
addikt
mocsok jó idő van rendesen sértő (hogy nem alkalmas most tekeregni): D Tegnap is meglátszott, csekkoltam a tokaji szegmensekre, kapásból 30 fő.. ami nagy szám erre fele.
Wattokon is meglátszik a jó idő, a minap letekertem a tiszára meg vissza, az oda-vissza vezető út 50km volt (kihagyva a városban andalgós részt).
31km/h átlagra, 157 watt átlagot kért tőlem 118 bpm átlaggal. Végig szélcsendes nap volt, lefele szemből, visszafele inkább hátszélként.. Jó ez a tubeless vékony gumi - híresen szar az út erre fele. Egyébként még átmeneti ruhában tolom, annyi hogy nyári hálós aláöltözőt veszek a hosszú mez alá, meg nyári zokni. Azért este - ami nálam gyakori hogy belenyúlok - még lehűl a levegő. Egy, mondjuk napközbeni még napsütésben hazaérő karikához szerintem simán jó már a rövid nadrág is. (nyári mez még soványka szerintem tempón)

-
fulton
addikt
válasz
fery02
üzenetére
ezt nem olvastam végig az első pár sortól...
- Láncot leveszem, bedobom a benzines üvegbe (nem javasolt benzin egyéb okokból, de én ezt használom), megrázom, pár percet benne hagyom.
- Vízben leöblítem. aztán áttörlöm,
- Belerakom az isop. alkoholba, megrázom (befőttesüveg szintén),
- végül lombfúvóval megszárítom.
10 perc sincs.
Egyik láncot elteszem, másik megy a bringára és wax neki, (smoove), körbeforgat párszor.
600-700 km hagyom futni, közben 300 km után simán csak újrawaxolom.
2 láncom fut így:
Egyik láncban: 14.000 km van, másikban: 14.750km ketyeg. Egyelőre még egyikbe sem esik bele a 0.5 mérő. -
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
mikor elsőnek engedtem a kormányon 0.5cm az bevált tetszett hozta a sportosabb érzést. Mikor x km után tovább engedtem 0.5cm-t, az volt az aduász, de már elérésben hood-on sok volt - ez is hosszabb úton jött ki. Drop-on viszont tetszett.
Így vissza emeltem. az uccsó 0.5cm-t.
A másik, próbáltam 1cm hosszabb stem-el is a bringát, nagyon hamar kijött hogy sok. Határozottan éreztem a különbséget poziban.Azért esetedben elég sok a difi, kapásból 1cm mélyebb drop és reach is 7mm , nem tűnik leírva nagy számoknak, de szerintem igen éreznéd a bringán. Azt nem lehet tudni hogy megszoknád e
-
fulton
addikt
Tetszik ez a merida.. kár hogy ezeknek a versenygépeknek a geója nekem vagy mély lenne/vagy hosszú
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem az a kérdés tevődött fel anno bennem hogy a friss sealant kijön e mosással azonnal (ki), hanem út közben "szerzett" sealant hazaérve (vagy esetleg nem veszed észre csak otthon), nyáron 30 fokos melegben, pl órákkal később (ami alatt igencsak beleszárad) ki tudod e szedni sérülés nélkül.
a kettő nem ugyan az a szitu -
fulton
addikt
Komoly mennyit terül. 28mm TT hátsó - 400km után: 70psi. @ IR23.5mm De még lentebb fogom engedni.

-
fulton
addikt
válasz
vlevi
üzenetére
Erdőhorváti felől óhutaig okés az út haladhatsz (kell egy min.28-as gumi azért), az óhutai elágazásnál regéc fele csak "mászni" jó, lefele regéc felől nem tudsz jönni olyan rossz az út. (Azt megcsinálhatnák). Viszont ott regécnél már egész jó. A vár felé, annak (csak a) parkolójáig patika kerékpár út van. Tavaly felmásztam a parkolótól a köves murvás erdős föld úton egészen a várig, azért el el kapart a bringa + lefele észnél kellett lenni azokkal a 28mm gp5k gumikkal. Azt leaszfaltoznák király lenne, jó emelkedő van benne. (nahát a parkolótól meg nagyon lehet csapatni lefele a főútig mesés panoráma mellett). Onnan fony felé tovább pedig is-is, lehet haladni de figyelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már megrendeltem tegnap este a cserepanelt, ma feladták.