Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
szetkaptam az ezer eves 6os racsnim (shimano mf z012) csont szaraz volt. kijott belőle 67db csapagygolyo. ennyinek kellene benne lennie vagy mar hagyhattak el belole korabban?
nem talaltam megbizhato infot, hogy mennyinek kellene benne lennie.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #217000 üzenetére
penteken delutan kaptam szet, atszaladtam meg egy csapagy uzletbe, volt itt egy kozel, azt mondtak 3mmes
hoztam vagy 30 darabot.
utana otthon ugy olvastam hogy 1/8"-os kell bele, remek , mert az meg valami 3.17mm
nem volt lehetosegem azota ramerni egy tolomerovel, majd csak vasarnap este leszek otthon megint, akkor terveztem osszerakni az egeszet, hetfon mennek a bringaval meloba.
szoval most filozok melyik a kevesbe rossz, osszerakni 67 golyoval, vagy vegyesen 3 es 1/8"-s golyokkal.egy helyen 80golyot olvastam h annyi kellene benne legyen, ahhoz kepest a 67 eleg karcsu, valaki esetleg tudna mennyi kellene belulre es kivulre?
ja eloszor a csapagy üzletben azt mondtak 80ft lesz , darabja.
mondom wtf, az kicsit sok, nem?
azt mondja az tenyleg sok ak tunik, adjak egy ezrest a 30darabertuj racsnit nem akarok venni, (bar 150 csapagygolyo ara csak) ez egy verylowbudget munkabajaros osi 26os mtb es amugy nem kopottak a fogak.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz ReFleXx #217041 üzenetére
ma volt alkalmam foglalkozni vele
megmertem a regi meg az ujonnan vasarolt csapagygolyot is, mind 1/8"-os volt
osszeraktam a racsnit, belulre 39 golyo ment kivulre meg 30-32 korul, nem emlekszem pontosan, de ahogy kiadta2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
adott 2x2 savos varoson beluli út, ahol a belso sav egy balra kanyarodo savva valik es ott szeretnel balra kanyarodni.
hogyan kellene bringaval kozlekedni egy ilyen uton?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz chubby2o6 #217661 üzenetére
hatranezek, mögöttem üres a két sáv, a 100méterre levo lampanal all az autosor mögöttem, besorolok a belsőbe, valszeg rögtön ezutan kapott zöldet mögöttem mindenki 50 méterrel késöbb már a seggemben vannak mindket savban es a lekanyarodas még 100 méterre, az autos meg dudal a seggemben.
de ha az utolsó 20-50méteren probálok besorolni a folyamatosan teli 2 sávban az sem egy életbiztositás... foleg ugy hogy sokan a végén kapcsolnak, hogy nem jó nekik a belső, mert az balra kanyarodo lesz és csak a kulso megy tovabb egyenesen.
eleg gyasz bringaval 4 sávon ha a belsőből kell tovább kanyarodni.
bringa ut persze nincs itt.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #217688 üzenetére
eleg forgalamas az ut napkozben, nem is tul szeles es buszok + kamionok is jonnek eleg gyakran.
de kb egy 200 méteres szakasz lenne, ha pont akkor sikerul raternem a szakaszra amikor megallnak a lampanal akkor vegig tudok gurulni nagyjabol, de ha a piros vegen gurulek ra akkor be lehet szopodni, mint legutobb.
sokszor inkabb a jardan gurulok vegig, de hat az meg ugye nem szabalyos, sok a kapu kijarat is szal figyelni kell, mas opcio nincs.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
aszimmetrikus felni fekpofakat, hogyan kellene felhelyezni elore es hatra? merre kellene legyen a hosszabbik fele?
-
ReFleXx
addikt
válasz andrisbandi #217943 üzenetére
elöl is es hátul is előre nezzen a hosszabb?
-
ReFleXx
addikt
regi, menetes villas acel bicoknal a kormanycsapagyat ugyanugy be kell allitani es lekontrazni a kontraanyaval egy szetszedes utan, mint a konuszos kerekcsapagyakat hogy ne szoruljon meg ne is kotyogjon?
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #218723 üzenetére
szombaton ujrazsiroztam meg osszeraktam, most mar nem kottyan.
illetve kiderült mikori lehet a bringa kb, a villaba feb96 volt vesve :)2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Ma butykoltem a hatso valtoval, gondoltam teszek egy probautat delutan es meglatogatom egy cimboram Maglodon Kobanyarol.
Hagytam hogy a google maps navigaljon. Odafele bevitt egy homokos szakaszra, a 40es gumi nem annyira dijjazta, szerencsere volt olyan resz ahol mellette a fuvon lehetett tekerni azert.
linkVisszafele total mas utvonalon jottem emiatt, ami 90% jo volt, volt sok bringaut, de bevitt egy olyan "utcaba" amin megegyszer nem mennek keresztul.
Az eleje igy nezett ki.
link
Erre meg ezt mondtam hogy oke.
200 meterrel bentebb mar ilyen volt
link
még 200meterrel kesobb meg mar ilyen volt vegig egy kilometeren keresztül.
linkA google map szerint igy nezett ki.
linkRaadasul tele volt uveg, meg csempe tormelekkel, akacagakkal, mintha egy antibicikli ut lett volna, nem is ertem hogy usztam meg dekeft nélkül ezt a kb masfel kilometert.
Van valami bevalt bringas utvonaltervezo app?
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #221722 üzenetére
filoztam mar az 1x10-11-es vagy 2x10-11esen setupon, de mennyire van ertelme annak cross/tura bringa eseten? vagy ez csak mtb/terepezes eseten elheto, mert ott nincs akkora tempo mint aszfalton?
Nekem 48-38-28 van elol, hatul 12es a legkisebb es azert neha elofordul hogy felcsapom a lancot a 48as tanyerra, de pl 28ost kb soha nem hasznaltam meg.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Mi a tapasztalat ezekrol a több funkcios konuszkulcsokrol azon kivul hogy nem art hogy ha valami ronggyal fogsz ra, mert vaghajta a tenyeret ? Hasznal valaki ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Talala #221843 üzenetére
köszi a tippet a nyeregtáskára, pont ilyesmit kerestem a napokban, ma meg is jött, teljesen korrekt
hozzácsaptam az 590Ftos pumpat is, mert a masik pumpam feje tönkrement viszont ez a leirrassal ellentetben szerintem csak autoszelephez jo, prestahoz nem
mondjuk nekem pont jo az autos pumpa, de akkor is ...2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz andrisbandi #221924 üzenetére
A Lidlis pumpam ilyen volt, de ennel a kép alapjan olyan fejjel kellett volna jonnie , ami ilyen valtokaros:
link
link
lecsavartam a kupakot es a benne levo gumihenger masik oldalan kisebb a lyuk , szal valszeg igazad lesz es azt a gumihengert megforditva prestas lesz, csak a mellekelt kep alapjan nem erre szamitottam, lehet menetkozben valtoztattak a pumpafejen es a kepet nem igazitottak hozza2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz peugeotmate #221995 üzenetére
kiprobalni nem tudtam, de ez a pumpa ugyanaz mint az a dekas, megfordithato a fejben az a ket alkatresz.
link2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #222227 üzenetére
van olyan lancnyulas mero ami tud 0.5-t is merni 0.75 es 1% mellett a parktoolon kivul? ja es itthon is legyen kaphato
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #222367 üzenetére
-
ReFleXx
addikt
[link] 272km/h (169mph) on a Bicycle - New Guinness World Record
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #222521 üzenetére
vagy mehetett volna bele a #hatsovaltobealkitas #mierrnemvaltjolkozepen
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
hétvégén sok időt szöszöltem konuszbeállitással valahogy nem sikerült megtalálni az aranyközéputat, pedig nagyon piciket állítottam, vagy picit szoros lett vagy picit kotyogott.
nemreg hallottam egy olyat, hogy inkabb ugy a jo ha epp egy picit kotyog, mert amikor berakod a bringaba es rahuzod a gyorszarat akkor az meg epp annyit szorit rajta, hogy nem kotyog es tokeletes.
a tapasztaltakat kerdeznem, tenyleg igy van?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest