Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#83983) dfsz34 válasza Balika23hun (#83979) üzenetére


dfsz34
őstag

Az artyban egy undorító dolog van, az egész hype ugye, hogy ahol arty van ott nincs kempelés meg a többi. A francokat nincs, totál kontra produktív az egész.

Az arty csak a spotolt ellenfeleket tudja lőni, néha megpróbálkozik counterarty-val és nagyjából ennyi. Ki van fel spotolva? Hát persze, hogy az, aki harcol és még véletlenül sem az, aki kempel a bozótosban.

Innentől ne jöjjön senki, hogy a kempelés ellen van, sőt ha van arty észrevehetően kevesebb teret játszanak be a játékosok, senki nem akarja elhagyni a fedezéket és a többi. Annyi igazság van benne, ha van arty, akkor például nem hagyom kint a T32 tornyát, hanem próbálom némi testmozgással elkerülni a gránátot, de egy ekkora tankban ez ritkán sikerül, a splash-t legalább megkapom. De ugye itt sem a klasszikus értelemben vett kempelésről beszélünk, hanem harcolok az ellenséggel, akik egyébként arty nélkül is legyűrhetnének, csak sokszor 5-6 tank sem mer rám rontani, szóval ez egy másik történet.

A végjátékban is utálom, mert ha beszorítanak valahova és talán meg tudnám oldani a dolgot sidescrap vagy kis trükközések, tekerés, kerülgetés stb, de az teljesen kiszámíthatatlan, hogy kapom-e vagy nem a gránátot a térkép másik sarkából. Ilyenkor kifejezetten a játék élmény ellen van az arty, szerintem. Izgalmas helyzetek lennének ezek, több tank egy ellen és nem is mindig egyértelműek az esélyek, lehetne taktikázni stb, de ha ott az arty az ellenfélnél, akkor szerintem általában hamar véget ér az élmény. Biztos van olyan játékos, aki a 2-3-4 ellenfél mellett még az artyra is tud figyelni, de ez nem tipikus.

Ha gyors tankkal vagyok és több ellenféllel szemben maradtam akár egyedül akár agyhalott társakkal, akkor elmegyek az artyért először. Ha az megdöglött, akkor lehet végre játszani.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.