Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#83951) emre válasza edari (#83942) üzenetére


emre
veterán

Nem neked való ez a játék.
Ezzel a dumával meg nézz szét az sg wot forumán. Ott biztos nagy sikered lesz. Az arty kérdésben meg nem mondok vélemény mert az enyém is csak annyit számít mint a tied, de én tisztában vagyok vele hogy ez a kutyát nem érdekli. Ezért javasolnám hogy ezt az abszolut felesleges szerintem mi lenne a helyes és én tudom a tutit jellegü feszültségkeltést befejeznéd.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#83952) Lunky88 válasza emre (#83951) üzenetére


Lunky88
tag

Én szeretek oda járni, röhögni a hsz-eken. :D Itt azért kulturáltabban adják elő a kollegák. :)

"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"

(#83953) adamgreen


adamgreen
senior tag

Gyerekek 2 zacsko popcorn ment el . :C

fantasztikus amit itt lezavartok sirás cimszó alatt.Lányok hozzánk képest kispályás amatörök. :C

Ennyit füznék hozzá :

(#83954) KisDre válasza edari (#83897) üzenetére


KisDre
senior tag

Messze nem OP az arty. Én ha mondhatom ezt, a bétában is játszottam már, és az artyk (jó persze eljutottak a tier10-ig) de nerfelődtek, naaaaaaagyon sokat. Elég akár csak a GWPantherre gondolni, sokkal jobb volt ezelőtt 1 évvel, vagy akár csak tier6-ként, nem volt olyan erős ágyúja mint a többi ter6-os artynak de cserébe forgatható volt balra-jobbra 45 fokban a tornya ami pontosságot engedett. Idén újra elővettem a WoT-t és Tier7-ként nem kapott érzésem szerint semmi pluszt, de még pontatlannak is érzem, mondom ezt főleg annak fényébe hogy csak rávettem magam hogy ugorjak a GWTigerP-re és durva hogy a szűk lövési tartománya ellenére mennyivel pontosabbnak és gyorsabban célzónak érzem!

KisDre.artstation.com

(#83955) Stigma.HC válasza DiszNóÓl (#83932) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Küldetések előtt is ennyi volt? Inkább volt fordított az arány, de ha ti azt mondjátok akkor felőlem

Közben összefutottam este egy ilyen csoda T28-al. Elég ronda egy jószág.

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#83956) zuchy


zuchy
őstag

Jó cucc ez a T-150, meglett a nagylöveg, második csata vele tankász. Szerintem jó haverok leszünk. :))
Ahogy nézem ezzel sidescrap-elni érdemes, első páncélját mindenki belövi még forgatva is. Már csak a motorokat kell fejlesztenem, mert az alap motorral kegyetlen lassú.

PC-STYLE.hu

(#83957) rlazol válasza edari (#83942) üzenetére


rlazol
addikt

idegesítőek. ezt senki se vitatja. de te ezt írtad, hogy OP-k. ezzel generáltad a vitát.
a kettő (idegesítő vs op) között van különbség.

semmilyen rendszernek nem szegültél ellent, csupán a véleményeddel nem ért egyet is sok user. Arról meg igazán nem tehet senki, h egyedül vagy a jelenlevők közül ezzel a véleménnyel. Ez nem jelenti azt, h semmiképp se lehet igazad, de meggyőző érvelést a témában még nem láttunk - pedig mások is megpróbálták már. :U

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#83958) rlazol válasza zuchy (#83956) üzenetére


rlazol
addikt

zuchy - az imént pattintotta egy t-150 a ferdi nagyobbik ágyúját szemből. autoaim volt, nem tudom, hova ment, de néztem nagyot....

echterion - én Panterrel remekül rammoltam annó és sokat.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#83959) Mottie


Mottie
őstag

A játék egyik legszarabb tankja... Megint csak a 2. TD hiányzott :(

Be Victorious!

(#83960) TESCO-Zsömle válasza Mottie (#83959) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Parancsnokom meg jóformán csak ezzel farmol, már a második csillag is ott van az ágyúján.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#83961) Mottie válasza TESCO-Zsömle (#83960) üzenetére


Mottie
őstag

Én nem szeretem, nem elég gyors, nincs gun depression (semennyi). Az ágyúja so-so. Ha beadja akkor lehet vele aprítani a 2 mps reloaddal (30/31 lövés ;] )

Be Victorious!

(#83962) zuchy válasza rlazol (#83958) üzenetére


zuchy
őstag

Van olyan része a tanknak a frontpáncélján ami képes erre, de sajnos nagyon keskeny sávban, nem lehet rá hagyatkozni. Ilyen van a KV1(2)-en és az IS(2)-en is. Persze mehetett a lövedék a torony oldalának is örült nagy szögben autobounce-t okozva. Sajnos csak ezt az oldalt találtam, tank inspectorral kéne megnézni mennyi is ott a piros részen a páncélvastagság. De igazából a löveg az ami élvezetessé teszi a tankot számomra.

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#83963) galervin93 válasza zuchy (#83962) üzenetére


galervin93
őstag

Tényleg veszélyes egy dög, és néha tényleg tud érdekes dolgokat is pattintani. Én miután elitre fejlesztettem még összeszedtem vele 120k freet, hogy legyen mit váltani (még van belőle 75k :-D). Igaz épp valamelyik nap adtam el és mentem tovább, mert egyelőre nem vagyok tank-gyűjtögető, kevés a helyem és még újdonságot jelent a magasabb tier és az ottani tankok (na meg ki akarom ismerni azok gyenge pontjait hogyha meddel is eljutok oda egyszer, akkor már tudjam azokat). Majd egyszer visszaveszem, ha már olyan überkirály leszek, hogy minden izgalmas ágat végigjátszottam (10-20 év múlva :-D ).
Most a KV-3-ra kiszenvedtem a nagy motort, ezzel már egész tűrhető a sebesség. (És ha már pattintás ez is tud érdekes dolgokat, ráadásul még a T-150 tornyával, közvetlen közelről sikerült egy E75-öt pattintanom. :-D De ez azért ritka.) Jöhetnek a nagyobb ágyúk, igaz nagy újdonságot nem fognak hozni, a 107-es ZiS a 167-es pennel meg a 300-as sebzéssel egész most is. Igazából már a KV-4-et várom, ott azért már ágyúban is lesz jelentősebb fejlődés.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#83964) Zolee_70 válasza emre (#83951) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Semmi sértőt nem mondott, a véleményét pedig tartsuk tiszteletben....én nagyjából egészéből egyetértek vele.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#83965) [HUN]Dani


[HUN]Dani
őstag

Nagyszerű.. XVM, max kamera zoom és napi stat mod amit használok mégis lehet újra modolni mindent hála ennek a hülye eventnek.. Természetesen első csata betöltés közbe kifagy.

magyarsrac

(#83966) Plasticbomb válasza edari (#83929) üzenetére


Plasticbomb
addikt

A sebzés esetében te baromira csak addig látsz, hogy 6os? Az ágyúról magáról elfeledkezel. Egy 155 mmes ágyú még szép, hogy beléd [moderálva] egy 1000et alsó hangon, ha eltalál (Ehhez az kell, hogy a tankod tetejét találja el, a felső lemezeket, amiket Tank Inspectorral meg lehet nézni, hogy mennyire vastagok. Szinte semmennyire.), de ezeknek az ágyúknak a pontossága jellemzően nem sebészi.. Pl a T92vel azon anyázok, hogy ez a [moderálva] nagy 240mm sokszor kilométerekre mellé lövi azt a háznyi skulót, baszik eltalálni valamit! Rengeteg csatám volt az elmúl pár hétben, ahol az 1000 damaget nem akarta elérni a teljesítmény, mert ez a [moderálva] rendszeresen mellé lőtt!

De: 150 MM T7től megjelenik pl TDken is. Vagy ott a KV-2 a 152 ML-20 ágyúval. Mennyire pontos, mennyi a töltésideje?[moderálva] , de ehhez az kell, hogy lehetőleg 100 méteren belül legyél, 10 másodpercig mégcsak a tornyod sem forgasd, és a lehető legpuhább részed mutasd! És ha ellőtte magát, és nem talált, akkor jön a sunnyogás, a bújkálás.. És ez egy tank! Egy artyval még rosszabb. Lősz, és fél percig csak lesed, ki akar az életedre törni, ki akar feltolni a [moderálva] valamit, úgy, hogy még csak nem is tudsz tenni ellene! Régi szép idők, amikor az artykkal lehetett is aprítani.. OB261el lehetett lőni Apval, mert normális esélyed volt eltalálni a célpontot... Ma már nem éri meg, ha tartósan, legalább lövésenként sebezni akarsz valamit, valamit hozzá tennél a csatához, akor HE-t lősz, nem kockáztatsz, hogy talán betalál, és visz 1000 hpt, inkább legyen 300-500 sebzés lövésenként, de TALÁLJON!

T6 artyk jellemzően 150 mmer körüli ágyúval rohangálnak, amibe egy lövedék kb ilyesmi:

T92 lövedék:

[link]

" The M114 projectile diameter is 240mm, or about 9.5 inches. The projectile stands 42 inches tall, and weighs 302 pounds."

302 pounds=136 Kg a lövedék.... 136!

Lőnek vele

Lőnek vele

Jól nézd meg a lövedékeket, és az embereket hozzá.

Ez is egy 155mmeres lövedék:

1v1: És amikor más rohan oda segíteni annak a szerencsétlennek, vagy hirtelen megjelenik valaki a te [moderálva] az ellenféltől, akkor az arty a maga [moderálva] nagy randomjával még mindig rossz? (Az meg, hogy kis hpra lő az arty, néha logikus, de legtöbbször csak fragszerzés...., )

[ Módosította: radi8tor ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#83967) Sanya válasza echterion (#83937) üzenetére


Sanya
nagyúr

tökmindegy
nekem elsőre meglett egy pzIV S-sel.
Pont hajtottam a comet felé nagy irammal, majd lelőtték a csapattársak kb 120HP-ra. ennyi

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#83968) Cseri0058 válasza Plasticbomb (#83966) üzenetére


Cseri0058
őstag

1 dolog kéne. Egy arty mentes mód. Aztán a sok [moderálva] artys játszon egymás ellen!

[ Módosította: radi8tor ]

(#83969) edari


edari
őstag

rlazol:
Igen sok példa volt, ha nem is én, de mások raktak be.
Mellesleg ha jobban megnézed nem vagyok egyedül, csak mindenki az én hsz-eimre reagál, ezért tűnik úgy hogy egyedül vagyok.

emre:
Több mint 5 éve játszok ezzel a játékkal, hadd döntsem el én, hogy nekem való-e vagy se.
Mellesleg ezzel, a hsz-el te voltál különb.

Plasticbomb:
Sztem olvasd el újra mondandóm, mert látom nem ment át a lényege.
Neked csak a 6-os szám maradt meg.

[ Szerkesztve ]

(#83970) csaba17


csaba17
senior tag

az event miatt csak nálam nem látszódik a free tp-m?

(#83971) emre válasza edari (#83969) üzenetére


emre
veterán

Az a gáz, hogy hogy pont ezért lett létrehozva az off topik, hogy a sok nyafogó valamivel mindig elégedetlen játékos ott élje ki magát, ne az on topikot csesszék szét állandóan az ilyen jellegű parttalan vitákkal, amik előbb-utóbb átcsapnak személyeskedésbe, flame-be (mint ahogy most is megtetted). De egyszerűen az agyukig nem hatol el a felismerés, hogy a WG üzleti modell alapján vezérli ezt a játékot. Ha ezt bárki jobban tudja náluk akkor csinálja meg a saját játékát és játsszon a saját szerverén. Nem értem milyen jogon kritizálja a játékot az aki elfogadta a szerződési feltételeket. Ez egy ilyen, így kell elfogadni és egyáltalán nem kötelező játszani vele.

(#83968) Cseri0058

Te meg írj a saját fórumodba!

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#83972) Bingisz válasza edari (#83969) üzenetére


Bingisz
addikt

Biztos azért rosszabb a játékosok átlagsebzése a tier 10 artykkal, mint a sima tankokkal, mert olyan OP-k.

Én sem szeretem az artykat, de inkább legyen 4 arty a csatában, mint a 8.6 utáni 12 vs. 12 nerf előtti TD-s meccsek.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#83973) edari válasza emre (#83971) üzenetére


edari
őstag

Már nem azért, de ezt most (az előző, és a mostani hsz-t is) magadnak köszönheted.

Ha megnéznéd a vita elejét, én direkt nem írtam semmit (írtam is h inkább nem írok semmit), ki lett provokálva az, hogy válaszoljak.

Reggel úgy voltam vele, hogy inkább nem írok semmit, hagyom az "okosakat", de látod, neked megint sikerült tovább gördítened a flame szekeret.
Azt pedig külön öröm látni, hogyha te valakit kritizálsz az természetes, de ha valaki rámutat h te se vagy sokkal különb, akkor azonnal elkezdesz szentségelni és kiakadni az embereken.

(#83974) Habib[HUN] válasza Bingisz (#83972) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Négy talán már sok. Szerintem akkor már csak laposkúszásban lehet közlekedni. Ha kettő van oldalanként,az még teljesen játszható.

(#83975) Bingisz válasza Habib[HUN] (#83974) üzenetére


Bingisz
addikt

A négy az kettő oldalanként. :DDD

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#83976) SimonYana


SimonYana
addikt

Üdv Uraim!
Valaki tudna segíteni , hogyan tudom eltüntetni azt az utolsó 3 tankot amit odavarázsoltam valahogy?

Valami nagyon rossz minőségű játék pár pixellel és az istenért nem jövök rá hogy takarítsam el onnan! :W

Előre is köszönöm! :R

® SimonYana ®

(#83977) dfsz34 válasza SimonYana (#83976) üzenetére


dfsz34
őstag

Ugye vicc akar lenni, mert ennyire h.... nem hiszem, hogy lehetsz?

Ami engem jobban érdekel, hogy át kéne gondoljam, milyen legénységet húzzak ezekben a Winter módos tankokban. Pl. érdemes lenne-e átraknom a T32 legényeit a mammoth-ba, oda-vissza konverzió 80e xp, nem tudom, hogy össze lehet-e hozni ennél többet benne.

Mert ugye most már a bőség zavara van, női legénység (jól képzett), meg akkor itt is képezni egy csapatot, nincs is annyi tankom, hova rakjam őket?

(#83978) LK válasza SimonYana (#83976) üzenetére


LK
addikt

Most viccelsz??? [új téli játékmód] Mert viccnek elég durva. :DDD :Y Köszönöm,hogy felvidítottad a hétfő reggelemet!!!!!

[ Szerkesztve ]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#83979) Balika23hun


Balika23hun
aktív tag

Ebben az arty-s témában valamennyire mindenkinek igaza van. De nagyrészt tesla kollégával értek egyet. Én sem bírom az arty-t ennek az egyik oka hogy nem tudok azonnal válaszolni a tűzére mint egy sima tanknál amivel mondjuk szemben állok és ez zavar. De még ezen is túl tudnék lépni de az MM miatt mostanában igen sűrűn rak be 3-4 arty-t egy csatába és ez már sztem sok. Nem OP-ok de tudnak igen pontosan lőni (a jók meg aztán főleg) és ez egy olyan helyzetben amikor amúgy is van elég dolgod a szemben állókkal ez igen zavaró, nekem legalábbis.
Nem kívánom hogy nerfeljék őket de azt igazán meg tudnák tenni hogy max 2 lehetne egy körben (sztem annyi az ideális).
Illetve egy másik megoldás hogy csinálnának egy külön játékmódot (mint pl a csataütközet) ahová nem rakhat be arty-t és játékosoknak lenne lehetősége csak azt bepipálni, így elkerülni őket (vállalva azt hogy akár többet várnak vagy sűrűbben kerülnek nagyobb tierbe). Sajnos ezt soha nem fogja meglépni a WG.
Sajnos ezekkel a személyes küldikkel igen megkeverték a sz@rt és ez mellé a folyamat sok arty rengeteg embernél veri ki a biztosítékot. Már én is egyre kevesebbet játszok naponta mert egyre jobban megy el az egésztől a kedvem.

Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus

(#83980) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Ha már mindenki artyzik... Érdekesnek találom azt, hogy ha a 100%+ legényekkel indulok csatába a SU-8-asommal, akkor jó ha minden harmadik lövésem talál (ha áll a célpont) és a sebzésem sem több 250-300-nál. Akárhogy igyekezem, nem tudok javítani ezen. Ellenben tegnap volt egy érdekes csatám. T-34-85-tel mentem, amikor az ellenség egyetlen artyja, egy SU-8-as belémnyomott egy 600-as sebzést, majd kb. 5 másodperc múlva jött a kegyelemdöféslövés. Na, ez az arty akkor sem tölthetne be ilyen gyorsan, ha csak Superman-ek ülnének benne. Csal az MM? Biztosan nem. De az érzés azért olyan...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#83981) echterion válasza Sanya (#83967) üzenetére


echterion
nagyúr

Akkor várok az ilyen mázlira. Kell még cirka 225ezer xp a t57-ig, a Panthert meg lassan kifullozom. Mondjuk azzal tök jó csatákat szoktam tolni, lehet, hogy nem cserélem le a Panther II-esre, és picit hagyom elitként funkcionálni.

(#83978) LK: Most mijé' mondasz ilyeneket? Én se tudtam az új módról, na. :B

**********

(#83982) LK válasza lacibacsi (#83980) üzenetére


LK
addikt

Töltésgyorsító. BIA-s legények. Illetve van egy perk, hogyha lőszertípust cserélsz,rögtön betölti,de lehet h. rosszul emlékszem. próbáld meg oldalba kapni az ellenfelet,akkor nagyobbat sebzel (tudom h. az művészet lenne) :) Ha artyzol,jobb az Angol ág, sokkal pontosabbak az artyk. Su8 nálam is minden harmadikra,negyedikre talál. Sok a 0dmg csata vele.

Echterion oké,de ha megjelenik 3 új tank,talán gyanút fogsz :) Mondjuk,amikor megjelent KARL a tankjaim között, én sem értettem , mi a sz... ez?

[ Szerkesztve ]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#83983) dfsz34 válasza Balika23hun (#83979) üzenetére


dfsz34
őstag

Az artyban egy undorító dolog van, az egész hype ugye, hogy ahol arty van ott nincs kempelés meg a többi. A francokat nincs, totál kontra produktív az egész.

Az arty csak a spotolt ellenfeleket tudja lőni, néha megpróbálkozik counterarty-val és nagyjából ennyi. Ki van fel spotolva? Hát persze, hogy az, aki harcol és még véletlenül sem az, aki kempel a bozótosban.

Innentől ne jöjjön senki, hogy a kempelés ellen van, sőt ha van arty észrevehetően kevesebb teret játszanak be a játékosok, senki nem akarja elhagyni a fedezéket és a többi. Annyi igazság van benne, ha van arty, akkor például nem hagyom kint a T32 tornyát, hanem próbálom némi testmozgással elkerülni a gránátot, de egy ekkora tankban ez ritkán sikerül, a splash-t legalább megkapom. De ugye itt sem a klasszikus értelemben vett kempelésről beszélünk, hanem harcolok az ellenséggel, akik egyébként arty nélkül is legyűrhetnének, csak sokszor 5-6 tank sem mer rám rontani, szóval ez egy másik történet.

A végjátékban is utálom, mert ha beszorítanak valahova és talán meg tudnám oldani a dolgot sidescrap vagy kis trükközések, tekerés, kerülgetés stb, de az teljesen kiszámíthatatlan, hogy kapom-e vagy nem a gránátot a térkép másik sarkából. Ilyenkor kifejezetten a játék élmény ellen van az arty, szerintem. Izgalmas helyzetek lennének ezek, több tank egy ellen és nem is mindig egyértelműek az esélyek, lehetne taktikázni stb, de ha ott az arty az ellenfélnél, akkor szerintem általában hamar véget ér az élmény. Biztos van olyan játékos, aki a 2-3-4 ellenfél mellett még az artyra is tud figyelni, de ez nem tipikus.

Ha gyors tankkal vagyok és több ellenféllel szemben maradtam akár egyedül akár agyhalott társakkal, akkor elmegyek az artyért először. Ha az megdöglött, akkor lehet végre játszani.

(#83984) Kalandor


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

A moderátorok munkaidejének egy jól körülhatárolható része e topic törékeny rendjének a fenntartáséra megy el, mert valami oknál fogva e topic kezelhetetlen indulatokat szül a tagok közt egymás iránt.

Folyamatosan és többen sem képesek rendesen fórumozni itt. Vannak, akik már véglegesen ki lettek tiltva emiatt, vannak, akik csak ideiglenesen, de az alap rezgésszám továbbra is indulatos.
Ezért nem marad más lehetőségünk most, mint hogy az egész topicot zárjuk, mielőtt e topicbeli viselkedésük miatt más topicokban esetleg normálisan fórumozó tagjainkat kellene sorozatosan kipontozni. Nem lenne értelme.

Csak azokat sajnálom, akik normálisan viselkedtek, és most kedvenc játéktopicjuk nélkül maradnak 2 napra, de nekik is jobb lesz, ha egy lélegzetvételnyi szünet után egy normálisabb kerékvágásba válthat a topic.

Ahogy az ilyenkor, egy topicszintű figyelmeztetés után lenni szokott, aki a nyitást követően is ott folytatja, ahol abbahagyta, azt szigorúbban "pontozzuk": konkrétan most ez esetben, ebben a topicban egységesen, mindenért három hét PH-mentes gondolkodási jár, majd végleges kitiltás.
Azt viszont nagyon nem szeretnénk, ha valaki elégedetten dörzsölgetné a tenyerét, hogy itt az ideje az "ellenfelével" leszámolni és minden vacakért a moderátorokhoz rohangálna. Ez könnyen a visszájára sülhet el.

Tehát mindenki nyugodjon meg ez alatt a két nap alatt, ha kell, nyalogassa sebeit, de felejtse el sérelmeit és kezdjen tiszta lappal!
Mi is igyekszünk tiszta lapot adni a topicnak, ha lesz értelme.

Gondolkodtam rajta, hogy az OFF topicot is bezárjam-e, hiszen az egy másik topic. Viszont egyenes lenne sajnos az út oda, és nem lenne visszatartó ereje, ha az nyitva maradna, ezért azt is zárni kellett.

Szerk: a zárás idejére áthelyeztem a topicot a LOKÁL-ba, ennek megfelelően lehet, hogy egyes tagok rangja megváltozott.

[ Szerkesztve ]

(#83985) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Kinyitva.

⭐ Stella

(#83986) Djuree


Djuree
félisten

megnyílik megint az állatkert. :DD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#83987) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Jaj de jó már reggel néztem , hogy mikor lesz elérhető a szórakoztató topik :DDD Viccet félretéve melóban jó időtöltés olvasgatni a topikot.

Most hogy nerfelik a T37-Buldog tankokat érdemes megvenni a buldogot ? A T37 nagyon adta megvan még és nagyon szeretek vele menni , de ami t csinálni akarnak vele az nagyon durva.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#83988) sith7


sith7
nagyúr

Winter módban képzett legénységgel mi lesz, ha vége az eventnek, és a barakkban nincs szabad hely ?

(#83989) TESCO-Zsömle válasza Djuree (#83986) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

És bontják már a kerítést is... ;]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#83990) Warton


Warton
őstag

Végül is az E50M helyett az STB-t vettem meg. Kicsit csalódás, mert a DPM és talán a löveg kitéríthetőség kivételével mindenben rosszabb a Leo1-nél, ami nálam az etalon. Lassabb, pontatlanabb. De azért nem bántam meg, mert az STB se rossz masina. Ha épp csatában van a Leo, akkor el-el viszem egy-egy körre.

(#83991) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Az utóbbi napokban túl sok érdemleges dolog nem volt, de azért ezt beteszem ide, hátha valaki hasznát veszi:

WoT optimális beállítása, fps kergetés, mi mennyit visz nagyjából stb.

És módosulni fog a barátok/ismerősök/egyéb játékosok játékon belüli kezelése

(#83992) Tomi0703 válasza sith7 (#83988) üzenetére


Tomi0703
őstag

Ideiglenes helyen lesznek. Tehat nem baj, ha nincs helyed, be fog kerulni viszont miutan beleraktad egy tankba az embert az a barakkhely is eltunik.

(#83993) h1mpi


h1mpi
nagyúr

KV4 WN8-am 3 meccsből: 145. Nagyon jó ez a tank, mondjuk a méh-re

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#83994) szbalogh válasza sith7 (#83988) üzenetére


szbalogh
őstag

Plusz a T110E5, Foch 155 illetve LTTB tankokra lesznek átképezve. A többi xp ami nem ment a legénységre a megfelelő nemzet tier 1-es tankjára kerül.

himp1: az elején nekem is ilyen átkozott volt. De a nagy cső megoldotta minden közös problémánkat :)

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#83995) sith7


sith7
nagyúr

Köszi a válaszokat :R

(#83996) h1mpi válasza szbalogh (#83994) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Azt is, hogy belövik, mint a lightot, mert folyton T10-ben vagyok?

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#83997) adamgreen válasza h1mpi (#83996) üzenetére


adamgreen
senior tag

Nekem elsö tier 8 as tankom volt .

Nagyon hálás joszág tudni kell vele jol játszani ,forgatni.Nagyon pálya függö.
Jo lesz az hidd el.

(#83998) jozefgucci1 válasza h1mpi (#83996) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Azért azt tudod te is , mert százszor le lett írva , hogy ennyi csatából egy tankot megítélni nem szabad. Simán 100 csata kell mire megszokod.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#83999) szbalogh válasza h1mpi (#83996) üzenetére


szbalogh
őstag

Jah, az elején folyamatosan tier 10-be pakolt.... Emlegettem is a WG stock tankokra vonatkozó kedvezményezett MM-jét jó sokáig.

Nick: HE_Storm

(#84000) Kakumix válasza h1mpi (#83996) üzenetére


Kakumix
senior tag

Vígasztaljon, hogy az STI is ilyen lesz, csak még inkább számítasz a páncélra, hiába. Állandó a masszív T10, nyílt és artyval teli pályák, így csatánként 1-2 lepattanó, de csak akkor, ha az ellenfél nem céloz és veled van az RNG. A T10-et kivéve szinte mindenki arannyal lövi. Viszont tegnap végre volt egy csatám, hogy csak 3-4 T9 volt (arty nélkül) és egy IS-8 kivételével nem arra jöttek mint én, ezért csak az IS-8-cal és két WZ-111-gyel ütköztem meg. Persze mind aranyat köpött, de a WZ-k így is esélytelenek voltak az IS-8 meg béna volt így mind az enyészeté lett, de odaért egy másik full HP-s IS-8 és az leszedte a maradék 5-600HP-m. Félek tőle, hogy az egyetlen jó csatám volt ezzel a tankkal.

Legyen szép napod!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.