Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#76990) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Már leírtam, de még mindig nem értem, mi a tökömnek kell ezt a szivárványos XVM-et telepíteni? Mivel lesz jobb? Semmivel, csak valaki felbassza magát vele aztán jön ide ilyen faszláma képekkel.
Mivel másabb, ha tudod a másik oldalon ki milyen színű? Másként játszol? Nem. Honnan tudod, hogy az a lila, kék, vagy szivárvány mitől olyan? Lehet, hogy pont emiatt nem mersz bemenni egy olyan helyzetbe, amit az ilyen e-faszméregetés nélkül simán bevállalnál.
Aki tud játszani, azon már látod hogy nem úgy áll egy sarkon, mint egy prosti, és tudja az alapvető taktikai elemeket. Ha ilyennel találkozol, akkor azt le kell győzni. Ebben pedig nem a színének tudása, hanem a helyzetfelismerésed segít.
Egy zöld játékos lehet, hogy leamortizál fél perc alatt, aztán mehet a nyivákolás. Vagy egy piroska kicseréli az amalgán fogtömésed aranyra, mert nagy mellénnyel belemászol az arcába. Talán éppen szikla mögött bujkálsz egy lila miatt, akinek 75%-os legénységgel stock tankja van. Lehet x-elni melyik a jobb. És mindezt, egy idióta táblázat miatt. :N Aztán elnézést a csúnya szavakért! :DDD

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.