Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#51157) PR0JECTNR56 válasza Simulacrum (#51143) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Itt a csapatjáték volt az élmény igazán, mert a medium tanknak igazán így van értelme, hogy összeáll a "wolfpack" és mennek előre, de itt láttam, hogy mindenki használja az eszét és nem úgy nyomul, hogy nyílegyenesen előre a halálba, hanem mindenki figyelte a másikat és fedezte, ebbe az is beletartozott és ilyet én még nem láttam random csatában, hogy amikor láttuk, hogy valaki hp-ja egy lövésre süllyed a másik, aki fullos volt beállt elé és levette az ellenfél lövését (én is mentettem így egyszer a Batchat irháját, mikor már csúnyán nézett ki). Őszintén szólva csak a legvégén tűnt fel, hogy az ellenfél mennyire nem tudott killeket gyűjteni, a játék közben, ahol mi mentünk akadt ellenállás és ott nem játszottak nagyon rosszul vagy taktikátlanul, csak nálunk volt jobb az összhang.

Egyébként a legtöbb 15-1 és társai stílusú csata egy kalap szar ebben egyetértek. Mindegy, hogy nyerünk vagy veszítünk kb. semmi kihívás vagy semmi esély sincs benne, helyzettől függően, annyira egyoldalú az egész (ezt az egyoldalúságot pl. nem éreztem a fent említett körben).
A kedvencem az volt a legtöbb vesztes csatában, ahol nyerhettünk volna, hogy egyesével elindultak a tankjaink egy TD-vel teli erdő felé és meghaltak, hiába javasoltam, hogy bármire is készülnek, ne egyedül csinálják. A koncentrált erő mindig jobb ezeknél a szóló mutatványoknál, de nyilván többször is megkaptam, hogy camper vagyok és különben is hülyeség, amit beszélek. Oké, dehogy az ilyen agysebészek hada miatt nem lehet teljesen kihasználni az STB-1 tudását és ezért van mélyen 50% alatt a winrate, ez egy kicsit bosszantó.
Tehát én sem vagyok egy unikum játékos, de azért gondolkozni szabad és érdemes.

(#51147) simron: Első és második bekezdés itt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.