Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#34065) Iron Funeral válasza #43783936 (#34053) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Orly.

Minek kevered ide a páncélátütést? Gondolod, hogy ha van 200 átütésed, rálősz 100mm páncélra akkor összesen még csak 10cm-t fog megtenni pluszban a lövedék? Hogyan fogod egyszerre kilőni a lövészt és a parancsnokot a torony elejéből így? Hol ebben a logika?

Van egy adott löveged a JÁTÉKBAN, aminek vannak különböző statjai, vannak amiket látsz, és van olyan is amit nem látsz, úgynevezett soft statokról van szó, ide tartozik maga a modul HP-sebzés is. Ez NEM ugyan az mint amit látsz kiírva átlagos sebzésként (320 pl). A játék mechanikailag úgy van felépítve, hogy minél nagyobb kaliberű a löveged annál több bónuszt kapsz, beleértve a nagyobb sebzést, nagyobb modul sebzést, (régebben nagyobb normalizációt is kaptak, mint a kis és közepes kaliberű lövegek, bár ez leegyszerűsítve most is megvan a kaliber és szubkaliber lövedékeknél), plusz; un. kaliber overmatch miszerint ha 3x akkora a kaliber mint a célpont páncélzata, akkor megháromszorozza a normalizációt (3x5fok AP lőszerre), tehát elviekben egy T92 240mm lövege AP lőszerrel csak nagyon extrém szökegnél fog lepattanni mondjuk egy E-50 oldaláról (tehát 90°-hoz nagyon közeli szögekről van szó), minden más esetben fog csak lepattanni, vagyis inkább ricochetelni. Ha már itt vagyunk megemlítem, hogy a bounce meg a ricochet más dolog, az első az a lepattanó amikor nincs elég ereje átütni a páncélt a lövedéknek, a másik meg a beesési szög miatt pattan le, feltéve ha nincs semmilyen overmatch.

Na, most hogy tisztáztuk az átütéses dolgot, rátérhetünk arra, hogy egy 100mm és egy 174mm kaliberű löveg, miután átütötte a páncélt (most komolyan, minek kellett ezt ide hozni). A saving throwokat most hagyjuk figyelmen kívül.

Van X modulod egy tankban, Y HP-val. Először jön a 100mm löveg ami kisebbet sebez mint Y/2 (legyen Y/3 az érték) emiatt az első találat nem is érdekes játékmenet szempontjából, azonban a modul HP-ja csökkent. Belelövünk még egyet, ekkor X modul HP-ja a fele alá csökken és besárgul. Belelövünk egy harmadikat, a modul HP-ja 0-ra csökken, bepirosodik, avagy használhatatlan lesz, (ekkor robban a lőszerrekesz pl.)

Jön a másik teszt ahol meglőjük X modult, azonban a 174mm löveg igazán aljadékul viselkedik, a löveg modulsebzése meghaladja Y teljes értékét, és egyből pirosra lövi a modult. Avagy egyből pukkan az ammorack, ha példálózni akarunk.

Minden lövegnek külön beállított modulsebző értéke van, de ez az érték arányos a kaliberrel.

(#34049) Diarmand: Mondtam, hogy CBT-topikban volt, de kipróbálhatod te is, nem tart semeddig.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.