Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
válasz Baltazár123 #224950 üzenetére
Nem azon van a hangsúly hogy jól játszik! Ez szóba sem jött...Számold meg hányat lőtt, meert 100%-os találati aránnyal sebzett bőven 4000 felett! És nem kell a konteó,hogy ő mindig pozitív rng-t kap.Nézd meg,hogy oda ment az összes lövése,ahova célzott,És ezen van a hangsúly! Nem vaktában lövöldözött...Célzott.
-
Baltazár123
senior tag
-
Barret001
addikt
válasz Baltazár123 #224954 üzenetére
Nem azt mondom hogy mindig a célkör közepébe megy a lövés! akár a szélébe is csapódhat...De neki mind a 15 lövés oda ment,ahova beszűkült célzókörrel lőni akart. Egy borzalmasan pontatlan tankkal.(nem én mondtam) Már a szórás nerf előtt jóval játszottam.És a lényeg: olyan videót is könnyű összevágni,hogy minden lövés mellé megy!Akkor az a valóság? A kettő között lesz az igazság.
-
po1son
addikt
válasz Szibilla #224923 üzenetére
"A másik meg, hogy egy ilyen pontos, jó átütéssel bíró ágyúval miért ne lehetne távolra lőni? Éppen arra való szerintem, pláne, hogy a tank relatíve lassú a csaták átlagos gyorsaságát elnézve, azt hiszem, ti ezt hívjátok metának."
Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Egy erős tornyos heavy tank, nem arra van kitalálva, hogy a 2-3. sorból hátulról sniperkedj 400-500 méterről.
Másrészt hiába "pontos" a lövege a sima lőszer 220as átütésű AP és 880 a lőszersebessége.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Thrawn
félisten
Kezdem érteni miért nem látok szinte egyáltalán Obj. 416-ot, Obj. 430 II-t és K-91-et. Utóbbi még nincs meg, de az előző kettőnek rettenetesen gyenge gundepje van (KV-85 feeling), és nem menti meg a 330-as HEAT pen sem őket.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
jano_77
nagyúr
-
Geller72
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz Geller72 #224965 üzenetére
Nem mondtam, hogy annak sincs gundepje, azt írtam, hogy az a tank még nincs meg.
nomic: én fogok vele játszani ha addigra nem lesz meg a 200k dmg. Tervben van, hogy az összes tech tree tankot kihúzzam.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Injun
senior tag
Hol vannak a kötvények?Ahol eddig voltak ott most műhely van
-
FoLey-v
addikt
válasz Swinegod #224976 üzenetére
Nem is pontatlan,de nem is a legpontosabb. Az rng is közre játszik,lesz olyan hogy olyan napot fog és nem megy,ez van. Egésznap gondolkoztam a vételén,de főként a táras miatt,de csak beadtam a derekam és megvettem.
A többi heavy tankhoz képest sokkal mozgékonyabb ahogy észre vettem. A torony is gyorsan forog.
A legénységet kell fejlesztenem és jobb lesz.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Baltazár123
senior tag
válasz FoLey-v #224977 üzenetére
Én abban bízom, hogy karácsonykor lehet majd tankokat nyerni megint, aztán hátha összejön.
Mondjuk ilyenkor belegondolok, hogy 8e pénzt adtam azért a semmitérő kpz07-ért, akkor azért kezdek ideges lenni. A GSOR is csak pár ezerrel volt drágább, most ez a bisonte se sokkal drágább és jóval használhatóbbnak tűnik mindkettő. Én meg nézegethetem a kpz07-t, amivel már kedvem sincs kigurulni újra, pedig kéne kredit nagyon.
A wot wiki is kiemeli a pocsék ágyúkezelést a Bisonte esetében, de szerintem van ebben a tankban potenciál.Kitapasztalod majd.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Baltazár123 #224979 üzenetére
HT-val többnyire közelre puffogtatunk. És ha a pontatlan ruszki szarokkal lehet boldogulni, akkor ezzel is. Ennél ott van a 3-as tár, ami ha kiürül sem kell majd egy percig bújócskáznod, míg lőni tudsz. Ha okosan használod, nem mernek rádugrani, mert ott a 3 skuló a tárban. . -10/20 fok gundep, jó torony. Az alaplőszer sebessége 1155m/s, a HE 330-550 közt ver és 105 (!!) -ös átütéssel. 270 a gold átütése. 100x inkább ezt veszem elő, mint egy IS3-at, vagy IS3A-t. Nálam venti, függőleges stabi és fejlesztett forgási mechanizmus van a tankon.
Ez most nálam így néz ki, alap, 100-as legénységgel, csak javítás skillel. Ha jobb legényeket teszek be, van 3 skilles is, más a szitu, de most direkt szinte alapon mutatnám, 100%-os személyzettel.[ Szerkesztve ]
-
JONAS77
aktív tag
Mostanság találkozott valaki közületek laggal, később reagál a billentyűre és van, hogy saját életet él a tank, nem reagál semmire, de egyedül vonul előre, körbejár!? A billentyü bluetooth, köze lehet ennek a problémámhoz?
[ Szerkesztve ]
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
Ármester
válasz JONAS77 #224983 üzenetére
Nálam vannak néha ilyen lag-ok, de vezetékesen kbillentyűzet van, nekem általában az EU2 szerveren jönnek elő ilyesmi gondok. Ha azon vagy, próbáld meg esetleg EU1-et.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
Baltazár123
senior tag
válasz Swinegod #224988 üzenetére
Akkor úgy játszol, mint a prok
Valamelyik magyar streameltől kérdezték egyszer, hogy p.csába finanszírozza azt, hogy 50-80k bukóban van minden csata után, de volt -100k is neki. Mellébeszélt, nem adott egyenes választ, csak hogy őneki így is van 10m kreditje, nem számít.
Na jó, de nyilván nem tud 10m-t összerakni ilyen csatákkal, amikkel demózik, hogy mekkora ászkirály.
A streamet nyomatják full arannyal vagy legalábbis nem spórolnak, finoman mondva, utána meg megy normál csatákat. Ez a legvalószínűbb. -
Geller72
veterán
válasz Swinegod #224990 üzenetére
Vmelyik nap cérnával mentem, és egyik ponton át kellett töltenem goldra (T8-10-es meccs volt). Talán 3 skuló kellett belőle, aztán már nem. De én is elfelejtettem átváltani. . És pont egy olyan meccs volt, ahol fsni kellett a lőszert, totál végigment a meccs, és ugye a cérna 5.46 alatt tölt, szal valami 30 felett lőttem el azon a meccsen. . Jól is sikerült, gondoltam, most aztán kaszáltam, mert creditre jól adta. Aztán néztem meg az "egyenlegem". . Voltak gömbölyű szemek. .
-
Geller72
veterán
válasz Baltazár123 #224991 üzenetére
Vagy az, hogy 5k huf-ért "rendelsz" magadnak ebayről 20 milla kreditet..
-
Baltazár123
senior tag
-
Geller72
veterán
válasz dante3 #224997 üzenetére
Majd a 25.-et is linkeld be. . Én a Phaseval voltam így, mentem vele első körök valamelyikében 4.2k körül. Most is van, hogy sikerül, de elég ritkán. . a CF4-el normál esetben 3.2-3.8-as köröket tudok csak menni, de én a papír medekkel elég hadilábon állok. (Aka béna fsz vagyok) .
-
jano_77
nagyúr
Srácok rosszul tudtam, hogy Szárnysegéd plecsnit csak egy ember kaphat egy csatában!?
A mostani csatában ketten kaptunk a csapatunkból, pedig az van a leírásában, hogy több ellenséges járműnek okozz kritikus sebzést, találatot, mint bárki más!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs