Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
válasz nomic #224650 üzenetére
Nem szomorkodom, biztos mindenkinek van mumusa, amit - legyen akármilyen jó is mások szerint - egyszerűen nem kedvel. Amennyire vártam a Leo-t előtte, ahhoz képest volt csalódás, mert azt reméltem, olyan lesz, mint a Panther, csak mozgékonyabb…csak annak megvan az alaplőszernél is a jó átütése, ami nekem jobban bejött és ezek szerint az én játékszintemen még fontosabb, mint a jó camo.
Swinegod: lehetséges, olyan szupernehezem nem lesz, de a Matildával hasonlót éreztem T4-ben. Mozgó acélfal. -
Swinegod
őstag
Komolyan mondom nem lehet nyerni. Egyszerűen túl szarok az emberek
Mondam ennek a selejt K91-nek, hogy menjen capelni mert ez a 2 lassú szar soha az életben nem fog el érni a mi bázisunkról vissza az övékre, de nem, ő megflankelte őket ami közben meghalt mindenki aki élt és végül nyilván vesztett
Edit:
Ezek a büdös mongoloidok INNEN ELVESZTETTÉK
Mindegy milyen jól játszok, nem lehet egyszerűen nyerni
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Balcsix
senior tag
A T110E4 ágán a Hellcat-nél járok épp. Olvastam régebbi teszteket/leírásokat, és mindehol agyon dícsérik a top löveget. Na most nekem azért ilyen borzalmas a gun handling mert egy teljesen alap legénység van benne, vagy ennyit nerfelték azóta?
[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
válasz Balcsix #224654 üzenetére
Kellően nerfelték, de rá is fért.
Régen annyira OP volt, hogy az összes nyomi és stathuszár azzal tolta, hogy növelhessék ez epéniszüket.
Néha előfordult, hogy oldalanként 6-8 is volt egy csatában.
Nagyon el tudták cseszni az éppen más tankkal átszani akarók játékátHa nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
Egy két "elvetemült" arc-tól kérem, hogy segítsen ha van kedve.
SZERETNÉM Megtartani ezt a topcicot itten-e:
https://prohardver.hu/tema/new_world_mmo_rpg/hsz_1-50.html#msg4
legyetek már olyan jók, hogy egy két "mélyen szántó" gondolattal gyarapítjátok a hozzászólások számát! -
nomic
aktív tag
válasz po1son #224659 üzenetére
Köszi. Végre elérhető közelségben a T 55A. Már csak azt a rohadt bázisfoglalós/védős light küldit kéne valahogy összehozni, meg a 6k sebzés TD-vel, de az gyerekjáték. 15-ös arty küldit parancsokkal megvettem, franc se fog szopni azokkal a szutyok egykezes "tankokkal".
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
phoenix1989
őstag
Győzelem/Csata: 4 (14) (28.6%)
ma is lehet nyerni -
Barret001
addikt
válasz phoenix1989 #224663 üzenetére
Ugye hogy ugye? És akkor mit szóljanak a gyengébb játékosok? Egyből arra gondolnak,hogy nincs itt kérem semmi "belenyúlás" a játékmenetbe.
-
Swinegod
őstag
Dude mi a fasz történt itt
Érdekel mire gondoldolt mikor azt mondta ugyan olyan rossz mint QBphoenix1989: Engem az érdekel, ha a jó játékosok nem nyernek, akkor mégis ki a farkam igen? Mert ugye 15 ember veszít 15 nyer, akkor hol vannak kik nyernek? Amilyen statokat szerzek mostanság főleg Type 61-el az simán elmenne 56%+ winrates statnak de mégis szart se vagyok képes nyerni
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz phoenix1989 #224667 üzenetére
áh engem most 1 órája szopat a retkes RNG.
Object 704 vs WZ-111 5A:
1. oldalról track
2. oldalról pattanó mert a frontot találtam el
3. szemből track
4. szemből pattanó
5. végre megdöglött.Előtte CS-59-ről pattantam egyszer és lőttem tracket egyszer, előtte meg egy Emil toronyoldal célzás végezte a toronyfronton.
Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Swinegod #224665 üzenetére
Végig arról beszél, hogy csak a nyilvánosság előtt viselkedik normálisan, meg kedves a nézőivel, a valóságban pont az ellenkezője (és itt hasonlítja össze QB-vel).
Persze hogy mi az igazság, azt valszeg sosem tudjuk meg. Ez kiskegyed kategória, felesleges ilyen videókat nézni.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Swinegod
őstag
Na hát végre csak sikerült igaz szar XP-t se kaptam de mindegy
Ellenséges Progetto 66 facecam:
ollie: Azt értem azért reagáltam így mert ennyire drasztikusan nagy faroknak azért sose gondoltam volna Skillt viszont rendkívül élveztem a drámát
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz Swinegod #224670 üzenetére
Én megértem Chems felháborodását, még ha két oldala is van az éremnek. A Discord ban inkább jogtalan, a TS beszélgetés közbeni ban pedig szerintem egyenesen undorító és gyerekes húzás volt. Felnőtt módon is meg lehetett volna ezt beszélni, főleg úgy, hogy Chems szereti (vagy inkább szerette) Skill videóit, sőt, passzívan még reklámozta is őt a pár hete megjelent rant videójában. Nekem az jött le az egészről, hogy KylarZ és Skill úgy tekintenek Chemsre, mint valami figyelemhiányos kisgyerekre, aki irigy Skillre és követőket akar szerezni, pedig a kora ellenére Chems kezelte felnőttesebb módon ezt az abszolút felesleges drámát. (különben is, mi ok az aggodalomra, amikor Skill a második legnézettebb nemzetközi WoT steamer és talán a legismertebb játékos az EU szerveren. Chems nem egy "teljes munkaidős" content creator, ő nem ebből él, neki ez csak hobbi.)
Persze, Chems toxic, a klánvezetőivel rendszeresek az összezördülései, állandóan chatbant kap mert toxic az in-game chaten, de ezt ő is elismeri. Remélem, hogy normális módon tisztázva lesz ez az egész, mert amikor a közösség szerint már lassan a koporsót készíthetjük a játéknak, akkor kéne még inkább összefognia azoknak, akik a community üzenetét adják át a WG-nek és lényegében "képviselnek" minket.
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz Geller72 #224673 üzenetére
Nekem se volt rossz a mai nap, de a végére már nem ment annyira. Bár lehet csak elfáradtam. A T30 ászom után két körrel volt egy az Object 704gyel is, meg is lett a TD-15.
(és azt is veszítettem, pedig majdnem lehoztam.)[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz Balcsix #224654 üzenetére
"A T110E4 ágán a Hellcat-nél járok épp. Olvastam régebbi teszteket/leírásokat, és mindehol agyon dícsérik a top löveget. Na most nekem azért ilyen borzalmas a gun handling mert egy teljesen alap legénység van benne, vagy ennyit nerfelték azóta?"
A hellcatot szénné nerfelték ahhoz képest, amilyen volt.
Régen volt olyan csata egy ideig, hogy egységesen egy nemzetből állt az egyik oldal, a másik meg másik nemzet volt. Talán nemzetek csatája volt neve és csak a népszerű tierekben volt, hogy legyen elég játékos.
Pont a hellcat volt az egyik főbűnös, hogy kivették, mert az amcsi tier6 nemzetek csatáját túlságosan dominálták és rájött a wg, hogy túl sok tankot kéne nerfelni ahhoz, hogy a nemzetek csatája kiegyensúlyozott maradjon. Szerintem mostanra megoldották a feladatot és most már sokkal több ág is van.
Egyébként visszahozthatnák most már azt a módot szerintem úgy, hogy akár csak 1 nemzet, vagy ahogy a csoportosítás van pl excalibur küldetéseknél. 4 nemzetcsoport és akkor lenne minden típusú tankból benne és több játékos is lenne.
Volt egy érdekessége a nemzetek csatájának, jó lenne ha egyszer visszajönne. Emlékszem a chatben ment a duma, hogy kenjük el a száját a franciáknak meg hasonlók
Nem kellene gyakran beadni ezt a módot, meg ki is lehetett kapcsolni, akinek nem tetszett. Változatosságnak jót tenne. -
zola96
senior tag
T43/100 otlet? Snipeolni alkalmatlan. Elso sorba szinten mert pancel -0. Mensetek meg... 8as skoda jobb leyz ugye?
-
-
Swinegod
őstag
válasz Baltazár123 #224675 üzenetére
Lehet azért vették ki mert T7-es heavy egyik csapatnak a Tiger volt másiknak a T29, nagyon kiegyensúlyozott lehetett
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz zola96 #224676 üzenetére
Átugrani szabad xp-ből vagy blueprint, ennél jobb ötletem nincs. A kilences meg tizes skoda lesznek a jó gépek, nekem is a cél az. Mindkettőt megtartom, valamikor úgyis jön a crew akárnyány.nulla és akkor több tankra is tudok legénységet képezni egyszerre.
swinegod: ja volt olyan is, aztán szegény tigerek, bár néha nyertek. Most viszont sokkal több az ág, lehetne normális csapatok, minden tankosztályból, csak egy nemzetből vagy olyan koalícióból. Ki lehetne próbálni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz Baltazár123 #224681 üzenetére
Csak sajna minden 7-es heavy egy papír szar, a T29-et kivéve. Bármelyikkel találkozol, 45tp, Tiger P, KV-3, tökmindegy, megnyomod a 2-es gombot és tessék, ott viszed be még a tornya közepét is ahol akarod, ez a T29-el nincs így, 300mm pen alatt meg se érdemes próbálni
-
phoenix1989
őstag
azért hogy ne csak szomorkodjunk a játék miatt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Szibilla
aktív tag
válasz Swinegod #224683 üzenetére
KV-3-at kedveltem, az volt az első tankom, akinek a csövére került 1 csillag…nekem már ez is nagy szó, nem kinevetni. Ahhoz képest az IS egyelőre…nem az igazi. Valahogy ugyanaz az ágyú nem akar rajta olyan jól működni, páncélja meg még annyi sincs, de legalább mozgékonyabb…barátkozós szakaszban vagyok még vele, ma kezdtem el.
T29 tényleg jó, kicsit több pályaismeret azért nem ártana hozzá, de ha jó helyet találok, akkor szuper gép. Én kedvelem a nagyobb DPM-et, ezért kisebb ágyúval használom, kicsit több arany fogy ugyan, de azzal ez az ágyú is elég mindenre és legalább van értelme vele aranyat lőni, jelentős az eltérés.
De eddig a 7-es nehezek közül még mindig az olasz a kedvencem…semmi extrát nem tud az a tank, nem is alkottam vele semmi maradandót, de harmonikus, jobb szót nem tudok rá, kicsit mindenből van benne, de semmiből sem túl sok vagy kevés. -
pRoject22
őstag
Kb 1000 csatám van és 3059 személyes értékelésem, most lesz meg az első X-es tankom, egyelőre szakaszozni szeretnék csatlakozni valami klánhoz, van itt olyan csapat ahova beférek? Lehetőség szerint ne olyanok írjanak akik majd elvisznek a klánleaderhez aki közli velem ,hogy húzzak a vérbe, csak valami jó fej társaságot keresnék akikkel lehet szakaszozni is.
Köszi előre is
¯\_(ツ)_/¯
-
Swinegod
őstag
válasz Szibilla #224690 üzenetére
IS 2-2 talán a legjobb az ágban, a teste szar annak is de a tornya kifejezetten jó, az ágyú és dpm is nagyon rendben van
IS-3-2, akármennyire is dícsérte QB szerintem messze a legszarabb tank az ágban (T8-tól fel) de az egyik legrosszabb 9-es heavy úgy amúgy. Oké, gyors, csak azért annyira nem. Cserébe szar a penje, tetves szar a gold penje (Type 5 heavy-t pld csak felesleges lőni), a testpáncél lóhúgy, a tornya úgy ahogy nem rossz de mocsok nagy és ott viszi be a 340 penes HEAT ahol akarja ami nem nagy probléma pld az E75 esetében mert ott a 280 milis rész realtive kicsi és a felét kitakarja a lövegpajzs, de ennek rohadt nagy a felesleg az ágyúk 2 oldalán
ST-2-nek a testpáncélja szar. Nagyon. 140mm az oldala de valahogy ezt mindenki elfelejti mikor rám lőnek, sidescrape-re semmivel sem jobb mint bármi 80mm-es oldallal, ugyan úgy csak autobounce szögben pattint mint azok. IS-4 ebből a szempontból végtelenszer jobb valamiért. Kupola van, közepes méretű de jó vastag, gold kell bevigyék, odateszed a 2 ágyút már senkit nem zavar. Tornya nagyon jó, a többi nehéz ellen, azért goldozó E3-E4 elé ne álljunk ki. Mocskosul nagy, ezt hozzá kell tenni, náha csak nézel hogy bazmeg ez komolyan kilóg?
Ágyú decent, a dpm nem jó, de lehetne rosszabb is, a pen elmegy, a gold pen szar. A pontosság az orosz. Nem te döntöd el találsz-e hanem a játék, lásd több feltöltött videóm ahol teljesen becélzott dolgokat duplán elkúrja pár 100m-ről. Azért még így is sokkal pontosabb mint bármi 0,4 körüli szórássalIS 4-et meg ST-1-et azért nem látsz mert lassúak és ami lassú az nem meta
[ Szerkesztve ]
-
Szibilla
aktív tag
-
nomic
aktív tag
Persze, mert ott a KV-3 és a KV-4 amit sokan lenéznek és emiatt nem indulnak el az ágon. És pont ez az előnye az ST-Inek és az IS-4nek, hogy nem ismerik vagy alábecsülik őket.
Persze elfogult vagyok főleg a kilencessel szemben. Az ST-Ivel lassan 900 csatám lesz és ő volt az első 3 gunmarkos tankom. Az IS-4gyel pedig 90 csatából négyszer csináltam meg a HP 3x pattintós küldit, mert a sok bot még golddal se tudja beütni.
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #224694 üzenetére
Ha teljesen szemben van vele az ellen akkor rögtön csak 55% esély bevinni (a saját ágyúddal, 258pen elég standard), ha használod az ágyúsüllyedést 20-25% teljesen szemből úgyhogy ha csak nincs kedved minden 3.-4. lövésre bevinni akkor igen, kell a gold
Ágyúk melletti jobb oldalt kicsit nagyobb papír rész van, de ha azt nem tallják el nem fogják soha bevinni a lövegpajzsot, legalábbis HEAT nem, APCR talán, néhaHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #224697 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
IS-2-2, IS-3-2 nekem bejött, orosz mértékkel pontos ágyú, jó torony, papír test, a 9-esnél van gundep (-8%!!!), ami nem sok, de azt a minimumot hozza, ami számomra a használhatósághoz kell. A kupolákat belövik, az tény, főleg a magasabb tankok.
Most néztem, hogy az IS-2-2-n is -7%-ot tud az ágyú, szóval az átlag 5-6% után felüdülés.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szemüveges topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest