Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz Szibilla #224548 üzenetére
Csak egy röpke hasonlattal élnék. Tegyük fel hogy veszel egy biciklit. Csak ezt az egy fajta biciklit lehet kapni semmilyen más fajta biciklit nem. Ez a bicikli szar. Te ettől még szerethetsz biciklizni ha a bicikli szar. Szólsz a bicikli gyártójának hogy mit kellene javítani ahhoz hogy jó legyen a bicikli de ő magasról tesz a te problémáidra. Szerintem ez egész nyugodtan bosszanthat engem, mert az én pénzemről van szó.
-
Szibilla
aktív tag
válasz Geller72 #224551 üzenetére
Sem játszani, sem biciklizni nem kötelező, van alternatíva a kiváltására.
Ha szeretek játszani, találok olyat, ami leköt és örömet okoz, elvégre ez egy játék lényege, kikapcsolódást adjon, ne idegeskedést és dögunalmat, amit naponta szidhatok. Lehet persze, hogy nem tankos játék lesz. Ha meg mindenképpen virtuálisan tankozni akarok, akkor elfogadom a szabályait annak, aki kvázi monopolhelyzetben van, ha olyan egyszerű lenne alternatívát csinálni, biztos megtörtént volna...most azt mondod, dehát a WG belőlünk, játékosokból él....10+ év után gondolom nem érzik úgy, hogy rosszul csinálják, majd ha csökken a bevételük, akkor lehet elgondolkodnak, de nem biztos, hogy megéri majd nekik komoly változtatásokba fektetni.
Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan változtatás, amit mindenki elfogadna és az internet adta névtelenséget felhasználva tele pofával ne szidna. A sokat kritizált Crew 2.0-nak is vannak hívei, többek közt én is, de mindig csak a nyavalygók adnak hangot a véleményüknek, mint ahogy egy termék/szolgáltatás megítélésénél is aki elégedett vele, az általában csöndben van és használja örömmel. Mindig vannak a kákán is csomót keresők, önjelölt igazságosztók és megmondóemberek és ezek hangosak ugyan, de nem feltétlenül jelentik a többséget és a véleményük hamis képet adhat.
Téma részemről elengedve, nem akarok győzködni senkit, de megérteni sem tudom ezt a mentalitást...a folyamatos panaszáradatot olvasni frusztráló, de erre is van megoldás, jelesül nem kell idejönnöm, elvégre ez is csak fakultatív.
-
hulp01
senior tag
válasz Szibilla #224548 üzenetére
Nagyon jó kérdéseket teszel fel. A válaszokat meg nem tudom, én is elég sokszor megkérdeztem már magamtól. Talán a függőség lehet a megfejtés. Azt azért el kell ismerni, hogy elég addiktív a játék. Amúgy én pont elég sokáig távol voltam a wottól, és az elején pont egy másik tankos játék miatt váltottam. És szerintem az Armored Warfare sokkal jobb volt, nem értem miért nem vált az népszerűbbé. Talán annak nem sikerült megszólítania azt a mérhetetlen mennyiségű ruszki játékost.
Tegnap pl. tök jó volt játszani (a Skoda T50 egy eszméletlen jó tank), és általában a debil csapattársak se idegesítettek fel (egy-két blokkolós idiótától eltekintve). Az ember mindig így indul neki, hogy majd játszik egy jót, aztán a végeredmény nem mindig ez lesz.
De tök jó, hogy te élvezed és ilyen könnyeden állsz a játékhoz. -
jano_77
nagyúr
válasz dokee78 #224549 üzenetére
AHA én pl kaptam egy ilyet
Ez most azt jelenti, hogy kapok egy Progetto-t - és ha meg van, akkor az árát kreditben - vagy csak egy bérlés mondjuk 10 csatára kb? Mondjuk a 3 nap prémet nem tudják csak örökbe adni, ha jól sejtem.Ismét van egy összefoglaló, hogy ki, miből mennyit ért el a játékban a kezdése óta. Sokkal több infó van most benne, mint korábbi években.
jr1994: fogyócikk leárazás konkrétan a múlt hétvégén volt (igaz csak 25%, de volt)! Merre jártál?
hulp01: talán azért nem sikerült megszólítania, bevonzania a töméntelen sok ruszki játékost az AW-nek, mert ott nem volt az érezhető, mint a WOT-ban, hogy az orosz vasak mindig mindenben jobbak mint pl a németek vagy egyéb nemzetek. Legalábbis játékban érezve és nem a nyers számadatokat nézve. Csak erre tudok gondolni illetve arra, hogy akkor a WOT már több éves előnyben volt és a magához dédelgetett hatalmas játékos bázist már nem tudta elcsábítani. Én is kipróbáltam és tetszett is, de úgy voltam vele, hogy ami időm van, azt egyre fogom felhasználni és nem osztom meg, mert akkor egyikkel sem tudok rendesen haladni a WOT-ban pedig már addigra rengeteg időm és nem kevés pénzem is volt.
Amúgy az AW még létezik, életben van, lehet játszani, fejlesztik folyamatosan? Mert most, hogy itt már minden tank ki lett fejlesztve, lehet átpártolnék oda.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
hulp01
senior tag
válasz jano_77 #224555 üzenetére
Én pont fordítva voltam ezzel. Hogy belenéztem az AW-be, ott is ragadtam, és inkább a wotot hagytam abba. Más kérdés, hogy nekem befektetett pénzem nem volt a játékban (idő az rengeteg). Nálam olyan szempontból nyert ügye volt az AW-nek, hogy sokkal jobban tetszenek a modern tankok.
Korábban itt írta egy fórumtárs, hogy van még AW, csak nagyon kevés a játékos. Én már nagyon régen (sok évvel ezelőtt) játszottam vele. Rákattantam a sorozatokra, és nem maradt idő játékra. -
Szibilla
aktív tag
válasz hulp01 #224554 üzenetére
Játéknak tekintem és nem úgy ülök le elé, hogy célok vannak, nem nézek statisztikákat, stb. Ahogy írod, csak könnyedén, ha rosszabb napom van benne, akkor otthagyom 5 csata után.
Nekem amúgy pont a II.VH-s alaptéma tetszett, semmi ideológia, csak épp a Discovery-n néztem valami világháborús tankos műsort és pont játékot kerestem, mert meguntam az előzőt...így találtam a WoT-ot és láttam, hogy itt van neki közössége, van kitől kérdezni, gondoltam, miért ne?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz zola96 #224558 üzenetére
Biztos nagyon jó voltam - nem tudom. Azt sem hogy ez most valójában azt jelenti, aminek látszik vagy csak vmi olyasmi?!? Esetleg volt már vkinek hasonló, mik a tapasztalatok? Megkapták örökre vagy ha meg volt akkor az árát kreditben?
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #224560 üzenetére
Mintha valahol olvastam volna, hogy nem örökbe adják, hanem csak bérbe. Hol kaptad az üzenetet? A játékban vagy levélben?
Ha megvan a tank, akkor a bérlésnél nem szoktak adni semmit fájdalomdíjnak ha jól emlékszem.
Na legalább kipróbálod, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. -
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #224562 üzenetére
email-ben jött egy értesítés és a link, amit beraktam ide is. Végig gurultam a tankommal és a végén fogadott ez az üzenet. De akkor ha jól értem, a 3 nap prémen kívül, még kreditecskét sem kapok, mert meg van a Progetto!?
Költői kérdés: gondolom átruházni nem lehet másra!?[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #224563 üzenetére
Azt hiszem adnak 1 millió kreditet fájdalomdíjnak, most hogy mondod ezt így rémlik nekem. Valamelyik wot eu fórumban olvastam. Igazából én a bourrasque-t akarom levadászni arra kerestem infot, hogy vajon mikor lehet megszerezni. Majd valamikor szembejön velem, nem sürgős
A régi accomon a type 59-el voltam így. Pedig akkor a wg rendkívül vaskalapos volt, ha kivettek valamit, azt kivették örökre. Legalábbis akkor így nézett ki a dolog, aztán legalább 2 évet vártam rá, de meglett. Valamelyik karácsonyi dobozból kiugrott a tank. Toltam vele 500 csatát, elég is volt egy életre. Egyébként jó kis tank az is, nem tudom a mostani metában mennyire lenne életképes.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz Szibilla #224542 üzenetére
Ja egy +-5% (dmg, nem pen, az maradnak permanensen fix) változatosabbá tenné a játékot de valahogy mikor 390 alfával rámegyek egy 310hp-s táras tankra bevégezni de túléli 2hp-n és letárazik akkor valahogy nem az jut eszembe na hát ez mekkora nagyon jó változatosság volt hanem mennyire idegőrlő és antimókás
És igen Hulp jól mondja, attól mert eredendően benne van még lehet utálni mert szar és elrontja az egészet. Egyébként régebben kevésbé volt lényeges az RNG mert voltak kupolák, nagyok, azokat be lehetett vinni sima lőszerrel és nem volt minden tank táras meg retardált biztos páncélú hülység, lásd Defender
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Szibilla
aktív tag
válasz Swinegod #224567 üzenetére
És amikor a 460 HP-st végzed ki a 390-es alfával és így nem tud kitárazni, az jól esik, nem? Csak erre nem emlékszel utólag.
Szóval régen, ha nagy volt a kupola és nem volt trükkös a páncél, akkor nem volt baj, ha ott maradt 2 HP-n és visszalőtt...értem. Hja, mégsem.
Tényleg hagyjuk, másképp látjuk, ez van, nem vagyunk egyformák.
-
Swinegod
őstag
válasz Szibilla #224568 üzenetére
Nem akarom azt mondani ilyen nincs, mert nem lenne igaz, de ritkább. Sokkal ritkább. Meg egyébként a negatív élményekre amúgy is jobban emlékszünk, így működik az emberi agy. De nekem nem kell a high roll, teljesen nyugodtan kibírnám nélküle. Nekem az kell amit megérdemlek, az hogy 390 alfával biztosra megöljem a 375hp-s embereket nem pedig az, hogy ötezer lövésből egyszer 470hp-ról is
TF 2-ben mindig téma a random crit, ami lényegében annyi 3x akkorát sebzel mert éppen random úgy döntött a játék. A jó játékosok utálják, a szarok imádják, mert ők máshogy nem tudnak killt szerezni. Az egyetlen probléma ezzel, hogy sokkal flusztrálóbb ha te halsz meg benne mintha te ölnél vele és a másik, hogy ha a random semmit jutalmazza a játék akkor nem fognak fejlődni az emberek, mert azt fogják tovább csinálni mint mikor killt szerezek, ami mivel szarul játszanak valószínűleg valami hülyeség volt és azt próbálják majd replikálni hiszen kaptak egy killt belőle
-
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #224564 üzenetére
Ha jól láttam, akkor a Type59 fog kapni ismét némi buffot és ugye nem oly régen buffolták. Mondjuk nagyon-nagyon régen mentem vele, nem tudom mennyit ért a buff neki.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Szibilla #224568 üzenetére
Szerintem nem is az RNG a gond, mert a való életben is előfordulnak szerencsés vagy balszerencsés esetek, hanem annak a mértéke. Emiatt is ment a sírás, hogy így nem is lehet esportot sem csinálni ebből a játékból, ha ilyen mértékben szól bele a játékmechanizmus a végeredménybe.
Ráadásul nekem nagyobb gondom, hogy a távolsággal nem arányos az rng. Közveltlen közelről ne lehessen már mellé lőni, ha gyenge pontra célzok. Ha 4-500m távolságra lövök, akkor elfogadom, hogy nem talál be pontosan, de közelre én nem tudom elfogadni, mert se értelme, se semmivel nem indokolható meg értelmesen.
Kivéve ha a cél az, hogy rambódezső2324245 különösebb célzás nélkül is tudjon gyenge pontokat lőni néha és legyen sikerélménye a játékban és vegye meg a lőwe után az aktuális főnöki csomagot jó áron.
Amiről szintén kevés szó esik, de a modulsérülések hasonló témakör. Buktam már el csatát, mert úgymond véletlenül akkor ragadt be a tornyom, amikor 1 lövés volt az ellenfél.
Értem, hogy beragadhat, de pont akkor, miközben lőtték a tornyomat egész csatában és kaptam több sebzést ott korábban, de nem ragadt be? Lehet, hogy véletlen így adta, de nagyon furcsa egy véletlen ez akkor. -
Pablo26
csendes tag
Szerintem az RNG témát nagyon lesarkítjátok arra, hogy +-25% sebzés és kész. Holott szerintem nem is feltétlenül a SEBZÉSRE !! vonatkozó +-25% öngamában a sok.
A pen-re is jár a +-25% ami viszont rengeteg, és tekitnettel arra hogy effektív páncélvastagság számítás is működik a játékban, nem is igazán tudom miért szükséges. Nagyon erőlködve max azt lehetne ráhúzni, hogy a való életben volt szél, eső. Persze ez már nagyon izzadságszagú magyarázat, és érzi szerintem mindenki hogy a szórás mértéke ehhez óriási.+ Arra hogy egy +-25%-os random szám generátoros szórásod van az átütésre, és a sebzésre is még rátesz a játék egy lapáttal az szinte felfoghatatlan mértékű szórásképpel, ami garantált hogy régen nem volt ekkora. Konkrétan egy 4 (?) éve volt a szóráskép babrálása, azóta elképesztő ez az egész ami lövéspontosság néven fut a játékban
Azért azt minimum kurva erősnek érzem amikor az alapból 0.3as E50 megtámogatva BIA + szellőzés + csokival 79 méterről misseli a t110e4 kupolát aki később az miatt kilő. Persze ez egy szélsőséges eset, de szerintem már az probléma, hogy ez megtörténhet. 300 méter felett viszont teljesen alap, hogy szórják a lövegek a skullót mint bolod a lisztet.
Én többek között ezért is tettem félre a játékot picit több mint fél éve, azóta 300-400 csatát ha mentem. Egyszerűen egy bizonyos "szint felett" (értsd mondjuk tier9ben 3000-3500 dpg-k) kurva frusztráló tud lenni az, hogy bizonyos helyzetekben kb egy dobókockaszimulátorba megy át az egész. Egyszerűen megüti azt a szintet amit nem tudsz komolyan venni már.
Rátesz erre az egészre egy jókora lapáttal a mai fogyatékosbarát meta is, azaz a weak spot nélküli tankok. Amin meg esetleg van, azon pixeleket kell tudnod ellőni, csak ez kicsit cinkes a mai metában ahol a bountys e50 t110e4 kupolát is missel 79 méterről.
Lehetne itt durrogtatni a lózungokat hogy RNG nélkül unalmas lenne a játék. Csak így meg egy komolyanvehetetlen valami, amit tök jól tükröz az Esport-ban is betöltött (mém) szerepe.
A játék alapvetően is nagyon szélsőséges minden téren. Kerülhetsz egy csapatba jó játékosokkal, de szó szerint bot szintűekkel is. Kaphatsz olyan mapot, ami neked tökéletes, de olyat is ahonnan kis túlzással dezertálhatnál. Ezek azok a dolgok amiket skillel kompenzálni tudsz. De azt, hogy 200 méternél lecsapódik a földbe a lövedék because of the reasons, vagy hogy valamiről pattansz, mert egyszerűen nem ott találod el, ahova céloztál, vagy úgy anblokk förtelmes RNG-t kapsz egy meccsen, azzal nehéz mit kezdeni.
-
popey37
addikt
válasz Pablo26 #224573 üzenetére
szerintem minden paraméterre vonatkozik a +/- 25% RNG.
és a kezdéskor lehet tudni, hogy melyik oldalt fogja segíteni.
legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják: egyik nap 3k wn8, 2k feletti átlagsebzés 60% feletti winrate, találati arány 80%+
másnap 15% win,1k alatt az átlagsebzés, a wn8 nem éri el az 1000-et. a találat 50% alatt.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
phoenix1989
őstag
válasz Swinegod #224576 üzenetére
ez szerintem baromság. a minap volt az ellennél egy 279 e szakasz és kikaptak mint a szar.
sokan fejben fel adják ha meglátnak az ellennél valami ritka tankot és ezért el is vesztik mert alapból vereségnek könyvelik el így jobban rambóznak mert élből leszarják már a csatát az elején.. Ráadásul chieftain se csak a profiknak van.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #224577 üzenetére
Nem, persze, én is láttam már komplett botot ilyen tankokkal, de legyünk őszinték, azért ha ilyen tankok szakasza van az ellenfélnél, jó eséllyel kompetens emberek vannak velük
-
Baltazár123
senior tag
válasz phoenix1989 #224577 üzenetére
Egyre több kifejezetten gyenge játékos kezében látok 279e-t (még hozzám képest is gyengébbek . A skin megvan, dakillzor team skin meg hasonló csiricsáré valami, meg óriáspók a tankon, aztán gondolkodás nélkül megy előre és szétszedik már a csata elején. Fogalma nincs hogy forgassa és van benne már 100 feletti csatája.
Nyilván ha egy skill4ltu játszik az obj279e-ben, akkor lehet készülni, hogy pokoli nehéz csata lesz, de láttam skillt is csatát bukni. A streamje nekem háttérben szokott futni. Igaz, nem sokszor veszít[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #224581 üzenetére
sokban függ az rng től. az én 279 e-m is szétkapják a T8 tankok célzás nélkül gold spammal. nem egyszer jártam így. meg ugye mikor rámegyek egy medre nekem 1 lővés én neki ha mind bemegy 4 .első lövésem lánc második pattan harmadikpattan és meg haltam , természetesen neki mind bevitt. az a baj az rng vel hogy 50% os különbséget generál és az baromi sok
-
popey37
addikt
válasz Baltazár123 #224564 üzenetére
akkor akinek megvan a progi, érdemes eladni: közel 2 milla credit. és megkapod ujra. elvileg.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz phoenix1989 #224583 üzenetére
Ezt aláírom, hogy 50% teljes RNG szórás az nagyon sok és jelentősen befolyásolja az eredményt. Azt mondják a gyengék védelmében csinálják ezt, hát nem tudom, mert őket ugyanúgy sújtja adott esetben, amint megtanulja, hogy az ellenséges tank legalább a célkeresztben legyen, amikor lő. Persze minél jobb valaki, annál inkább visszafogja, hiszen egy sebző lövéséből csinálnak egy nulla sebzést vagy el se találja vagy lepattan.
Hát én az earlyvel nem sokat tudok kezdeni, mást mint próbálom flankolni vagy oldalról, hátulról támadni, ha lehet.
Mondjuk van arany lőszerem ilyen célra most már minden tier8+ tankomban, de még azzal se egyszerű. megnéztem róla pár videót, de ha izeg mozog az early, akkor k.rva nehéz bárhol is meglőni. Inkább elkerülöm, ha lehet. -
jr1994
addikt
válasz nomic #224552 üzenetére
Az csak egy kisebb event volt, a hónap elején előzetesen holnapra (júli 30) ígérték a szülinapi speciált. Ott szerintem minden le lesz árazva, a szokásos 50%-ra. Ha nem, majd kevesebbet játszok, mert már nem csak pótkajám nincs, de javító is alig
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #224587 üzenetére
telibe a front közepe ahol van egy lemez illetve ahogy fordul a válla. csak meg kell várni amíg célkeresztben van. de ettől még akad olyan hogy nem engedi ugye az rng. van egy hangyafasznyi hasa nekem azt is belőtték már nem egyszer xD
-
phoenix1989
őstag
valaki nyert ma csatát amugy? xD mert akár melyik szerverre megyek csak vereség. kurva unalmas 15/3 sikerült eddig.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #224585 üzenetére
Jaaa....és ez nem a WOT/WG szülinapi ajija, hanem az accountom regisztrációjának évfordulójára kapott cucc. Most volt a 9. évfordulóm.
Ebből is látszik, hogy nem mai "gyerek" vagyok már a játékba, de egyet nem értek ennek ellenére sem! Segítsetek nekem pls:
Ugyebár a tier4 tankok mehetnek tier6 tankokkal!? Ez stimm.
Tier6 tankok mehetnek tier8 tankokkal a +2 tier miatt! Ez is stimm
DE ha minden igaz, akkor ez a 2 tier ELVILEG +/- 2 KELLENE, hogy legyen ugyebár!?
Akkor én most a Battle Pass miatt a 6-os vasakat végzem ki sorban és gyűjtöm be a 100 pontokat, de miért nem találkoztam még EGYETLEN 1x SEM tier4 tankkal?!?
7 tankot végeztem már ki és folyamatban van még 3, azaz 10 tankkal egyszer sem mentem 4-es tankok ellen!?!
HOGY A PÉKBE FORDULHAT EZ ELŐ EGY ILYEN JÓL MEGÍRT JÁTÉKNÁL?!?
Tier8 tankkal is igaz, nem szoktam látni tier6, ellenben tier10 annál inkább![ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz phoenix1989 #224590 üzenetére
Ne ijesztgess holnap oldják fel a fiók zárolásom.
-
Balcsix
senior tag
válasz jano_77 #224591 üzenetére
Ezt már én is észrevettem. Még régebben direkt vezettem egy táblázatban kb. 100 meccsen át, hogy 6-os, illetve 8-as tankkal milyen a tier leosztás. Tier 8 heavy-vel egyetlen egyszer dobott 6-os meccsbe a kb. 60 meccsből.
Én szerintem ez azért van, mert ennyivel több a magasabb tier, így kevesebb az esélye, hogy 6-ossal vagy 8-assal top tierbe dob.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz jano_77 #224591 üzenetére
Nos, igen. Ez is érdekes. Mondjuk sehol nem láttam leírva (ezért nem írom azt, hogy miért nem így van) hogy arányaiban 50-50%-ban kellene low és top tierben lennie egy adott tierü tanknak csatában. Az hogy xtierbe IS rakhatja, nem jelenti azt hogy oda is fogja rakni. A legjobban nálam a T34-85(M)-en érhető tetten, szinte mindig low tierként kerülök vele csatába. T4-et én sem láttam vele, de még T5 sem nagyon rémlik, néha kapok egy saját tiert, de ennyi. Tudom, hogy használható T8-ban is, csak nem azért vettem mondjuk prémet, hogy goldot fossak egész meccsen. Éjszaka, amikor már 20k alatt van a szerveren lévők lérszáma, T8-as tankkal szinte mindig T9-10-ben találom magam.
-
jano_77
nagyúr
válasz Geller72 #224595 üzenetére
Pontosan, ahogy írod, nagyon ritkán betesz 5-ösök közé - fehér holló esete - de max saját tier a jobb elosztás és sokkal inkább 7-esek és sokszor - nagyon soknak tűnik - tier8.
De ezért azért bosszantó, mert én viszont kerülök ugyebár T6 tankkal olyan csatába, ahol top tier az 8-as, sőt volt olyan is, ahol 2 db tier8 tank volt pár 7-es és a többi 6-os. Sosem kaptam ilyen leosztást!
erről beszélekÉrtem én hogy balanszolni kell, hogy ne szálljon el az ember WR-e, de akkor legyen már legalább 50-50 % az elosztás is, mert qvára távol áll az MM attól, hogy arányosan kerüljek low vagy top tier csatákba!
szerk: megnéztem, az elmúlt 5 napban mentem 197 csatát tier6-os tankkal és egyetlen 1x SEM volt a csatában -2 tier!!!! Azt gondolom, hogy ez elegendő mintának kellene lennie, hogy kihozza, hogy az MM hibás és nem úgy működik, ahogy azt állítja a WG - mert ezt állítják!
phoenix1989: nem, nem kaptam 7 nap prémiumot.
Viszont egyik csatám után megdobtak egy 30% kuponnal, amit goldra, prém napra és shopban lévő tankokra (pl ELC EVEN 5K alatt) lehet felhasználni 6 napig. Ha érdekel vki, keressen meg privátban én nem fogom felhasználni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #224596 üzenetére
A tier 4 szerintem nem túl népszerű. Én is csak annyit játszottam benne, amennyit muszáj volt és azonnal léptem tovább. Talán a matilda, a hetzer, a lusch meg van egy valentine2 prém tankom, de őszintén szólva egyikkel se mentem már csatát jó ideje.
Tier3-ban nagyon sok kis prém tank van, azzal tolják is az emberek, népszerűek, a tier5
megint hasonló, rengeteg játékos van és vannak már használható tankok, prém tankok is.
Tier1-2 meg ugye statpadder g.cik vadászterepe, főleg a tier1. Futottam már bele 10e+ csatás tier1 harcosba, amikor azt az 1-2 csatámat letoltam ott. Szóval ott is több játékos lehet jóval, mint tier4-ben.
Ez van. Ha van valahol stat, hogy melyik tier-ben játszanak az emberek, szerintem a tier4 lenne az utolsó, esetleg a tier2 után. A fejlesztési idő is rövid, a tankok is elég gyatrák, csak párat lehetne kiemelni, nem érdekel senkit a tier4, gondolom.[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz phoenix1989 #224590 üzenetére
Sima liba, itt a mai szabis statom:
Külön felhívnám a figyelmet a szuper képességű Panther legénységre, amit épp képzek ebben a "csodában".
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Barret001
addikt
válasz Baltazár123 #224597 üzenetére
Átlag tier2-es játékos [PRO]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest