Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
válasz
zola96
üzenetére
Szerintem nem sok jó tulajdonsága lesz a DPM-en kívül...se páncélja, se kiemelkedő camo, se jó alfasebzés...ez megint olyan TD lesz, amit ha felspotolnak, azonnal meghalt.
Ha csak ez lesz jutalom, neki sem állok...de bízom benne, megszerezhetőek lesznek a küldetéseknél más, hagyományos BP-elemek is. Majd kiderül.
-
Szibilla
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
zola96
üzenetére
2 is lehet még!? Hmmm azt hittem csak egy, ezért is számoltam úgy, hogy a 2 új tankra való token éppen összejöhet - improved pass-al természetesen - vagyis a Cobra és a Lorr 50t éppen kivehető. De akkor ezek szerint maradna még felszerelésekre is bőven token. Pláne, hogy a Lorr 50t biztosan nem szeretném, a Cobra-ról még nem döntöttem, nézni akarok még róla pár streamer videót, véleményt.
-
po1son
addikt
válasz
zola96
üzenetére
Kb 1% esély van tank dropra, ha a régebbieket vesszük alapul, de minimum 3 prémnapot lehet szerezni.

Más
Van új rész a Streamer Shitshow-ból, érdemes belenézni, vannak vicces pillanatok.
Szegény kukibébi kapja rendesen az ívet. -
jano_77
nagyúr
válasz
zola96
üzenetére
nézd meg a tomato.gg oldalt, szerintem ott biztos lesz ilyen rész. pl találtam egy ilyen részt az oldalon, hogy kimutatást lehet kérni az összes tankra, amin van már vmilyen szintű GM. tök jó, így legalább meg lesz egy helyen, ha épp érdekel, hogy mondjuk a T67 hogy áll

LINKszerintem ilyet keresel, nem!?
-
jano_77
nagyúr
-
Balion
senior tag
válasz
zola96
üzenetére
Reworked HE Shells: How to Play to Their Strengths (worldoftanks.eu)
tldr: átmegy
(HE shells will be able to penetrate screens, tracks, and the wheels of wheeled vehicles at the point of impact. They will also be able to penetrate insignificant and/or destructible objects (fences, destructible structures, etc.)—this is a direct consequence of changing the HE shell damage model from the area of influence to the point of impact.)
-
weres78
senior tag
válasz
zola96
üzenetére
Azért ha egy kicsit számolsz hamar kijön, hogy ez a matek nem megérős.
Igen, gyűjtöm a kreditet, és ha most lesz akció, el fogok költeni 30.000.000-t pótellátmány, stb. Mondjuk elég sokat is játszom.
De a költekezés után nem lesz meccsenként - 20.000 kajára, és így sokkal könnyebben összegyűlik a következő adag. Mert ugye 30.000.000-t "spórolok" azzal, hogy egyben kiadom.
Természetesen ha mész hetente pár csatát vagy nem pótellátmányozol akkor nem szóltam... És hát egyébként is csak megjegyeztem a fentieket, abszolút szubjektív magánvélemény. -
h1mpi
félisten
válasz
zola96
üzenetére
Köszi grat Neked is, Nekem tavaly a Kpz. 50t miatt volt fontos, most meg a festése miatt
Ha már kaptam megint szorzókat azokat ellövöm, eddig elég nagy sikerrel. Egyből egy 4-es duplázóval kezdtem. Egyértelmű, hogy a Kran-nak köszönhetem az eredményt. Igazi ranked tank. Tegnap olyat nevettem, mert lecsalóztak.. egy tárból Kran-al kiszedtem az ellenfél 2 db egy lövéses SC-jét és Kranját, mindkettőt a kupakon 
-
jano_77
nagyúr
válasz
zola96
üzenetére
Én tegnap egy helyben ácsingóztam. Szereztem 1-2 stráfot, majd jött 3-4 szopó csata, ahol gyakorlatilag semmit nem tudtunk csinálni, legyalultak minket és buktam, amit előtte összekapartam. Többet csak azért nem veszítettem, mert sikerült stráf megtartó helyen végeznem a bukott csatákban. Kínkeserves lesz így feljutni - ha egyáltalán sikerül - a div.1-be.
Lehet hanyagolom a fenébe - csak hát jó lenne még egy token - és akkor maradna matematikai esélyem a 3-ó. szakaszban elérni a tankot.
-
-
Warton
őstag
válasz
zola96
üzenetére
Eléggé burzsujnak és elvakultnak kell lennie annak, aki 20.000 hufért (kb. ennyi átszámolva a minimum licit értéke) megveszi ezt a skint. Borzasztó kíváncsi vagyok, hogy ezt mennyire sikerül lenyomniuk a játékosok torkán, el tudják-e adni az összeset. Reménykedem, hogy nem.
-
lemusz
addikt
válasz
zola96
üzenetére
Szerintem egy wothoz elég, 9. generáció nem olyan régi ám. 12. genes i3-at még nem is kapni, 11.gen elég szarul sikerült azt nem is ajánlanám, szóval maradna a 10.-gen de +1 gen miatt nem cserélünk... Annyi hogy ha az i3 9100-at is most vennéd, akkor lehet inkább 10. genes variánst keresnék.
Nem tudom érdemes-e ezt a játékot max grafon tolni, ezt azt minden bizonnyal jobb ha levesz az ember a láthatóság kedvéért, de még ha csutka is minden szerintem 1060 6gb-nak elég kell lennie, a csutka graf miatt a 3 gigás verziónál már lehet telítődne a memória.
-
zodo
nagyúr
válasz
zola96
üzenetére
Emlegetni kellett.

Elveszett csomag után, megkaptam.
és 2thletme2day
Ha visszaléptek az oldalon akkor ott lesznek a 3D és Rental skinek. -
zodo
nagyúr
válasz
zola96
üzenetére
Ha minden igaz 2019-ben a X. szint elérésekor adták de nem 100%
Nekem valamiért nincs meg pedig minden évben meg volt a X.es szint.
Eddig nem tudtam a létezéséről de van ilyen gyűjtő oldal a skineknek.
pl.: az itt szereplő "Winter Wonderland 2021" meg van ami nálunk "Pénzvonat" néven szerepel. -
joergie
őstag
válasz
zola96
üzenetére
Hát ez az . Nem is játszottam akkor. Gőzöm sincs, nem is nagyon láttam senkin még ilyet.
Tegnap volt egy akkora szitu, csak én hülye kiléptem a csatából. Borattal hamar elvesztettem a hp-m javát(maradt 200-: beállt mögém egy patton és t69 kitárazott rám live oaks híd alatt), mondom megnézem mi van belül a mocsaras részen, hátha tudok valamit csipegetni.
Abban a pillanatban rombol rám proxispotból egy pilot fullhp-n: szuicid volt mert tier9-10esek voltak velem a híd alatt. há mondom ez gyorsan garázs lesz.
Bújok, fordul rám, első lövés track, és mivel beforgott, amíg rámfordult a tornya, el tudtam lőni a másodikat is-ammorack pukk gyors 1450hp. autoaim my best friend.Korábbi években a díszek nem csak kreditbónuszt adtak, jól emlékszem?
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
zola96
üzenetére
Én is.
Egy tier IV limites OP szörnyre emlékeztem még a WoT kezdetekből, amit kezdőként mindig messzire elkerültem. De most utánaolvasva látom, hogy a régi fénye már megkopott erősen az új patchekkel, tankokkal.Bár szerintem már csak a "Hold figyelés" stílus miatt is megéri kivenni.

-
po1son
addikt
válasz
zola96
üzenetére
Első pár napban nem szabad erőltetni a múltkori waffentroger tapasztalatai alapján.
Összesen 8 tekercset kell majd szerezni a király tigeishez, a 7-8. tekercset ki lehet majd váltani kulcsokból is, így aki a legnehezebb szinten nehezen boldogul, elég lesz farmolnia a kulcsokat akár a legkönnyebb szinten. -
Baltazár123
őstag
-
Baltazár123
őstag
válasz
zola96
üzenetére
Könnyen lehet, hogy defektes. Jelents a WG-nek te is. Nekem 0,36 a kijelzett pontossága és 2%, az 0,072. Na most egy magyarázat lehet az, hogy a WG nagyobb pontossággal számol, de csak 2 tizedesjegyig mutatja (kerekíti), akkor nagyjából meg lehet magyarázni.
Pl 0,364 a pontosság valójában, 0,364-0,0072= 0,3568, mi felkerekítve marad 0,36.
Ha másik cuccot választom, akkor meg 0,37 lesz a pontosság, az is kijön a matekkal, ha 0,364+0,0072=0,3712, kerekítve 0,37
Minden esetre furcsa, ha így van, de ha így van, akkor a két választás között van 0,0144 pontosság különbség a valóságban, csak a kerekítés miatt nem mutatja. Az elég sok. -
köpet
aktív tag
-
sith7
félisten
válasz
zola96
üzenetére
Ezzel is egyedi ... kiemelkedik a többi közül ... mindenképpen akarsz belőle egyet Te is a garázsodba ... meg akarod szerezni, .... meg fogod szerezni ... tolni fogod a maratont ... meg fogod venni pénzért ...másnak lesz ilyen, neked is kell egy ... meg fogod venni pénzért ...T9 - es ...meg fogod venni pénzért ... kötvényt lehet vele farmolni ... meg fogod venni pénzért ...

WG VUDU

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, akkor szerintem nem fogok izgulni, hogy lemaradok-e a stream-ről.

Így nem meglepő... Nálam szerintem inkább mák volt , hogy jó volt az a két csapat... Bár még szerintem simán meglehet 10 nap alatt aki esetleg szenvedne vele...