Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#210151) Stigma.HC válasza peterson79 (#210135) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Most olvasom ezt még csak. Tudás és szerencse keveréke. A szerencsét venném ki ebből a képletből :D
Egyébként próbaként ha valahol hát itt hoznám be, hogy nem számít a győzelem vagy vereség. Mindkét csapatban az utolsók veszítsenek sráfot. Az elsők meg meneteljenek.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#210152) kchryss válasza phoenix1989 (#210120) üzenetére


kchryss
addikt

"mért annak mi értelme hogy ugy kell nekiállnod valaminek hogy tudod esélyed sincs?"

A régi rendszerrel amit annyira istenítesz ugyanez volt a gond. Ha csak a befektetett idő rangsorol az még rosszabb mint ha a hatékonyság rangsorolna. Ugyanúgy nem kerültem arany ligába mert az agyatlan botok ellen akik 3 hétig napi 10 órában farmolták a pontokat esélyem sem volt. A legtöbb embernek vannak fontosabb dolgai ami miatt korlátozott idejük van játszani. A jelenlegi rendszer ilyen szempontból sokkal igazságosabb. Elsődlegesen a rang rangsorol aztán azok akik azonos rangon vannak csak azok között rangsorol a hatékonyság. Aki meg javítani akar a hatékonyságán az ugyanúgy megteheti több időt belerakva a napi bónusz csatákkal amik direkt erre lettek kitalálva és amivel beelőzhetsz nálad jobb játékosokat.

Nekem maga a létra a tetejéig jobban tetszett az első rangsoroltban amit linkeltél, a max szint utáni grind viszont ott nem tetszett, az jobb a jelenlegiben.

[ Szerkesztve ]

(#210153) jano_77 válasza Stigma.HC (#210148) üzenetére


jano_77
nagyúr

szerintem azon a mapon az az oldal mindig ezt teszi. Senki nem mer pl felmenni a dombra, mindenki behúzódik a fák közé.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#210154) Stigma.HC válasza jano_77 (#210153) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Nem tudom. Lehet. T10-ben már jó ideje nem játszom, csak alatta, de ott ezt nem szoktam tapasztalni. Ha legfelső szinten ez megy akkor végképp nem vágyom vissza oda.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#210155) Raidon válasza kchryss (#210152) üzenetére


Raidon
őstag

Ennél többet nem tudok kipréselni... legalább ez az egy divízió sikerülne...

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#210156) phoenix1989 válasza kchryss (#210152) üzenetére


phoenix1989
őstag

ahogy érzed.

(#210157) Viktoár válasza 3 (#210150) üzenetére


Viktoár
addikt

Akkor más tipp?

Üdv:Viktor

(#210158) hulp01 válasza jano_77 (#210153) üzenetére


hulp01
senior tag

Akkor én valamit nem jól csinálok. Soha nem maradok ott kempelni, mert nagyon ritka, hogy azt úgy le lehet hozni. Volt már erre is példa, de ha nagyjából kiegyenlített a két csapat és valaki be mer menni oda (nagyjából feláldozza magát), akkor szinte lehetetlen. Amúgy ha van arty is, márpedig a rankeden mindig van, akkor eléggé szar egy pálya.

Mai rankeden volt egy "érdekes" csatám. Obj268 4-gyel Murovankán segíteni akartam egy heavynek, és sajnos kimentem egy JPZE100 elé, ami full hp-ról ammorack-elt. Addig még lőni se volt időm. Természetesen utolsó lettem a csapatunkban, míg a jpz-nek ez az egyetlen bemákolt lövése és killje volt (plusz némi assist), és ezzel ő a saját csapatának 5. helyén végzett. Vesztettünk. Szóval én minusz chevront kaptam ő meg majdnem kettőt. Ez csak egy szép példa volt, hogy azért az rng elég rendesen beleszól a játékba. Ez az ammorack robbanás amúgy egy rém idegesítő feature a játékban. Én simán megszavaznám a kivezetését. És akárhányszor bemákolok én egy-egy ilyen lövést, tök sajnálom a kilőtt játékost, hogy mennyire kicseszett vele a játék az adott csatában.

(#210159) 3 válasza Viktoár (#210157) üzenetére


3
senior tag

Nem tippelek. Számomra lényegtelen ez a bug, és nálad a visszajátszás, amit nincs kedved visszanézni.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#210160) Viktoár válasza 3 (#210159) üzenetére


Viktoár
addikt

Számomra sincs jelentősége ezért nem is kotrom elő a felvételt. Egyszeri érdekességnek elment. :K

Üdv:Viktor

(#210161) kchryss válasza hulp01 (#210158) üzenetére


kchryss
addikt

Malinovkán erről az oldalról az szokott a probléma lenni hogy elindulnak a heavy-k a hegyre aztán megállnak a domb előtt A8-9-ben. Ott szabad prédák az artyknak és miután a dombot elfoglalták az ellenfél tornyos tankjai se menekülni se támadni nem tudnak már.
Vagy fel kell tolni izomtól mindenkinek teljesen a malomig vagy hagyni a hegyet és bízni benne hogy az ellenfél hibázik.
B4-ben van egy csomó fa amiből jó fészket lehet építeni, oda ha beáll egy okos med vagy light és ha lőni legalább jól tudnak a kemperek akkor van esély kivédekezni a támadást.

(#210162) peterson79 válasza kchryss (#210161) üzenetére


peterson79
őstag

Ilyen szempontból nagyon utálom ezt a pályát. Meg lehetne nyerni, de sokszor ilyen hibákat vét a csapatom és emiatt bukjuk.
Mondjuk ez mindegyik pályára igaz lehet :DDD
Tegnap is Ensk-en otthagytuk a jobb oldalt üresen, egy szerencsétlen IS ment csak oda, azt 3 mp alatt felfalták, aztán szépen bekerítettek minket és kész. T77-el voltam, két tárat és 1 lövést tudtam kipréselni, ez szerintem elég jól bemutatja, hogy mennyi időbe telt ez nekik miután az ölükbe pottyantottuk a győzelmet...

(#210163) Djuree válasza kchryss (#210161) üzenetére


Djuree
félisten

így van, mostanában már hanyagolom a hegyet inkább mert általában megszívja a csapatom. max ha mennek arra többen is top tankok akkor megyek én is, meg ha nincs arty. bár akié a hegy az általában nyer.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#210164) e-newsee válasza peterson79 (#210162) üzenetére


e-newsee
addikt

Néha vannak ilyen csillagállások, amikor a pályákon a tipikus helyekre nem megy senki, vagy csak egy. Ilyen a Fent említett malom, a rét Ensken, a vár Erlenbergen, vagy a murovankai varázserdő.
De olyanban is volt részem, hogy Mountain Passon az északi bázisról indultunk, és senki sem ment fel a kakasülőre, sem a hídhoz. Az a néhány ember pedig, aki a gleccserhez ment, nem ment annyira előre, hogy rálásson a hídra, így spotolatlanul átjött 3-4 tank, és a hátunkba kerültek.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#210165) köpet


köpet
aktív tag

Egyre több az olyan kör, amikor valamelyik folyosó üresen marad. Eddig egy olyan alkalom volt, amikor ez bejött, a több buktának bizonyult.
Malinovkán az erdőbe beásott védőkön eddig nem találtam fogást, kétszer beáldoztam magam, hátha felspotolódnak legalább, de úgy lőttek szét, hogy nem kerültek fel a térképre.
Mondjuk én azt kevéssé bírom, amikor körbeállja a csapat maradéka az erdőt és a fedezékből nézzük a fákat várva a csodát, hajlamos vagyok rövidre zárni a dolgot.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#210166) Djuree válasza köpet (#210165) üzenetére


Djuree
félisten

az ilyen patthelyzeteket én se nagyon bírom, ha látom hogy percekig semmi és nem is lesz semmi mert senki nem mozdul, inkább kilövetem magam és megyek a kövi csatára. ha esetleg felspottolódnak és nyerünk akkor meg extra jóság van. :D

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#210167) hulp01 válasza Djuree (#210166) üzenetére


hulp01
senior tag

Randomban még ok is ez, de rankeden sokszor érdemes kihúzni a végéig, mert egy-két plusz lövéssel, esetleg killel lehet chevront menteni.

#210161 kchryss ez olyankor szokott előfordulni, ha a kis tó mellé a mi oldalunkra át tud jönni egy med. Akkor aztán az összes heavy megáll és próbálja lőni azt az egy pixelt ahelyett, hogy felmennének. Idegesítő tud lenni ott lenn az a med, de ha nincs meg a domb, akkor onnantól nagyon nehéz dolga van a csapatnak.

(#210168) phoenix1989 válasza hulp01 (#210167) üzenetére


phoenix1989
őstag

én evvel a domb megszerző dologgal én ugy vagyok hogy baromság. hiába van meg a domb nem tudsz lemenni róla. mind a két oldalon ha beállnak a tankok simán megfognak. mire elindulsz lefele félig sem jutsz és halott vagy, ha fent maradsz akkor ha van arty az lő szét mert spotonvagy . szóval szerintem nincs értelme annak a dombnak mert ha meg is szerzed mit csinálsz ott? lőni nem tudsz mert semmit nem látsz cserébe téged igen. számtalanszor járok úgy hogy meg van a domb de mégis szétszedek minket mert a csapat fele fent ragad a dombon az ellenfél meg a másikon átjön. ki esik a csatából egy csomó tank. szerintem azon a pályán a domb alá kell egy tank ami csak spotol, a háta mögül meg a lefele érkezőket szétszedik. a másik lehetőség szerintem az ha már a dombra felmentünk és meg nyertük akkor visszafele le is kell jönni. de sose az ellenfél irányába mert annak halál a vége

(#210169) notika77 válasza phoenix1989 (#210168) üzenetére


notika77
senior tag

A feljárat oldalában mind a két oldalon le lehet jönni védett útvonalon és akkor már közel vagy a kempelőkhöz.

(#210170) jr1994 válasza phoenix1989 (#210168) üzenetére


jr1994
addikt

Ez a tervezett visszavonulás érdekes dolog, a játékosok 90%-ának nem szokott sikerülni, a legtöbb amerre elindult arra megy amíg ki nem lövik. De hát ez a meta, mit lehet tenni :))

Mondjuk a napokban pont sikerült például mountain passon nem beleszaladni a kemperekbe, miután H1-ben kilőttük az ellenfeleket, megfordultam és a többiek követtek. Meg is nyertük a csatát.

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#210171) jano_77


jano_77
nagyúr

Tudja vki, hogy ez a Király ajánlata cucc micsoda és mivel lehet szerezni - lehet-e egyáltalán még? - hozzá tokent, érmét? Jelenleg 1 van belőle, de ami jobb dolog lenne az legalább 4 kell hozzá. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#210172) phoenix1989 válasza notika77 (#210169) üzenetére


phoenix1989
őstag

szerintem nem nagyon vagy beragassz alul

(#210173) popey37


popey37
addikt

nézzétek meg a sok retardált állatot, csak azt nem tudom, hogy miért én vagyok a sok hülye között? a másik oldalon miért nem lehetek?
ma az összes rankedem ilyen, egyszerüen idiota csapatokat kapok folyamatosan. és mindig ez megy, elmegy mindenki egy odalra és beáll kempelni mint aki jól végezte dolgát, utána meg meghal.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#210174) notika77 válasza jano_77 (#210171) üzenetére


notika77
senior tag

Így jártál, több nem szerezhető.
A Tiger(C)-s twitch előfizetésses hónapoktól függően kaptál érméket. A Tiger(C) 16 hónapig lehetett nálad kölcsönbe, amíg élt az előfizetés. Most kivették, mert elkezdték árulni és ezzel kapcsolatos ez a "kompenzáció" (idézőjeles, mert valójában nincs mit kompenzálni egy adott időre kölcsönbe adott tank visszavételén).

[ Szerkesztve ]

(#210175) hulp01 válasza phoenix1989 (#210168) üzenetére


hulp01
senior tag

Na, pont beadta ezt a fos pályát. Felértem a dombra, de szart se értem vele. Volt vagy három lövésem, amiből egy sem találta el a célt. Egy leo simán szétlőtt. Meg a két nyomorék klikker is csak engem lőtt. Csak amikor meg kempelnék, tuti, hogy a csapat összes medje 200-zal tépve alázza le az ellenfelet veszteség nélkül. Sikerül mindig az ellenkezőjét választani...
Na, közben vége is lett, tök sima bukta - chevron lost.

[ Szerkesztve ]

(#210176) popey37


popey37
addikt

tessék, itt a következő. mondom én is hátul maradok, sztszedtek mint a rongyot a semmiből.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#210177) phoenix1989


phoenix1989
őstag


is3 tök jó hogy simán bevitt. -.- mi ez már.

(#210178) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember



Azert vannak jo csatak is :D

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#210179) jano_77 válasza notika77 (#210174) üzenetére


jano_77
nagyúr

Értem, köszi! :R

Ez a rangsorolt csaták nem azért lett kitalálva, nem arról kellene hogy szóljon, hogy saját szinten lévő játékosokkal kerülhetek CSAK össze?!?
Akkor hogy fordulhat elő az, hogy egy DIV2/5 rangon lévő játékost betesz a Kvalifikációsok közé?!?
Ennyire kevés lenne a létszám vagy mi a szösz?!? :Y :W :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#210180) EQMontoya válasza jr1994 (#210170) üzenetére


EQMontoya
veterán

Igen, ezt mondjuk heavyvel nem nagyon fogod megtenni, de egy gyorsabb mediummal vagy lighttal igen.

Ma pont egy ilyenbe futottam bele, hogy visszafordultam segíteni az egyik frontról egy másikra a Luchs-szal, és elég durva lett az eredmény:

Same rules apply!

(#210181) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Ó te! :D Mindegy, igy is 2 stráf.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#210182) KisApám


KisApám
addikt

A Mirny-13 felén már túl vagyunk, de még mindig nevetséges, hogyan játszanak naggggyon sokan...
Jön az Immortal, és mit csinálnak??? Ott maradnak lövöldözni mellette a tankokat, mert nem bírnak lemondani a Miriumról - inkább kilövetik magukat igencsak gyorsan...
Hiába klikkelgetek, irogatok, hogy menjünk legalább 2-vel arrébb, mert mire odaér
az Immortal, elvileg kilövünk ott minden tankot, de neeeeem... 10 csatából 5-nél a 2-es fázison nem jutottunk túl. A térkép feletti Immortal közelgési jelzésre is immunisak...
A játékosállomány olyan-amilyen... átlagban 48-45% WR közöttiek vannak, legalábbis azokkal boldogít engem a WG a csapat összerakásánál. Halleluja!

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#210183) Achar válasza KisApám (#210182) üzenetére


Achar
tag

Ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni.
Ja de. Saját csapattal mész, de úgy is nehéz. Ma randomoztam én is de egyszer se jutottunk a negyedik fázisig.

(#210184) jr1994 válasza EQMontoya (#210180) üzenetére


jr1994
addikt

Hát ha úgy látom hogy nem előnyös támadni, akkor lassú heavyvel is inkább megfordulok.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#210185) jr1994


jr1994
addikt

Kisebb accomon is belekezdtem a rankedbe: 9 csata 2 győzelem, mindössze +1 chevron a mai nap vége :)) igaz csak 50B, meg Leo van.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#210186) kchryss


kchryss
addikt

Aki berakta rankdre prokhorovkát remélem a pokolban fog elégni.
3x kerültem rá eddig mindháromszor az ellenfél ebr-je jobb volt mint a miénk és olyan élvezetes volt nézni ahogy az egész csapat elpárolog a láthatatlan tankoktól. Előző szezonban nem volt, ruszkiknál most sincs, érthetetlen ide miért rakták be.
Malinovkán meg volt ma két döntetlenem. Az is élvezetes pálya, de legalább ritkán van szerencsére.

(#210187) hulp01 válasza kchryss (#210186) üzenetére


hulp01
senior tag

Totál egyetértek veled Prokhorovkát illetően. Nem való ide. De ez felhozza azt a problémát is, hogy miért kéne az ebr-t is kivenni. Egyszerűen irreálisan nagy mértékben tudja befolyásolni a csaták kimenetelét, ha jó játékos játszik vele. Főleg a két artyval karöltve.
Ja és amit még nagyon nem szeretek, az Sand River a bal oldali bázisról kezdve. Ez megint egy olyan pálya, ahol az egyik oldal nem tud elmenni az ütközőpontra, mert simán felspottolják őket és lőni is lehet őket (a hegyre gondolok a térkép tetején). TD-vel nincs értelmes hely, ahova lehetne menni.
Ugyanez a Tundra pályán. Ott is miért csak az egyik oldalt lehet lőni középről?

[ Szerkesztve ]

(#210188) kchryss


kchryss
addikt

[Replay]

Asszem ezt a ranked csatát sikerült nekem lehoznom. :P
Majdnem 7k dmg, 8 kill, végig erősen agyalnom kellett hogy merre mozogjak hogy sikerüljön nyerni. A 15 ellenséges tankból 11-et megsebeztem. Izgalmas sok átmozgásos klasszikus med-es csata volt, ilyenből egyre kevesebb van sajnos.

Ami a rankedet illeti. Most én is megkaptam a debileket a csapatomba. 35% volt a wr a kvaliban és azóta is 50% alatt van még. Mégis simán haladok mert magamhoz képest higgadtan, taktikusan és jól játszom. Elértem azt hogy gyakorlatilag a vereségeknek nincs komolyabb hatása a haladásomra. A vesztes csatákat teljesen nullára ki tudom hozni, majdnem mindig top 5 vagyok bennük ha meg nem akkor kb ugyanannyiszor vagyok első mint top5 alatti. Szóval visszafelé nem is esek, csak felfelé haladok hol lassabban hol gyorsabban.
2700 az átlag sebzésem eddig, ami nagyobb mint randomban. (Daki egyébként 2300 átlag sebzéssel végzett igaz jóval erősebb mezőnyben).
Szóval a sok gyenge játékosnak megvan az az előnye, hogy csapaton belül könnyű jó pozíciót elérni. Majd az erősebb divíziókban biztos csökkenni fognak az átlagaim és a verségnél sem tudok majd ilyen hatékonyan menteni, de eddig elégedett vagyok.
A 60TP pedig az egyik legbutább tank lett. Méltó utódja a type5-nek. Szinte full repesszel használom és ilyen 3-4 ezer sebzéssel végzek sokszor. Volt olyan hogy full hp-ról lebontottam egy tornyozó super conq-ot repesszel. Gusztustalan a repesz, ideje lenne átdolgozni, hogy ne legyen ennyire "nobrain". Minden esetre amíg ilyen addig használom én is, legalább van olyan tank amivel pihentethetem az agyam és gondolkodás nélkül mehetek pár csatát.
Néhány vesztes csata repesszel:
[kép] [kép] [kép]

[ Szerkesztve ]

(#210189) kchryss válasza hulp01 (#210187) üzenetére


kchryss
addikt

Sandriver szerintem nem rossz. Heavy-vel gáz ha 2 arty van, de akkor bázist kell kempülni aztán kész. TD hely az van rajta egy csomó azoknak pont kedvez az a pálya.
EBR-ről viszont eszembe jutott murovanka, két csatám is volt mostanában ott ami azon ment el 0-15-re hogy az ellenfél ebr-je jól játszott és spotolta az erdőt a mienk meg vagy meghalt a csata elején vagy beállt valami tök haszontalan bokorba.

Múltkor kérdezted, hogy miért vannak egyáltalán bannolva pályák rankedről, illetve írtad hogy nem is érezni hogy ilyen sok (19) pálya van.
Szerintem az jó hogy bannolva vannak pályák. Egy csomó van ami teljesen alkalmatlan erre a játékmódra mert kiegyensúlyozatlan és valamelyik oldalnak nagyon lejt. A probléma ebből a szempontból nekem csak annyi, hogy benne kéne lennie a hivatalos kiírásban hogy melyik pályák vannak bannolva.
Azt meg elfelejtettem a múltkori pályastatisztikámba beleírni, hogy ugyan 19 pálya van mindkét régióban, de ebből van 5-6 ami orrba-szájba ismétlődik míg az összes többi jóval ritkábban van. Ezért érezni kevesebbnek a 19-et.

(#210190) jr1994 válasza kchryss (#210188) üzenetére


jr1994
addikt

Grat, ez szép volt. A végén amikor az E3 eltűnt, még úgy is megijedtem hogy tudtam mi lesz a végeredmény, képzelem milyen érzés lehetett csata közben :D

Nekem a tegnapi első csatám volt eredményesebb: 50B Ruinberg déli bázisról. A csata elején van egy kis felelőtlenség, de mázli, aztán keringés, aztán az ellenfél hibáinak a kihasználása, aztán még egy hatalmas adag mázli, aztán a maradék feltakaritása. 6 kill, 6500 sebzés.
De hát ez még csak besoroló meccs volt, valószinűleg gyenge játékosokkal. Olyan szinten nem vett némelyik rólam tudomást, hogy majdnem rosszul éreztem magam amikor kitáraztam őket. De csak majdnem ;]

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#210191) 3 válasza kchryss (#210188) üzenetére


3
senior tag

Nem a repesz a probléma, hanem az idióta, aki újra és újra kiáll a repeszed elé, hogy minden HP-ját feleméssze a tüzed. Ettől függetlenül a nem repeszre építő- vagy a nem repesszel is hatékony tankok repeszén nyugodtan lehetne nerfelni.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#210192) 3


3
senior tag

Adalék a hét nap ingyen prémhez: a számláló akkor indul el, amikor a bónuszkód aktiválása után bejelentkezel a játékba. Természetesen ha a kód aktiválásakor be vagy jelentkezve, azonnal elindul a hét nap.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#210193) kchryss válasza jr1994 (#210190) üzenetére


kchryss
addikt

Na prokhorovka mellett szerintem ruinberg sem való rankedre. Bár most hogy átvariálták a várost és nyitottak egy hulldown pozíciót az északi bázis felől a két ház közé talán kiegyenlítettebb lett.
Nem akarod lecserélni a kis acc-odat egy ruszki kis acc-ra? :)
Meg tudlak hívni toborzó programmal ruszki szerverre. Itt prokhorovka és ruinberg sincs rankeden, van viszont például finom abbey és mountain pass. ;]
Náluk szerintem kicsit több a szoros csata és talán kevesebb goldot is lőnek bár ez utóbbi engem nem érdekel különösebben.

Korábban írtam róla melyik régióban melyik pályák vannak: #209838

(#210194) Djuree


Djuree
félisten

mondjátok mostanában ezt a repesz dolgot hogy milyen bolondbiztos. néhány tanknál próbáltam de be se ütötte az ellent, semmit nem sebzett. de ahogy nézem ezeknek kicsit az átütésük is. hogy lehet ezzel sebezni? mit csinálok rosszul? vagy csak hátulról lehet használni h át is üssön?

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#210195) Chris0321 válasza Djuree (#210194) üzenetére


Chris0321
addikt

Hello.
Attól is függ, hogy milyen ágyúval használod. Plusz sokat változott a HE sebzésének módja is, mikor kezdtem a játékot egy KV-2 HE ágyúval simán ki tudott szedni egy lövésből, ma már nekik is célozniuk kell a gyenge pontokra. Plusz ha nem HE ágyúval használod nem sebez akkorát szerintem legalábbis.

(#210196) jr1994 válasza kchryss (#210193) üzenetére


jr1994
addikt

Á, legfeljebb kipróbálásra.
Mostanában szoktam apummal szakaszozni, szóval kell a két EU acc :K
Mennyei elég csöves, az AMX-en is kredit szűke miatt luxus a kávé, nem meggyőződésből viszem a tűzoltót. Ott most az Obj 430 az a tank amivel még nem játszottam korábban, hát nem tudom mit szeretnek benne egyesek. Semmit nem talál el, és szinte minden lövéstől kigyullad.
Pályákból még ezt a régi-új Pearl Rivert szoknom kell, régen jobban szerettem de azért nem rossz. Ott fent középen nem is voltam még. Nem annyira tetszik hogy a legtöbb helyen csak lejönni lehet, felmászni nem, bár így
Az új "med oldal" annyira nem jön be.
De szerintem Kharkov is jobb volt régen, Sztálingrád kivételét meg a mai napig nem értem. Pilsenen is lezárták a 2-esen a gyárépületek oldalsó bejáratát, nehogy flankelni lehessen :( Erlenberg is rosszabb, mint volt. Így belegondolva, nem tetszik amerre a pályadizájn halad :))

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#210197) Djuree válasza jr1994 (#210196) üzenetére


Djuree
félisten

en meg nem sokat mentem a 430as ojjektummal de nekem tetszik. ez nem is teljesen med mert eleg tetulassu a tobbi medhez kepest, inkabb ilyen heavy med hazasitas. :K
inkabb heavykent hasznalom, mert a klasszik medeket nem annyira csipem, igy nekem eleg jol mukodik.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#210198) Djuree válasza Chris0321 (#210195) üzenetére


Djuree
félisten

es van valami lista melyik tankokat erdemes repesszel hasznalni?
a japan nehezeket tudom de a tobbi? gondolom ahol nagy kaliberu agyu van...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#210199) köpet


köpet
aktív tag

A repesz dolgába szerintem belenyúltak, egyrészt a lövések fele nem sebez, másrészt a "tornyozós" tankok egy része szerintem érzékenyebb lett rá pl. T-54 vagy a T29.
Tartok tőle, hogy a repesszel is meg kell tanulni célozni, csak nem feltétlenül a megszokott gyenge pontokra. Sebezhet 20-at is, vagy 300-at a másik tornyán, vagy 0-t, csak tudni kéne hol találjam el.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#210200) köpet válasza Djuree (#210198) üzenetére


köpet
aktív tag

60TP...

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.