Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3
senior tag
Férgekkel játszom
együttugyanott. Én vagyok az egyetlen light a csapatban, a nyomorék agyú TD-k meg blokkolják az utam, nehogy előbb érjek jó pozícióba, mint az ellenfél felderítője. Erre simán járna nekik 12 óra ban. Másik csatában TD-vel vagyok, haladok, jobbra húzódom a szikla közelébe, mert jobbra akarok majd menni, erre az idióta felderítőnk hátulról jön, és jobbról próbál megelőzni, felmászva a sziklára - miközben balra akar menni. Erre is mehetne neki a 12 óra ban. Amikor Type 4-gyel játszom, egyesek mintha nem látnák, hogy kurva nagy a tank, és hely kell neki. Egyrészt lövöldözéskor nem hagynak helyet normál méretű tanknak sem. Ez nem probléma, meglökdösöm őket, miután lőttek. Ha nem elég, csinálok magamnak helyet. A másik az szokott lenni, hogy nem hagynak helyet a visszahúzódásra. Nem látják, hogy ott vagyok? Ha én tudok nekik helyet hagyni, ők miért nem? A csalók sokkal kevésbé zavarnak, mint az ilyen seggek.Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
galervin93
őstag
Senki nem is állította, hogy vizsgálja a rendszer. Ellenben nekünk muszáj. 750 alfával ha kilősz egy 760-as tankot, honnan tudod, mennyit sebzett volna valójában a lövés? Ezért veheted figyelembe csak a
850938 hp-nál (kösz popey!) nagyobb életerejű tankokba leadott penetráló lövést.
Ennyire nem nehéz gyerekek...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
hulp01
senior tag
válasz kchryss #211300 üzenetére
Szép. Kicsit reménykedtem benne, hogy nekem is sikerült ezt a küldetést is kicsivel az xp előtt megcsinálni, de sajna nem sikerült. És valószínűleg így lesz a top dmg-es küldetéssel is. 20k xp-m van már és 9 top dmg kör. Tök idegesítő, amikor ilyen 10 ponttal marad le az ember a top sebzésről és mondjuk azt is azért, mert az utolsó lövés ki tudja hova megy. Pedig ebben a küldetésben azért bíztam, hogy előbb meglesz, mint az xp. De 17-szer kell top sebzés, ami nagyon sok. Lehetne némi könnyítés, hogy top 3, vagy valami. Azért t30-cal tolom tovább, hátha elkapok valami szerencsés szériát. Az a jó, hogy ehhez nem kell nyerni, sőt, sokszor könnyebb vesztes csatában behúzni a top sebzést. Ilyenkor a játékosok 2/3-a kevesebbet sebez, mint a t30 egy lövése .
Ajánlom figyelmedbe ezt a videót: [link] Szegény char futur jól megszívta. Az okézgatások miatt előről kezdi a videót, annak ellenére, hogy időponttól van linkelve. Mindegy, szóval 13:47-től van a móka.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz hulp01 #211306 üzenetére
Okes, de a videón egy, a levegőben kilőtt tank csapódik egy másikba.
En egy egy helyben álló, de mar éppen kilőtt tankba csapódtam bele nagy sebességgel. Sebződve jo nagyot (a saját max HP-m 20%-a körül), és nem okozva semmit. Igy azert eleg idegesítő.Same rules apply!
-
3
senior tag
válasz galervin93 #211305 üzenetére
Az összes alfa*0,75 feletti sebzés számolandó, ha nem semmisítette meg a célpontot. Ezen kívül az összes sebző lövés számát is ismernünk kell. Az értékes adattal nem szolgáló lövésekre a többi lövés adataiból kell visszakövetkeztetni. Ezzel az arányosított értékkel kell kiigazítani a számunkra hasznos adattal szolgáló lövésekből nyert értéket, hogy kapjunk egy közelítőleg valós képet.
Ha valaki emlékszik a középiskolai matekra, rendesen is el tudja mondani, hogy pontosan hogyan kellene számolni a gyakorlatban, és az eredmény mennyire lenne pontos.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
Jadro
veterán
Várható mostanság bővítés a bondért kapható tankok körében? Van több int 17.000 kötvényem és égeti a "zsebem". Patriot és Liberté már megvan, a többire nem pazarolnám igazából. X-es prémtankak van értelme? Az emelt hozam itt is általában pozitív kredithozamot produkál mint tier 8-ban? Mert akkor mondjuk a sarkvidéki kihíváshoz lehetne használni a kiválóság küldetés ághoz. Meg úgy általában X-es csatákhoz pl kötvényszerzésre.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz popey37 #211315 üzenetére
Eddig még nem néztem, de akkor ezekszerint pl egy Patriot és Liberté esetében más a kredithozam attól függően hogy prém shopban vettem vagy kötvényért? Furcsa lenne. Patriot kötvényért van meg, a libertét még régen megvettem jó magyar forintokért.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
popey37
addikt
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Jadro #211316 üzenetére
Nyolcas és alatta lévő prémium tankoknál teljesen mindegy hogy szerzed meg. Valódi pénz, kredit, kötvény, kampány stb. Nincs különbség szorzókat tekintve.
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Jadro
veterán
-
galervin93
őstag
"Az összes alfa*0,75 feletti sebzés számolandó, ha nem semmisítette meg a célpontot."
Na ez igaz!
Bár az eredményen nem változtat, csak adott csataszámból több az adatunk, de jogos!"Az értékes adattal nem szolgáló lövésekre a többi lövés adataiból kell visszakövetkeztetni."
Ezt viszont nem értem. Hogyan? Hisz bizonyos határok közt, de random az érték. Mi az az "arányosított érték"? Ezt nem vágom.Amúgy gyakorlóban egész gyorsan le lehetne tudni ezt a dolgot. Kell egy Maus, meg valami kis alfás püttyögő, aztán mehet is.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
notika77
senior tag
válasz galervin93 #211325 üzenetére
Azért nem 1 Maus kell, hanem sok vagy sokkal több idő mire min. 500 lövést megeresztesz. 180mm körül van a legvékonyabb páncél rajta, szóval legalább 241mm átütés szükséges vagyis tier 9 Tortoise kell kis ágyúval és arannyal. Kb. 50mp, 14 lövés a Maus, ha nem gyullad vagy robban. Ha bemész 15 Maus ellen az még mindig csak 210 lövés és ~15 perc.
ui. 70db lőszer fér a Tortoise-ba, szóval abból is kell 3, így viszont a 210 lövés meglehet 6 perc alatt[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
én nem értem ezeket a reward tankokat, tizes artyval kétszer belelövök és lepattan, jelen esetben a char futurról van sz. mellesleg 37 hp-ja van. és mersze kilő.
egyszerüen hihetetlen, hogy néha mit produkál a wg.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
amugy az artyk nerfelésével teljese ellehetetlenítették az artys kampányküldik megcsinálását. se átütés se pontosság. hiába szükülök be fullra és még várok 2 másodpercet lövés előtt, nagyon ritka, hogy betalál, mindig mellé. hiába van nagy alfa ha a felét-negyedés sebzem. a másik, hogy a tisztelt csapatársak nem igazán lövik a kábitott ellenfeleket.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
notika77
senior tag
Nem kell alfa*0,75-nél nagyobbat sebezni, mert az egyenlő is számít, mert az a minimum.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz notika77 #211331 üzenetére
"az átlag alatti lövések benne maradnak a statisztikában"
De miért? 750-es alfa, 700 hp-s tankba nyomsz 699-et. De ugyanennyit nyomtál volna bele akkor is, ha 751 hp-ja van. Nem torzítja ez. Vagy nem vágom mire gondolsz."esetleges utolsó high roll"
Ezt meg végképp. Minden lövés önmagában számít. A kérdés az enemy hp és az alfa+rng viszonya.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
3
senior tag
"Mi az az "arányosított érték"? Ezt nem vágom."
Átlag számítása esetén nem érdekes.
Eredetileg kb. onnan indult a diskurzus, hogy azzal poénkodtam, hogy kis HP-s tankok sebzésekor sorsol az RNG átlagsebzés feletti sebzést. Ha azt szeretnénk kideríteni, a lövedékeink mekkora része megy így pocsékba kis HP-s tankokban, valószínűséget kell számolni.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
-
popey37
addikt
válasz galervin93 #211337 üzenetére
lépjünk túl ezen, hiába rágódunk rajta, ugyis az rng dönt arról mennyit sebzel egy adott lövéssel, leher 2k az alfád akkor is ő dönt.
ezért szerintem felesleges is kiirnia a sebzés értékeket, főleg az átlagsebzés per perc értékeket. jól hangzik a 3500 átlag sebzés, de a büdös életbe nem lövöd meg ez csak mézesmadzag. jó példa erre a tárasok hada, ritka ha egy tárból minden lövés sebez. sajna ez van, együtt kell vele élni, a wg a nagyhatalom, azt csinál amit akar és nekünk nincs beleszólásunk.
egyféleképen tudnánk befolyásolni a wg-t: az összes játékos 1 honapig nem lépne be, akkor talán, de még akkor is kétséges.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
notika77
senior tag
válasz galervin93 #211334 üzenetére
Szövegértésem nem volt a helyzet magaslatán, ezt észre is vettem és rögtön javítottam is
-
-
-
zodo
nagyúr
válasz kchryss #211344 üzenetére
Valahogy éreztem de ezen ne múljon, itt az eredeti verzió.
-
BsReiki
csendes tag
Digi internetnél ti is tapasztaltok mostanában akadásokat, ma, most folyamat 100-300 között van a ping, pingplotterrel folyamatos 1500-as tüskéket mutat ?
-
addikt
Holnap meg lehet szerezni +100 tank rewards pontot vagy ma volt az utolsó nap ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest