Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#202074) kchryss válasza Dobi 562 (#202070) üzenetére


kchryss
addikt

Lementettem róla egy csatát Skill-től még tavaly év végéről. Elég sokat beszél róla közben. Azt mondja hogy sokan gyenge tanknak tartják, de szerinte alá van becsülve és nagyon jónak számít. Feltöltöttem hátha meg szeretnéd nézni: [link]

Én még pár éve vettem meg amikor aranyért árulták az adventi kalendáriumban. Csak 5 csatám van azóta vele összesen. Majd valamikor előveszem markolni.
Egyik fórumtársunk akkoriban nagyon leszólta, hogy ilyen alap átütéssel nem lehet játszani 8-as szintem. Ebben az 5 csatámban ezért nem vittem egy prém lőszert sem, mégis 2100 sebzést átlagoltam. Persze azt az átlagot biztos nem tudtam volna hosszú távon tartani, mert annyira nem vagyok jó, de azért simán el lehet lenni 200 körüli átütéssel 8-as szinten. Emlékszem lebontottam egy defendert és egy oho-t is alap lőszerrel.

Magáról a tankról amit érdemes tudni:
Nagy negatívuma a ma már kicsinek számító alfa mellett is nagyon alacsony dpm, lassú mozgás és nagyon pontatlan ágyú. Ha már kicsiket és lassan lő akkor igazán lehetne pontosabb ágyúja ...
Pozitívuma a tier limit, aránylag jó páncél (sokan megszokásból a hasát lövik ami nem gyenge pont) és a király kinézete. :)
Összességében azért nem egy erős tank, pénzt nem adnék érte. Nekem volt akkoriban sok aranyam, úgy megérte megvenni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.