Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#198895) e-newsee válasza Zizi123 (#198889) üzenetére


e-newsee
addikt

Te vagy az első ember, akinek egy ilyen írás végén nem az a konklúziója, hogy a te csatáidat elcsalja a WG, Scheffet meg segíti, mert streamer. Jó látni az ilyet, őszintén.:R
Ha folyamatosan követnéd bármelyik streamert, aki jó játékos, akkor tőlük is láthatnál rengeteg bukó szériát. A különbség annyi, hogy amikor melléjük áll a szerencse, akkor azt ki is tudják használni. Illetve jobban képesek kompenzálni az RNG negatív hatását, mint egy átlag játékos. Scheff pár hete nem bírt két lövésnél többet leadni valami tankkal, már nem emlékszem, mi volt az, de több csatán keresztül szopott vele, csúszott a tank kérésekkel is, mert nem hagyta nyugodni. Pedig ő is azért karcolja a 4000 e-penist, de mondhatnám akár skillt, dakit, Mailandet, vagy QB-t is. Mindnek vannak olyan időszakai, amikor nem jön össze semmi.
Ne aggódj szerintem, ilyen az RNG.
Azt már csak félve jegyzem meg, hogy a 3-4 skill még nem garancia a jó legénységre, simán félre lehet képezni őket, de mivel írtad, hogy hoztál sok csatán keresztül lila statot, ez az indok nálad szerintem nem releváns.
A másik pedig, hogy van egy olyan mondás, hogy az az igazán profi, aki úgy csinál különleges dolgot, hogy a külső szemlélő számára a világ legegyszerűbb, legkönnyebb dolgának tűnik. Szóval csak nekünk tűnik úgy, hogy ők alapból ilyen mákosok, hogy nekik a WG fogja a kezüket, pedig nem, csak ehhez a játékhoz van érzékük.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.