Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#194057) e-newsee válasza Bobyjack (#194053) üzenetére


e-newsee
addikt

Szerencsés vagy.:)
Az emberek, pár kivételtől eltekintve egyszerű lények, könnyen manipulálhatók, illetve az xvm esetében könnyen manipulálódnak. Mert ugye magunknak hazudunk a leghatékonyabban, és azt hisszük el a legkönnyebben, mert a mögé gyártunk ideológiát, míg a külső hazugság mögött húzódó elméletet nem ismerjük annyira.
A lényeg, hogy a mások statját látó játékosok szerintem kb 80%-ára úgy hatnak a látottak, hogy máshogy állnak a csatához, mint ha nem látták volna. Ezt kár tagadni. Ha nem lehetne bennünket ilyenekkel átverni, és olyan könnyen el tudnánk vonatkoztatni, akkor nem lennének reklámok. De még szuperhősök sem. Azokat is azért alkottuk, mert ők azok, akik el tudnak vonatkoztatni az érzelmeiktől, és a kritikus helyzetben racionálisan tudnak cselekedni. Ezzel megmentve a lányt (vagy csatát).
De mondtam, mindenkinek mások a preferenciái. Nekem az jött be, ha nem látom. Janónak az, ha minél többet lát. Ha valaki úgy érzi, nem befolyásolja, akkor egészségére!
Peace! :R

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.