Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#177588) zseko válasza Zolee_70 (#177574) üzenetére


zseko
veterán

Ok, lehet félreértettelek akkor, sorry. Persze, tanulni nem gond, tanácsot is mindig szívesen fogadok és megköszönöm, viszont az 'a kistérkép (minimap) nem dísz, hanem a legfontosabb információforrás' elvitte számomra kötözködés jellegűbe. Mintha hülye lenne a másik és ennyit nem tudna. Számomra az ilyen megnyilvánulás nem tanács, segítség, hanem kötözködés, lenézés szagú. Na meg az, hogy írtam, játékot néztem és nem játszottam, ennek ellenére rám lett fogalmazva az egész.

-----

Más, pc újraindítás után tudtam játszani, viszont előbb-utóbb kidob a már említett hibával, és csak egy újabb restart után enged vissza. Van hogy egy meccset tudok csak játszani, van, hogy akár három is megy, de aztán kidob. Ami a fura, hogy fix 999 ping van állandóan, persze a játék teljesen jól fut, a szerverválasztáskor 65/90 pingeket ír, és tesómnál is 40-70 között szokott lenni játék közben.
Megnéztem mobilneten használva is, teljesen ugyanez a helyzet.

HR24.hu

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.