Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#127015) kchryss válasza BÁ Nutrition (#127003) üzenetére


kchryss
addikt

Nem is hangzott el ilyen a konferencián, hogy betennék normál tankként őket. Azt se tudjuk igazából minek a képe van a videóban. Lehet csak egy fejlesztői kép és tervezik hogy az ágra kirakják hogy az is megnézhesse és összehasonlíthassa őket akinek nincs meg a garázsban. Az is lehet, hogy nem is a játékból van a kép.
Egyébként meg nem is lenne sok értelme berakni őket normál tankként mivel így is bőven megvan a német td-k száma 2 ágra.

(#127014) @zodo:
Nem csak az xvm használ python-t, hanem az alap játék is és az is megy a python logba. Nekem tök üres a mod mappám még, vagyis modok nélkül játszom és nálam is vannak ezek a sound error-ok szóval a wg rontott el valamit.
FV4202p-re én venti helyett optikát raktam volna ilyen legénység mellett, de ez se rossz kombó. Vehetnél most már egy tier limites gépet is, hogy olyannal is tudjunk majd szakaszozni. :P

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.