Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#108151) Enzolord válasza Jolet (#108149) üzenetére


Enzolord
addikt

Köszi az infókat!
Stabilizátor nem megy rá amúgy? Nem lenne jobb a venti helyett?
Vagy a távcső helyett? Vagy inkább Snipernek használod?

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#108152) Jolet válasza Enzolord (#108151) üzenetére


Jolet
őstag

sorry elnéztem

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#108153) Enzolord válasza Jolet (#108152) üzenetére


Enzolord
addikt

:) :) :)

Bakker, felnyerítettem a munkahelyemen.. ;] ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#108154) vgabri1 válasza Jolet (#108149) üzenetére


vgabri1
tag

Az object 268-at ne vedd viszonyítási alapnak,mert az még az 8-as Arty hátuljáról is képes lepattani.:-D

(#108155) Warton válasza Enzolord (#108148) üzenetére


Warton
őstag

Nekem megvolt. Nem rossz tank, legalábbis nem annyira, amennyire rossz híre van. A csata első felében eléggé haszontalan, mert távolságokra nem igazán tud lőni, és ilyenkor még az ellenség tankjai többnyire fullhp-n vannak, ezért nem tanácsos vele kockázatos manőverekbe kezdeni. Meg kell próbálni az ellenség lt-it lövöldözni, azokat le tudod tárazni.

De a csata második felében amikor már sérültek a tankok felértékelődik, a tár miatt akár egyszerre több ellenféllel is képes elbánni egy tárral, persze ha van elég hp-nk. Arany lőszert nem nagyon használtam vele, mert akit kellett azt úgyis megkerültem és oldalba-hátba lőttem. A sebesség jó, a páncél gyatra a löveg rövidtávon használható. Szinte észre se vettem és meg lett a Bat Chat és persze amiatt el is adtam. De nincsenek rossz érzéseim vele kapcsolatban.

A francia medek egyetlen hátulütője az, hogy nincsenek alacsony tierű med tankok (6-8), így a Lóriba viszonylag friss legénységet kell pakolni, vagy másik classból kell átképezni, ami kihat a teljesítményre. Érdemes megfontolni a női legénység toborzását erre a célra. Már csak azért is, mert elég 3 fő.

Felszerelés: optics, célzásgyorsító, női és vagy bias legénység esetén venti egyébként wet ammo)

A legénységi képességeknél pedig arra kell törekedni, hogy minél pontosabban tudjál vele lőni, úgyhogy a sima utazás, toronyforgatás alap és ha lehet akkor bia/sos. A töltő a parancsnok és a lövegkezelő, illetve a rádiós a parancsnok. Ha a parancsnoknak van biaja és 6. érzéke akkor a következő képesség a helyzetfelismerés és nem a sasszem!

(#108156) Enzolord válasza Warton (#108155) üzenetére


Enzolord
addikt

Nagyon szépen köszönöm!! :R :R :R
Igen, meghagytam 3 csajszit küldetésből, ők mennek majd a Lóriba..
13-90 megtartós, bár abban is csajok vannak.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#108157) po1son


po1son
addikt

Borsingra második körben mi ajánlott skillbe? Első körben lámpa többi álca és most 2 körben parancsnok is megkapta az álcát a lövész meg a pillanatkép... Vezető és a töltő kérdéses? 3. körben BIA-t tervezek.

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#108158) zodo


zodo
nagyúr

Az normális vagyis lehetséges hogy van ilyen időszak a pályafutás során mikor napról napra kevesebb a győztes csata mégis javulgat a statisztikám?

Korábban ügyeltem hogy 50% vagy afölött zárjam a napot, manapság (múlt hónapban) ha megszakadok se tudok 40-45% -ot elérni.
Emellett a K/D arányt is próbáltam egyensúlyban míg a wn8-at 700 vagy fölötte tartani.

Nyilván köszönhető hogy alig 5 hónap alatt VII-es tankokkal rohangálók ezért nő a sebzés érték, stb.
Van hogy én cseszem el de az hogy néha 5-6 csata után sikerül csak a napi szorzó.
Ok benne van hogy jó pár csata mire kihúztam az új tankok top fejlesztéseit na meg nincsenek csoda legényeim.
de pl. itt a mai nap ami belefért meló előtt: kép
Magamhoz képest egy jó stat de győzelem nélkül ami lefelé görbíti a szám.
Szóval szokjak hozzá a gondolthoz hogy jelenleg ez a szitu és csak idővel, mondjuk ha jobb leszek akkor sikerülhet több győzelemmel zárnom a napot?

(#108159) Szasinka válasza Jolet (#108149) üzenetére


Szasinka
tag

Ennyire gyenge lenne? Rammer akkor nem megy rá gondolom, mint az átlagos autoloaderekre.
Egyébként a TVP kapcsán mindig az jut eszembe, hogy az AMX CDC kb mindenben jobb annak ellenére, hogy prémium.

@zodo

Most komolyan két csata után lamentálsz ezen? A win rate-t hosszú távon lehet csak értemezni, még száz csata is igen kevés (egyetlen csata kimenetele 1%-ot módosít!). Egy session alatt bármi lehet, nekem is van gyakran, hogy 2500+ wn8 mellé 30% sincs a winrate máskor meg 60%+ ugyanolyan játék mellé. 10-ből egy két csata van mikor a jó játékkal magatok felé tudod billenteni a mérleget és sokszor a sima jó játék ehhez eleve kevés annyival jobb helyzetben van a másik csapat.

[ Szerkesztve ]

(#108160) rlazol válasza zodo (#108158) üzenetére


rlazol
addikt

ne akarj két csatából következtetést levonni.
nincs mindenek felett álló szabály arra nézve, h ha jók az egyéni statjaid, jó lesz a WR-ed is, de azért van összefüggés.
Ha következetesen le tudod sebzeni a HP-d, és top tierként annál is többet, akkor már pozitívan befolyásolod a csatát, ergó jobb az esély a győzelemre.
De Diegho 3500+s WN8a mellett is "csak" 62,5%-s a WR, vagyis ha megszakadsz is vesztesz majd' 40%-ot!
És még neki is vannak hosszabb-rövidebb vereségsorozatai. Vsz nem 20 csata egymás után, mert annál erősebb befolyással bír, de 4-5 vereség egymás után neki se újdonság.

röviden: ha jó az egyéni statod, előbb-utóbb javulni fog a WR is, de vesztes csaták és rossz sorozatok mindig lesznek, nemhogy 2, de sokkal több is!

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#108161) 04ahgy válasza rlazol (#108160) üzenetére


04ahgy
nagyúr

A minap összefutottam vele randomban, mármint a W00ha accounttal. visszaválaszolt magyarul, de mondta, hogy már nem az övé.

GW Tiger P, GW E 100 és Senior Technical Engineer leszek... ;) :C

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#108162) zodo válasza Szasinka (#108159) üzenetére


zodo
nagyúr

és rlazol!

Sejtettem hogy kár bettenem a mai két csatás stat táblázatot.
Nem ebből akarok következtetni hanem mint írtam , tapasztalat az elmúlt 1-1.5 hónapja figyelem a wr esét holott nő a totál stat.
Minden esetre megkaptam a választ, köszönöm!

(#108163) Sixkiller6


Sixkiller6
őstag

nem tapasztaljátok mostanában, hogy valami nem stimmel a láthatósági rendszerrel?
utóbbi 2-300 körben 3-4 olyan gyanús orrom előtt láthatatlanná válás történt, hogy azt hittem részeg vagyok.
asszem van egy replay megpróbálom megkeresni

- no es importante -

(#108164) Atti777 válasza Sixkiller6 (#108163) üzenetére


Atti777
senior tag

A láthatósági rendszerrel régóta nem stimmelnek dolgok, de amíg a legegyszerűbb feladatokhoz* is év(ek) kellenek mire maaaaaaaaaaajd megcsinálják, nem várok gyors javulást.

(*draw distance átalakítás négyzetről körré, kb egy év kellett hozzá hogy megcsinálják, mindenki találgatott: "Biztosan azért, mert hozzá igazitják a pályákat is" - aha...)

Путин, иди нахуй!

(#108165) HellGreg válasza lacibacsi (#108130) üzenetére


HellGreg
őstag

Igen, közben visszanéztem. A mod elkönyvelte hogy kész, közben meg a leláncolásomnak köszönhetően 9 azaz kilenc sebzést vittek be a többiek, nem 250-et :)

AMúgy meg ne mondja senki hogy ez a "véletlen" MM műve. 4 napja az a küldetésem, hogy kilőjek 2 artyt közepes tankkal. Na 4 napja max 1 arty van a csatákban, de általában 0. Amíg fel nem vettem ezt a küldetést, átlag 2-3 de akár 4 arty volt igen gyakran... no comment.

(#108166) nyunyu válasza Sixkiller6 (#108163) üzenetére


nyunyu
félisten

Na ja, tegnap mentem Cent 7/1-gyel, alapbol 410m a latotavolsaga, plusz optika is van rajta, igy limitalva van 448m-re.

Ehhez kepest nem vettem eszre egy Lorit, ami ugy 200-250 meterre jott ki egy szikla mogul, csak azutan villant, hogy belemlott.

Pedig mar vagy 1 perce bujocskazott ott, es vegig azt neztem, mikor fog kijonni megint, de mire meg tudtam volna loni, addigra siman vissza tudott huzodni, aztan megint megvarta, hogy leessen a spot, aztan kezdte elolrol...

Camo calculatort elnezve mindenfele tuninggal (festes, 100%skill, satobbi) 14.22% camoja van a Lorinak mozgas kozben.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#108167) kchryss válasza Sixkiller6 (#108163) üzenetére


kchryss
addikt

Nem lőtték ki a parancsnokod? :)

(#108168) galervin93 válasza HellGreg (#108165) üzenetére


galervin93
őstag

Várlak szeretettel szakaszba! [link]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#108169) HellGreg válasza galervin93 (#108168) üzenetére


HellGreg
őstag

Köszi a meghívást, de onnantól kezdve nem látsz több artyt az garantált :D

(#108170) Chris0321 válasza kchryss (#108167) üzenetére


Chris0321
addikt

Tudtommal ez a rendszer sajátossága, ha nem vagy bizonyos távolságon belül a másik tankkal akkor nem vagy állandóan megjelenítve. Ha leesik rólad a spot és utána mész ki a fedezték mögül lőni, mire a rendszer kirajzol az ellenfélnek addig bele tudsz lőni és mehetsz vissza a fedezékbe a nélkül, hogy meg tudna lőni mert mire kirajzol a rendszer és becélozna már fedezékbe tudsz húzódni.

(#108171) Laci50i válasza nyunyu (#108166) üzenetére


Laci50i
csendes tag

Mert a spot rendszer még mindig 0.x-es tákolmány, ezt rendszeresen csinálja 50 méterről is.

Tesómnak volt hogy az ellenfél M41-ét akkor rajzolta ki mikor nekiment nyílt terepen lag nélkül.

(#108172) rlazol válasza Laci50i (#108171) üzenetére


rlazol
addikt

erről azért megnéznék egy replayt.
milyen volt az fps?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#108173) kchryss válasza jano_77 (#108089) üzenetére


kchryss
addikt

Ha ennyire zavar rakj bele 105-ös oktánú gázolajat, az +10% toronyforgás.

(#108174) kedvesgabor válasza HellGreg (#108165) üzenetére


kedvesgabor
tag

2 napig nem kaptam 1 tierrel magasabb hvy-t, mikor az volt a küldetés, h. azt lőjem ki.

(#108175) Sanya válasza HellGreg (#108165) üzenetére


Sanya
nagyúr

Ezt a küldit fél év alatt csináltam meg. Most a gyújts fel wgy magasabb tierűt, de egyik sem akar égni...

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#108176) Macka válasza HellGreg (#108165) üzenetére


Macka
veterán

Én LT-vel próbálom a 4K spotot, de amióta ezt próbálom összehozni, azóta alig van arty a csatában, és az istenért nem tudok 3K-nál többet összerakni.

(#108177) sith7 válasza Macka (#108176) üzenetére


sith7
nagyúr

Minek oda arty ? :F

(#108178) jano_77 válasza zodo (#108158) üzenetére


jano_77
nagyúr

Hogy lehet az EFF ennyire jó, miközben a wn8 az csak átlagos? :F

(#108165) kgergely23: ez már csak így van, mióta a küldetések elindultak! Nekem hevay-vel 2 egy szinttel nagyobbat kellene ölnöm és rendszerint top tanknak tesz be WZ-111 1-4 és FCM 50t-el is! LT-el 3 tankot kellene felderítenem, hogy a saját csapat megsemmisítse. Ezt a pofon egyszerűnek tűnő feladatot nem tudom teljesíteni, mert olyan impotens csapatokat kapok, hogy hiába spottoltam a minap is 8-9 tankot és egyetlen lövést sikerült bevinni a drága csapatomnak. Ok ez a része csak részben "machinált", mert az több mint fura, hogy mindig a balfék csapatba kerülök. Ellenfélnél kékek és sötét zöld játékosok, nálunk narancsok és citromok egy-két zölddel. Sokszor lila szakasz vagy szakaszok az ellenfélnél, nálunk ezzel szemben max zöld szakasz!?!?

(#108166) nyunyu: tegnap előtt volt egy csatám, ahol nálunk egy Skoda T-25 maradt, ellenfélnél pedig egy IS-6! Az IS6 úgy lőtte a medünket, hogy szerencsétlen azt sem tudta, honnan jön az áldás! Lövés után fel kellett volna spottolódnia elvileg vagy olyan távolban lenni, hogy egy medet szerintem nem szabadott volna egy HT-nek látnia!? Többet is bele lőtt a Skodába spottolódás nélkül! Végül döntetlen lett, mert a balfék Skoda nem szaladt el foglalni 2,3 percnél - mondván túl késő, mert nem indult el mikor jeleztük, hanem megvárta az 1 percet. Akkor már tényleg késő volt.

(#108173) kchryss: köszi, azért nem dobnám el érte sem a javító csomagot, sem az EÜ ládát, sem pedig a poroltót. Jól jöhet bármelyik, jobban mint az olaj. :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#108179) rlazol válasza jano_77 (#108178) üzenetére


rlazol
addikt

janó: az EFF azért jó, mert 2.0 a kill/death arány és van 50 védekezési pont, ezek nagyon súlyosan befolyásolják. Ráadásul a találati arányis elég jó, bár az nem olyan lényeges.

MM sírás (nagyon uncsi): huszonhétszer belinkeltem már, hogy a WG MM mechanizmusa jogvédett és az erről szóló szabadolom a neten elérhető és tanulmányozható. Nem véletlen az, hogy valaki, akinek volt egy jó (WR tekintetében) sorozata, egy ponton túl kifejezetten olyan csapattagokat kap, akik épp rossz sorozatban vannak. Ezzel is próbálja kiegyenlíteni az esélyeket. És bár az egyéb statokat nem nézi (kapacitása se lenne rá) ennek az a következménye, hogy időnként kifejezetten piros, máskor kifejezetten lila csapattársak vagy épp ellenfelek vannak.

A küldiknél én ezt nem tapasztalom. Cserébe azt, h sokszor, amikor MM alapján lenne esélyen (mert van elég SPG/TD...) elcseszem, vagy egyszerűen a csata alakulása miatt nincs rá esélyem. Sokan sírtok, h nem dafke nem rak be alacsony tierbe, ezért nem megy a küldi. Nem csoda, a normál MM-es, nem LT/SPG járműveket az esetek 49,8 +- 3,3 %-ban Top tiernek rakja be és csak 16,2 +-2,2% ban bottom tier!
Arty küldik esetén hasonlóra számíts: bár a csaták 3/4-ében van arty (alacsonyabb tierben kicsit több, magasban kevesebb), de oldalanként 3-3 vagy több arty csak ezen csak 10%-ban, vagyis az összes csaták csak alig 3%-ban lesz 3+ SPG! Tudom, h amikor nem kell, akkor úgy érzed, csak ilyen csatába dob, de gondolj bele, h mennyire másképp éled meg, főleg, ha (pl a jó statod miatt) az artyk (akár csak egy darab, de táras vagy egy FV3404) rád fókuszálnak. És ha mész két kört, ahol a HT-od meglövi az arty, már úgy érzed, h minden artyd ellened tasznek be. Szóval pls sírás off, mert a számok sajnos nem támasztják alá. :)
Azt se felejtsük el, h ezek már T55A vagy OBJ küldik, ezeket nehéznek szánták, vagyis kevés lehetőséged lesz, és azokat kell kihasználnod. Hajrá! :K

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#108180) Jolet


Jolet
őstag

az milyen már, hogy jön szembe velem egy T92-es arty rálövök menetközben eltalálom kitérek oldalra és ő megállás nélkül kibasz egy lövéssel?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#108181) vhw válasza Jolet (#108180) üzenetére


vhw
addikt

6-ost dobott...
Előtte meg mondjuk csatákon keresztül legfeljebb splash sebzéseket sikerült behúznia...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#108182) rlazol válasza Jolet (#108180) üzenetére


rlazol
addikt

és mindezt 50-vel egy lightban, közelről. Velem egy GW Panther játszotta el a minap, előtte egy M12. Szabályosan kezdek félni artyra vadászni. Van erre valami cheat?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#108183) mcwolf79 válasza Jolet (#108180) üzenetére


mcwolf79
veterán

magic word : RNG :P

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#108184) Lipton válasza rlazol (#108179) üzenetére


Lipton
őstag

Soha nem sirtam es nem is hiszek semmilyen valotlan elmeletben. Kicsit mas de ide tartozik: valamelyik celzo mod orult nagy segitseg. Szoktam a kiloves utan maradni es "valakivel menni". Ott latom, hogy mozgas kozben olyan talalatok vannak (nem neha 1-1 hanem folyamatosan) ami valoban komoly elony es "kezzel" soha nem csinalod meg. Ugy gondolom, hogy ez mar befolyasolhatja a jatek kimenetelet lenyegesen.

(#108185) Laci50i válasza rlazol (#108172) üzenetére


Laci50i
csendes tag

< 100 ms, > 30 fps, csomagvesztés nem villogott. Ehhez tényleg kell sok ezer csata. Nekem egyszer volt hasonló amikor szintén normál körülmények között nézegettem a bokorból (jól benne, nem mögötte) és egyszer csak kapok egy lövést majd megjelenik egy tank 5 méterre, 20+ méterre minden egyébtől ahol elbújhatott volna.

Ezek az extrém esetek tényleg elég ritkák, de vajon hányszor nem látjuk, hogy sz*r mert meg se jelenik az ellen csak lő?

A kikukucskálós viszont elég gyakori.

(#108186) rlazol válasza Lipton (#108184) üzenetére


rlazol
addikt

gondoltam, h valami ilyesmi lehet a dologban. :(
én ritkán maradok mozizni, akkor se artyval, így nem láttam személyesen.
Nekem auto aim indicator van fenn, amivel mozgó tankra pont kitörölhetem a valagam, főleg artyval.
Egyetértek, ami beleszámolja a mozgást is, az már nem fair.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#108187) Jolet


Jolet
őstag

a mocsok WG lenyúlta a pénzem, vettem a shopban prémet és hibaüzenettel kilépett

nyitottam ticketet magyarul beírtam mi a bajom és elküldtem a hibaüzenetet

mennyi idő míg korrigálnak?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#108188) ollie válasza Jolet (#108187) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nekem 2-3 nap alatt válaszoltak egy, ebben a hónapban feladott ticketemre.

***

(#108189) Laci50i válasza rlazol (#108179) üzenetére


Laci50i
csendes tag

Na és akkor némi elvi vita valószínűségszámításról.

Van mondjuk 200 000 játékos. Legyen elvi érme feldobás pontosan 50%. Legyen 1000 dobás mindenkinél.
A hisztogram közepén lesznek jó sokan, de lesz pár száz akinek 300 fej lesz, de lehet olyan is akinek csak 30.

(#108190) #84221696 válasza Lipton (#108184) üzenetére


#84221696
törölt tag

Én is végig szoktam mozizni a csatát, miután megkaptam a magamét. Néha elég különös dolgoknak vagyok szemtanúja. :) Meg sok vicces dolognak is. Mondjuk nekem vicces, de aki elszenvedi, az általában örjöng.:D

(#108191) rlazol válasza Laci50i (#108189) üzenetére


rlazol
addikt

először is: Nem. :N

1000 dobásból már mindenkinél 50% körüli eredmény lesz. 2 változós függvényről beszélsz.... 10 dobásból még lehet, h lesz eltérés.

Lehet, h az egy játékosnak 10 csatából kijön valami, de ha megy 10.ezret, akkor már nem fog eltérni más játékos 10000 csatájától, a nagy számok törvénye elapján.
zárjuk le a vitát:
30000 replay alapján készített statisztika adataival akarsz vitatkozni. A szórást és a szélső értékeket is megtalálod benne.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#108192) Szasinka válasza zodo (#108162) üzenetére


Szasinka
tag

Nem bántásként írtam egyáltalán. 1-1,5 hónapból lehet tendenciára következtetni de annyira sok változós a dolog, hogy bármi előfordulhat, sőt az ellenkezője is :)
Sztem amíg az embert szórakoztatja a játék addig elérte a célját, persze mindenki jobb szeret nyerni de 100% nem nagyon lehet ugye.

[ Szerkesztve ]

(#108193) Sixkiller6 válasza kchryss (#108167) üzenetére


Sixkiller6
őstag

jogos lenne, de itt konkrétan az történt, hogy max 50 méterrel előttem tűnt el egy mozgó/lövő SPIC
este előkeresem a replayt.
de pár napja volt egy max 100 méteren belül eltűnő KV5!

lehet hogy vmit benézek, de ez nem a szokásos cucc, hanem vmi durva nagy bug. na jó, este replay nézés és jelentkezem

- no es importante -

(#108194) Sixkiller6 válasza Veatta (#108116) üzenetére


Sixkiller6
őstag

jogos tipp, megnézem (patton a kedvencem eleve), köszi

- no es importante -

(#108195) Jolet


Jolet
őstag

na megjött a prém, nem tudom a ticket hatására vagy csak szimplán késtek...

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#108196) Laci50i válasza rlazol (#108191) üzenetére


Laci50i
csendes tag

Először is: De ;] generáld le rendes valszám generátorral.

30000 replay becsülendő, de kevés. 200 000 ember 1000 játékából megnéztél 0,015%-ot.

A nagy számok törvénye nem zárja ki a szélsőséges eredményeket.

[ Szerkesztve ]

(#108197) nyunyu válasza jano_77 (#108178) üzenetére


nyunyu
félisten

tegnap előtt volt egy csatám, ahol nálunk egy Skoda T-25 maradt, ellenfélnél pedig egy IS-6! Az IS6 úgy lőtte a medünket, hogy szerencsétlen azt sem tudta, honnan jön az áldás! Lövés után fel kellett volna spottolódnia elvileg vagy olyan távolban lenni, hogy egy medet szerintem nem szabadott volna egy HT-nek látnia!?

Skoda T25-nek ugyanannyi a latotavja, mint a sajat tierjeben nagyon vak IS-6-nak: 350 meter.

Igy csak akkor lenne elonye a Skodanak, ha legalabb ugyanolyan legenyseget hasznal, es ugyanugy van vagy nincs rajta optika, mint az IS-6-on. (Van olyan, aki nem rak ra???)

Viszont a cseh agon tier 5-nel kezdodnek a medek (legalabbis kb. ott erdemes kreditert legenyseget venni, alatta netto penzkidobas par korert), igy nem nagyon gyujthetett meg eleg XPt ahhoz, hogy 100%-osra fejlodjenek, ez viszont NAGYON durvan kihat a tank aktualis latotavolsagara.

Pont ezzel szivok egy tierrel lejjebb: hiaba van optika a Skoda T24-emen, igy sem lat el ~85%-os legenyseggel addig, mint egy 100%-os Sherman felszereles nelkul, aztan a semmibol letrollgunoztak...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#108198) nyunyu válasza Szasinka (#108192) üzenetére


nyunyu
félisten

Sztem amíg az embert szórakoztatja a játék addig elérte a célját,

Nem is tudom, egyre tobbszor erzem ugy 2-3 kor utan, hogy Alt-F4 uninstall lenne a helyes dontes az idegrendszerem integritasanak megorzese erdekeben.

Lehet, hogy mas lenne a velemenyem, ha konstans 60fps-sel menne a jatek, es nem szenvednek 15-20-szal, de sokszor mar a csata betolto kepernyon latott ertekektol elmegy a kedvem. :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#108199) jano_77 válasza nyunyu (#108197) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én pont emiatt rögtön 100%-os legénységet vettem a Skoda T24-be és 110 csata kellett hozzá, hogy legyen végre rajta 6.érzék. Borzalmas volt addig. :U

(#108191) rlazol: Amikor a Lacik összecsapnak! Úgy tűnik hogy emberedre akadtál Doki bácsi! ;] ;) Már pattok a kukorica is! :P

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#108200) nyunyu válasza jano_77 (#108199) üzenetére


nyunyu
félisten

Nem mindenkinek van felesleges elverheto goldja.

Legalabbis en ugy masfel eve mar megfogadtam, hogy a WG egy fityinget se kap tobbet.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.