Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz AxBattler #99193 üzenetére
Decathlonban is vannak megfizethető kesztyűk,szemüvegek.Sisakokban kissé szegényesek,a bétvin mellet csak pár Bell szokott lenni.Itt is vannak.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Loboda
senior tag
válasz Czmorek #99201 üzenetére
Több lehetőség van az eszközök össze hangolására. Nálam így néz ki, PC-re feltelepítve a zwift program, mobilra a zwift app (Android)! A görgő ( Tacx flov smart) össze pároztatva bluetoothon keresztül a telefonnal! Minden eszköz azonos otthoni wifi hálózaton van, így automatikusan kommunikál a pcs és a mobil app. A monitoron, vagy a tv-n nézed a futamokat, a mobilról amit magad előtt rögzithetsz a kormányra, tudod az egészet vezérelni!
Sok görgő kompatibilis a programmal, meg kell nézni a honlapon, valahol írjak hogy melyik jó hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz AxBattler #99204 üzenetére
Vannak jobbak és gyengébbek.Nekem aláöltözőm,esőállóm,kesztyűm,sisakom és futó nadrágom (abban bringázok) van tőlük.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
eddie1978
senior tag
Velence Korzó-n ma ciánoztak. Egy bringás és három futó volt összesen a tókörön akikkel találkoztam.
-
félisten
Közben nézegettem, Berguson-ék egész ígéretesek, szerintem oda megyünk a héten.
Köszi a tippet!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
jeri
tag
válasz Czmorek #99198 üzenetére
Havi 10 dollar de most lehet hogy már 15, most emelték., 1 hét free most sztem.
PC, minimál grafikával Thinkpad 520 on intel grafikával is elmegy.
Ant+ stick ha ant+ os smart gorgod,fordulatszammerod,eromerod van vagy uygen ez Bt ben
Mobil appja is van okos dolgoggal de nem hasznalom illetve genymotionnal megy.
Zwift oldalon van gorgo support list témogatott gorgokrol, igy kb fordulatszém és kerékméret alapjan szémol virtulis power ami alapjén mozgat. eggyi az alap. -
rushty
őstag
-
jeri
tag
válasz Czmorek #99198 üzenetére
Ingyenes betatesztelos virtualride,probaltam 3x
Ingyenes kinai Zwift DC oldalan volt nem probaltam
Bike computer analizissel sokaig jo ha van virtualbox probaltam -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rushty #99212 üzenetére
Ilyen és valami ilyesmi is van.Mind2 jó,első nyáron,bepászítva egyik kulacstartóba,másik,vastagabb ősszel/tavasszal magamon,alatta felöltözve.
-
rushty
őstag
-
rétisün
veterán
válasz rushty #99215 üzenetére
én vettem egy ilyent XL-esben (bár akkor mintha lett volna valami akció, mert nem rémlik hogy ennyibe került ) ezt fel tudom venni a nadrágra is, ami főleg ilyenkor jó, mert egyébként elég vékony, és magában nem elég meleg.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Hasaggymeg #99217 üzenetére
én is futónadrágban bringázok, illetve télre van egy kelly's isowind nadrágom, ami bár kantáros, betét nélküli változat.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rétisün #99218 üzenetére
Csak az igazán profi és méregdrága betétes az amit alsó nélkül hordva,pariba érzek a betétnélküli nadrágaimmal,vagyis az átlagbetétes nekem 1-2 óránál hosszabb nyregben ülés után kényelmetlenebb a betétnélkülieknél.Arról nem is beszélve,hogy amit egyszer alsó nélkül felvettem,másodszor nem fogom,így,főleg nyáron kellene vagy 200 ezer forintra nadrág,hogy mossam,cserélgethessem.
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
válasz Hasaggymeg #99220 üzenetére
Ilyesmi is jó lehet. Sínadrágféleség [link]
waterproof warm pants (wishen 13$ kép alapján, kedvezőbb színösszeállításban)
télen[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rushty #99221 üzenetére
Kérdés az,hogy tud-e mozogni lábad benne rendesen.Amúgy is nehezíti a bringázást a dupla nadrág,aztán ha ezen felül még nem is nyúlik térdednél,akkor kínlódás lesz benne tekerni.Én nem ajánlok semmit ami nem erre,vagy hasonló sportolásra lett kifejlesztve.
-
Zsohi
őstag
Megtudná valaki mondani mi a különbség a 'Performance Elite' és a 'Factory' szériák között a Fox DHX2 esetében? A bike-components-en jelenleg elképesztően jó áron kapható Performance Elite verzió és őszintén szólva reflexszerűen vásároltam is belőle egyet és csak utána tűnt fel, hogy hopp, ez nem a Factory szériából való... A Fox weboldalán semmiféle információt nem találok és amennyire én látom a különbség a matrica. Esetleg az OEM piacra készült a Performance Elite változat sima acélrugóval?
Már régóta szeretném lecserélni a ratyi Kage RC tagot a gépemen, szóval nagyon boldog lennék ha nem kellene visszamondanom a rendelést, mivel még egy titán rugó is beleférne ez az ár mellett.
Ha esetleg még valaki mást is érdekelne: [link]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
virshlee
csendes tag
Tudom, hogy nem épp egy árkategória, de a neuzer courier dt 2017 és a btwin triban 520 fb közül melyiket választanátok. Megéri a pluszt a btwin? Esetleg 150k alatt tudtok ajánlani valami fitneszt?
[ Szerkesztve ]
-
Zsohi
őstag
Meg van a különbség... Nincsen nagy sebességű kompresszió és visszaút csillapítás állítási lehetőség. A HSR megléte nem igazán érdekes, de a HSC hiánya már elég buziság...
Végül úgy gondolom ezért az árért megér egy próbát és ha nem válik be, vagy eladom, vagy elküldöm a Fox-nak szereljék be a Factory széria 'belét'.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
nagyúr
Tegnap kimentem egy 50 km-es tókörre, érdekes volt. Túl sok bringással én se találkoztam ellenben futóból több is akadt. Kivételesen a bringaúton mentem nagyobbrészt, volt amelyik meglepődött hogy mit kerestem ott.
Amúgy utálom a telet meg a hideget de ez még kibírható idő volt bár a déli parton kaptam szembeszelet de úgyis csak lightosan tekertem tegnap.Hasaggymeg: felavattam a pocoktálat.
Kényelmes de szerintem télen túlságosan is jól hűt így a fejem elbírt volna a maszkom helyett valami kicsit vastagabbat.Més que un club!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Napfénysüti #99226 üzenetére
50km? Akkor gondolom nincs hó felétek, nekem csak 20 jött össze [link] [link] és csak egy bringással találkoztam, rám is elég furán néztek az emberek .
Amúgy ez a hóréteg már olyan vastag, hogy normál 2.25-ös gumikkal rizikós, kb. csak idő kérdése mikor esik el az ember... azért ilyenkor egy fatbike tényleg áldás lehet terepen... sőt, valszeg egy schwalbe ice spiker is sokat segítene. Na de ha addig nem jön össze valamilyen ducigumis monti, akkor majd jövőben beruházok egy ice spikerre legalább. Csapatós lefeléken a legdurvább, mert ha megcsúszik az első kerék, végem van, megállni képtelenség . Van erre amúgy valamilyen pro tipp, megoldás?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #99226 üzenetére
Voltam én is,de ilyenkor inkább hegynek megyek,így a sebesség miatti menetszél elmarad,én meg melegszem/izzadok mint állat.Ne kérdezd mennyiket megyek (18-25km/1-1,5h ) mert itt inkább az izmok megmozgatása,fejem kiszellőztetése a cél.Sisakom annyira passzentos,hogy a vastagabb sapkám sajnos nem fér be alája,így csak sapkában voltam.Jó szeles volt itt is,délről fújt (Bp.környéke),de sütött a nap,így a napon sár,az árnyékban meg fagy volt.Én csak egy motorossal,meg egy jó nagy róka komával találkoztam,ott szoktak vadulni ők is a fóti dombokon.Mármint a motorosok... Az jó ha a sisakod szellős,télen sapkát lehet venni alája/fölé,de nyáron legalább nem fő meg a fejed benne.
(#99227) jjeahh ...igaz sok csapatás és domb sem volt benne,de tavaly 1,75 (47-es) Conti Tour Ride-al nyomultam a hóban.Estem is legalább ötöt a tél folyamán,de leginkább nagy hóban,így a sérülésveszély alacsony maradt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz jjeahh #99227 üzenetére
Velencei-tó körül mentem Fehérvárról. Itt egy deka hó nem volt sőt, száraz volt az út végig.
Hasaggymeg: tegnap valami 23-as átlagot nyomtam csak. Elég lazára vettem meg volt egy tanulsága is sajnos: rossz könyökkel ne outizzon az ember...
Két hete a bajnoki meccsünkön (focikapus vagyok ugye) egy védésnél kiugrott a bal könyököm. Még mindig eléggé fáj és ezt tegnap sajnos már az elején éreztem. Konkrétan kiállva alig bírtam magam tartani meg azért a rossz út egyenetlenségei is okoztak fájdalmat. Szóval nem is erőltettem se a tempót se az úton tekerést. Mentem szépen a jobb minőségű bringaúton laza tempóban.
A Bence-hegyet például mindig megmászom de tegnap még azt is kihagytam.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Napfénysüti #99229 üzenetére
Kellemes helynek tűnik guglizás alapján, még nem jártam sosem arra. Annak örvendj, ha nincs hó, legalább normál bringával is tudsz folytonos életveszély nélkül télen tekerni
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
inifini
tag
Én is voltam tegnap. 60-ra indultam, de inkább levágtam és 45 km lett belőle. Azért érzem, hogy mivel télen kevesebbet megyek, nem is jön ki az a sebesség. Meg szerintem a réteges öltözködés és elviszi az energiát, de inkább ez, mint hogy fázzak. Én délelőtt voltam, amikor szikrázó napsütés, 0 fok körül volt. Du, amikor befelhősödött, de egy picit melegedett az idő, sokkal hűvösebbnek éreztem. Ezért nehéz megválasztani, hogy mennyi, milyen ruhát vegyen fel az ember...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Menj ki csatárnak amíg meggyógyul,hisz alkatod szerint is inkább az kellene légy,mint kapus.
(#99231) inifini ...a hőmérséklet és a hőérzet nem mindig vannak pariban.Ha borús,szeles,nedves idő van,akkor az akár emelkedett hőmérséklet ellenére is nagyon rossz tud lenni a hőérzet.Tavaly -7C ben is teljesen elviselhető volt bohóckodni a nagy hóban,mert száraz,sziporkázó napsütéses volt az idő.Most +6C van,de olyan mintha a csontjaidig hatolna ez a nyirkos hideg.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz inifini #99231 üzenetére
Ebben a réteges öltözködés dologban lehet valami, azért mégiscsak kevésbé kényelmes mint nyáron a sima egyrétegű ruha. Otthon mire felöltöztem már abba fáradtam.
Amúgy én is délben voltam kint. pontosabban 11-kor indultam és 13 után értem haza.Hasaggymeg: voltam már csatár is, sőt ki szoktam kapusként is előre menni például szögletnél. Támadó stílusú portás vagyok.
Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #99233 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.Bár a lovat hamar elkötöm,de előtte,amíg minden ruhát felveszek és végre elindulok,máris kezdek megizzadni és nagyon rossz nyirkosan kimenni! Az egy,másfél órás tekerést legalább 15-20 perces előkészület előz meg,majd újabb félórás,órás bringalemosás+kenés,vetkőzés,ruhaszárítás és fürdés követ.
Akkor biztos nem nagy pályán fociztok![ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #99228 üzenetére
Na ez tuti sokkal jobban csúszott a hóban mint a 2.25-ös smart sam gumim, ilyenkor úgy érzem a külső szélessége nagyon sokat számít, ahogy a szélső bütykök is, ami ahogy elnézem neked kb. nem is volt, szal emelem a kalapom előtted . Persze a gumi keveréke-anyaga is sokat tesz szvsz, a rapid robom ilyenkor már rég elvérzett.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #99235 üzenetére
Ez volt fent,ezzel mentem...de kábé mint malac a jégen,ide-oda csúszkáltam.Amúgy ha hó van kisebb a felütés veszélye is,így le kell engedni a minimumra a gumikat,így is növelve a tapadást.
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #99236 üzenetére
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #99238 üzenetére
Egy hete is 20 cm volt, az tömörödött, erre esett a hétvégén még 10-15 cm. Hallottam olyat, hogy 70 cm van fent, de az max ahol összefújta.
Nem jár a turistabusz, a Cseresznyefa parkolótól összefüggő hóban lehet felmenni, egykét kocsinyom van.
Nagyon remélem, hogy marad valami hétvégére, bár ez a meleg, meg eső tuti szétvágja.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #99236 üzenetére
Ja, erre én is rájöttem
6030D: Na ez már valami . De durva, hogy 4 montis is bevállalta, nálunk már tényleg mindenki elrakta a cangát tavaszra, én még tekerek, de szerintem engem már az egész város hülyének néz
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #99240 üzenetére
Mindenki kocsival ment Királyrétig.
jjeahh itt ilyen kemény legények élnek.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
rushty
őstag
Pedál leszedéséhez, cseréjéhez mekkora villáskulcs kell?
Meg úgy általában van ilyen kisebb szerelésekhez leírás? probike hírleveléből nem emlékszem ilyen részre[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rushty #99243 üzenetére
15mm.Van olyan villás ami gyárilag kissé vékonyabb,az simán odafér.Vigyázz a jobb az jobbmenetes,a bal meg bal,a visszaszerelésnél meg töröld ki a menetet a hajtókarban és zsírozd meg a pedál tengelyét.
-
rushty
őstag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rushty #99246 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem a 15-ös kulcs kicsi,hanem vastagsága miatt nem tudod rátenni a tengely lapított részére,ezért tűnik kicsinek.Köszörüld meg a kulcsot,vásárolj pedálkulcsot,mely eleve vékony,vagy nézz valamelyik barkácsáruházban olyan "normál" villáskulcsot,mely vékonyabb az átlagosnál.Nekem utóbbi van.
-
rushty
őstag
válasz Hasaggymeg #99248 üzenetére
ha betolom egy szervizbe mennyit kérhetnek ezért?
nem bánnám, ha ingyen megúsznám úgy hogy kapok gyorsban szerszámot mondjukRevolut meghívó pü-ben
-
ivana
Ármester
válasz Hasaggymeg #99248 üzenetére
Eddig egyedül egy francia pedálnál találkoztam nem 15-ös tengely lapolással, az 17-es volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...