Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ma megvolt az elso esesem az outival. Nadragom banta, meg jo, hogy nem castelli. Egy biztos, soha tobbet nem megyek tekerni ilyen viharos szelben.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
f_sanyee
senior tag
végre jó idő volt reggel:
-
balintbaba
tag
Én is estem ma csak montival. Lehet nem kéne Straváról olyan ember trackjét választani, aki össztelós ebike-kal megy. Így volt benne tolás bőven, az esés meg egy DH-s szakaszon történt, ahol építettek ilyen letöréseket/lépcsőket (kikerülni persze nem lehet őket).
Állandóan úgy éreztem, hogy túl magasan van a súlypontom, orra fogok esni vagy nekimegyek a single trailen egy fának. Mondjuk olyan szar a kerékpárkezelési technikám, hogy még duplavállas telóval sem jöttem volna le, pedig annyira nem is nehéz terep.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz MPowerPH #286651 üzenetére
Én ma csak futni mentem, de ez a viharos szél nem vicces. Pedig akartam egyet tekerni a zalai dombok között végre, de esélytelen… Remélem, holnapra alábbhagy.
Amúgy a legfontosabbat nem említtted, de remélem, hogy a géppel minden rendben. *
p
* Tegye fel a kezét, akinek esésután (közben) nem ez az első gondolata.I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lsebestyen
addikt
Én ma serlegeket/koronát gyűjtöttem, ha már ilyen jól hátbafújt. Jó azért wattok is kellettek: 760m 2.8% átlagmeredekség 47.4km/h (felfelé mentem) 701W 58 másodpercre.
Magamnak vezettem fel, beülve kezdtem, gondoltam a többiek is szeretnének jönni. -
Sleek
senior tag
Kellemes Nyuszi Ünnepeket minden fórumtársnak
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
parandroid
félisten
-
HEAHEA
aktív tag
válasz parandroid #286663 üzenetére
Nem is hajtásoldal felőli kép! Shame!!! DE van Varia, Ravemen villantós elől, "gumipók" a pedálon, nincs küllőprizma, valamint a CTM ritkaság itt a fórumban, országútit még nem nagyon láttam itt.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #286661 üzenetére
jaj fa.zom en meg itt szenvedek meg mindig az implanttal, begyulladt rendesen, lehet ki kell szedni jovo heten, akkor meg 1 het kihagyas minimum...
A számaid viszont komolyak , kis jókedvet csalt az arcomra (meg irigységet )
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz dom1n0 #286654 üzenetére
Nem is rendes eses volt, hanem konkretan az arokba mentem. A tuskes bokor meg elrendezte a nadragomat.
Oldalszel, ellen kell tartani.... Ut szelen is mentem, szembe meg jott egy cementszallito. Pont eleg volt, akkorat lokott rajtam, hogy lementem az ut szeli kavicsra, azon meg kicsusztam az arokba. De egyebkent sem volt kellemes. Hatszelben biztos jo, de en nem tudok hazajonni semmivel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz parandroid #286663 üzenetére
Átütnél egy tengelyt rajta?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
mauimagic
aktív tag
Megfigyeltem, hogy mikor kezd beindulni az aljnövényzet az erdőben, előjönnek.
Általában pirosbetűs ünnepen van az első komolyabb rajzás, 20 fok körüli hőmérséklet és csapadékmentes időjárás esetén. Pont mint a mai nap...Szinte az összes faj megfigyelhető volt:
1. gyalog: Zétényke, a kisgyerek, aki mobillal a kezében zombi módban kirándul, nagybetűs Anya ráüvölt:Zééétééény! VigyázzzzbiciGli!!! Zétényke nem jön ki a zombi üzemmódból, ezért nagybetűs Apa csúnyán néz rám, hogy Zétényke mellett el mertem menni biciGlivel, a 3 méter széles úton...2. Vannak a kutyások, akik az épp aktuális divatkutyát nem tudják behívni, 2 reakció van: Pánik, vagy "Nem bánt, csak jáccik...Málna gyeremá vissza a q.va anyád, teee..."
3. ebikeból két alfaj ismert, közös bennük a 30 kiló zsír a seggen, hason, úgynevezett "jóllakott napközis" testalkatú.
3a. Kocaebájkos bérelt bringával, vagy valami alap géppel, ha köszönsz, hülyén néz, sisak sosincs, lakott területtől max 3km a hatótávolsága. Létezik elektromos tereprolleres (vagy mi az anyám) mutációja is
3b. Profi ebályk warrior, minden PRO, falkában jár.
Hiába a 150-160-at mozgó Enduro gép, FOX 38 vagy mifasz, vagy Lyrik, mert analóg XC géppel, ha begyújtod neki a Gravitációs Hajtóművet, otthagyod, mint eb a szarátÉrdemes megfigyelni őket, mert az aljnövényzettel egyidejűleg ők is visszahúzódnak majd, ha bejön a meleg és kinyitnak a strandok
-
-=RelakS=-
veterán
válasz mauimagic #286678 üzenetére
Én városban láttam hülyét.
Szűk utca, kb olyan, hogyha egy magasabb ajtót a hónod alá fogsz, akkor már nehéz megfordulni.
Anya kihajt a kertből a SUV-val (jó, tegye, előfordul), majd megáll félig befordulva az utcába.
Mikor szólok neki, hogy arra mennék, akkor csak hápog, hogy dehát ő meg ki akar állni az udvarból.
Nekem kellett felhomályosítani, hogy ha még nyomja egy picit azt a gázt, és halad vagy 3 métert, akkor ő is kiállt, és én is mehetek a dógomraItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
mauimagic
aktív tag
válasz lsebestyen #286680 üzenetére
Ilyenkor vagy korán kell indulni, 9 előtt tök üres az erdő, vagy el kell kerülni a parkolók, meg a felkapott látványosságok (DK, Prédikálószék, stb.) környékét.
-
mauimagic
aktív tag
válasz -=RelakS=- #286679 üzenetére
Mifelénk alap az is, hogy hazaérve a
melóbólFrei Caféból, keresztbe ráfordul a kapura az utcán az anya-tank, megvárja mindenki szépen, amíg a 4 méter széles Hörmann kapu kinyílik, aztán beáll a Q8-al a hölgy és mehet is a plebs a dógára -
parandroid
félisten
válasz Hasaggymeg #286675 üzenetére
Behjtanám neki a középcsapágyat. Még ha utálok is szerelni!
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz mauimagic #286683 üzenetére
Ja, ez az autó, amivel először át kell húzódni az utca bal szélére, hogy jobbra be lehessen vele kanyarodni, ugye? Persze vagy nem indexelve, vagy jobbra indexelve. Menekültem így már kétsávoson villamossínre, hogy jobbra indexelt a külső sávból, hogy kanyarodna a mellékutcába, de ehhez be kellett húzódnia a belső sávba. Olyan apróságok, hogy ott haladtam mellette, nem nagyon zavarták... Jó, mondjuk ez épp nem bringás sztori, illetve annyiban igen, hogy ott keresztezett jobbra kanyarodva egy biciklis/gyalogos sávot is, ha azon jön valaki, az rohadt élet, hogy azt is elcsapja, mert nem tudom, mit nézett, de a forgalmat nem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Because
őstag
Esküszöm, hogy kerékpározok én is
De itt most mi lenne az elvárás, hogy messzire mindenki adjon nekünk utat? Tehát mindenki (kutyás, túrázó, bringás, e-bringás) a saját egoja szerint elvár valamit és ő az aki jól csinálja mások hülyék (pont)
Mondjuk szerintem a helyi kerékpáros csoportban se szívlelnek amikor az outis szervezet 1%-ért kunyorog én pedig megmondom, hogy szívesen ha évente egyszer ebből szerveznek nekik egy kresz oktatást, amiből legalább tudják mennyire elnézőek velük szembe a forgalomban.
[ Szerkesztve ]
-
f_sanyee
senior tag
nekem ma nyuggerek állták az utam 2x. ketten mennek egymás mellett a kerépárút/járdán, csengetek, észrevesznek, kettejük között adnak utat, úgy, hogy az egyik kezében ott a kapa, ami belóg az útra és ugynúgy elfoglalja a hellyett mintha félre sem lépett volna a mama.
a másik esetben álltak a kerékpárút közepén és beszélgettek, közben az egyik egy gereblyével hadonászott.. -
mauimagic
aktív tag
válasz Because #286688 üzenetére
Részemről egy 3 méter széles úton, ahol autók is járnak egyébként, az lenne az elvárás, hogy a gyalogos ha észrevesz, akkor ne sóbálvánnyá meredve tátogjon az út közepén, hanem valamelyik szélére csoszogjon el.
De tudom, hogy ez irreális elvárás, úgyhogy mindegy is, megoldom, ahogy eddig is
-
Maximum1
őstag
válasz flash- #286648 üzenetére
A mostani gumidnak semmi oldaltartása nincs, szedd szét és meglátod.
Nézd a gravel gumikat 35mm alá ne menj, ha inkább terep van akkor ebből van 45mm ezt még beleteheted, de a 40mm azt tuti jó, ég és föld lesz a bringázás.
Ha gyorsulni akarsz terepen, akkor cseréld le mtb-re. -
jjeahh
nagyúr
válasz flash- #286648 üzenetére
Szerintem 27.5-el max akkor lennél előnyben, ha szélesebb mtb gumi lenne rajta. De ha új bringát veszel, akkor én azt mondanám, hogy 29er mtb kell neked, hisz kinőtted a trekkinget, már nehezebb terepen használod, mint amire való.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
F-ECT$
titán
Trek FX1-ről mi a vélemény ár/értek tekintetében? Találtam egy alig használt példányt 205e-ért, viszont elöl csak 2 tányér van. Ez valami újabb spórolós hülyeség lehet, hogy évről évre egyre kevesebbet tud ugyanaz a modell?
Dive ever, work never.
-
Lacerta
aktív tag
No, ma túlléptem a 60km táv / 1000m szintet.
Időnként köhögőrohamokkal, sűrű köpködéssel, a tüdőkapacitásom nem az igazi, ha picit bele kellett állni izomból, pörgetve, azonnal elfogyott a levegő. De alakul ez, jó lesz lassan.
A t*tves digók meg igazán bekaphatják.
A zsír új Selle Royal nyergem úgy pattog, mintha tábortűzön ülnék. Emlékszem, az előző is pont ugyanilyen nyereg volt, és azzal is sz*pni kellett, hogy hová tegyek még egy kis zsírt, hogy bekussoljon. És az előzőnél is.
Előtte olcsó nyergeket használtam, azokat is zsírozni kellett, de ami egy 2000e Ft-os nyeregnél oké, az egy közel 30ezresnél nagyon nem.A bicaj beállításokkal kezdek kész lenni, már egész kényelmes és hatékonyan tekerhető a gép, de amit nem sikerült kiküszöbölni, az az, hogy lefelé jövetben, guruláskor megfájdul a karom.
Erre mi a t*köm lehet a megoldás? -
nagyúr
-
fulton
addikt
Mindenki bringakanaán? felénk is tömegével. Utakon,..Vonaton.. ennyi hátszelest még nem láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest