Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz mauimagic #286678 üzenetére
Én városban láttam hülyét.
Szűk utca, kb olyan, hogyha egy magasabb ajtót a hónod alá fogsz, akkor már nehéz megfordulni.
Anya kihajt a kertből a SUV-val (jó, tegye, előfordul), majd megáll félig befordulva az utcába.
Mikor szólok neki, hogy arra mennék, akkor csak hápog, hogy dehát ő meg ki akar állni az udvarból.
Nekem kellett felhomályosítani, hogy ha még nyomja egy picit azt a gázt, és halad vagy 3 métert, akkor ő is kiállt, és én is mehetek a dógomraItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Because
őstag
Esküszöm, hogy kerékpározok én is
De itt most mi lenne az elvárás, hogy messzire mindenki adjon nekünk utat? Tehát mindenki (kutyás, túrázó, bringás, e-bringás) a saját egoja szerint elvár valamit és ő az aki jól csinálja mások hülyék (pont)
Mondjuk szerintem a helyi kerékpáros csoportban se szívlelnek amikor az outis szervezet 1%-ért kunyorog én pedig megmondom, hogy szívesen ha évente egyszer ebből szerveznek nekik egy kresz oktatást, amiből legalább tudják mennyire elnézőek velük szembe a forgalomban.
[ Szerkesztve ]
-
f_sanyee
senior tag
nekem ma nyuggerek állták az utam 2x. ketten mennek egymás mellett a kerépárút/járdán, csengetek, észrevesznek, kettejük között adnak utat, úgy, hogy az egyik kezében ott a kapa, ami belóg az útra és ugynúgy elfoglalja a hellyett mintha félre sem lépett volna a mama.
a másik esetben álltak a kerékpárút közepén és beszélgettek, közben az egyik egy gereblyével hadonászott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android felhasználók OFF topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest