Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25216) dqdb válasza Rottweiler89 (#25211) üzenetére


dqdb
nagyúr

Az XC bringák mindegyike már annyira benne van a korban (7-10 évesek), hogy kép alapján senki sem fog neked konkrét véleményt mondani róluk. Itt már nagyon nagy esély van arra, hogy a teleszkóp szétszedésekor derülnek ki meglepetések, vagy a vázban vannak halálukon a csapágyak, ami drága meglepetés tud lenni. Én ezek közül csak szervizes szétszedés-végignézős állapotfelméréssel egybekötve mernék vásárolni, ahol az ár az állapot függvényében csökkenne adott esetben.

Azt sem árt tudni, hogy hiába olcsó a bringa sok XT komponenssel, mert már régi, de az XT-hez tartozó pótalkatrész az új, és ezért drága, ezt kalkuláld bele a vételbe. Mivel itt a 9 sebesség dominál, és ki tudja, milyen állapotban vannak a hajtóműtányérok, nem árt azoknak sem utánanézni (például az FC-M580 LX hajtóműre való szett még beszerezhető, de 37 euró a három tányér, és már kifutó a német boltokban). Másik időzített bomba a két Specializedon található LX és XT fékváltókar, ha azzal történik valami, akkor szívás van és nagybevásárlás, mert utód nélkül tűntek el a Shimano kínálatából (volt, akkor szerettem, de az egy ujjas fékkart most már jobban értékelem).

A válogatás végén az FR bringákat nem tudok hová tenni, azokkal te felfelé nem fogsz tekerni, az biztos.

Teasüti: az FSR XC vázra építve össze lehetne állítani a listából egy korrekt bringát, de úgy önmagában egyik sem az igazi szerintem.

Talán az Epic hirdetése a legszimpatikusabb nekem is, a többi mind lapozós.
Ha az Epicben baj van a Brainnel, akkor az zsebbe nyúlós és várakozós dolog, mert a helyére nem tudsz mást betenni. És szokott baj lenni a Brainnel.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.