Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#91694) joergie válasza Viktoár (#91674) üzenetére


joergie
őstag

Párezer, vagy 10ezer hsz-el ezelőtt panaszkodtam erről, mert mindig felfele akartam lőni a dombon :DDD
Minden lövedéknek, nem csak az artylövedékeknek, van egy íve, ez ugye egy parabola egy adott szakasza.
Ha odacélzol a tankra(pl felfelé egy dombon álló tankra), akkor egy másik parabola szakaszát írja le a lövedék pályája, mint ha nincs ott a tank, és kvázi a végtelenbe, vagy a pálya egy nagyon távoli, és magasan levő pontjára célzolnál. Abban a pillanatban, hogy eltűnik a célzott egyén, a lövedék pályája megváltozik, és ahhoz, hogy a lövedék oda menjen, ahova éppen célzol(többszáz méterrel odébb), egy sokkal nagyobb ívet fog leírni a lövedék, ezért tűnik úgy, hogy fölé/alá céloz AUTOMATIKUSAN a rendszer, mint ahova a célkeresztedet rakod. Itt jön a képbe a lövedékek kezdősebessége. Jagdtigernél, centurion 7/1-nél nincs ilyen, mert olyan nagy a lövedék kezdősebessége, hogy ilyen szituációkban a parabola ívének és útjának változása minimális.

Ezt a legjobban alacsony tier-ben, "troll ágyús"(HE lövedék általában lassabb) tankoknál tudod megfigyelni, ott sokkal szemléletesebb, és hamarabb rájössz, hogy miről is van szó. T18 pl tökéletes erre a célra.

[ Szerkesztve ]

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.