Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#238251) Szibilla


Szibilla
aktív tag

Nem tudom, miért aggódtok annyira a sok ammorack miatt...ezek szerint az a tuti, ha berohan mindenki foglalni, akkor meg úgyis elég ritkábban lőni, nem? ;]

(#238252) hulp01 válasza Viktoár (#238237) üzenetére


hulp01
senior tag

Azt hittem én vagyok csak hihetetlenül peches, illetve az ellenfélnél mindenki ennyire pro. 6,5mp az újratöltésem az SC-n, ami semmit nem ér, ha folyamatosan ammorackelve vagyok. Ráadásul előszeretettel megy a lánccal együtt. Tipikus, hogy első lövés lánc, gyorsan megjavítom, de még a fedezékbe visszaérést megelőzően jön a következő lövés, ami ammorack plusz lánc ismét. Kurva idegesítő.

(#238253) Argh!


Argh!
aktív tag

(#238254) phoenix1989 válasza Szibilla (#238251) üzenetére


phoenix1989
őstag

Mivel 1 semleges bázis van és ha mindenki oda megy akkor nem tudod foglalni vagyis harcolnod kell, nagyon nem mindegy meddig töltesz. Egyéb okos észrevétel?

(#238255) Szibilla válasza phoenix1989 (#238254) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Van: egyrészt tessék észrevenni a smiley-t az írásom végén, másrészt ha neked ammorack van, akkor reménykedj, hogy az ellenfélnél is az lesz, tehát a viszonyok ki lesznek egyenlítve. ;)
De persze tudom, mindig csak téged és a csapatodat "szopatja" a WG, az ellenfélnél pedig mindenki "helikopter". ;]

Ne vedd már ilyen komolyan, ez egy játék, csak könnyedén és akkor talán még tetszeni is fog, végtére is az lenne a cél, hogy szórakozzon közben az ember.

(#238256) phoenix1989 válasza Szibilla (#238255) üzenetére


phoenix1989
őstag

Nekem nem szórakoztató ha vesztek . Én azt nem tudom értékelni bocsi

(#238257) Szibilla válasza phoenix1989 (#238256) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Megértem, de nem csak a győztes csatát lehet sikerként értelmezni. Egy ilyen játékban ezt el kell fogadni szerintem, különben csak megutálja az ember...no mindegy, nem vagyunk egyformák. :)

(#238258) Dobi 562 válasza Szibilla (#238257) üzenetére


Dobi 562
addikt

De az Onslaught módban a győzelmekért jár a jutalom...

Neked mi a sikerélmény ha nem érdekel hogy győzöl?

(#238259) Argh! válasza Dobi 562 (#238258) üzenetére


Argh!
aktív tag

Nem mindenki egyforma. Szoktam gyözni úgy hogy lassú tankkal megyek a csapatom után és a csapatom ledarál mindenkit és nincs vagy alig van dmg-m. Az nekem nem sikerélmény.

De van jó csatám sok jó harcot tolok mégis kikapunk és az attól függetlenül sikerélmény. :K

[ Szerkesztve ]

(#238260) hulp01 válasza Argh! (#238259) üzenetére


hulp01
senior tag

Ez a randomra igaz is lehet, főleg ha nincs különösebb célod, csak a játék és a szórakozás. Az Onslaught módban viszont a lényeg a győzelem. Akármilyen szarul is játszottál plusz pontot kapsz a vesztes meccsen meg akármilyen jó is voltál, veszíteni fogsz.

(#238261) Argh! válasza hulp01 (#238260) üzenetére


Argh!
aktív tag

Onslaught modban elengedtem ezt a divisio rendszert. Csak a 160 win-t farmolom ki a jutalmakért, tudom hogy elöbb utobb meglessz szoval nem görcsölök.
Persze biztos vannak akiknek flusztráló lehet.

(#238262) Imilenni válasza Argh! (#238259) üzenetére


Imilenni
addikt

Szerintem gyorsabb tankokkal próbálkozz :K
Biztosan több sikerélményedl esz a "divizíó"' rendszerrel!

Szerintem bőven emészthetőbb ez mint a rankedé volt!

Press "F" to pay respects.

(#238263) hulp01 válasza Imilenni (#238262) üzenetére


hulp01
senior tag

A ranked sokkal inkább jutalmazta az egyéni teljesítményt. Szerintem az igazságosabb volt. Ha kiemelkedő teljesítményt nyújtottál (legalább is a többiekhez képest), akkor kaptál pontot akkor is, ha veszített a csapat, míg ha semmi hasznod nem volt, akkor nem kaptál semmit még győzelem esetén se. Mondjuk lehet, hogy a végén hasonló eredményt kapna az ember, mint itt, nem tudom.
Nekem jelenleg 74%-os winrate-em van ebben a módban, míg rankeden volt, hogy 40% alatt. Az sem tükrözte a tudásomat, de ez a 74% se. Teljesen érthetetlen ez a mák. Csak a guruló ammorack-kel (SC) játszottam eddig a módban. Randomban képtelen vagyok bármit elérni vele (30%-os winrate). Általában benne vagyok az első 3-4-ben, de az első hely nagyon ritka a csapaton belül. Ráadásul néha érthetetlen számomra, hogy egyes játékosok hogyan végezhettek előrébb nálam, miközben semmivel nem tettek többet. A killt szerintem itt is irreálisan magasra értékeli a játék, abban pedig nem vagyok annyira erős.

(#238264) Vikthor


Vikthor
nagyúr

érdekes jelenség, Ghost Town pálya, zászlófoglalós mód, ellenség elkezdte foglalni, erre én állok bele a körbe és nem blocked hanem tovább foglalják...

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#238265) Imilenni válasza hulp01 (#238263) üzenetére


Imilenni
addikt

Rankeden nem volt csapatjáték az alsóbb szinteken, anélkül is lehetett haladni.
Itt viszont KELL.
Nem elég ha hátul kempelsz és sebzel.

Press "F" to pay respects.

(#238266) Dobi 562 válasza Argh! (#238259) üzenetére


Dobi 562
addikt

Meg mindig a gyozelemrol szol az a mod, nem erdekel mennyi a sebzesem. Ha kell raallok a cap-re es behuzom a bazist loves nelkul. Ha sokat akarok sebezni akkor meg megyek randomozni.

Nekem legtobbszor munka miatt estenkent van 1 oram jatszani Onslaught-tal es szeretnem kifarmolni az osszes jutalmat, szoval nekem fontos a gyozelem.

Ezert nem tudom megerteni a kollegina hozzaallasat sem aki meg ebben a modban tesztelgeti a tankjait... Mondjuk nem ertem hogy lehet tesztelgetni egy porgos 7 vs 7-ben, sokkal tobb ertelme lenne randomban, de hat o tudja...

(#238267) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Talalkoztam en is az elobb ellenfelkent a BZ-176-al, eleg durva a front es torony pancelja. Igazabol a front also lemezet lehetne beloni de annyira kicsi, hogy nehez eltalalni. Erdekes tank azzal a nagyot sebzo troll agyujaval.

(#238268) Szibilla válasza Dobi 562 (#238258) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Ahogy írtam már tegnap, engem ott nem érdekel, hogy milyen színű ligában vagyok, kellően hosszú ideig tart az esemény ahhoz, hogy a 160 győzelem összejöjjön rágörcsölés nélkül is. Számomra az is siker, ha tudok olyan teljesítményt gyújtani, hogy haladok a dolgaimmal...ha mellé sikerül győzni, az csak jó, de nem feltétele, hogy sikeresnek ítéljek meg egy csatát.

A tesztelgetéshez: nyilván nem mindent lehet megnézni ebben a módban, de pl.: ágyúkarakterisztikáról, tank mozgásáról, dinamikájáról, páncélzat hatékonyságáról azért itt is lehet képet alkotni. Ha meg randomban csinálja ezt az ember lánya, akkor meg azért szidják, hogy ennyi csatával mit keres még ott T10-ben, stb. A sok önjelölt tábornoknak semmi sem jó...

Tényleg kár erre több karaktert vesztegetni, mások a szempontjaink, ami nem baj, legfeljebb furcsának találjuk egymás értékrendjét és egy játékhoz való hozzáállását.

[ Szerkesztve ]

(#238269) Imilenni válasza Szibilla (#238268) üzenetére


Imilenni
addikt

Random T10 meccsben miért törődsz ezzel?
Hol máshol játsz a tankjaiddal?

Ez a játékmód viszont a kompetitív játékosoknak szól.

Press "F" to pay respects.

(#238270) Szibilla válasza Imilenni (#238269) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Azt hol írja a WG, hogy nekik szól? Azért is ad háromféle tankot hozzá azoknak is, akiknek még nincs T10-esük, igaz?

Jahogy ti azt gondoljátok, hogy csak nekik szól...na ez alapvetően nem igaz, de akik így gondolják, azok majd eljutnak magasabb ligákba és ott hozzájuk hasonlóakkal játszhatnak...mi meg jól elleszünk a homokozóban, nincs itt semmi hiba, ezt szerintem a WG jól találta ki.

[ Szerkesztve ]

(#238271) Imilenni válasza Szibilla (#238270) üzenetére


Imilenni
addikt

Szerintem ott nem értik sokan ezt, hogy a szórakozás nem azt jelenti hogy valakinek rosszul kell játszania.

Ez nagyon rossz hozzáállás ehhez a dologhoz, kompetitív érteni ezalatt, hogy mindenki saját szintjéhez képest játszik, nem azt hogy "hát én sz@rok bele, engem nem érdekel, csak nézem a holdat és ennyi".

Igazából nemtudom hogy az emberek miért is nem fogadják el ezt.
A kompetitív játék nem csak azt jelenti hogy azok játszhatnak akik 20000-eket sebeznek csatánként.
Ez annak való, aki szintjéhez képest értelmesen is szeretne játszani.

Aki kívül esik ezen, annak semmi keresnivalója nem lenne ebben a módban.

Egyébként no offense - nem bántásból senkinek, ez az én véleményem.
Bántani senkitsem szeretnék vele.

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#238272) Szibilla válasza Imilenni (#238271) üzenetére


Szibilla
aktív tag

A szórakozás megítélése erősen szubjektív...van, akinek az is szórakozás, ha csak megy előre a tankjával és közben a virágokat számolja a réten...mivel ez egy MMO, el kell fogadni, hogy ilyenekkel is összeakadhatsz csapattársként, ami persze bosszantó, de ugye az már nem, ha az ellenfélnél van ilyen...azokat szokta pl.: Skill "tourist" felkiáltással szitává lőni. :)
Ahogy írtam már, én nem ebbe a kategóriába tartozok, a tesztelgetés alatt nem azt értem, hogy "jé, a W-re ez is megy előre,, stb."...játszok, ahogy tudok, sebzek, amennyit tudok, de az pl.: pont nem érdekel, hogy a foglalókörbe rohanjak az első percben és ott álldogálva/bújkálva próbáljam pattintani a lövéseket vagy védjem a másikat, aki mögém bújik el...nekem ez nem élmény, nem is csinálom, még ha mondjuk ezzel 5 vagy 10%-kal több csatát nyernénk meg, akkor sem.

Én sem szeretnék bántani senkit, aki ezt is teljesítmény-orientáltan akarja űzni és ráfeszülve csak a győzelmet hajszolja, ám tegye, nekem mindegy, csak ne várja el másoktól is, hogy ugyanezt csinálja és pláne ne kritizálja őket azért, mert más céllal ül le játszani. Ebben a módban pedig minden játékosrétegnek előbb-utóbb meglesz a helye, szintje.

(#238273) Argh! válasza Szibilla (#238270) üzenetére


Argh!
aktív tag

Ez igy nem igaz. Csak akkor adja a 3 tankot ha legalább egy Tier 10es van a garázsodban.

(#238274) Szibilla válasza Argh! (#238273) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Ezt nem tudtam, akkor elnézést, hogy rosszul írtam.

(#238275) Imilenni válasza Szibilla (#238272) üzenetére


Imilenni
addikt

"aki ezt is teljesítmény-orientáltan akarja űzni és ráfeszülve csak a győzelmet hajszolja"
Nem, az sok embernek nem ráfeszülés, hogy nyerni szeretne :K
Már régen rossz, az a hozzáállás hogy ráfeszül az aki beszalad a zászlóra, mert nyerni akar.

Aki értelmesen játszik, az előbb többet fog nyerni, mint veszíteni.
Egyszerű statisztika..

Saját csapatodban kissebb esélyel lesz troll, ha csak maga az alanya nem az :D

Ez is egy érv, hogy úgyis feljebb jut aki jobb, viszont itt látom hogy sokan szívnak így is, hogy ismán jó játékosok mégis beragadnak egy-egy alsó rangba..

Press "F" to pay respects.

(#238276) cherubion08 válasza Szibilla (#238174) üzenetére


cherubion08
aktív tag

Nem ad valós képet a tankok kipróbálásra a Roham mód. Olyan ez mintha vennél egy kocsit,amit Budapesten fogsz használni. Azonban autópályán teszteled,h megtudd alkalmas e városi közlekedésre. Nekem a megszokott X tankjaim,pl leopard 1,progi stb itt elvéreznek,rossz tanknak tünnek ,de nem azok,csak erre :)

(#238277) Addel


Addel
senior tag

Szerintem ezzel a próbálgatással sincs gond, én is próbáltam olyan tankokat, amivel nem játszok régóta, mert nem meta, de itt jól működtek. Például AMX 50 B-vel többször is nyertem úgy hogy top sebző voltam, T 57-el meg úgy csicskába raktam egy vz55-öt hogy öröm volt nézni. A T 57 elöbb betölti a 4*400-at mint a vz a 2*490-et, simán lefarmoltam 1v1-be. :K

(#238278) cherubion08 válasza Addel (#238277) üzenetére


cherubion08
aktív tag

Mondjuk én itt próbáltam ki az IS4, azóta húzom is az ágat. :)

(#238279) köpet


köpet
aktív tag

Hölgyem és Uraim!
Annyi szó esett erről a roham módról, hogy már kedvem szottyant kipróbálni minden berzenkedésem ellenére a Tier X-től. A gondom az, hogy a Tier X tankjaim többségéből kiszedtem minden használhatót, így jelenleg az alábbiakban van ember és felszerelés:
Udes 15/16, Jgpz. E100, 121B (ez nem használható, ha jól tudom), T110E3, Obj. 140 és Leopard 1.
Megvan még az S. Conq, E100 (ezekkel nem mentem 1 kört sem), 60TP és a T110E4, T-100lt, BC-25t, viszont ezek legénységét átképeztem más tankhoz, vagy eleve nem került beléjük ember.
Kérdés az, hogy mivel érdemes próbálkozni? Ha jól vettem le ez eddigiekből, akkor a papír medek, light-ok itt nem feltétlenül érvényesülnek, érdemesebb páncélozottabb, de nem túl lassú dolgokkal indulni, bár ezt árnyalja Addel #238277 írása.
Szóval némi iránymutatást kérnék, hogy mivel lenne érdemes próbálkoznom (ha egyáltalán), és akkor felszerelek 1-2 nagyvasat szükség szerint...A 60TP-obj. 140-Udes-S. Conq tengelyen gondolkodtam eddig.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#238280) #21346560 válasza köpet (#238279) üzenetére


#21346560
törölt tag

EBR-el is nyertem már, de kedvenc a Bat 25t és az IS7

(#238281) bb68


bb68
tag

Én superConq.-al tolom.Elég jól teljesít a csatákban.Fejlesztett edzés,turbó, lila töltésgyorsító van rajta.Nekem így bejön.Ma még az ammorack is elkerült vele :DDD .

(#238282) hulp01 válasza köpet (#238279) üzenetére


hulp01
senior tag

SC szerintem is jó, mert jó hulldownba, sok a hp-ja, turbóval a sebessége se rossz és jó az ágyúja. Az alfa kicsi, de a dpm jó. Tankelitnek van videója erről, hogy ő mit ajánl. Mondjuk elég kevés tankra mondja azt, hogy jó ebbe a módba. Egyedül az ammorack, ami rohadt idegesítő az SC-ben. Én hp boosttal, lila töltésgyorsítóval és lila turbóval használom full golddal. A HE-je néha jól tud jönni. Pótkajával tolom, szóval a gyulladás is rizikófaktor. De 40 csata alatt nagyjából kétszer gyújtottak eddig. Az ammoracket viszont minden meccsen legalább kétszer ellövik.

(#238283) Imilenni


Imilenni
addikt

Van PH-klán egyébként?
Keresek egy jó klánt, ahol nem baj hogy ritkán vagyok csak fent.
Leginkább a szorzók miatt érdekelne, évek óta bentvagyok egy klán alklánjában, de itt nincs semmi mozgás!
Szóval az se baj ha játszik együtt a klán :K

profilom:
IHaveBetterGamingChair

Press "F" to pay respects.

(#238284) #21346560 válasza Imilenni (#238283) üzenetére


#21346560
törölt tag

Meghívtalak a Babinénibe! :)

(#238285) phoenix1989


phoenix1989
őstag

na ilyen csapatokkal is lehet nyerni xD amúgy egy rakás fos az egész. ma egy centit nem haladtam előre csak újfent hátra.

(#238286) kchryss válasza köpet (#238279) üzenetére


kchryss
addikt

60TP nekem nagyon bevált. SConq is jó.
E3-mal még nem mentem, de sokat látok és jó lehet, csak figyelni kell rá hogy legyenek körülötted csapattársak és ne tudjanak oldalba támadni.
Ha medes stílusod van azok is jók lehetnek. Itt arra kell figyelni hogy ne vond ki magad sokáig a csatából, lehet körbe menni és a hátukba kerülni de ezt gyorsan kell csinálni különben előfordulhat hogy az ellenféltől mindenki egy helyre megy és ledarálják a csapatod mire odaérsz. BC25t-vel például jó taktika lehet hogy ráállsz az adótoronyra ami felderíti az összes ellenséges tankot, utána látod ki hol van a térképen és ha látni hogy az egyik oldalt üresen hagyták akkor ott a legrövidebb úton gyorsan mögéjük lehet menni. Tipikus példa hogy Pilsenen mindenki a hangárokba megy és a másik oldalt üresen hagyják, ilyenkor a középső hangár mellett gyorsan a hátukba lehet menni.

Egyébként előbb tölti be a pályát és utána lehet még tankot váltani. Azért is van sok heavy mert főleg városi pályák vannak, nincs például malinovka, murovanka vagy prokhorovka. Lightot én csak redshire-re vinnék de oda sem muszáj, talán ez és sandriver a legmedesebb pálya, himmeldsorf és ensk egyértelműen páncélos pálya, pilsen, ghost town, westfield, elhallouf olyanok hogy a cap helye miatt jók a heavyknek, de azért lehet medezni is csak nem a pálya szélén kell kerülni hanem rövid úton. Cliffen érdemes lehet gyors tankkal elfoglalni a kilátót.

(#238287) lnk


lnk
aktív tag

Srácok egy kis tanmese a részemről. Láttam hogy használhatatlan tankokat választanak. Medek meg fos Td-k. Előre irtam ha nem Ht-kat hoznak és az enemy berusholja a capet nehezekkel 30 sec és kikapunk. Persze a válasz ne ugassak bele. Mondom ok de ha így lesz meg sem próbálom blokkolni teszek rá had vigyék.Persze a csapatom a szélrózsa minden irányába szét széledt hogy még véletlenül se tudják visszalőni a foglalót. És ahogy megjósoltam ez enemy behúzta a capet. 30 sec alatt nyertek. És szerintetek ki volt a bot szerintük? Az egy sem HT azaz az én. Higgyétek el egy huncut másodpercig sem éri meg ezen a játékos állományon felhúzni magatokat. Én nem szoktam és ezután sem teszem.

(#238288) Imilenni válasza lnk (#238287) üzenetére


Imilenni
addikt

Bronz A-ból estem vissza Vas D-ig.
Elkezdtem medezni, gankelek, Bronz D-nél járok már.

Runo
Mennyire gáz ha nem tudok folyton lenni TS-en? :D

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#238289) #21346560 válasza Imilenni (#238288) üzenetére


#21346560
törölt tag

Már nem TS-t, hanem diszkordot használunk, és abszolute nem gáz.
Mindenki amikor, ahol, amit akar... :DDD

(#238290) Imilenni válasza #21346560 (#238289) üzenetére


Imilenni
addikt

2 nap és elfogadom :R

Press "F" to pay respects.

(#238291) lnk válasza Imilenni (#238288) üzenetére


lnk
aktív tag

Kijavítom a fenti mondataim egy részét. Mert látom nem sikerült a lényeget értelmezni :DD "Láttam hogy használhatatlan tankokat választanak.Medek meg fos Td-k." Láttam előre hogy az adott pályára amit kaptunk használhatatlan tankokat választanak. Medeket meg fos Td-ket.

(#238292) #21346560 válasza Imilenni (#238290) üzenetére


#21346560
törölt tag

Várunk szeretettel! :R

(#238293) Elf válasza Imilenni (#238275) üzenetére


Elf
aktív tag

"Aki értelmesen játszik, az előbb többet fog nyerni, mint veszíteni.
Egyszerű statisztika.."

Ez ott kezdődik hogy kinek mi az értelmes játék?
Nekem pl. ülni a bokorban egy háromszöggel percekig és várni a kapást nem értelmes játék de egyértelműen hatékonyabb nyerés szempontjából.
Sőt. Az én játékélményemet ezek a pecások kifejezetten rontják. Pedig ők a nyerők. Statisztikailag...
Ilyenkor mi van? :U

(#238294) Elf


Elf
aktív tag

Én arra jutottam ezzel a roham játékkal hogy ha nem élvezem akkor nem csinálom mert olyan egyedi dolgokat nem ad amiért megérné az időmet erre áldozni.
Márpedig nem élvezem. Egy darabig vicces volt ez az esztelen dirr-durr a zászló körül de meguntam.
Megyek párat ha olyanom van ,hogy az AMX 50B-re meg az IS-7-re haladjanak a field mod-ok sztkész. :C

(#238295) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Hol lehet látni, hogy hány nyert meccsem van ebben a módban?

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#238296) hulp01 válasza phoenix1989 (#238285) üzenetére


hulp01
senior tag

Tejóég, van olyan balfasz, aki még itt is artyval tolja? Amúgy ezt hogy nem tudta lehozni az ellenfél, az rejtély.

Silver rang behúzva, és meglett a 40 győzelem is. Ez 3 nap alatt 3 hónap kihagyás után egész jó. Egy olyan tankkal, amivel eddig sehogyan se boldogultam.
Amúgy tényleg elég vacak az ajándék ebben a játékmódban. Se egy extra tank, se gold. Ha ez marad a ranked helyett, akkor remélem ezen változtatni fognak, különben nem nagyon éri meg játszani vele.

#238295 h1mpi

Ugyanott, ahol a többi statot. Service record és kiválasztod az Onslaught módot.

[ Szerkesztve ]

(#238297) h1mpi válasza hulp01 (#238296) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Köszi!

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#238298) jano_77


jano_77
nagyúr

miféle tank a Cs-52 C?!? :F

volt már vkinek 15:15 eredménnyel zárult csatája!? Nekem most volt az első, ilyet még nem láttam eddigi 54K csatám során. :Y

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#238299) Addel válasza jano_77 (#238298) üzenetére


Addel
senior tag

Nekem már volt 1x mines-on, utolsó ellenfél kilövésekor leesés a dombról...15-15 döntetlen. :DDD

(#238300) kchryss válasza jano_77 (#238298) üzenetére


kchryss
addikt

Átjött a supertester program eu szerverre ráadásul várnak is újabb játékosokat a programba tesztelni. Szóval szokj hozzá hogy gyakran találkozhatsz ismeretlen tankokkal és hónapokkal a játékba kerülésük előtt összefuthatsz velük.

Egyébként meg gugli a barátunk: [forrás]
A CS-52 C egy teljesen új tier VIII-as prémium közepes tankként érkezik a játékba. Fő különlegessége abban a turbó üzemmódban rejlik, amit a tier X-es CS-63-nál már megismerhettetek. Azaz az extra sebesség elérése érdekében a CS-52 C veszít pontosságából, ugyanakkor a harckocsit mégis ki lehet használni bizonyos körülmények között, ami jellemzően közelharci összecsapásokat jelent.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.