Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz hulp01 #229728 üzenetére
Szerintem hosszú távon kijön a különbség. Nem egy csatában, de ha párszáz csatát néznénk ugyanazzal a tankkal normál és lila cuccokkal, akkor az eredményekben is ott lenne a különbség. Persze nem próbáltam, de gondolom így van.
Amúgy nálam a placebo hatás is működik, ahogy mondtad is.A tankok "rejtett" statjait meg lehet nézni valahol? Régen mintha lett volna egy oldal...
-
xenom0rph
őstag
Felvettem pár embert akik a napokban beírták a nickjüket az elmúlt napokban. Van 34 bélyegem, addoljatok nyugodtan: keymaster19.
halahala
-
Don Vittorio
őstag
válasz xenom0rph #229754 üzenetére
Felvettelek TheBraveLionon. Majd később Moyza nickkel is.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
BerserkGuts
őstag
Simán látni is hogy sokkal jobb pl: mozgás közben becélozza a legkisebb weakspotot még én ha normálban játszom rosszabb már a célzókör is.
De jó tippeket adnak hogyan kell kimaxolni egy tankot csak egy a bibi hogy nekik van rá keret bőven még én örülök ha 1x elérem azt hogy 1 tankra minden fullon legyen.
Normálban játszom de így is jó az effim szerencsére de érthető ha valaki célirányosan okosan kihasználja a lehetőségeit.[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
Swinegod
őstag
2021-12-16 18:10:27
válasz MZsoltee #229739 üzenetére
Nem, majdnem ugyan az a 2 tankKöszi akkor en se veszem meg
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
HellGreg
őstag
Van bármi esély arra, hogy átkérjem magam EU szerverről RU szerverre? A honlapon ezt olvasom:
"Currently Wargaming cannot offer account transfers between different servers/platforms on individual accounts. However, exceptions can be made for the entire server during special events, such as a special mass-transfer event. Information about mass-transfer events is always posted ahead of time so that you can decide if you would like to transfer your account."
Milyen gyakran van ilyen event?[ Szerkesztve ]
-
Ivanh
senior tag
EU – 3QZK2YTDECEMBER
Aki aktivált már 3 kódot e hónapban, annak nem fog működni, nekem egy régi karimmal bevette, a mostanival nem.
Fogalmam sincs mit ad.
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Swinegod
őstag
Olyan korán van még, még mindig a renegade van a calendarban
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
hulp01
senior tag
válasz Addel #229750 üzenetére
Nem selejtes, csak nem így volt felszerelve. Amúgy tanks.gg-n néztem. A különbség a ventillátor volt. Ha az is rajta van, akkor 4180 vs. 4013. Nem azt mondom továbbra se, hogy nem számít, de szerintem max. az unikumoknál a legvégső esetben. Egész egyszerűen annyira kicsi a különbség, hogy ez a legkiélezettebb szituációkban lehet csak hasznos és van kismillió egyéb változó, ami sokkal markánsabban hat egy-egy párharc vagy akár csata kimenetelére is, mint ez.
De mindegy is, nem akarok senkit meggyőzni, vagy lebeszélni a lila cuccok használatáról, csak a véleményemet írtam le. -
Hauptmann
addikt
A kötvények elvesznek egy idő után? Mert ha igen, van vagy 9 ezer, akkor elhasználom valamire.
-
jr1994
addikt
válasz hulp01 #229766 üzenetére
A lila cuccok legnagyobb előnye nem a DPM szerintem, hanem az extra pontosság, ami egy közepesen szar ágyút érezhetően fel tud javítani. Az extra látótáv is hasznos, a turbóról meg nem is beszélve mert az beteg. Szerencsére az még nem elérhető általánosan.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
hulp01
senior tag
válasz Addel #229771 üzenetére
Vagy inkább pont a gyengeségét. Hiába van még magasabb dpm-ed, ha semmit nem találsz el, mert szar a pontossága az ágyúnak. Vagy nem érsz oda, mert lassú.
Amúgy pont iyuxion valamelyik videójában hallottam, hogy azt mondta, már nem is nagyon éri meg a ventillátort használni, mert annyi minden más van, ami sokkal jobb.Na, én pont a pontosságra gondoltam abban a kommentben, amibe a kolléga belekötött. Itt most csak a lila és a nem lila felszerelés közötti különbségről beszélünk. Persze, hogy jobb, csak akinek nincs az azért nincs áthidalhatatlan hátrányban.
[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
Pontosságra, pontosabban pontatlanságra milyen felszerelés használható még? Venti + fejlesztett célzás OK, mozgás közbeni szórásra vstab és IRM (de ezek álló helyzetben szerintem nem segítenek, csak ha forog a torony, vagy tévedek?), ill. direktíva meg pótkaja dobhat rajta tudtommal a legénység képzése mellett. Mit hagytam ki?
Arty-knál meg pár tank esetében okoz ez komoly hajtépést, nem tudom mivel érhetném el, hogy nagyobb arányban legyen hajlandó oda lőni ahova célzok.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
BÁ Nutrition
addikt
oreg tigrincs nem ven tigrincs
[link]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BerserkGuts
őstag
válasz köpet #229773 üzenetére
aha na és ezt a mindent egyszerre hány tankon éri el egy normál ember
kezdjük a 8skilles legénységgel hány tankon tudod megcsinálninekem nincs 1 se pedig béta óta megvan a game de volt amikor azt mondtam nem játszom többé annyira elbrontották a balanszot a p2win irányba
én sokáig nem voltam hajlandó goldlőszerrel játszani meg aranyat venni pedig kell, ha érvényesülni akarsz
szépen megváltozott ez a játékAz unikornisokra meg visszatérve nem sűrűn látni hogy free skilles legénységgel stock tankot kezdenek húzni és végig szenvedik modosító nélkül mert nincsen creditjük se rá
Ha így érnék el azt a szintet akkor lehetne mondani hogy milyen jól játszanak de amíg a noobokat ölik akik lehet kb. -50% eséllyel vannak velük szemben mert nem fogja látni, eltalálni, vagy átütni....
[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
válasz hulp01 #229772 üzenetére
Egyetértek Veled, szerintem is elsősorban a gyenge tulajdonságokat érdemes javítani, pl a tortoise turbóval határozottan jobb. Bár a boroskóla, az elc is "hálás" érte...
Egyébként sikerült kipróbálni egy "kölcsön" accounton ugyanazt a tankot lila turbóval, ami nekem mozgékonyság slotban lévő sima turbóval van meg, semmi különbséget nem éreztem, és az sem aki közben az én accomon jött velem az én tankommal szakaszban.
Majd karácsony alatt ha több időnk lesz, kipróbáljuk gyakorlóban, kíváncsi vagyok mit mutat! Placebo hatás mindenesetre nálam van, de őszintén szólva gyakorlatilag nem érzem a különbséget.Még annyi, hogy a fejlesztett pontosságnál tényleg van különbség a sima (+5%) és az ajándék (+8%?) között. Pontatlan ágyúknál (orosz td-k pl) kifejezetten érzem a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz BerserkGuts #229775 üzenetére
Amúgy elég sok streamernek van f2p accountja is. QB-nek és Tankelitnek pl. biztosan. De skill is sokszor játszik elég béna legénységgel. Nála viszonylag ritka a lila felszerelés is, és a goldspam is csak akkor jellemző, amikor a 100%-ot akarja elérni. Amúgy amikor csak lehet, alap lőszert használ. Persze a prémium account az alap nála, meg a pótkaja is. De azt is akciósan veszi. Azért az xp boostok korában annyira sokat nem kell szívni a stock tankokkal.
-
BerserkGuts
őstag
válasz hulp01 #229777 üzenetére
garázsát nem láttam a Ingyen_tankjatek accot se találom
meg érdekes volna mennyi időt pazarol rá mire végig tolja ahelyett hogy saját fiókján fejlesztene
szerintem inkább okosabb ilyenkor valami megbízott fun-t megkérni tolja ki neki valami tankot amit bemutat majd
[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
A Berlin pálya van akinek tetszik az átalakítás után? Szerintem nagyon el lett b@szva. Megint egy három cső map. Korábban ott volt a hely a nehéztankoknak, illetve a nyílt terep a többieknek. Ha valamelyik oldal bukott általában bukott a csapat is. Most meg...
-
hulp01
senior tag
Amúgy mekkora sóherség már a wg részéről, amiket ezek a kis ládák adnak. Kis javító készlet, kis eü doboz meg manuális poroltó. Akcióban darabjuk 1500 credit, magyarul az égvilágon semmi értéket nem képviselnek. Legalább nagyot adnának, vagy mondjuk tízesével.
A másik meg ez a díszek dolog: megint a hülye rulettkerekük. Tegnap volt olyan dísz, amiből kettő volt a sorban és még 5 nem volt meg. Két pörgetésből először az egyiket, aztán a másikat sikerült megadniuk. Szevasz 3000 töredék. Így is ömlik be a lóvé hozzájuk ezekből a hülye ládákból, miért kellett a többit szétcseszniük. És mellé összesen adnak tizenvalahány antiduplikátort. Hát gratulálok. -
joergie
őstag
nálam tiltólistás volt eddig is a berlini map.
Jól látom, hogy mindenkinek 3k spotot kell tolnia arnoldos küldiben? nem rak be lighttal, és csatánként 4-4 light van oldalanként. Izgi nap lesz...Nyitok is egy ticketet...eddig 6-12 órán belül válaszoltak, most olyan 2 nap a válaszidő. Volt minap egy csatára 3 ticketet nyitottam nekik(chat violation-ebből 2 bant ért, 1 véleményes). Remélem bánják, hogy tavaly nem esett 64 dobozból 1 tier8as se.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
h1mpi
félisten
válasz hulp01 #229777 üzenetére
Skill-t nézem csak, Nála alap a full lila felszerelés.
weres78: szerintem sokkal jobb lett, mert végre nem csak bokor kemp van a nyílt részen. Én minden ilyen pályára raknék épületeket fedezéknek, hogy lehessen előre haladni anélkül, hogy porrá lőnek 1 mp alatt.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
BerserkGuts
őstag
válasz 2thletme2day #229786 üzenetére
ide is mi kell???
Jó skilles light tank aminek jó az álcázása
Persze remélem meglehet oldani mással is valami jó álcázott med is elég amire felrakok pl: bokrot meg ideiglenes skillt mert light spoterkedés az nagyon nem az én műfajom nincs is tankom
én azt szeretem ha lőhetek szemtől szembe nem bujdosva lapulva
-
Barret001
addikt
-
Puculo
aktív tag
válasz hulp01 #229781 üzenetére
Most kezdek barátkozni a gondolattal, hogy idén nem lesz meg a 10-es szint sem. De nem fogok többet költeni a tervezettnél. Annyit nem ér nekem az egész. Ráadásul nekem ezek a kretén ünnepi gyűjtemény festések szánalmasak. Egyedül a téli csajokat sajnálom ha nem lesz meg az idei csapat..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Puculo
aktív tag
válasz Barret001 #229790 üzenetére
Tegnap lett meg a 8-as szint, de a kis ládákból csupa szarság jön, dísz egy szál sem. Nem fűzök nagy reményt hozzá, mert a sok meló miatt hétköznap nincs elég időm ezzel foglalkozni. De aki felvett, annak elküldöm a ládákat amint a lehetőségeim engedik. Remélem itt a fórumtársaknak összejön legalább. ( A Steam karácsonyra is kíváncsi leszek, van pár dolog a kívánságlistámon amit behúzhatok idén..)
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
popey37
addikt
tier 10 leopard, az első csatában meglett: 3380 spottdamage.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
zola96
senior tag
Ebben a honapban nem lesz twitch prime loot?
-
Don Vittorio
őstag
válasz HellGreg #229760 üzenetére
A Steames WoT-nál volt ilyen akció nem túl régen - állítólag.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz zola96 #229795 üzenetére
Egyelőre nincs is a listában a játék.
-
Hauptmann
addikt
-
Don Vittorio
őstag
Hétvégén lesz megint 22k töredék, meg lesznek küldetések, amiért 24 duplikálásgátló lesz a jutalom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest