Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
weres78
üzenetére
Mar utanna olvastam kozbe.Az a lenyeg,hogy miutan spotolodot az ellen,akkor kell hatratolatni a bokortol 15-20 m-re majd lehet loni,igy megmarad a bokor alcaja,ennyi a trukk.Nekem ez a hatratolatos dolog kimaradt,gondolom ahogy telt az ido ugy kitapasztaltak ezt.
Mar nem emlekszek az elso clanra kb 2013-2014 korul probalgattuk ezt a bokros dolgot( amit irtam is) cw-re.Ugyi akkor meg eleg volt csak a bokor elott vagy ban allni. -
Papooo
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Nem kell most se annyit játszani.
A napi küldetéseket általában 4-5 csatából le lehet tudni.
Ha van egy csomó üres garázshelyed, akkor be kell tárazni hatos tankokból, amik 100 pont után kipontozódnak, és még 15 pontot adnak.
Van egy garnitúra amcsi legénységem, amit csak erre használok. T37-T21-Jackson-Hellcat négyes után most ültek át az M8-ba. (annyit trükköztem, hogy amikor a legutóbbi legénységi képesség elérte a 100%-ot, nem választottam újat ki, így mindig van annyi plusz rajtuk, hogy 100% maradjon átképzés után is)
A többi nemzettel is hasonlóképp csinálom.
50+50+13 szintnél tartok, úgy, hogy van amikor napokig nem tudok leülni a géphez.
Azon a szinten gyorsak a csaták, és még akkor is könnyen össze lehet hozni azt a 3 pontot, hogy már az elején látszik hogy bukó. -
tasiadam
veterán
válasz
weres78
üzenetére
Akkor van FPS es minden jo?
Amugy ha problema van hasznald ugy hogy figyeled mit fogyaszt. A WoT nagyon VGA de kevesbe CPU igenyes. Nalam 2 magot kap SMT nelkul, 1 mag SMT-vel nem jau. (Pl nekem ha gyarin van a CPU beallitas, akkor 4ghz-n megy 4+ mag, de ha 2-re eroltetem ra, akkor 4.25ghz. magasabb es stabilabb FPS-t ad) Akkor a VGA az porog mint allat, maximumon. Szoval ha az embernek van egy 4 magos regi i5 gepe, ott maradhat a gyari beallitas CPU-ra, de akkor olyan 50%on kell menjen.
Ki kell ismerni, hogy mi kell minek. Cod2-zok is, ott is hiaba a vegtelen mag, 1 threadet hasznal, igy a leggyorsabb mag paros szamu megfelelojet adom neki (jelen esetben 7es CPU mag 0.s indexu threadje). -
BigBear
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Hát rohadjak meg, ha nem így van.
Skorpion egész kellemes nálam is. SU130-at annyira dicsőítették, hogy beszereztem, de azzal mintha én lennék az egész pálya mozgó agyaggalambja. Lehetek vele leghátul, bokorhegyek mögött, teljesen mindegy. Szinte azonnal kiszúrnak, vagy éppen kiszúrás nélkül kapom a találatokat akár artytól is. Vagy ha lövök, 50% fekete lyuk, 30% lepattanó bármiről a maradék meg vagy 100m-rel mellé. Ha beüt, akkor tuti low roll... Komolyan, volt meccs, ahol nem is lőttem, csak megmozdultam vele, abban a pillanatban -> pitty, bumm-bumm-bumm garázs. Nem tudok vele gyakorlatilag semmit se csinálni. -
tboj
aktív tag
válasz
weres78
üzenetére
Na, most nem adja a 40 stratéga pontot a vereségekre, mint eddig. Csak a 60-at a győzelemre. Így kicsit tovább fog tartani ezzel a "taktikával", mert így 4 győzelmet kell szerezni a küldikhez.
Az első mondjuk már megvan, mert Cliffen úgy capeltek be a botjaim, hogy egyetlen tankomat lőtte ki az ellenfél (72k csatás MBZ játéks), míg tőle 5 tank is elvérzett a capelő botok ellen

Szerk: ehh, erre most meg megadta a vereségre is, pedig az első 2 meccsen valamiért nem. Working as intended :D
-
zozyk
addikt
-
tboj
aktív tag
válasz
weres78
üzenetére
Na jó, a 3-ból 1-ben dezertált a másik fél miután elkezdődött a csata. A másik kettőben viszont simán behúzták a bázist a botok.
Tegnap este meg 1 csata hiányzott még, de rohannom kellett már el, úgyhogy csak elindítottam a csatát, még a tankokat sem volt időm elhelyezni és otthagytam. Amikor hazaértem órákkal később, akkor döntetlen csata eredmény várt :D Steppes volt a pálya, a tankjaim automatikusan elhelyezve álltak a mapon és letelt az idő úgy, hogy nem lőtte ki az ellenfél egyiket sem, de azok kilőttek tőle egy AMX 13 105-öt és egy Progettot. Hát nem kicsit röhögtem. :D
-
tboj
aktív tag
-
joergie
őstag
válasz
weres78
üzenetére
Cheffnek van szerintem videója róla (élőben néztem), kb 2 hónapja teszt szerverről. Elég jól tolta, gyorsan alkalmazkodott, szerintem onnan lehet tájékozódni. de szvsz többieknek is kell lennie ilyen videójának.
Amúgy meg ez a legjobb része a játéknak, ha van valami új, amihez lehet alkalmazkodni, ne vond meg magadtól ennek az élvezetét
#234075ImpersonatoR
Hát szerintem a drop esély olyan 1-3% közt van, szóval a semmiért max kapsz prémnapokat, és ha nagyon szerencsés vagy, esik egy prémtank. Ha még annál is, akkor EGY tier8.
1a 100hoz. Számítani nem lehet rá, csak meglepődni ha esik valami tank. -
-
dante3
addikt
válasz
weres78
üzenetére
Pár perce néztem a streamjét, szerencsétlen stb1-el 350 sebzéssel már az elején befejezte a csatát. két arty telibebaxta! Valamit nagyon ütött ököllel maga mellett, nem látszott a videóban, hogy mit, de gondolom neki már be van készítve valami agresszió levezetésre alakalmas tárgy.
-
Balion
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Ez a jelenet ide illik

-
Balion
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
A játék mindenkivel szórakozik (rng) és valamiért úgy érzik az emberek, hogy ha költenek rá, jobbak / sikeresebbek lesznek. Én nemrég kezdtem új accot, nem érzek semmi különöset, hogy kegyben részesítene a játék. (a régi accom nem a mostani gépemmel volt használva)
Szerintem a wg nem a kellemes játékélménnyel ösztönzi vásárlásra az embereket, hanem épp ellenkezőleg. De ez csak tipp, nem állítom, hogy így lenne.
Amúgy nem kifejezetten neked írtam, mint ahogy mondtam is, csak ha már említetted ezt a szitut, a hsz-edre válaszoltam. -
Balion
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Ez a legbutább dolog, amit hallottam, hogy a játék válogat játékosok között és úgy osztja az rng-t. Nem tőled hallottam, úgy általában. Vannak dolgok, amivel segíti a kezdőket a játék, pl a hulldown meta, de nem az rng-vel. Azért mert snapshottal elkap valaki, aki rossz játékos, te meg teljesen rászűkülve sem, nem jelent semmit. Mindenkivel megtörténik minden ami megtörténhet és ez néha igazságtalannak érződik.
#233020BerserkGuts: ezt mire írtad?

-
hulp01
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Igen, azt tudom, mert azt mindig így csináltam eddig is. F2p játékosként ilyenre aztán végképp nem költök goldot. A kérdésem arra irányult, amikor a legénységi képzettséghez nem nyúlunk, az marad 100%-on (a manusz nem megy másik tankba), csak a skilleket szeretném újraosztani, mert mondjuk van valami újabb, jobban használható skill. Akkor minek veszi a 10%-át?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
weres78
üzenetére
Lehetőségek átképzés esetén, hogy egy másik tankba mehessen az adott tag:
- Tank akadémia: Ezen opcióval 200 arany fejében a kiválasztott legénységi tag készségi szintje azonnal 100%-os lesz az új járműben. Ha a tagnak jelenleg nincs kiválasztott képessége, ez a lehetőség automatikusan megnyílik, így azonnal kiválaszthatóvá válnak neki. Ha már rendelkezik fejlődő képességgel, akkor ezeket is magával viszi az új járműbe és azonnal használhatóak is bárminemű csökkentés nélkül.
- Ezred iskola: 20.000 kredit befizetésével ezen opció (minimum) 75%-osra képezi át a kiválasztott legénységi tag fő képzettségét az új járműben. Abban az esetben, ha az előző járműben a fő képzettsége 100%-os volt, úgy ezen átképzési opció 90%-ra állítja azt az új járműben, ha annak típusa ugyanaz, illetve a régi járműben megszerzett szintnek (de nem 100%) megfelelően csökken az átképzés szintje is, minimum 75%-ra. Példával élve, ha egy páncélvadászból 100%-os képzettségen átvisszük a tagot egy másik páncélvadászba, úgy annak képzettségi szintje 90% lesz, ha egy másik típusú járműbe visszük át, akkor a képzettségi szintje 80% lesz.
Ezen opcióval a képességek választása tiltva van, míg a legénységi tag el nem éri a 100%-os készségi szintet.
- Gyors képzés: Ingyenes lehetőség, mely a kiválasztott legénységi tag készségi szintjét minimum 50%-ra állítja. Ha egy 100%-os fő képzettségi szintű legénységi tagot át szeretnénk tenni egy a jelenlegivel azonos típusú járműbe, például páncélvadászból páncélvadászba, akkor a készségi szintje 80%-ra állítódik. Ha másik típusba visszük át, akkor 60% lesz. Az átképzés utáni szint annak függvényében változik, hogy az eredeti járműben milyen szinten volt. Ezen opcióval a képességek választása szintén tiltva van, míg a legénységi tag el nem éri a 100%-os készségi szintet.
- Hatások a már meglévő képességekre: Ha egy legénységi tag már rendelkezik teljesen kifejlesztett és/vagy fejlődő képességgel, akkor ezeket veszteség nélkül viszi magával az új járműbe akkor is, ha az Ezred iskola, vagy akár a Gyors képzés opcióval lett átképezve. Egy részük továbbra is ugyanúgy működik, habár a fejlődésük egészen addig szünetel, amíg a készség (szerepkör) újra el nem éri a 100%-ot. Bizonyos képességek azonban teljesen ki vannak kapcsolva és hatásuk nem érvényesül egészen a készség 100%-os szintjének eléréséig. -
Balion
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Azokat nézd, akiknél ki van írva a címben, hogy DROPS.
Illetve kb. 2 óra watchtimeonként fogja mondani a twitch, hogy bezsebelheted a dropot.
Utána a játékban küldetéseket kapsz, illetve a "depot"-ban (magyarul raktár?) fogod látni, hogy mikre válthatod be a szerzett dropokat.
Hétfőnként skill4ltu és quickybaby is 10+ órás streameket szokott csinálni, hogy már a hét első napján be lehessen zsebelni a dropokat, ha valaki gyűjt valamire, de amúgy a hét bármelyik napján megszerezheted a heti adagot. -
Balion
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Regisztrálsz a twitchen, ezután a wg fiókodban a beállításokban rá mész a twitch fiók összekapcsolására, engedélyezed, és onnantól amikor nézed azokat a streamereket, akiknél be van kapcsolva a drop, bizonyos watchtime után kapod a dropokat twitchen, amit a játékban majd látni fogsz.
-
Balion
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Mindkét csapatban egyformán lehetnek "muppetek", el kellene fogadni szerintem, hogy vannak rossz játékosok a csapatban a játék természetéből fakadóan és nem folyton kiakadni ezen. Nem neked mondom, hanem ez lenne a megoldás szerintem. Engem pont nem érdekel, hogy ki hogyan játszik, a lényeg, hogy a meccs vége előtt a lehető legtöbbet tegyem bele a játékba. A wn8-on is jobban lehet dolgozni egy vesztes meccsen, mint egy darálóson a véleményem szerint, illetve a MoE-en is.
Az is baj, hogy sokkal több a "next loser team" üzenet a meccs elején, mint a "glhf", ami szintén eléggé morál romboló és ekkor még nem is történt semmi a meccsen, de már így kezdik... a poén, hogy ilyenkor általában nyerünk
-
weres78
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
[Scheff_klán CW]
Nem rossz meccs... :-)40 secnél indul.
-
jano_77
nagyúr
válasz
weres78
üzenetére
akkor már nem is írom meg, de pont ezt akartam én is, hogy azért mert Scheff a klán tulaja, parancsnoka, nem azt jelenti, hogy egy hard core klán! Pont ellenkezőleg, ez egy a követőiből verbuvált inkább "haveri" klán, akik nem is szoktak pl CW-ni. Max SH. Szóval ha meglátsz egy SCHEFF klános-t az enemy csapatban, nem kell rögtön a "Dunának" menni.
-
válasz
weres78
üzenetére
Nem írtam, hogy nem igaz!De az ember nem 20k-s darabárral számol, mert van esze és 10k-s akciókban veszi a fogyócikkeket
ui.: bocs értelmezem, amit írtál! :)
Szóval a 15db kerül 120k-ba? Akkor az valóban még olcsóbb. Én már régen nem játszok és rögtön a 3*10db-ost számoltam, ami 300k szokott lenni.
Egyébként biztos nem kevered a kedvezményt az árral? Engem régen megvezetett ez.
-
válasz
weres78
üzenetére
Nem kell csomagban venned, mert külön-külön is ugyanúgy 50%-kal olcsóbb (10k/db) és nem veszel olyat, amit nem akarsz.
ui.: a csomagok bevezetése utáni első leárazás első napján volt érdemes csomagot venni akcióban, mert akkor az olcsóbb csomagárat akciózták le 50%-kal, de ezt hamar javították. (Most sem ráfizetéses, ha mindenből akarsz venni!)
-
popey37
addikt
válasz
weres78
üzenetére
azt irták vissza, hogy a visszaállitani kivánt jármű már a garázsban van.
de ez egy automata válasz, ki is van irva. tehát érdemben le sem szarták a fejemet.
pedig pontosan leirtam, hogy a boroskolát cseréltem be az emil helyett és szeretném a borost visszakapni az emilért cserébe, még a goldkompenzációra sem tartok igényt. mivel a boros 3800 az emil meg 5400 gold csereértékkel bír.
na mindegy. -
-
phoenix1989
addikt
válasz
weres78
üzenetére
mindenképpen költség hatékony módszer, de van aki szimplán leszarja, mint én is. bármikor ha kell kifarmolom azt a kreditet amire szükségem van. én nem filléreskedek ilyeneken. mondom ezt úgy hogy se prém fiok se semmi extrát nem vásárolok és ez mellett meg minden tankban pótkaja van.
-
-
válasz
weres78
üzenetére
Én amúgy a kisebb ágyúval használtam a Type 61-et, mert a DPM is több ha jól rémlik, és sokkal pontosabb is.
Az STB-1 szerintem egy állati jó tank, a Type 61-el való szenvedésért is kompenzál.
Persze vannak napok, amikor olyat dob a gép, hogy 10-ből 7 mellé megy, de ez általános jelenség a játékban, szóval nem hoznám fel a tank ellen. Arra kell inkább figyelni, hogy ez nem egy brawler tank, inkább snipe-olni érdemes vele közepes vagy hosszú távról. Ha nekem kell előre nyomulni és nincs a toronyhoz használható fedezék, akkor hamar vége a mókának általában. -
joergie
őstag
válasz
weres78
üzenetére
Szerintem is rosszabb, talán azért, mert a testdöntési mechanizmus miatt dombon a toronyforgási célzásbünti mellé kapsz egy testforgásit is. Amúgy a type61 ágyúja kifejezetten jó, hasonló a centurionokhoz. Sőt, talán ez az egy egyetlen felhozható pozitívum a tank mellett.
Ugyanúgy szokni kell az stb1et is, az elején énis zabos voltam rá...aztán rájöttem hogy jobban oda kell figyelni mennyire és milyen szögben dugod ki a kobakját. De ha megvan a pozíció, onnantól darálás, amíg rá nem jön az ellen hogy megszívta(kivéve a kranvagn-t). sík terepen csak a dpm-je marad, mint pozitívum. -
-
CirrMee
addikt
válasz
weres78
üzenetére
Ha azt akarod, hogy ne essen be 60-75Hz alá, maxhoz közeli beállításokkal AMD vonalon RX 580 8Gb, vagy azzal egyenértékű egyéb kártya. 8Gb: ha mást is futtatsz a háttérben (pl nyitott böngésző), és/vagy játszol 1000x1000m méretnél nagyobb mapokkal (pl Frontline), célszerű, ellenkező esetben egy idő után hajlamos egyre darabosabban üzemelni (szvsz elég sz*rul kezeli a rendelkezésére álló tárat).
-
nyunyu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest