Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Van bélyegem, szívesen küldök is. De nem tudom, hogy kell "barátot felvenni"
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #229251 üzenetére
Felvettelek.
Más.
Bedobta tegnap a 122TM-et. Nem volt valami meggyőző az első pár csatában viszont ha el tudja engedni az ember azt, hogy ez valójában nem egy medium tank akkor egész jó kis tanknak mondható. A páncélja szerintem medhez képest jó, ágyúja szintén. A mobilitás és a dpm ugye a gyengesége ennek a tanknak de az utóbbi meccseken sikerült vele egész jó köröket menni. Amennyire nem tetszett az elején még a végén megszeretem.
Amúgy ha valaki játszik és látja, hogy online vagyok nyugodtan hívjon be szakaszba.
-
apóka
aktív tag
Köszi
"A_kakasember"[ Szerkesztve ]
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
Don Vittorio
őstag
válasz Thrawn #229199 üzenetére
Nekem is van még négy.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz apóka #229252 üzenetére
A bélyegragasztásnál az első, hogy nyald meg az alfelét... :-P
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
HellGreg
őstag
Valaki esetleg szeretne kis dobozt cserélni? Van még 11 bélyegem
-
Don Vittorio
őstag
TheBraveLionOFFJudag: 5 csomagom van még.
-
Don Vittorio
őstag
válasz HellGreg #229259 üzenetére
Milyen néven?
-
HellGreg
őstag
válasz Don Vittorio #229263 üzenetére
HellGregorius
Barret001: hogyhogy 4 csomagot kaptam tőled? Lehet többet is küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
hmb
aktív tag
válasz Barret001 #229224 üzenetére
ha most jatszol, akkor kapsz belyegeket amikkel baratoknak kuldhetsz ladat.nem a sajat ladaidbol kuldesz.igy az a lenyeg hogy masoktol kaphatsz ajandekba plusz ladakat amikben ertelemszerien nyerekenyek vannak
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
HellGreg
őstag
Még mindig van 10 (HellGregorius)
-
DVlad
őstag
Nekem is van 17 bélyegem (egyelőre). Én is szívesen cserélek postafordultával.
-
-
Warton
őstag
válasz 2thletme2day #229272 üzenetére
Szerintem semmilyen esély nincs halandó embernek (aki nem 150-200 ládát nyitogat) megcsinálni a komplett gyűjteményt.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
szállitó
senior tag
Sziasztok 197304 van 15db bélyegem
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
2 inaktív hely van a barátlistámon akiknek szívesen küldenék min. 10 napon keresztül ládát mert engem csak a 2D skin érdekel.
Nem fontos viszonozni de ha megteszed, köszönöm.Aki gondolja jelöljön be: z_o_d_o
Ha megtörtént írja ide a saját játékosnevét hogy felvegyem. -
Alurion
csendes tag
Felvettelek, a nevem ugyanez a játékban is
-
Szibilla
aktív tag
Ezek a szilánkok mire jók, amiket lehet a hétvégi küldikkel kapni?
-
HellGreg
őstag
Nálam is van 14 (HellGregorius)
-
joergie
őstag
twitchet nem tekeri a contributor, csak a wot official és official német csatorna. Más is tapasztal ilyet?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
nomic
aktív tag
Nektek is szokott szerverhibát jelezni díszkészítésnél?
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Hauptmann
addikt
válasz 2thletme2day #229272 üzenetére
Ez simán megcsinálható.
-
Tarill
őstag
hello! tier X tankokra lesz valamikor kedvezmény mostanában?
-
Sok mindenkinek küldtem friend requestet gyzoli néven. Nem feltétlen kell küldeni nekem bélyeget, a lényeg, hogy ha van nekem, akkor tudjam kinek küldeni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zozyk
addikt
Pár invet kiküldtem én is.
_zozyk_ -
h1mpi
félisten
-
szállitó
senior tag
-
Szibilla
aktív tag
Értem, köszi mindkettőtöknek. Ígérem, hétvégén alaposabban elolvasom a leírást, friss fejjel hátha meg is értem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest