Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezeket az emoji írásokat sose értettem.
Szivárványos zászló, szivárvány, unikornis, padlizsán, stb.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Robi626
csendes tag
Én sem értettem, ezért rákattintottam. Talán itt lesz magyarázat... Szivárványos zászló, szivárvány, ez még talán érthető. Főleg a mai világban. Az unikornisról nekem mindig EZ ugrik be. A padlizsán, no az nehéz téma ennek én is megpróbálom most megfejteni a miértjét.
A legnagyobb vesztes, aki nem látja, hogy nyert...
-
Narxis
nagyúr
Az biztos, hogy ha valaki elolvas néhány youtube/tiktok/insta/facebook kommentet akkor legszívesebben megnyitná a gázcsapot otthon aztán rágyújtana egy cigire de szerintem ha igazán akarja az ember akkor el tudja ezeket kerülni. Valljuk be azért olvassuk a kommenteket és fogyasztunk social media-t mert egyszerűen érdekes bármennyire is tudjuk, hogy káros. A cigizés virtuális formája.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
yanna
addikt
Jó van ez egynek...
-
Freiherr
őstag
20 éve még volt illuzió, hogy az egy jobb világ lesz.
Back to the future
-
-
Az volt mar, hogy:"Regen minden jobb volt! De a kevert az regen is szar volt!"?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor régen minden tényleg jobb volt.
Amúgy egyetértek, a digitális detoxikalas szükségszerű ( persze akkor ide nem írna senki...)
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Igen, ez nagyon érdekes. Mindig az kell, ami nincs. Mindig az a drága, ami nehezen elérhető.
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
- MSI MPG A850G 850W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Cooler Master MWE GOLD V2 850W Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest