Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
Új Prime loot. [Silent Huntress]
-
2thletme2day
őstag
Új battlepass részletei. [link] A tokenből megvehető tankok maradnak, de pár apróbb változtatás azért lesznek. Pl a napi bónusz küldetésért is jár battlepass pont és a 90-es szinten szerezhető bounty equipment a free ágon is.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #223776 üzenetére
T29 tornya mindent is lepattint ha szemből lövik és a kupoláját el tudod dugni.
-
2thletme2day
őstag
válasz BerserkGuts #224386 üzenetére
Miért kell a Tier 8-asokat Tier 10-el összeengedni? Próbálok haladni az 53TP-vel de állandóan 10-es csatákba oszt be. Ezzel a tankkal (meg úgy általában 8-as a 10-es ellen) én kevés vagyok. 20 meccsből 18 Tier 10...
-
2thletme2day
őstag
Tudom off de hátha valaki tud segíteni. Szeretném behúzni az ehavi Prime lootot. Amazon Prime regisztrációnál találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
"Add your mobile number to enable Prime Gaming.
To protect your Amazon account, enter your mobile phone number before proceeding: Add your mobile number"A telefonszám meg van adva. Az istennek nem tudom mi lehet a kínja.
-
2thletme2day
őstag
Nálatok működik a recon mission? El akarom indítani de azt írja mindkét szerveren, hogy az adott szerveren nem elérhető a játékmód. EU I és EU II-n egyaránt.
-
2thletme2day
őstag
Promo code: EHRE
Rental vehicle Heavy Tank No. VI for 10 battles
Rental vehicle Cromwell B for 10 battles
Rental vehicle Dicker Max for 10 battles
Access to a Mission
Style: German AssaultFacebook csoportból bemásolva.
-
2thletme2day
őstag
Nálatok is akkora ping van, hogy olyan mintha nem is ti játszanátok hanem valaki más helyettetek? 130-körülre írja mindkét szerverre. Eddig nem volt ping problémám max csak 1-2 pillanatra de az is csak szökőévente. Kezdem nagyon felhúzni magam miatta....
-
2thletme2day
őstag
válasz manu75 #226856 üzenetére
Van olyan opció, hogy ne mutassa a garázsban a bérelt tankokat. Meg is marad de mégsem zavar mert nem látod. Ott lehet kapcsolni ahol a szűrni tudod a tankokat a garázaban.
Nem az van, hogy most te valaszthatod ki mit akarsz a végén és a lila turbó is bent van mint opció?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
2thletme2day
őstag
Melyik idióta találta ki a wargamingnél, hogy csak 14:00-0:00 között lehessen csak játszani a waffentrageres meg pl a felderítő küldetéses játékmódokat? De a legfőbb kérdésem, hogy miért? Mi indokolja ezt a perioditást?
-
2thletme2day
őstag
Amazon Prime lootnak nem ma kéne/kellett volna kijönnie?
-
2thletme2day
őstag
válasz Warton #227434 üzenetére
Pont az ilyen hozzáállás miatt olyan nehéz megnyerni egy játékot harrier oldalon. Sokan gondolkoznak így sajnos. Ha mindneki csak a mobokat öli és a damage-re hajt, nem viszi a plazmát akkor sosem fogjátok kinyírni időben Kriegert. Sajnos a legtöbben azt nem fogják fel, hogy hiába hajtanak a top damage-re, cseszhetik az egészet ha a végén veszít a csapat. Örülök, hogy meglett mindkét gyűjtemény és nem kell játszanom már többet vele. Jól jött az a 3000 bond.
-
2thletme2day
őstag
Összejött majdnem 10k bond. 2 tank között vacillálok. Chrysler GF és az IS 5. Melyik a jobb tank szerintetek? Mindenképp 8-as prémiumot veszek ki mert free to playként kel a kredit termeléshez.
Az előbbi Twitches csomagból kivettem a Chrysler K-t. Az elég jól adta, viszont stat alapján az is5 sem lehet rossz tank de azzal még nem játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Swinegod #227833 üzenetére
Mäuschen és Maus legnagyobb ellensége a gold lőszer. Persze azt is lehet pattintani de ha épp lőnél és az ellen szemből megkínálja a toronyfrontod akkor nincs mit tenni. Ezeknek a tankoknak nem csak a testét, de a tornyát is dönteni kell mert különben belövik. Szarnak egyébként nem mondanám, de nem olyan hülyebiztos mint amilyennek sokan gondolják. A Maus kb holnap lesz meg. Kíváncsi vagyok az milyen a Mäuschenhez képest.
-
2thletme2day
őstag
Melyek a legkönnyebben teljesíthető csata hősei és epikus medálok?
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
Valakinek nincs kedve mirny szakaszozáshoz? toothletmetoday a nevem. Ha esetleg valaki jönne..
-
2thletme2day
őstag
válasz Barret001 #228315 üzenetére
Ezért vagy mindig az utolsó. Törekedj arra, hogy mindig az összes nálad lévő miriumot leadd a Magnus aktiválásához mert a leadott mirium után kapod a pontot nem pedig a begyújtött után. Próbálj először odaérni a Magnushoz, berongyolni aztán akár a Magnusból írtani a mobokat.
-
2thletme2day
őstag
Gyerekek ez a TS-5 tank brutálisan jó szerintem. És hozza szépen a kreditet.
-
2thletme2day
őstag
Üdv
A chatban mennyi ideig tart?
-
2thletme2day
őstag
Átdolgozták a Berlin mapot? Lightal voltam rajta de azt sem tudtam hol vagyok a med/TD oldalon. Ahol eddig csak a puszta dombok voltak a map szélén oda most beraktak romokat meg csomó tereptárgyat.
-
2thletme2day
őstag
50 láda eredménye
Tankok
8-as :Caliban, Skoda T56-o, és a 122TMN
5-ös: KV1shielded
4es: Matilda LVT
3-as: Pz.kpfw.M15
2-es: Pz.kpfw.35REgyéb
2db 3D-s skin FV4005-re és Conqueror GC-re16000 arany, 1,5 millió kredit és 37 prémium nap.
-
2thletme2day
őstag
válasz Don Vittorio #229088 üzenetére
Küldtem elvielg mindkettőre.
Szerk.
Moyzára ment csak a csomag. A másik accra nem.
Egyébként töredéket hogyan lehet gyűjteni? Mivel új vagyok a játékban a korábbi évek gyűjteményére is rámennék mert tetszik pár stílus de azokat csak töerdékekért lehet megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Melyik az a tank amit azonnal megvennétek ha bekerülne az adventi naptárba? Kéne egy jó prémium med. Most van aranyam a ládákból így abból vennék valamit ha jó ajánlat jönne szembe.
-
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #229251 üzenetére
Felvettelek.
Más.
Bedobta tegnap a 122TM-et. Nem volt valami meggyőző az első pár csatában viszont ha el tudja engedni az ember azt, hogy ez valójában nem egy medium tank akkor egész jó kis tanknak mondható. A páncélja szerintem medhez képest jó, ágyúja szintén. A mobilitás és a dpm ugye a gyengesége ennek a tanknak de az utóbbi meccseken sikerült vele egész jó köröket menni. Amennyire nem tetszett az elején még a végén megszeretem.
Amúgy ha valaki játszik és látja, hogy online vagyok nyugodtan hívjon be szakaszba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest