- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
Don Vittorio #240379 üzenetére
Ha engem 53x gyújtottak volna egy nap alatt, biztos lementem a replay-eket és felrakom a wg fórumra mert az már a szinte lehetetlen kategória. Gondolom te akkor pont nem mentetted a replay-eket.
Ha gondolod privátban átdobhatod nekem a "méréseid" mert kíváncsivá tettél.
A mondandód kisebb részével egyetértek, egy részét viszont hülyeségnek tartom.
A WG MM szabadalmában tudtommal annyi szerepel, hogy az MM úgy rakja össze a játékosokat hogy aki nagy nyerő szériában volt azt bukó sorozatban lévőkhöz rakja, akik pedig nagy bukóban voltak azokat nyerő szériában lévőkhöz. Vagyis az aktuális győzelmi arány alapján van egy fajta MM manipuláció ami a jó játékosokat visszahúzza a rosszakat támogatja és így valóban az 50%-felé húzza őket. Viszont tudás alapú MM nincs és én semmi nyomát nem látom annak hogy szabályszerűen lennének válogatva wn8 alapján a játékosok. Az RNG-t sem érzem irányítottnak, eleve olyan nagy az RNG mértéke hogy felesleges csalni vele mert bőven meg tud szopatni úgy is ha pontosan úgy működik ahogy le van írva.
A kedvezményezett accountos teóriára pedig annyi ellenpéldát láttam már hogy azt a konteót egyértelműen ökörségnek tartom. -
válasz
Érdekes amit leírtál. Személy szerint nem értek vele egyet,de én azt vallom,h úgy jutunk előrébb ha meg vitatunk dolgokat és nem vitatkozunk. És a stílusod alapján veled vitatni lehet dolgokat és nem fröcsögve,anyázva vitatkozni
Szerintem az 1/3 szabály lehet az igaz,nyersz/vesztesz/rajtad múlik. Csak mások az arányok. Ezekbe a turbó meccsekbe,max 20% múlik rajtam. Legalább is én keveset játszok nehéz tankkal. Td,könnyű,közepesként ha azt látom,h 1,5 perc alatt elestek a nehezek,akkor én már 90%,h nem fogom tudni megfordítani a csata állását.
-
sanya53
aktív tag
válasz
Minden amiket írtál tökéletesen igaz szerintem is. Én is figyelem a játékot 10 éve és biztos vagyok benne, hogy nagyon befolyásolják a játékot.
Két akontom van az egyiken 48% win a másikon 53% win. Soha senki nem játszott ezekell az akontokkal csak én, szóval az egyiken tudok játszani a másikon meg nem. De azt is megfigyeltem, hogy válltoznak a csatáim. Van mikor enged sebezni, mindent eltalálok, de bukó a csata, csak ritkán nyerek és sokszor nem enged sebezni lepattanok nem találok el senkit ilyenkor pedig győzelem a jutalmam. Túl heroikus ez nekem. Én nem vagyok tudós ember, de hülye sem 60 évet megéltem tapasztaltam már pár dolgot. Minden esetre az én véleményem is az, hogy egy nagy csalás az egész, de én ezt elfogadtam, mert vannak jó pillanatok és ez egy nagyon jó játék volna, ha az MM nem volna ilyen tré. Az RNG még csak hyagyám, de azon is volna sok javítani való. Sokmindent tudnék írni a tapasztalataimról és a képtelenségekrő, de ne fárasztanék tovább senkit. Ez az én véleményem az egészről. Don Vittorio minden elismerésem! -
válasz
Don Vittorio #240351 üzenetére
És a chemtrailben is hiszel, meg a covid kamu volt, ugye?
-
tasiadam
veterán
válasz
Don Vittorio #240374 üzenetére
Akkor jelentkeztem először oda
de írok PM-et
-
válasz
Akkor én lehet top játékos vagyok,csak az accountom sz.r.
Megnyugodtam,köszi
-
Addel
senior tag
válasz
Akkor azt mond már el, hogy hogy lehet, hogy ha egy unikum használ egy vérpisti acountot, simán unikum statot csinál rajta. Vannak oldalak, ahol pénzért stat padding-olnak vagy megcsinálják az obj 297e kampány küldiket ?
Az egérmozgatás alapján felismeri a wot, hogy unikum logolt be a balf@sz accjára-ra ?
Gondoljátok ennyi reőforrást, mubnkát tolnak bele ebbe a szarba, de a frontline lagot még 2 év alatt se tudták megoldani.
Ez már elég magas színtű konspirációs elmélet.Amúgy van mikor a CC-knek sem adja, csak hogy ilyet láss, ahhoz sok live-ot kell nézni, láttam már Skill4ltu-t meg Tankelite-et is totál idegesnek emiatt live-ban.
-
tasiadam
veterán
válasz
Don Vittorio #240357 üzenetére
SSB, Syslog, PAM/SCB oldalon vannak ismerosok inkabb, de akik voltak masfel eve, mar nincsennek.
vagy attol fugg, mikoriak
-
manu75
aktív tag
válasz
Tökéletesen összefoglaltad a lényeget. Tudom haladni kell a korral, de ahogy már egy-két alkalommal leírtam, 0.6 környékén sokkal jobb csaták voltak. Néha jobb lenne, ha a csapatból még az elején vagy 10-13 ember ráhúzna egy zoknit az egérre és hagyná, hogy az játsszon helyette, mert így legalább ha még a wg tesz róla, hogy mindenképp bukni fogsz, legalább nem tol ki a fedezékből, lök le bárhonnan, áll be mögéd nagy tankkal és onnan lő és még lehetne sorolni. Hülyeség, hogy ezek tartsák el, hogy mi meg ingyenesen játszhassunk, fizetnék én is érte ha nem lenne ennyi bugyuta, ahogy pár évvel ezelőtt volt is mindig egész éves prémiumom. Nyilván ott tudják, honnan jön a több pénz el kell fogadni és ennyi. Viszont az, hogy 1 perc telik el a csatából és 0-3 -6000 hp bukta ennek semmi értelme egyik oldalon sem, ezt azért lehetne korrigálni még az is előfordulhat, hogy növelné a játékosállományt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Te jo isten...
-
tasiadam
veterán
válasz
Udv. Itt dolgozom ennel a cegnel
-
h1mpi
félisten
válasz
Don Vittorio #240012 üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik mod okozza? Aslaint modpackot használok.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Don Vittorio #239982 üzenetére
Szia!
Tag vagyok már egy ideje s remélem nem változtatjátok meg sem a logót, sem a nevet. Én nagyon imádom!
Nem az a kommersz vacak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Don Vittorio #239983 üzenetére
ha több kijelölt streamet is nézek, akkor gyorsabban telnek a %-ok?
csaba17: nekem eddig a korábbi napokon egyszer sem jött semmi, hiába váltottam ki őket és még a ki/be lépést a játékba is megcsináltam.
-
csaba17
senior tag
válasz
Don Vittorio #239983 üzenetére
Sziasztok!
A mai droppokat megszereztem, az 5+10db tokent(utolsó 88%-nál tart), ki is váltottam de nem jött még meg a fiókomra.
A twitch-en össze van kötve a wargaming fiókommal.
Haveromnak egyből megjelent.
Másnál rendben meg szokott érkezni? -
zodo
nagyúr
válasz
Don Vittorio #239802 üzenetére
Bocs, átsiklottam hogy most két kampány fut.
- Holiday Ops Festive Edition
- 12 Days of TankmasTegnap csak az előbbiből húztam be tokent + küldetést.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Tegnap nálam sem számolta a hivatalos WoT csatornán a tankmas dropot viszont cc csatornán a heti dropot meg igen. Akkor nem nálam volt a probléma ezek szerint. Vagy legalább is nem egyedi az eset.
-
dokee78
félisten
válasz
Ünnepek után ha jól tudom szokott lenni prémium tank csere akció ugye?
-
Argh!
aktív tag
válasz
Don Vittorio #239586 üzenetére
Teljesen mindegy. Barát listádon bárkit választhatsz.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Don Vittorio #239586 üzenetére
Nem kell kölcsönösnek lennie a jelölésnek. Bejelölöd legjobb barátnak és beszeded tőle a cuccot a falujából.
Havert nagyon sokszor szopatja a twitch. Bontsd a kapcsolatot a wargaming accountod meg a twitch között majd linkeld be újra a wg accot. Az szokott segíteni. Amúgy érdekes mert nekem meg eddig egyszer sem volt gond ilyennel, nála meg szinte mindig.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Don Vittorio #239579 üzenetére
Igazi küldetések csak a napi küldetések amiket Milla ad a kihívások alatt.. Ezekétt kapod a ledvezményeket a tankokra. A többi csak kvázi vásárlás (mind Milla, mind Arnie személyes küldetés). Nyersanyagért cserébe tudsz szinteket venni. Gondolom ez a legjobb barátod jelölős és tőle alapanyag szerzős dolog a free to play játékosok miatt van, hogy ők is tudjanak haladni ha nem vettek nagy boxokat. Egyébként meg arra még figyelned kellene, hogy minden nap megsimogasd Chaffe-t mert ő is 50 nyersanyagot.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Don Vittorio #239260 üzenetére
Aranyos volt.
-
köpet
aktív tag
válasz
Don Vittorio #239187 üzenetére
Jó Uram,
megpróbálkoznék a felvétellel a roninok és gésák közé, csak előbb ki kell lépnem a halódó klánomból. Jól emlékszem, hogy ha kilépek valahonnan némi idő elteltével kérhetem csak a felvételem, pontosabban valameddig nem lehet felvenni máshova?
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Don Vittorio #239187 üzenetére
Csak megerősíteni tudom a leírtakat.
-
Argh!
aktív tag
válasz
Don Vittorio #238939 üzenetére
Nem hiszem hogy proci függő lenne. Évek óta megvan a procim és ezt nem csinálta.
6 magos Ryzen 5. Több mint 1 évig nem játszottam, előtte biztos hogy nem volt ilyen. Játékot is felraktam már ujra -
egyedülülő
őstag
válasz
Don Vittorio #238922 üzenetére
Sorry, lehet a 4. Fővonalra gondolsz, ahol a csajt lehet megszerezni. Az akkor aktiválódik, ha mind a három másik vonal megvan ja és fizetős.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Don Vittorio #238922 üzenetére
Gondolom, ha megveszed a csomagot, akkor bekerülnek a küldetések közé. Itt lehet olvasni róla az Erősítés résznél.
Aztán az is lehet, hogy teljesen másról van szó, nem tudom, mit dobott fel neked a játék.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Don Vittorio #238919 üzenetére
Szerintem azok az extra küldetések lehetnek, amikkel plusz BP-pontokat, legénységi könyveket, stb. lehet szerezni.
Eddig nem olvastam róla, hogy lenne más is majd a Frontline-on kívül, ami az ~utolsó hetében lesz a BP-nek.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Don Vittorio #238910 üzenetére
Idén már nem, el kell költeni minden tokent.
-
törölt tag
válasz
Don Vittorio #238893 üzenetére
Fun fán!
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Don Vittorio #238896 üzenetére
Chat kikapcs és ezekre meg is van a megoldás. Elismerem, lehet hogy így a hasznos üzenetekről is lemaradok, de arányaiban nem lehet túl sok belőlük az alapján, amit a streamerek adásaiban láttam és amiket itt írtok róluk.
-
Cseri0058
őstag
válasz
Don Vittorio #238874 üzenetére
Én jelentkeztem, de a kutya se foglalkozott vele.
Biztos nagy királyok vagytok... -
Szibilla
aktív tag
válasz
Csak megerősíteni tudom, nyugi van és senki nem szól, ha egy hétig nem játszom…mostanában meg ha van is rá időm, akkor is a Roham módot játszom, így a kötelesség útján nem sokat alkottam, de ezért sem szólt senki.
Összegezve: pont nekem való klán.
-
Argh!
aktív tag
válasz
Mi az a "kötelesség útja doboz" ?
-
Elf
aktív tag
válasz
Don Vittorio #237466 üzenetére
Köszi hogy ezt kiírtad ide!
Reggel írtam nektek a játékban, pár óra múlva felvettek.
Vannak itt még páran kihallt klánokban. Gyertek ti is! -
Warton
őstag
válasz
Don Vittorio #232266 üzenetére
Naponta 5-öt lehet eladni. A special, reward tankok (Obj 260, IS-5, T28HTC stb.) korlátlan ideig helyreállíthatók, persze van költsége, azt hiszem 10% credit. A normál prém tankok úgy tudom, hogy csak 3 napig állíthatók vissza, utána elvesznek.
De azért valaki még erősítsen rá, mert nem vagyok biztos benne.
-
válasz
Don Vittorio #232056 üzenetére
Írtam Moyzának.
Az olyan apjó pici kenyéjdajabka, ugye? -
válasz
Don Vittorio #232043 üzenetére
Ez a PH!-s klán?
-
weres78
senior tag
válasz
Don Vittorio #232044 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, gyakorlatilag minden nap van ilyen teljesen érthetetlen "teleport". Folyamatosan megy a játék körülöttem, de a tankom picit odébb "ugrik".
Illetve a célkereszt is van, hogy beremeg, mintha az egérrel lenne valami (nincs vele semmi). Ez utóbbi csatában szakaszban fórumtárssal is előfordult mindkettőnknek. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Don Vittorio #231223 üzenetére
igen egy CC acc
De mekkora lol már csinálnak videót róla milyen a tank álomországban
Mert átlag ember örül ha max 3skilles legényeket nevel bele meg még lila cuccok hogyne
+ ilyeneknél állandóan ott a pótkaja +10%-alÚgy megnézném már hogy mint egy normális ember nekiülnek az ilyenek 70%-os vagy 90%-os skilles legényekkel stockos tankot fejleszteni milyen úgy a game ott kéne megmutatni ki a legény a gáton
-
zozyk
addikt
válasz
Don Vittorio #231221 üzenetére
Köszi, szerintem kereslek majd...
-
válasz
Don Vittorio #231223 üzenetére
Ez valszeg CC account, amint minden tanknak maximum képességű legénysége van.
-
DVlad
őstag
válasz
Don Vittorio #231086 üzenetére
Évekből nekem is van 9, de az kevésnek bizonyult.
-
DVlad
őstag
válasz
Don Vittorio #231082 üzenetére
Grazie mille!
Ez volt a helyzet, a ki nem jelzett többlet létszám. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Don Vittorio #230759 üzenetére
Én megpróbáltam. Warm welcome.
"Application declined by Azaits"
Nem a világvége, csak azért jó lenne ha beírnád a feltételeket is, pl. ami alapján el lett utasítva a jelentkezés.
-
DVlad
őstag
válasz
Don Vittorio #230927 üzenetére
Én pl. küldtem hajnalban.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Don Vittorio #230927 üzenetére
Na, b@szki, visszaléptem Moyza accra, és kiderült, hogy ott is megkaptam ugyanígy, hogy valaki "elvesztett nekem" egy csomagot, és így kompenzált.
Járt még más is ugyanígy? -
válasz
Don Vittorio #230857 üzenetére
Bizony nagyon is szerencsés voltál. Csak a skodát szerettem volna a ládákból vettem is 150 et de az volt az egyetlen amit nem adott meg a játék. Két haverom fejenként brahiból vettek maguknak 11 ládát és mindkettőnek kidobta.Nem panaszkodom mert bőven pluszba jöttem ki csak a skoda miatt voltam egy kicsit csalódott. Ha marad goldom idén karácsonyra valószínüleg nem lesz olyan tank ami miatt ládát fogok venni. Nem sértődöttség vagy ilyesmi csak egyszerűen annyi prémtankom van már így is hogy kb a fele fölösleges.
-
DVlad
őstag
válasz
Don Vittorio #230851 üzenetére
Grazie mille!
Nem véletlen vagyunk barátok. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Don Vittorio #230759 üzenetére
Moyzára ment üzenet.
-
Silverr
aktív tag
válasz
Don Vittorio #230723 üzenetére
57% winrate
ez fel sem tűnt de az igen, hogy irtó sokat mentem a cs-44el és a helcattel a 3 gunmarkért.
-
DVlad
őstag
válasz
Don Vittorio #230725 üzenetére
-
aginor
veterán
válasz
Don Vittorio #230726 üzenetére
"kinetikus energia nem kezelése a játékban." - ez így van, de ezek a játékok már csak ilyenek. War thunderben pl. megymagköpködőkkel szokták szemből lövegpajzson át kilőni a párducokat az optika nyílásán, mert a lövedéknek nincs fizikai kiterjedése és egy pixelnyi résen is be tud surrani, mint a kúszóolaj.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Don Vittorio #230676 üzenetére
köszi
-
h1mpi
félisten
válasz
Don Vittorio #230723 üzenetére
köszi!
-
zodo
nagyúr
válasz
Köszi!
Más:
Itt pedig egy tegnap Standard B Ász replay.
Sajna a végső IS-4-et nem sikerült kikapni a 6 kill-hez. -
po1son
addikt
válasz
Köszi, megkaptam a 5x szorzót + 3x 50% 1h kredit szorzót is adott.
-
lemusz
addikt
válasz
KV2 a nemezisem, jobban oda kell figyeljek rá.
Egyébként a win rátióm szembetűnően jobb volt 2020-ban, szinte mind 50% fölött, 21-ben meg mind 50% alatt. Mondjuk kb 600 meccs lehet nem elég nagy merítés, de azért na, én is éreztem ebben az ünnepi szezonban hogy mintha többet lossolnék mint régebben.
-
Swinegod
őstag
válasz
Don Vittorio #230658 üzenetére
Azért a kupola a még mindig csak golddal lőhető be rendesen, azzal persze mindig
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ha az alját lövik 10/10 ammorack. Más tanknak is ellövik az alját. De néha adja csak be. Ennek fixen.
A kupolánál meg ált hal a parancsnok. Máshol max sima sebzés.
Wg balance. -
h1mpi
félisten
válasz
Ja azt nerfelték, de behoztak helyette egy csomó olyan HT-t, ami hasonló gunhandling és szinte beüthetetlen torony…
-
hulp01
senior tag
válasz
Don Vittorio #230630 üzenetére
Itt a 8k a sebzésre vonatkozott.
-
fradi81
veterán
válasz
Don Vittorio #230488 üzenetére
Belépnék én is, mostanában megint játszogatok, bár a tudás nem a régi: mbalazs81
-
szalai56
senior tag
válasz
Don Vittorio #230467 üzenetére
Szia!
Én (piftuka2011) felvennélek, mert csak 2 barátom van innen (GravelBike, stonew) de még így is van 60 db bélyegem. -
zola96
senior tag
válasz
Don Vittorio #230481 üzenetére
[link] kicsi rá az esély. Pedig küldöm mint a gép a postát mindennap és nem esett még..
-
2thletme2day
őstag
válasz
Don Vittorio #230469 üzenetére
Akkor az idén megszerzett gyűjtemény darabok megmaradnak és jövőre majd csak a maradékot kell összegyűjteni? Szerintem nekem pár dísz híján nem lesz teljes az utolsó gyűjtemény. De ha jövőre lehet ezt folytatni akkor az annyira nem gáz.
-
Puculo
aktív tag
válasz
Don Vittorio #230467 üzenetére
Bocsánat a tudatlanságomért, de milyen orosz kapitányt említettél?
-
Barret001
addikt
válasz
Don Vittorio #230070 üzenetére
Lehet hogy váltok,az én "klánomban" Alig van élet,a vezír is rég lelépett...
-
Barret001
addikt
válasz
Don Vittorio #230050 üzenetére
TS-t nyomjátok?
-
aginor
veterán
válasz
Don Vittorio #229837 üzenetére
És melyik klán ez?
-
Nincsen
csendes tag
válasz
Don Vittorio #229837 üzenetére
Köszi szépen, neked is és mindenkinek aki jelölt.
Sajnálom, hogy csak most tudtalak visszaigazolni.
A dobozokat küldtem. Nem vagyok túl aktív, de az a néhány legalább jó helyre kerüljönA klán meghívót tisztelettel visszautasítom. Egy barátom most alapított egyet, "muszáj" vagyok támogatni
Velem együtt leszünk kő kemény ketten
Nem tudom mire megyünk vagy mennyire lesz komoly, lehet még jelentkezem a későbbiekben -
2thletme2day
őstag
válasz
Don Vittorio #229800 üzenetére
Ehhez egy [link]. Mostantól minden nap lehet szerezni egy antiduplikátort napi küldetéssel ( 350 alap xp) plusz a hétvégi küldetések után is lehet szerezni egyet-egyet.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Don Vittorio #229694 üzenetére
Nekem számolta, claimeltem is, de semmi.
-
válasz
Don Vittorio #229685 üzenetére
True that, csak ugye ez az info az adott keprol nem jott le
-
Hauptmann
veterán
válasz
Don Vittorio #229598 üzenetére
A mai eredmény: eddig 20 kis láda, 0 dísz.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Igen, ez ilyen.
-
Warton
őstag
válasz
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 1250-nél is simán volt duplikátum pedig viszonylag kevés díszem van.
-
válasz
Don Vittorio #229603 üzenetére
En nem azt mondom, hogy az arty az cancer... megvan a maga szerepe a jatekban.
De mi vesz ra valakit, hogy a 46K csatajabol 45.5K-t arty-ban nyomjon ... aucsiiii
-
DVlad
őstag
válasz
Don Vittorio #229596 üzenetére
Elméletileg, nem.
-
Barret001
addikt
válasz
Don Vittorio #229596 üzenetére
XD
-
Hauptmann
veterán
válasz
Don Vittorio #229563 üzenetére
Ügyesek a srácok a Twitch-nél.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Don Vittorio #229392 üzenetére
Ha minden igaz valami kompenzáció féle a nehezített díszítés miatt.
-
Barret001
addikt
válasz
Don Vittorio #229374 üzenetére
Lehet TS-en hallgatózni?
-
HellGreg
őstag
válasz
Don Vittorio #229263 üzenetére
HellGregorius
Barret001: hogyhogy 4 csomagot kaptam tőled? Lehet többet is küldeni?
-
Hauptmann
veterán
válasz
Don Vittorio #229190 üzenetére
Köszi, megkaptam, küldtem a másikra is.
A karácsonyi pontokhoz, egy picit árnyaltabb a helyzet, de így sem egyszerű. Ha olyan díszt gyártasz, ami még nincs meg, akkor is kapsz 3 pontot, plusz 1-et a felhelyezésért. De itt jön a képbe megint az, hogy egy dísz legyártása, ha nem random teljesen, legalább 1250 töredék, és antiduplikátor azért kevés van. Töredék meg nem sok jön, ládából azt hiszem, 500 volt a legtöbb, amit kaptam, beolvasztáskor csak 100-at ad. Úgyhogy továbbra sem lesz egyszerű elérni a maximális szintet.
-
Jadro
veterán
válasz
Don Vittorio #229145 üzenetére
Köszi, viszonzom ha hazaérek.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Don Vittorio #229163 üzenetére
Szia! A kis dobozból ma adott egy csúcsdíszt meg a nagy díszekből az óriás kereket, ezek szerint a kis ládákban is lehet dísz, csak nagyon levették a nyerhetőségi esélyét...
-
HellGreg
őstag
válasz
Don Vittorio #229146 üzenetére
Mindet felraktam mindenhova, így is hiányzik még 48 pont a 10-es szinthez.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Don Vittorio #229137 üzenetére
Nekem mára elfogyott a bélyeg, holnap küldök.
2thletme2day,
Csak a X-es hangulat után tudsz a korábbiakba gyűjteni. A töredékeket a kis ládák adják, illetve a felesleges dísz beolvasztásáért is kapsz 100 db-ot.
Mindenesetre, nekem jobban tetszett a régi változat, ahol szintje volt a díszeknek.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Don Vittorio #229088 üzenetére
Küldtem elvielg mindkettőre.
Szerk.
Moyzára ment csak a csomag. A másik accra nem.
Egyébként töredéket hogyan lehet gyűjteni? Mivel új vagyok a játékban a korábbi évek gyűjteményére is rámennék mert tetszik pár stílus de azokat csak töerdékekért lehet megvenni.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Don Vittorio #229134 üzenetére
10nél többet nem érdemes 1 nap küldeni
-
Thrawn
félisten
válasz
Don Vittorio #229122 üzenetére
Ott van az aláírásomban: s_thrawn
-
Thrawn
félisten
válasz
Don Vittorio #229088 üzenetére
Moyza-ra küldtem, a másik accod még nem volt online.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Don Vittorio #229083 üzenetére
Felvettelek, majd fogadd el.
A BraveLionról még nem jött.
-
Thrawn
félisten
válasz
Don Vittorio #229063 üzenetére
Még volt 2 csomagom, felvettem mindkét accot.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Don Vittorio #229062 üzenetére
Az egyik mániákus barátom 4x75 dobozt vett. Ezt írja:
"Minden tank kiesett, meg 161.500 gold, 16.6 milla kredit és 212 prém nap" -
popey37
addikt
válasz
Don Vittorio #229008 üzenetére
igaz, de reméljük úgy adja ahogy tavaly. jó karácsonyom volt.
-
Stanislav84
tag
válasz
Don Vittorio #122337 üzenetére
Ne aggódj, ezek után az ellenfél is még inkább folytatja majd a garázsban.
Mondjuk olyan megesik, hogy valakinél teljesen elszakad a cérna, és nem megy neki és ezért teszi amit csinál. Aztán vannak azok akik tényleg rosszindulatúak.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Don Vittorio #122338 üzenetére
Ez valami új fícsör lehet, mert eddig az ötöt még simán kijelezte.
-
jagada
addikt
válasz
Don Vittorio #122311 üzenetére
Nem lehet, hogy játék közben jött valami mikropatch ami rendbe rakta?
(#122312) lacibacsi: Ide a rozsdás bökőt, hogy EU szerveren ennél sokkal drágább lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged