Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Bónuszkód
4YE3ZWOTYTNOVEMBER3x 5x szorzó
3x nagyméretű javító
3x további legénységi xp 200% 2 óraSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
galsaci
csendes tag
válasz phoenix1989 #228423 üzenetére
Igy már én is jártam,nem is értettem oldalról hogy nem üt át 9es tankot egy FV..
Persze lehetett menekülni utána....World Of Tanks-->Sandre78
-
po1son
addikt
válasz BÁ Nutrition #228458 üzenetére
időkorlátot nem nagyon szoktak adni a kódoknak, inkább aktiválási limit vagy egyszerűen csak deaktiválják hasraütésszerűen
tegnap reggel volt egy úgymond "joker kód", de arról én is lemaradtam, abból 2000x volt a limitSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Ma 3 napra letiltottak. Chat bann már előfordult, de ilyen még nem volt. Érdemes írni a szupportnak, vagy felesleges csökkentést kérni?
Kitolt egy tank, én meg visszaadtam, de nem lőtték ki. Ilyen miatt már 3 nap bann jár?Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
aktív tag
válasz phoenix1989 #228461 üzenetére
Gratula egész magasan van vele az elvárt ahhoz képest mennyire nem meta ez a tank.
Wot nick : Lanoka_
-
po1son
addikt
bónuszkód
BRGI9WOTYTNOVEMBER3x 5x szorzó
3x nagyméretű javító
3x további legénységi xp 200% 2 óraSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228469 üzenetére
Az szerinted a tank ALÁ mutat? Hát nem, nagyon nem. De tudodmit jó, tegyük fel, hogy igen. Akkor miért sebeztem? Egy domb tetjén volt fölöttem az ember jó messze, ha alá megy akkor csak lánctalp és nem robban fel a HE
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228472 üzenetére
Ne nekem kelljen már megtanítani hónapokkal a HE rework után, hogy NEM ROBBAN FEL A REPESZ A LÁNCTALPON
Se a lánctalpon, se tereptárgyon, se az orosz rétegelt oldalon, se a 10-es kínai light grillezőrácsán, semmin, csak páncélon (meg nyilván a földön)[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228474 üzenetére
Te nem szoktad elolvasni mit írnak a frissítéskben? A HE ha bármilyen rétegelt hülyeséget ér, a péncélig, talajig vagy amíg el nem fogy az átütése úgy viselkedik, mint az AP. Tehát pld. ha rálövöd a kukáskocsi prémium HE-t a dolgok oldalára sokkal konzisztensebben be fog menni, mert nem akasztja meg a lánctalp
Ezért viszi be sokkal jobban a HE a dolgok oldalát mint eddig, egy lightra simán rá lehet menni He-t töltve és egy lövéssel láncolni valamint bevinni max sebzésreHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
vepe
őstag
A T1 Heavy-ről mennyi xp kell az új amcsi ághoz? Nem tudja valaki?
-
apóka
aktív tag
válasz popey37 #228464 üzenetére
Előtte voltam, nem engedett vissza, és belém lőtt. Írta valamit én meg vissza (nem dicsért meg én viszonoztam, de semmi extra) Én mögé mentem és megtoltam, egy lövést bekapott. Aztán mentem másik irányba. Semmi előzménye és folytatása nem volt. Évente 1x ilyen előfordul velem, de még soha nem tiltottak +10 év alatt. Chat bann viszont évente 2-3 alkalommal van.
Igazából az a bosszantó, hogy ma fizettem be a Battle Pass csomagra és így most bukok 3x 250 aranyat, mert napi 1 csatát nem megyek. Nem szoktam költeni rájuk erre így hálálják megFocust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
joergie
őstag
válasz apóka #228463 üzenetére
Én azért kaptam ugyanezt a múlt héten, mert bázisról egyenesen a vízbe hajtottam. Írtam a supportnak, gép válaszolt, aztán visszaírtam hogy nemá,erre válaszolt egy ember, hogy igen ez így legit. Én is a 3 nap prémiumomat említettem, hogy függesszék fel, de meg sem említette.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz Barret001 #228481 üzenetére
Hát énis erre hivatkoztam, hogy apámnak kellett segíteni a mosdóban(nyilván nem). de még kommentáltam is a cselekedetem, szerintem az volt a megerősítő bizonyíték. Őszintén csak kíváncsi voltam hogy tényleg amiatt e. Megérdemeltem, bár szerintem 3nap túlzás egy ilyenért, 1 nap jogos lett volna.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
popey37
addikt
ebből az a tanulság, ha jön valami idiota arrébb kell menni, mert ha feljelent jegyben a supportnál automatán az első eset 3, a második 7, a harmadik 14 nap, ha sorban egymás után csinálsz ilyeneket, ha kéthavonta egyszer, akkor nem halmozodik csak ha notorius bosszúálló vagy.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228476 üzenetére
Ez így működik, nyilván ha nem így lenne nem írtam volna ki. Az, hogy szar a játék és nem működnek rendesen az olyan alap rendszerek, mint az átütés kalkulálás az már nem az én hibám
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228486 üzenetére
Nyilván nem, hiszen nem ment át, mint ahogy kellett volna
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228488 üzenetére
-
kchryss
veterán
[9:18-tól] nézzétek a csata végéig. Mit gondolhatnak a csapattársak amikor ilyet látnak, biztos ment pár report.
A híresség átka. -
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228490 üzenetére
20mm-es páncél mögötti 30 milis lemezt merőlegesen nem vittem be 90mm átütéssel. Igen, ez a problémám. Ilyen low-roll nincs, itt csak nem működött a játék és kész
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228493 üzenetére
Te húztad el következő estig ezt a "beszélgetést", 2 perccel azután, hogy kiraktam, hogy gratulálok a játéknak amiért nem működik már nem érdekelt, onnantól már csak az igazamat bizonyítottam neked
[ Szerkesztve ]
-
-
zozyk
addikt
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #228495 üzenetére
Te nem fogod fel, hogy, de igen, elég? A tanks gg-s átütési mutató szerint tökéletesen elég, a játékbeli átütés indikátor szerint elég, sőt, még a kibaszott wotinspector szerint is elég, mindenhogyan elég, az egy 100% átütési esélyes találat, csak éppen szar volt a játék és elfelejtett működni. Nézz egy bármilyen "wot random moments" videót, ha szerinted olyan kurva tökéletes a játék ilyen soha nem történhet meg
Innentől kiszálltam, sziaHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
h1mpi
félisten
A Tnh Vz. 51-re miért nincs töltés gyorsító? A nem táras ágyúra sincs...
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest