Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
Tegnap mentem egy kört Krannal, amíg a kpz beragadta másik csatába. Mines, 3 arty, vesztes oldal, és a jobb oldalra a szigetek irányába senki nem ment. Próbáltam a hegyen lévőket spoton tartani, és egy IS7-et megakadályozni, hogy átjöjjön a kis kapun. Erre egy fv 1780-at belémkúrt hátulról...
Aztán Karelia: kpz50t: a med oldalt egy csomó ellenfél heavy lenyomta, egy jpz-vel védjük a bázist 3 ellenséges tankkal szemben. Erre a nyüves arty odakúr egyet: 1240 dmg, a négyből 3 legénységi tag meghal (commander, gunner, loader), plusz lánc és ammorack sérülés. Artynerf, mi? Aztán itt meg csodálkoznak egyesek, hogy miért utálják sokan az artykat. -
-
köpet
aktív tag
válasz hulp01 #228403 üzenetére
Artynerf?
Valami volt, mert hajtépősen pontatlanok lettek, az rng hatványozottan működik az enyémeken. Célozni, pontosabban azt elvárni, hogy a célzott részt találja el fölösleges, 3-ból egyszer megy a lövedék a célzókör közepe felé a többi a külső peremére potyog, viszont ha talál és átüt az brutális. Kb. a lottóhoz tudnám hasonlítani, annyi szabályszerűséget véltem benne felfedezni, hogy tank hátulját illetve tetejét, főleg a motorházat ért találatok sebeznek sokat, szóval ha az ember tudja hol az arty és megvalósítható lehetőleg ne álljon neki háttal ha spoton van.
A repesz nerfnél volt róla szó, hogy az átütés nélküli sebzésmegszüntetésecsökkentése miatt az átütő találatok hatása nagyobb lehet, valami ilyesmi tapasztalható szerintem.
Azt megszoktam, hogy a hellcatből kiszednek egy lövéssel, de a múlt héten az 50TP-ból robbantottak ki ~500HP-ról, és egyszer én is szedtem ki IS-3A-t 1300HP-ról, biztos dicsérte anyámat.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
BÁ Nutrition
addikt
hali, elvileg lehet most szerezni egy skint az is7hez ami ehhez a mirny esemenyhez tartozik.
az egesz esemenyt skippeltem eddig(altalaban igy szokott ez lenni)
a wot honlapjan az van feltuntetve h ingame 4500 gold. de nem talalom sehol
any help?
thyyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Lovi24
senior tag
válasz BÁ Nutrition #228407 üzenetére
Szia! Belépsz a játékban az event-be majd a háttérben rákattintasz az is7-re...
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
peterson79
őstag
válasz hulp01 #228403 üzenetére
És akkor most az FV-t nem utálod vagy bármilyen másik TD-t ami ilyet vág a pofádba, ha valami nem sikerül? Egy TVP jobb aki 4,5 mp alatt kitáraz és hasonló sebzést benyeltél? Vagy T57? Soroljam még??
Arty-k rohadtul kiestek a metából, nem jelentenek akkora veszélyt, mint korábban.
Mindegyik tank veszélyes lehet, ha nem jól méred fel a terepet, a szitut, a csapatot, az ellenfelet.
Megoldás? Lőjj amíg bírsz és jöhet a kövi meccs. Ennyi... -
tasiadam
veterán
http://wotreplays.eu/site/6064641?secret=2c5db574e28b80ab6e9833f20eb38d5d
Grille15 as its finest. Nem 1 green hit, kb 1 ha beütötte őket. Itt mi a fasz történik már bocsánat? Meg ennyire kemény a conqueror tornyának oldala, hogy rtöhögve pattog rajta a heat grille?Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Szibilla
aktív tag
válasz peterson79 #228409 üzenetére
Azt jobban el tudom fogadni én is, ha olyan lő nyakon, akinek ehhez relative közel kellett jönnie és nem csak a biztos távolból durrogtat...de abban igazad van, az arty jelenleg nem annyira bosszantó, mint a HE-nerf előtt, ámbár ha 2-3 van, az most is kellemetlen. Szerencsére már ritkább az ilyen.
-
po1son
addikt
Azért merész olyat kijelenti, hogy kiestek a metabol.
A nyíltabb pályákon 3 arty még mindig simán tudja befolyásolni a meccs végkimenetelét, hiába vagy bármilyen jó játékos egy chieftan vagy 279-ben.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Warton
őstag
Mostanában picit többet játszok arty-val mint szoktam. Most nincs elérendő célom a játékban csak időt égetek. Majd ha megjelennek a YOH tankok.
Az a tapasztalat, hogy egy csatában kb. lövök 10-et, abból betalál a fele, a maradék 5 másik irányítószámra megy. Az 5 találat is általában nem pen. Ahogy én látom kb. 4-5 csatából egyszer van az, hogy egy lövés nagyon betalál, de az is csak gyengén páncélozott jármű esetén fordul elő vagy irtó nagy mákkal lövöd ki valakinek a motorfedelét hátul és kigyullad vagy ilyesmi.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
vJokka
aktív tag
válasz tasiadam #228410 üzenetére
Ne csodálkozz, ha 400 méterről akarsz pixelt snájpolni hulldown tankon. Igen, az SC-nek a tornya oldalán is van olyan rész, amit nem fogsz beütni HEAT-tel sem.
+1 Tipp: Periszkóp helyett tehetnél fel valami hasznosabb felszerelést is."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
hulp01
senior tag
De. Nem egyszer hangoztattam már itt azon véleményemet, hogy az FV-nek semmi keresnivalója a játékban. Szerintem nem normális az, hogy egy tank 1800-as sebzést ad egyetlen lövéssel. És ahogy azt sokan írták itt játszani se túl jó vele, mert semmit nem talál el és mellette még világít is. Szóval pusztuljon a játékból. A TVP százszor jobb ennél, mert a 4,5mp alatt van egy minimális esélyed a meglógásra (esetleg tank beforgatására) miután bekaptad az első lövést.
Az arty meg ilyen sebzés mellett ne nyírjon ki mindenkit a tankban és okozzon még 2-3 modulsebzést is. Sokkal több az artymentes meccs, ami nagyon jó, viszont ha 3 van egy csatában az még mindig rohadt zavaró tud lenni. Az obj261-gyel még a nerf után is simán lőttem 3k-nál több sebzést egy csatában. Nem nagyon éreztem a nerfet rajta. És amúgy heavy-re nem jelentenek akkora veszélyt, a medekre ugyanakkorát, vagy még talán nagyobbat is. Persze ha eltalálják.
És az továbbra is rendkívül frusztráló, hogy mindezt a pálya másik végéből biztonságban csinálják, és még blindshotolni se nagyon tudod őket. Ha egy láthatatlan td meglő a bokorból, annak legalább vissza tudsz lőni, még ha nem is spottolódik. Nem biztos, hogy sebzed, de legalább a lehetősége adott.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz hulp01 #228417 üzenetére
Erre most tudnék berakni egy képet amit ma láttam a facebúkon, de inkább leírom:
Az emberekből kétféle reakciót vált ki az eső:
egyik csapat:
-utálom az esőt
-rosszkedvem lesz az esőtől
-elbaszta a napomat az eső
- stb, gondolj ide bármi negatívatmásik csapat:
- aha...Szerintem érted mire célzok most.
-
phoenix1989
őstag
válasz hulp01 #228417 üzenetére
Az fv teljesen jó úgy ahogy van. Nem valami erős , az hogy te ki mész elé hogy szét verjen a te bajod. Egy tankot kivesz utána meg lehet meg is hal. Vagyis semmivel nem tett többet a csatában vagy ép kevesebbet mint aki egy átlag tankkal le nyom 2-3 K sebzést. Ráadásul nem minden lövése át ütés .
-
hulp01
senior tag
Úgy szeretem, hogy itt mindenki akkora pro, hogy még életében soha nem találta el egy fv. Értelem szerűen nem egy felspottolt fv elé megy ki az ember, hanem amikor mással küzd egy v. egyben, akkor hátulról meglepi egy ilyen szar. De mindegy, szerintetek kell a játékba, kapjatok csak szép nagy szeretetcsomagokat tőle. A csillagromboló dettó ugyanez. As se való a játékba.
-
phoenix1989
őstag
válasz hulp01 #228421 üzenetére
De eltalált mást is csak az nem nyavajog mint egy kislány.tobbnyire egyébként nem visz el fullrol ha meg mégis akkor annyit mondok ooooooo bazdmeg xD főleg ha nem számítottam rá. Ráadásul számtalanszor szoptam meg már fv vele mert tiszta gyenge pont nem ütötte be az ellent aztán ott vége is lett. Pedig könnyűnek ígérkezett.
-
jr1994
addikt
válasz Szibilla #228405 üzenetére
Annyit javasolnék hozzá, hogy menj rá a maximális pontosságra. Én igy csináltam:
Stabilizátor, és ezen szerintem a szellőzés is alap. Harmadiknak fejlesztett célzást választottam, ha ezt lecserélném, turbótöltőt vagy forgási mechanizmust raknék rá, esetleg optikát. És ha belefér, pótkaja mindenképp.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
BÁ Nutrition
addikt
En nub bot vagyok, de sokkal tobb fv td-t sebeztem meg tier 8as tankkal is mint ahany engem. Az h agyonlo egy akkora agyuval ha eltalal az kb normalis. Nezz meg egyet eloben es egybol megerted. Csomo tank van kulonleges tulajdonsagokkal, egynek jo ez is.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
hulp01
senior tag
válasz BÁ Nutrition #228425 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. Én is sokkal több fv-t lőttem ki, mint ahány engem kiszedett. Ha tudom merre jár és éppen nem két másikkal harcolok, akkor figyelek, hogy ne kerüljek a célkeresztjébe. Ha viszont ez nem sikerül, az nagyon nem jó érzés.
#228422 Barret001
Én az ammorack robbanást se tartom jó dolognak. Ha csak sárgára lövik, az is épp elég büntetés, de az, hogy full hp-ról kiszednek egy bemákolt lövéssel, szerintem hülyeség. Szóval ha rajtam múlna, mehetne a kukába az is. -
peterson79
őstag
Ezek szerint még mindig nem érted.
Érdemes szerinted telesírni ezt vagy bármelyik másik fórumot azzal, hogy ez meg az a tank nem való a játékba?
Kit fog ez érdekelni? Tudunk neked segíteni ebben? Nem, de rohadtul nem. Semmi ráhatásunk nincs a játékra, értsétek már meg. Ezt kell elfogadni úgy ahogy van vagy menni a picsába játszani mással. Már ne haragudj, de ezt másképp nem lehet mondani.
Van egy rendszere ennek az egésznek, ami közel sem tökéletes, bár szerintem azért nagyon sok javulás is volt az elmúlt években, sokszor észrevehetetlen dolgok, de többnyire javul a játék.
Igen, ez időbe telik, meg sokaknak a pénzébe is, de ez megint egy saját döntés.
Szóval Én ezért mondom mindig nektek, Neked, hogy teljesen felesleges túrázni azon, hogy jaaaj megtalált az arty, meg a többi szar. Oké, majd kövi körben meg Te szopatod halálra a népet, mert minden második lövésük lepattan rólad. Ez azért kétélű dolog és tegye a szívére mindenki a kezét és mondjuk ki azt is, hogy nagyon, de nagyon sokszor volt már olyan szitu amiből úgy jöttetek ki, hogy ez most, hogy a faszomba sikerült és miért én vagyok életben...ugye, hogy van ilyen is?? Csak az már természetes, pedig nem. Az is csak RNG, na meg azért sokszor tudás is, de főleg RNG, legalábbis szerintem. -
po1son
addikt
Bónuszkód
2021ARMISTICE - 1 nap prémiumIngyen embléma - "Symbol 1" - 6 darab
Be kell jelentkezni és kattintás a Claim Free EmblemsEzeken kívül a játékban
5x napi szorzó
xp átváltás szabadra2535techtree kredit kedvezmények:
50% 4-5 tier
30% 6-7 tier
15% 8-10 tier[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
-
hulp01
senior tag
válasz peterson79 #228427 üzenetére
Ezek szerint te se érted.
Te úgy reagálsz rá, hogy leszarod és továbblépsz. Én meg úgy, hogy néha írok ide egy panaszos hozzászólást. Miért ne írhatnám le ide, hogy az fv szerintem nem való a játékba? Ha nem tetszik ne olvasd el. És azt is ideírtam már nem egyszer, hogy egy durva szituációban nem értettem hogy maradtam olyan sokáig életben. Szóval a pozitív része is feltűnik. Különböző személyiségek vagyunk, ha szerinted a vállvonás a jó megoldás bizonyos dolgokra, attól még mások reagálhatnak teljesen máshogyan is. És az sem feltétlen rossz, csak más.
-
Szibilla
aktív tag
válasz jr1994 #228424 üzenetére
Ugyanilyen felszereltséggel használom én is, csak direktíva nélkül...de szerintem sem pontatlan alapból sem, így ki fogom próbálni turbóval is, hátha jobban működik majd.
Más: nem tudja valaki, hogy az új amerikai tankág melyikből fog elágazni? T1 Heavy vagy M6? Most majd az akcióban megvenném...
-
Pug
veterán
Kampány kiváltásnál, ha a 15. küldetést 4 direktívával kiváltom, akkor a teljes ág letudva, vagy ahhoz 14+4 direktíva kéne?
-
peterson79
őstag
válasz hulp01 #228430 üzenetére
Lehet máshogy is, persze, de mi értelme?
Jól van, nem basztatlak.Megértelek, csak nekem ezek felesleges energiapocséklások. Voltam ugyanebben a szituban, azért érzem át a helyzeted, csak rájöttem, hogy ez nem visz előre. Ezért próbáltam Neked, Nektek tanácsot adni. Elég csak megnézni pár streamert, mennyire tudnak fókuszálni és persze, ők is kiakadnak néha, de közel sem annyit, mint egy átlag ember. Nekem nagyon jó példával jártak, megtanultam kezelni a frusztrációt, a dühöt és átfordítottam pozitív energiává. Nem könnyű, de szerintem hasznosabb, mint olyanon elmélkedni, hogy mi lenne ha...jelenben kell élni, nem az álomvilágban ;)
-
hulp01
senior tag
Igen az egész ágat le lehet így tudni. Azt viszont nem árt észben tartani, hogy ha valamilyen okból kifolyólag mégis kellenének azok a parancsok, akkor nem lesz olyan egyszerű visszaszerezni őket. Akkor végig kell csinálni mind a 14 előtte lévő küldetést, mert a 15-eket csak akkor tudod elkezdeni, ha az előtte lévő összes készen van (mint normál esetben). Plusz nem elég a 15-ös küldetés normálra megcsinálni, hanem a másodlagost is teljesíteni kell. Csak akkor adja vissza a parancsokat.
Én korábban az arty-t kiváltottam parancsokból, mert utáltam velük játszani (még most se szeretem), de aztán rájöttem, hogy azok a legkönnyebbek, szóval ott visszaszereztem a parancsokat. -
h1mpi
félisten
Biztosan nem látok a szememtől, de hol van az hogy hány darab tank wars ponttal rendelkezem? Nem találom sehol.
Fully electric lifestyle!
-
joergie
őstag
válasz jr1994 #228434 üzenetére
Nem ér semmit, felejtsd el a turbót. Többet árt mint használ. Lassú...és ennyi. Megszoksz vagy megszöksz. Emlékeim szerint nekem is megvolt ez a kör, és csalódtam. Őszintén nem tudom mitől függ, hogy egy adott tankon működik e a turbó rendesen. Gondolom talajellenállás, őszintén szólva azt nem nagyon szoktam nézni. Őszintén.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Szibilla
aktív tag
válasz joergie #228444 üzenetére
Ártani azért talán nem tud, mivel ennél nincs rammer és alapból sem pontatlan nagyon az ágyúja, szerintem simán mehet rá. Tegnap kipróbáltam vele, de 1 nap alapján még nem mondanám, hogy megváltás volt....amúgy a talajellenállása tényleg nem a legjobb neki.
Esetleg még optika mehetne neki, mert vak is szegény, mint a bányaló.
Olyan se hús, se hal nálam ez a tank...nem is utálom, de kedvenc sem lesz, túl kell rajta lenni és kész.
-
joergie
őstag
válasz Szibilla #228445 üzenetére
Hogyne tudna. Ha verstab helyett raknád fel, azért az a 3sec célzásidő nem vicces, főleg amikor épp táraznál ki, és hiába zoomolsz kifele, még mindig belefér a teljes ellenséges csapat a célzókörbe, mire betölt a második lövedék.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jr1994
addikt
válasz joergie #228444 üzenetére
Igazából igen, az első field modi segítene talán rajta, a bal oldali talajellenállást csökkentő cucc. Csak az mire meglenne, már nem fogok játszani vele
De amúgy ez a tank mocskos OP lenne, ha nem lenne lassú.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest