Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#200486) 3 válasza kchryss (#200450) üzenetére


3
senior tag

Attól most tekintsünk el, hogy az XP, szabad XP, kredit és arany mellé bevezetett fragmentáló eszközök egy nagyon durva és fantáziátlan kicseszés.

Nekem a BP-ban pl. az nem tetszik, hogy különleges felszerelést szerezhetek általa. Korrektebb lenne, ha a felszereléseket betennék a boltba is X millió kreditért. Az pedig undorító, hogy a másik hasonló speciális felszerelést csak aranyért/pénzért szerezhetem meg.

A leggázabb mégis az, hogy össze-vissza pakolgatnak be mindenféle speciális tartalmat. Speciális felszerelések, amik előnyt adnak a csatában, de nem lehet kreditért megvenni (sőt, még kötvényért sem). Speciális tankok, amik a csatamezőn előnyt adó extra képességgel rendelkeznek (pl. javítás bónusz). Azzal semmi bajom nem lenne, ha kreditért (/XP-ért) bárki bármelyik tankon szénné fejleszthetné a felszereléseket.

Esetleg be lehetne vezetni egy felszerelés-fejlesztő részt. Ez sokféleképpen kinézhetne.
* Lehetne pl. olyan, hogy a járművel gyűjtött XP-vel nem csak modulokat fejleszthetnénk, hanem a tank felszerelés-slotjait is. Tehát ha az 1. slotot 2. szintre fejlesztettük, és az 1. slotba rakunk egy optikát, akkor a mostani fejlesztett optika bónuszát kapnánk. A slotot 2. szintre fejlesztve kapnánk még plusz 2,5% látótávot (összességében: 1. szint: 10%, 2. szint: 12,5%, 3. szint: 15% látótáv bónusz). Természetesen bármelyik felszerelést beletehetnénk a fejlesztett slotba, és mindhárom slot fejleszthető lenne.
* A másik lehetőség az lenne, ha szabad XP-ért fejleszthetnénk felszereléseket, és a fejlesztést kreditért aktiválhatnánk. Ez úgy működne, mint amikor szabad XP-ből modult vagy tankot fejlesztünk ki, és utána kreditért megvásároljuk. Tehát pl. van egy sima optikánk egy tankon vagy a depóban. X szabad XP-ért 2. szintet fejlesztünk rá, és kreditért beaktiváljuk, így lesz egy 12,5%-os optikánk. Utána Y szabad XP-ért jön a 3. szint és a kreditért aktiválás, és van egy 15%-os optikánk.
* Az előző kettőt lehetne ötvözni is: a felszerelés fejleszthető lenne szabad XP-ből, de tankra szerelve a tank csata XP-jéből is. A fejlesztést kreditért lehetne aktiválni. A fejlesztett felszerelést természetesen a szokásos módon bármelyik tankra átszerelhetnénk.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.