Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#19397) dfsz34 válasza K6000 (#19393) üzenetére


dfsz34
őstag

Sok ilyen van, de ha már egy narancs játékosba belefutsz, aki meddel vagy könnyű tankkal van és te nem olyan helyen lapulsz, ahol a hátad védett, akkor neked harangoztak.

Csak pár med tankom van, de pl a panth m10-el jó szokásom kiszedni a su, isu, JG8.8-kat ha éppen nem védi őket egy csomó tank. Főleg az utóbbi olyan mint egy lomha lajhár, ha mögé kerültem, akkor búcsúzhat a játéktól, mehet a garázsba vissza, de a su sem nagy kaland sőt volt már, hogy bevállaltam a lövését és utána kiszedtem, mert a többiek ott szobroztak és amig élt nem indultak el. Vagy körbe kell kerülni, ha van hely vagy hozzá kell dörgölődzni és összekapcsolódik a két tank, aztán vergődhet.

Amit nem értek, hogy mindig megpróbálnak háttal nekem jönni, de ramolni olyan sebeséggel nem tudnak, akkor meg mit akarnak? Az egyetlen dolog, amit TD tehet ilyenkor, hogy nekitolat valaminek és onnan fordul, mert akkor nem tudom körbekerülni és mindenképpen lövéshez jut, de ezt nagyon nagyon kevesen csinálják (én szoktam, ha td-vel vagyok és meglepnek).

Akkor van igazán gond, ha társaságban van a nagy (a tierjében értem) TD, mert akkor nem lehet a szokásos körbetáncolást csinálni, akkor marad a leláncolás esetleg, de az nehéz ügy. Esetleg ha valakit kilő, akkor gyors össztűz ki tudja ütni.

Ha a barmok meg egyesével felvonulnak előtte, hát arra nincs mit mondanom. Ez ugyanaz a szint, mint aki az oldalát mutatva kiáll a semmi közepére lövöldözni, aztán két pillanat alatt kilövik és akkor meg megy az észosztás a chat-ben.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.