Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#18951) Atlantis válasza GeneraL_XTX (#18942) üzenetére


Atlantis
veterán

TD-ről a napokban volt szó, olvass vissza. Én az amerikaiakat szeretem legjobban, így azt ajánlom.

Orosz nehéztankok közül viszont semmiképpen ne menj először a KV-vonalon az IS-4 felé, mégpedig a következő miatt: a KV-4 egy zsákutca olyan szempontból, hogy kifejlesztesz rajta egy csomó mindent, amit később nem tudsz használni sehol (ágyú, motor), majd jön utána az ST-1, amit használhatsz az alap D-25T ágyúval (ami szánalmas egy T9-es tankon), mivel nem lesz meg még a BL-9 puska sem a az IS-3-ról. Mindemellé ott van a KV-tankok nehézkes mozgása, de ez már ízlés kérdése, van, aki szereti.

Ha viszont előbb csinálod meg az IS-7 vonalat, akkor ugyan a KV-4 zsákutca marad, de az ST-1 sokkal használhatóbb állapotban indul, meglesz már a BL-9 induláskor és a top ágyú is az IS-8-ról, amit a torony megszerzése után egyből fel is tehetsz.

Német medium jó választás, talán ez a két ág, amit a német tankok közül egyáltalán érdemes kihúzni...én sajnos nem így tettem, hiba volt.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18952) Bingisz válasza littlemole (#18947) üzenetére


Bingisz
addikt

Ismert bug, azt írták, hogy javítani fogják.

Atlantis: A Henschel heavy ág is jó, főleg most, hogy nincs tier 10-ben állandó arty fenyegetés.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#18953) klambi


klambi
addikt

basszus! azt valaki árulja már el nekem, hogy az miért van, hogy minél magasabb osztályú a tank annál szarabb játszani... IS8.. van bincular telescope meg álcahálóm, 1 perce állok a bokorban mire jön 3 400 as lövés, mi a ráktól vesznek észre és nem én őket??

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#18954) Habib[HUN] válasza Drenadar (#18950) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Igen, állítólag jobb lett egy fokkal. Viszont cw-ken még egy jó ideig páncélvadász feszt lesz, így nem nagyon tud érvényesülni az IS4. Ha belegondolok 5 tízes tankomból, jó ha kettőt szokott beválogatni a field commander. (IS7, T110E5) Na meg néha a Pattont spotternek, de azt meg lassúnak találják a feladathoz. Hiába ő rendelkezik a legnagyobb látótávolsággal. Az IS4 és az FV4202 parkolóbáján van CW-ken. Pedig ez utóbbi szerintem az egyik legjobb közepes harckocsi a játékban. Viszont a végsebessége alacsony. Bár lejtőn simán behozza a lemaradást... Himmelsdorf-on simán én érek fel elsőnek ha hegy tetejére vele :)

[ Szerkesztve ]

(#18955) Drenadar válasza klambi (#18953) üzenetére


Drenadar
veterán

uramatyám... neeee....

heavy tankon ilyen cuccok... ugye 3.nak a vizes lőszerrekesz van feltéve?

Ne akarjá mán TD-zni egy ilyen tankkal könyörgöm vazze! A TD ág az az ISU, tudod!

Nah cseréld le villámgyorsba a ventillátor + töltésgyorsító + vertical stab-ra azokat a szánalmas modulokat vazze... és ne kampelgess a bokorban, tud az pattogni ha jól forgatod, és megy is mint egy állat...

nah további szép napot!

Habib: FV4202 nekem még nincs meg, arról nem tudok nyilatkozni, sőt egy ideje klánban sem vagyok, így cwkről sem :D Nekem most a T57 az álmom, már csak 100K xp, viszont mire meglesz lenerfelik és gondolom használhatatlan lesz....

[ Szerkesztve ]

(#18956) Atlantis válasza klambi (#18953) üzenetére


Atlantis
veterán

Ne a bokorba állj, hanem mögé 15m-re...ha benne állsz és nincs előtted másik bokor vagy hasonló álcaértékkel rendelkező tereptárgy, akkor semmi álcaértéke nincs. Amúgy az IS-8 még egészen jó ilyen szempontból, menjél német tankkal, az a pálya túlfeléről világít (nem csak azért, mert kigyújtották)... :)
6.érzék kötelező, IS-8-nál már illik lennie a parancsnoknak, így jobb eséllyel elkerülhetők az ilyen meglepetés-lövések. Ha van egy jó scout az ellennél, akkor simán észrevesznek anélkül, hogy neked az feltűnne. Amúgy meg mit keres nehéztankon álcaháló? :Y :W Meg a csigaszem sem a legjobb választás egy mozgékony, relative pontatlan puskával rendelkező orosz tankon...venti+vert.stab+rammer kell rá, esetleg venti helyett célzásgyorsító.

És az aranyszabály: a spot-rendszer, mint tudjuk, nem teljesen hibátlan, azt veszel észre és az vesz észre, akit a rendszer éppen jónak lát... :) Én hiszem, ez a paraméter is a szopóág-besorolás egyik tényezője. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18957) GeneraL_XTX


GeneraL_XTX
veterán

THX mindenkinek :R

TD vonalon nekem az angolok szimpik, tetszik hogy folyamatosan lapulnak a tankjaik. Bár mondjuk az amcsik forgótornyosai se rosszak, meg a német stug vonal is bejön, csak azt mondják azok drágák.

(#18958) Drenadar válasza GeneraL_XTX (#18957) üzenetére


Drenadar
veterán

próbálj ki minél többet :) és majd kiderül, hogy a te stílusodhoz melyik a jó. Én csak forgótornyos TD-be mertem belevágni, azok nagyon tetszettek. Főleg a kicsi pokolcica :D nagyon durván gyors, ezáltal papír is, de az ágyúja sem rossz.

(#18959) Plasticbomb válasza klambi (#18953) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Nagyon rossz stílusban játszol te azzal a tankkal. Az egy olyan tank, amivel odarongyolsz, pofán baszod és mész tovább stílust követel. vagy ügyesen szembe állsz az ellenfélnek, hogy az orrának a kialakítása hatékonyan dolgozhasson, és pofozol azzal a ágyúval, ami kb erre lett kitalálva.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#18960) sith7


sith7
nagyúr

IS6 - ról mi a vélemény ?

MM ?
Kredit termelés ?
IS6 – ot lehetett játékon belül venni gold – ért , vagy csak a shop – ban ?
/cégben nem tudom megnézni/ :R

(#18961) Djuree válasza Atlantis (#18956) üzenetére


Djuree
félisten

"ha benne állsz és nincs előtted másik bokor vagy hasonló álcaértékkel rendelkező tereptárgy, akkor semmi álcaértéke nincs."
ez nagyon nem így van ám. :N ezt ki mondta neked?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18962) #43783936 válasza GeneraL_XTX (#18957) üzenetére


#43783936
törölt tag

Az angol TD-k valóban jók.
Lassúak, komoly frontpáncéllal és pontos ágyúval.
Igazi noobmágnesek. :D
Nekem az AT-8 a farmjárgányom.
Az AT-7 viszont néha minuszos kört is képes produkálni ha sok lövése lepattan.

(#18963) Habib[HUN] válasza Drenadar (#18958) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Ez egy igazi szórakoztató tank. Nagyon gyors, jó tűzerő. Sajnáltam nagyon eladni, de kellett a legénység.
Az oroszok egy egyszerű választás. Én most a SU152 tűzerején hüledezem, de az elődei se rosszak a kategóriájukban. SU85 és 100 szintén élvezhető tankok voltak nagyon.
Német ágról nem tudok nyilatkozni sajnos. A stug3-ig mentem vele. A ferdi meg a Tiger P-ből van kifejlesztve, de nem vettem meg.
A franciák magas tier-ben nagyon brutálisak tudnak lenni. Az angolok páncélzata meg példás. Na meg tízes szinten az egy lövés egy halál igazán kellemes tud lenni.

(#18964) iwu válasza #95904256 (#18931) üzenetére


iwu
addikt

wazze, akkor én pont lecsúsztam:) 1 v 4 volt a vége...
miért van az, hogy az eladás előtti utolsó kanyarban mindig betesz egy fasza kört?:D

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#18965) Drenadar válasza sith7 (#18960) üzenetére


Drenadar
veterán

Én imádom! :) ezzel grindelem az IS7 legénységét, jól hozza a creditet, én nem használok vele goldot. Messziről (400m+) is szerencsém van vele, nagyot sebez, a kis tankok pattognak róla rendesen, persze amióta a gold lőszer korszaka ránk köszöntött nem annyira durva.

MM? ritkán betesz 9-esekhez, de az esetek nagy részében 8-asokkal vagyok topként.
IS3-at kinyírni vele nem nagy kihívás, kv4 esélytelen szemből. T32-vel nem szoktam találkozni, tigris 2-őt parancsnoki kupolán keresztül megeszi.

Nagyon pontatlan az ágyú, de a hit ratam vele 82%. azt ítéld meg te hogy az írtó szar-e.
Prémiummal egy átlagos kör simán hozza a 60-80 ezret, nekem eddig a legtöbb vele 132 ezer volt. (de ilyen nagyon ritkán van)
És kb. ugyanaz az ágyú mint az IS nagy ágyúja, de ez gyorsabban tölt, 10s alatt.

Mivel nekem megvan az is6 ezért nem tudom neked megmondani hogy csak shopban vehető-e, de úgy rémlik hogy játékban vettem anno.

És úgy összegzésként elmondhatom, hogy nagyon nem bántam meg (még) ezt a tankot, jobban élvezem mint a t34-et, főleg, hogy annál gyorsabb jóval :)

(#18961) Djuree!
Kolléga arra gondolt, ha lőni is akarsz vele, akkor bizony a bokor legyen 15méterrel előtted, és ne benne legyél, mert akkor egy lövés és pápá álca. Ez márpedig így van.

[ Szerkesztve ]

(#18966) Atlantis válasza Djuree (#18961) üzenetére


Atlantis
veterán

Lehet rosszul fogalmaztam. Ha benne állsz és nem csinálsz semmit, akkor persze van camo-értéke. De: ha lősz, akkor 15m-en belül ez az érték csökkenni fog, asszem 30%-ára. A másik meg, hogy nincs az a szimpla bokor, amibe egy IS-8-sal be lehet állni úgy, hogy ne lógjon ki belőle valamelyik érzékelési pont.

General_XTX: Hogy érted, hogy drágák a német TD-k? :F Azonos tier-ben nagyságrendileg minden nemzeté ugyanannyiba kerül...

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18967) nihill válasza GeneraL_XTX (#18957) üzenetére


nihill
őstag

Német sniper tanknak nagyon tudom ajánlani a Stug-ot. Volt olyan meccsem vele hogy ha jól emlékszem 2k+ sebzést osztottam ki kill nélkül, végig azt se tudták sztem hogy hol vagyok. Ha érdekel este elő tudom keresni a replayt róla.
100% camo legénység, álcaháló, 25% teleszkóp, töltésgyorsító, meg egy jó bokor kell neki és kezdődhet a szórakozás :)

(#18968) Djuree válasza Atlantis (#18966) üzenetére


Djuree
félisten

én mindig bokorban állva lövök. akkor ez így szar ezekszerint.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18969) Drenadar válasza Djuree (#18968) üzenetére


Drenadar
veterán

a lövés pillanatában minden körülötted levő bokor 15m-nyire elveszít minden álca bónuszt. de ezt bizonyára tudod.

(#18970) Fel válasza Djuree (#18961) üzenetére


Fel
addikt

(#18971) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Ha a Jagdtiger végsebességét megemelik 10 km/h-val, akkor már tényleg egy pusztító lesz. Nekem úgysem fekszik az egy helyben álldogálás, így lehet komoly meglepetést okozni majd az ellenfélnek. ;] Városban eddig is használható volt, ezután meg rendesen lehet majd vele aprítani a siemkákat.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#18972) Atlantis válasza Djuree (#18968) üzenetére


Atlantis
veterán

Nem feltétlen, mert a 30% camo-hatás így is megvan, ámbár mint írtam, nagyobb méretű tankot nem lehet teljesen bokorba rejteni. Legalábbis szerintem, de ki kéne próbálni, aki érdekel.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18973) Djuree válasza Drenadar (#18969) üzenetére


Djuree
félisten

régen tudtam, manapság már nem volt eszembe. :DD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18974) Djuree válasza Habib[HUN] (#18939) üzenetére


Djuree
félisten

megéri használni gold ammoval? nem tudom ezt a td-t hova tenni. a troll ágyúval jó lenne de kicsi az átütés. rátettem a másik ágyút de nem kiemelkedő. unalmas nekem ez a td így. lehet golddal kéne próbálkoznom?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18975) Habib[HUN] válasza Djuree (#18974) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Ezt a td-t én csak a stock ágyúval és a gold lőszerrel ajánlom. Gyakorlatilag ennek a lőszernek a legjobb a sebzése és a penje ennél a tanknál. Nem is beszélve a szórakoztató faktorról. Ettől függetlenül ajánlott kifejleszteni a két ágyút még most, hogy ne az ISU-nál kelljen szenvedni vele. De ott is trollozni érdemes a BL10-ig. Az a következő brutális löveg amitől nem véletlenül retteg az ellen.

Prémmel játszom, így a haszon és a veszteség nagyjából kiegészíti egymást. Viszont így lehet vele haladni. Prém nélkül is inkább ajánlom benyelni a körönkénti pár ezer kredites veszteséget. Gyorsabban jön az XP, időt spórol vele az ember. Nincs annyi lepattanó, és szórakoztató játszani. Mondjuk szerintem az összes troll ágyút arannyal kell használni. Leszámítva persze a nagyon alacsony tiereket.

[ Szerkesztve ]

(#18976) GeneraL_XTX válasza Habib[HUN] (#18975) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

mi ez a troll ágyú? :DDD

(#18977) #35692544


#35692544
törölt tag

rohadjanak el a minden ágyút szétcsesznek a németeknél
Konisch: sebzést nerfelik 165-ről 135-re, töltény 68 helyett 72, süllyedés: -6/+16 to -8/+15, ROF 11,76 to 14,29

(#18978) grex4


grex4
aktív tag

jobb később mint soha, csak megjött a vasárnapi 16 órás QR kód. Már csak a luchs hiányzik :U

Good morning,
thank you for taking part in the World of Tanks QR code activities during Gamescom 2013. The success of the activities was so huge during the last QR Code session, that we litterally ran out of codes at Gamescom. We have now credited your World of Tanks account with the missing 200 gold.
We hope you will continue to enjoy World of Tanks!

üdv

(#18979) Habib[HUN] válasza GeneraL_XTX (#18976) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Ez most komoly? :) Ők az egy lövés egy halál lövegek. Vagy ha nem is ölnek meg, de saját tierjükbe iszonyatosan aránytalanul nagyot pofoznak. pl T40 105-ös howitzer igazi bébifóka vadász tank. A KV2 152-ese is egy jó példa. Mondjuk ez még brutálisabb volt tier5-ben régen. Vagy a hetzer 105-öse. Nagy űrméret, nagy sebzés, nem a legpontosabb ágyúk. Cserébe ritkábban lő az ember. Viszont ha betalál az szinte mindig fáj az ellennek. Nem kicsit, nagyon :)

(#18980) dorka16


dorka16
aktív tag

Ez a képlet elég fura lehet ami az XP-t számolja.
Két csata egymás után.
Első South Coast SU-152. Felmászok a dombra jön egy M46 Patton. Rálövök egyet goldal kap 638 dmg-t majd kilő mint a szart. Fél perces perces csata 501 XP.
Második. Sigfried Line támadás T34-85. Szintén felmászok a gerincre. Meglövök 2 db KV-1S-t, egy Churchill VII-et, egy T34-85-öt és egy Wolverine-t.(711 dmg, rengeteg kritikal hit). 4 percig harcolok folyamatosan a frontvonalban= 493 XP. :Y Vagy az egyik nagyon sok vagy a másik kurva kevés. Mind a kettő győztes csata lett.

(#18981) Djuree válasza Habib[HUN] (#18975) üzenetére


Djuree
félisten

na akkor váltok is. a kredit nem számít, pár kör type-al aztán meg is van oldva. :DDD trollágyúra fel! :C minél hamarabb kell az isu.
golddal mennyi az átütés?

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18982) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Üdv All!
Keresek olyan segítőkész embert, aki megvenne nekem 5500 Gold-ot. (ennyi maradt, ma még engedett egy 5500 -ast fizetni)
Az árát azonnal utalnám, viszont nekem valami hibaüzenet folytán nem enged fizetni.
Megbízhatóságom: lásd. megfelelő topity.
Nicknév: mcwolf79
Thx előre is

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#18983) Cseri0058


Cseri0058
őstag

na ezt valaki magyarázza már meg nekem:
ha az e-75-tel megyek szinte mindig nyerünk...már kb 3 napja veretlen vagyok vele...szinte mindig jó csapathoz tesz...ha nem akkor is nyerünk
de ha wz-120-al megyek szinte mindig bukok... mindig tök balfasz emberekhez rak...
egyébként wz-vel általában többet teszek a meccshez...
miért van ez????????? :W :W :W :W

(#18984) KaLeun válasza mcwolf79 (#18982) üzenetére


KaLeun
senior tag

Egyetlen fizetési móddal sem tudsz aranyat venni?

Cila

(#18985) dfsz34 válasza #35692544 (#18977) üzenetére


dfsz34
őstag

Ez nem egyértelmű, csökkentik a dmg, de jobb lesz a depr és nagyobb a rof. A depr már megéri szerintem, mert azzal a tankkal mindig gond volt megtalálni a lövés pozíciót és így egy kicsit könnyebb lesz.

Kisebbet lő de gyorsabban, a dpm kb marad ami volt. A fene se tudja, de eddig is csipkedni volt jó az az ágyú és a ha pl, most sikerül kettőt bevinni mire fedezékbe vonul az ellen vagy ha lelövöd a láncát, akkor gyorsabban tudsz lőni bele és kisebb az esély, hogy elmegy.

Komoly sebzés mennyiséget össze lehetett vele szedni, de 80%-ban ez arról szólt, hogy találtam pár noobot, akik hagyták hogy folyamatosan lőjem őket és nem mozogtak vagy csak kiszámíthatóan és lassan és nem kerestek fedezéket.

Majd visszaveszem ezt a tankot és kipróbálom a változás után.

(#18986) Plasticbomb válasza nyunyu (#18663) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Akkor ez hogy is működik?

Adott egy full komplett modpack, frankón ízlésemnek megfelelően belőtt xvm configgal( res_mods\xvm\xvm.xc ben a configs\xxx\ helyen van a configom). Ahhoz a modpackohoz, ha jól értem, csak hozzá másolom azt a currentvehicle.pyc fájlt a megfelelő mappába, elindítom a klienst, és a játéknak a tankranges.xc fájlt le kell generálnia. Azzal nekem nincs más dolgom, mint beleteszem a minimapcircles.xc tartalmát pluszba az első indítás után. Ugye?

A minimapcircles.xc teljes komplett tartalma mehet át vagy csak a tankok adatai?

Neked működik élesben 4.1.1es xvm-el?

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#18987) Tbor


Tbor
tag

KV2-re venti és töltésgyorsító mellé mit ajánlotok ? Rammer-re gondoltam, esetleg más javaslatotok van ?
Most fejlesztettem ki a nagy troll ágyút, brutális... Még valami, a HEAT-tel illik lőni, és kicsit célozni, vagy bumm bele AP célzás nélkül ?

(#18988) KaLeun válasza klambi (#18953) üzenetére


KaLeun
senior tag

Ez derék egy felszerelés, főleg egy t9-es nehézre.

(#18987) Tbor

Az én régi felszerelésem: venti, rammer és EGLD volt. Most már lehet, hogy másként szerelném fel. Az AP-t azt a 152-es ágyún ell kell felejteni, tehát HE és mellé némi HEAT se árt.

[ Szerkesztve ]

Cila

(#18989) GrooveHero válasza Djuree (#18981) üzenetére


GrooveHero
addikt

itt lecsekkolhatod

250-es penje van egyébként, egész korrekt. Mondjuk nekem nagyon sokat pattogott, de a T29-ek nem szerették, meg a nagyobbak sem. Lehetett vele 750 körül csapkodni, csak nagyon ette a pénzt, nem egy tankot kellett eladnom miatta. Mert nem volt kedvem beülni a tájpba, meg a T34-be :B

Tbor AP-t felejtsd el, csak HE és HEAT lőszerrel told, azok bár odab@sznak rendesen. Nekem 11 kill vele a rekord. amúgy a célzásgyorsítót javaslom.
Múltkor T34-gyel mentem egy kört, és Arctic Region-ön mentem fel az emelkedőn, ott ahol a másik csapat véd. Voltak nagyobb gépek is, de azok már elhullottak. Volt egy bátor KV-2, aki megkínált egy 800-assal. A torony mögötti motor részen csapódott be a lövés, ott ugye páncél nincs, ki is gyújtott. De megbosszultam, kilőttem a kis rohadékot :DD

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#18990) mcwolf79 válasza KaLeun (#18984) üzenetére


mcwolf79
veterán

Nem.
Mind a kártyás,mind a Paypal-os fizetést elutasítja.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#18991) sith7 válasza Drenadar (#18965) üzenetére


sith7
nagyúr

Köszönöm a részletes infót ! :R

(#18992) Atlantis válasza dorka16 (#18980) üzenetére


Atlantis
veterán

Az első esetben nálad 2 osztállyal magasabb ellent sebeztél, míg a másodikban veled azonosakba vagy kisebbekbe lőttél közel ugyanannyi sebzést. Az se mindegy, közelharcban okoztad-e, ki derítette fel a megsebzett ellenfelet, esetleg más is sebezte-e ha te spot-oltad, stb.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#18993) 04ahgy válasza GeneraL_XTX (#18942) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Amcsi forgótornyos. Több tankjuk többféle szerepkörre is kiváló. A T49 egy kis univerzális méregzsák, mész, gyorsulsz, jól kanyarodik, stb. Spotter, TD, mindenféle szerepre kitűnő... Hellcattel simán tudsz top XP-s lenni a végén 8-as csatában is, a T25/2 pontos löveggel rendelkezik, jó sniper. A Prototype-pal simán kiszórsz 3-4-5k sebzést, és nem veszít álcát, mert a testét nem kell forgatnod, megmoccantanod. A T30 használható úgy, mint egy gyengébb páncélzattal rendelkező heavy. A T110E4 meg jól páncélozott szörnyeteg.

Én ezt a vonalat a T49-től kezdve fullosan tartom, egyiket sem adtam el, annyira imádom őket. Nem mondom, hogy a leguniverzálisabb vonal, de az egyik leguniverzálisabban használható vonal a játékon belül.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#18994) dorka16 válasza Atlantis (#18992) üzenetére


dorka16
aktív tag

Igen megnéztem, hogy az M46 9-es de akkor is röhej, hogy egy 30mp-es (tényleg nem volt több) egylövéses csatáért többet kapok mint a 4 perces 15 lövésesért.

(#18995) 04ahgy válasza dfsz34 (#18985) üzenetére


04ahgy
nagyúr

A gyorsan lövő, kisebbet sebző lövegek a legidegesítőbbek szerintem. Adott esetben a magatehetetlen ellent a biztos halálba juttathatják...

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#18996) 04ahgy válasza Tbor (#18987) üzenetére


04ahgy
nagyúr

A töltésgyorsító a rammer. Szóval azt nem ajánlom töltésgyorsító mellé. :D

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#18997) L4mie


L4mie
veterán

Hali, mi volt ez a GamesCom os kód? O.o lemaradtam róla mi? :(((
ha nem akkor mit kell írni hova? ;)

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#18998) 04ahgy válasza L4mie (#18997) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Lemaradtál róla. Amúgy napi 3 QR kód volt, amit leolvastathattál, és a benne levő weboldalon a regelt e-mail címed megadva küldtek 200 goldos bónuszkódot. De a vége fele népámításba ment az egész. Egyetlen kódért 50 percet néztem a bullshitet, amit nyomattak, de ennyi idő alatt a 3 kód goldjára és a Locust árára való összeget is megkerestem volna kb... :D

Már nem él, 100s volt a QR kód kiadása után a mailcím beírására.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#18999) Atlantis válasza dorka16 (#18994) üzenetére


Atlantis
veterán

Hát ez ilyen...a spot-ért és a spot-sebzésért adja igazán az XP-t, a te általad okozott sebzés leginkább a szerzett a kreditbe számít bele, ahogy észrevettem.

Amúgy 15 lövéssel sebeztél a második esetben közel ugyanannyit, mint az első esetben 1 lövéssel?

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#19000) #35692544 válasza dfsz34 (#18985) üzenetére


#35692544
törölt tag

Most emelték meg 65-ről 165-re
idáig kb 4 lövésből megvolt egy kv1s így kell majd rá 5-vagy 6

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.