Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#183651) Viktoár válasza kchryss (#183647) üzenetére


Viktoár
addikt

És ezekből melyiket érdemes megvenni? Okosan kell választanom mert csak 13 milkám van. Lehet hogy eladok ezt-azt ha megéri most lecsapni rájuk és később majd grindelek kreditet hogy visszavegyem amit eladtam. :DDD

Egyelőre csak ilyen képpel szolgálhatok ami a bulldogokat illeti. :D

Üdv:Viktor

(#183652) Jokerdapro válasza Viktoár (#183651) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Én rutinosan pihentetem most. ;] inkább égetem a zsét rankedba. :P

(#183653) h1mpi válasza Viktoár (#183651) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nekem 30 milla, de a nagy része megvan azoknak amit írt...

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 9999 Ft

(#183654) CirrMee válasza Viktoár (#183651) üzenetére


CirrMee
addikt

Nekem már csak 54 milla maradt... :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#183655) Viktoár


Viktoár
addikt

Itt mindenki ilyen burzsuj csak én vagyok csóresz? :C

A német könnyű tank ágat még el sem kezdtem, később jól jöhetne ha lenne mivel legénységet húzni. Viszont a lightokat nem szeretem kivéve az amx elc-t.

Nem tudom mennyire hasonlít az amcsi bulldogra, de azzal nem szeretek játszani. :N Később biztos megbánom ha most nem veszem meg. :D

Üdv:Viktor

(#183656) Kelvin válasza Viktoár (#183655) üzenetére


Kelvin
őstag

Már elfogyott... :DDD

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#183657) Viktoár válasza Kelvin (#183656) üzenetére


Viktoár
addikt

Hát akkor problem solved. :DDD Viszont ha lesz Chrysler akkor arra lecsapok mert a német E100 ágat csinálom. :)

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#183658) kchryss válasza Viktoár (#183651) üzenetére


kchryss
addikt

Saját vélemény, de szerintem bármelyik 8-as prém tank sokkal többet ér mint 5m kredit. Én nem fogok gondolkodni ha lesz olyan amelyik nincs meg a garázsomban akkor azonnal megveszem. A legrosszabb prém tank is megérné, mert kreditért veheted. 5 óra frontline-ozás és már ott is az 5m, ennyit ér ennyi kredit.

[ Szerkesztve ]

(#183659) Bobyjack


Bobyjack
senior tag

Épp az imént volt szerencsém Soros Gyuri bá ellen játszani: :DDD

(#183660) Atti777 válasza kchryss (#183631) üzenetére


Atti777
senior tag

Azért az kemény, hogy egy nap alatt kettővel változik a verziószám...

Путин, иди нахуй!

(#183661) ooloo válasza Bobyjack (#183659) üzenetére


ooloo
őstag

Én pár héttel ezelőtt soros györgy katonájával futottam össze . :DDD

Más ....

A gyakorlatban van haszna a szerver oldali célkeresztnek ? Használja valaki ?

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#183662) Bobyjack válasza ooloo (#183661) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Van haszna, én használom. Bizonyos esetekben jelentősen el tud csúszni egymástól a kliens és a szerver oldali célkereszt. Jó példa erre, hogy a kliens oldali szerint már fullra be vagy célozva, közben a szerver szerint még majdnem egy másodpercnek el kell telnie. Aztán csodálkoznak sokan, hogy hogyan lőttek mellé.

(#183663) Gyuri27 válasza kchryss (#183658) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mikor jön ki hogy aznap mit lehet venni?

Amd - Radeon - Ryzen

(#183664) kchryss válasza Bobyjack (#183599) üzenetére


kchryss
addikt

Na akkor ahogy megígértem kicsit bővebben pár gondolat az idei rangsorolt szezonról:

Elvileg 3 rangsorolt szezon lesz ebben az évben. Gondolom mindegyik 3 hétig tart. Egy szezonban 4 divizió van (4x lehet felmászni a 15-ös szintre).
Az egész éves jutalom a 3 szezon alapján gyűjtött pontokkal váltható ki, mint a frontline-nál. Itt 1 divízió teljesítéséért jár 1 pont illetve ha valaki bekerül egy szezonban az arany ligába azért jár +1 pont. Vagyis a 3 szezon alatt 3x4 + 3x1 pont gyűjthető azaz 15.
4 jutalomcsomag van amire be lehet váltani:
3 pont: kis játékon belüli jutalom (arany, kredit, prém nap, kötvény)
7 pont: nagyobb játékon belüli jutalom (arany, kredit, prém nap, kötvény)
10 pont: titkos 9-es prém tank + sok játékon belüli jutalom
15 pont: titkos 9-es prém tank + nagyon sok játékon belüli jutalom

Vagyis ha a 9-es jutalom tankot akarja valaki megszerezni ahhoz minimum 1 szezonban végig kell menni mind a 4 divízión a másik 2 szezonban pedig 3-3 divíziót kell teljesíteni vagy 2 szezonban kell végigmenni mind a 4-en és a harmadikban akkor elég 2 divíziót megcsinálni. Ebbe nem számoltam bele az arany ligáért járó +1 pontokat mivel azt akartam érzékeltetni, hogy a gyengébb játékosoknak mennyit kéne dolgozniuk a jutalom tankért.
A ligákba még nem tudom, hogy csak azok az emberek kerülnek be akik mind a 4 divíziót teljesítik egy szezonon belül vagy elég csak az elsőt megcsinálni hogy felkerülj a listára. Nagyon nem mindegy melyik verzió az igaz, mert ha csak azok között lesznek szétosztva a ligák akik mind a 4 divíziót teljesítik akkor az arany ligába szuper unikum szint alatt lehetetlen lesz bekerülni.

Na ennyit az általános ismertetőről, hogy miért és hogyan folyik a harc. Most pár személyes észrevétel:

1) Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nagyon bosszant, hogy nem tudni konkrétan mik vannak a jutalom csomagokban, miért szállunk harcba. Frontline-nál még elfogadom, hogy titkos tank, mert az fun mód, oda farmolni jár az ember, nem idegeskedni. A ranked viszont sokkal komolyabb dolog sok feszültséggel, nem üdülés. Illene tudni, hogy melyik lesz a jutalom 9-es tank és hány pontért konkrétan milyen és mennyi játékon belüli juttatást kapsz. Nem mindegy, hogy egy jó 9-es tank lesz és mondjuk 1 hónap prém, 5 ezer arany és 10 ezer kötvény vagy egy fos 9-es kínai td 1 hét prémmel, 1000 arannyal és 1000 kötvénnyel.

2) Az mm nem működik jól, főleg az előző szezonokhoz képest. A leírás szerint úgy kéne működnie hogy csupa azonos szinten lévő játékost dob össze és ha ilyet nem talál akkor próbálja kibővíteni a közeli szinten lévő játékosokkal. Ez a korábbi években jól is működött, ha 10-es szinten voltam akkor 90%-ban csupa 10-es szinten lévő játékossal találkoztam néha kiegészítve pár 9-essel és 11-essel. Ezzel szemben idén nem is láttam még olyat hogy sikerült volna az mm-nek 1 rangon belül játékosokat találnia. Össze-vissza be van hányva 1-es szinttől 15-ös szintig mindenki csak arra figyelve hogy a két oldalon mindenkinek meg legyen a párja. Ezzel elérték hogy hiába mászol feljebb ugyanúgy megkapod az alacsonyabb szinten megrekedt gyengébb játékosokat. A régi rendszer sokkal jobb volt ilyen szempontból. Nem tudom hogy az idei bugos és nem úgy működik ahogy szeretnék vagy direkt tervezték ilyenre, de nekem nem tetszik.
Streamek alapján magasabb rangon meg olyan lassú az mm, hogy 5 perceket várakoznak a játékosok hogy bedobja őket pedig ott sem egy szinten lévőket dobál csak össze.

3) Tegnap mikor még néztem akkor nem volt kint a lista. Így még könnyebb kalkulálni. Játékon belül ha ranked top listára mész akkor jobb klikk annak a nevén aki érdekel és a szolgálati naplójában meg lehet nézni az idei ranked statisztikáját. Statisztika fül, jobb oldalt csatatípus: rangsorolt. Itt látni hány csatát játszott, mennyi a győzelmi aránya, milyen arányban szerzett stráfokat illetve az infografikákra kattintva lehet következtetni milyen tankokkal ment.
Most vannak kb 100-an, megnéztem pár statisztikát illetve véletlenszerűen ránéztem pár játékosra. Ezek alapján a legkevesebb csata 108 volt eddig amivel valaki végigment a 4 divízión. Dakinak 247 csata kellett. Úgy általában a legtöbbeknek 200 és 300 közötti csataszám kellett hozzá. Egy átlagos "zöld" játékosnak szerintem minimum 500 csata kéne hozzá és ha hozzátesszük hogy nem is tudjuk hogy pontosan mi a jutalom akkor ki fogja ezt végigcsinálni? Szerintem nem sokan.
Az látszik hogy majdnem mindenkinél akire ránéztem hatalmas heavy fölény van a grafikonon. TD-t szinte senki sem használ és light-ot sem sokan.

4) Korábban egyik fórumtárs mindig azt hozta fel a skill alapú mm ellen, hogy ugyanúgy rétegeződnének a játékosok és mondjuk a kékek zöldek lennének ha csak lilákkal játszanának. Nálam a ranked ezt eléggé megcáfolja. Ha megnézitek a legjobbaknak 3k körül van az átlagsebzésük rankeden, de jellemzőbb a 2500 körüli az unikum játékosoktól. Vagyis durván felét sebzik annak mint randomban. Én viszont nem maradok el ilyen sokkal a randombeli átlagomtól, 2500 helyett sebzem mondjuk 2000-et, de volt olyan szezon ahol majdnem hoztam a 2500-at. Ez teljesen egyéni hogy kire milyen hatással van ha a játékosok átlag tudása nagyobb mint a megszokott. Azt vettem észre, hogy az unikumokra rosszabb hatással van ez mint a kék/zöld játékosokra. Nem tudom, hogy ez miért van így. Lehet azért mert az unikum randomban könnyebben észreveszi a free dmg-et, jobban ért hozzá hogyan farmolja le a gyenge játékosokat, de itt nincs annyi free dmg? Rám meg nincs akkora hatással, mert randomban nem veszem észre a a lehetőségeket olyan szinten mint a lilák itt meg kevés a lehetőség így nincs is mit észrevenni. :)

5) Egy érdekes mm tegnapról Yzne-től:

13-13 heavy. De ami még érdekesebb, hogy az egyik oldalon a 15-ből 10 míg a másik oldalon a 15-ből 12 reward tank! És az a durva hogy ez nem is olyan ritka mm. Ez a meta. Szerintem nem tesz jót a játéknak ha reward tankok ennyivel jobbak a normál társaiknál.

6) VK-ról kérdeztél a múltkor. A lövegpajzs beveréséhez nem is kell gold spam, még az IS-3 is beveri ott simán alap lőszerrel. De az a poén hogy ezt nagyon kevesen tudják és ebben a szezonban konkrétan senki sem lőtt még meg ott. Simán kinézek vele és úgy vannak vele hogy torony akkor inkább nem lövöm. :D
Egyébként nem azért játszom a VK-val mert jó. A super conq hasonló sebesség, de mindenben jobb nála, jobban is teljesítenék vele. Egyszerűen szeretem ezt a tankot, szeretek vele játszani és amíg ezzel is haladok előre a létrán addig használom. A gyors metáról mindent elmond, hogy sokkal gyorsabb mint a Maus mégis egy csomó csata van ahol lemaradok az összes sebzésről és 3-at nem tudok lőni és már nyertünk is. Tegnap Yzne-t láttam hogy az IS-7-tel futott a sebzés után pedig az nem egy lassú tank. :D

7) XP-ről:
A szerep xp nem változtatott semmin, csak dísznek van. Legfontosabb dolog továbbra is a kill, arra kapod a legtöbb xp-t. Ezért érdemes olyan tankkal menni amivel hatékonyan lehet lopkodni a kill-t.
Érdemes mindenkinek megnéznie a rangsorolt statisztikáját ott ahol írtam a szolgálati naplóban. Ott írja a győzelmi arányt és a stráfszerzési arányt is. Ha a stráfszerzési arányod alacsonyabb mint a győzelmi arányod akkor valamit rosszul csinálsz és magadban kell keresni a hibát nem az mm-ben. Ez főleg akkor szokott előfordulni ha valaki vagy túl kempelős és lemarad a csatáról vagy túl agresszív és hamar meghal és így a győztes csatában nem lesz top10.

Még biztos van amit kifejeltettem, de egyelőre elég ennyi. Jó játékot mindenkinek! :)

(#183663) @Gyuri27:
Játékon belül azt írja reggel 6-kor jön a következő. Szóval ébresztőórát beállítani, szerver összeomlásra felkészülni. :DDD

(#183665) @Viktoár:
Nem tudom, engem is nagyon meglepett, hogy ez a tank bekerült a kreditért vehetőek listájára. Olyan érzésem van mint amikor egy bolt tönkremegy és az utolsó napokban már szinte ingyen osztogatja az árut minden mindegy alapon. Lehet a WG-t rúgja a WG. ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#183665) Viktoár válasza kchryss (#183658) üzenetére


Viktoár
addikt

Nekem inkább az a furcsa hogy eddig szinte minden prémium tankot amit "ingyen" lehetett szerezni, két hét eszetlen grinddel egy maraton keretében guríthattad a garázsba.

Most meg naponta egy tankot vehetsz csak úgy kreditért amit pár óra alatt kitermelsz. :U Hol van ebben a ráció? :F

Üdv:Viktor

(#183666) inferno88 válasza CirrMee (#183654) üzenetére


inferno88
őstag

Nekem most csak 2.2 milkám van, de a 10-ezeseket, T55A-t nyugodt szívvel eladom, ha prémeket lehet kreditért megszerezni. Én is arra tippelek, hogy fekete tankok lesznek. A 8-asok mindegyikre szívesen lecsapnék, mert a feketék közül csak az M41 van meg(normál variáns).

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#183667) Tarill válasza Viktoár (#183665) üzenetére


Tarill
őstag

sok a kredit a playereknél és/vagy valamivel meg kell fogni a zuhanó játékosállományt

(#183668) Gyuri27 válasza kchryss (#183664) üzenetére


Gyuri27
félisten

5.15-kor kelek amúgy is. Szóval nem para.

Amd - Radeon - Ryzen

(#183669) wwenigma válasza inferno88 (#183666) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

T55A-t soha tobbet nem szerezheted meg es nagyon jo tank...

M41-meg , csesszek meg hogy kifogyott. :W

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#183670) Barret001


Barret001
addikt

Kipróbáltam ezt a 8-as tankot. 700 sebzés kellett volna a light küldihez...Túl óvatos voltam.Na DE 2! lövésért ennyi WN8? :D Kihagytam kb 4 lövést...

[ Szerkesztve ]

(#183671) kchryss válasza inferno88 (#183666) üzenetére


kchryss
addikt

Én már bekészítettem az IS-4-et és az E5-öt. Ha kell kredit mennek a bontóba aztán majd akciósan visszaveszem őket valamikor. Jelenleg úgysem játszom velük mert hulladékok, de bármikor vissza lehet venni minden normál 10-es tankot ezek meg egyszeri ajánlatok.

(#183670) @Barret001:
Statpadder lettél te is! :D

(#183672) Barret001 válasza kchryss (#183671) üzenetére


Barret001
addikt

Na de wazze! 2 lövést akkor is leadok kb,ha engem lőnek ki először a csatában... Eddig meg azt hittem,hogy sokat kell lőni hozzá...Nem is értem! Vagy ez a tank most jött be,és ezért van ez?

(#183673) kchryss válasza Barret001 (#183672) üzenetére


kchryss
addikt

Minden puhatestű light-tal sok wn8-at kapsz aránylag kevés sebzésre is. Az az oka hogy mivel könnyű vele meghalni sokan még azt a két lövést sem tudják leadni.

(#183674) Kelvin válasza Tarill (#183667) üzenetére


Kelvin
őstag

Általában akiknél sok kredit van, azok prémium fiókot használnak és költenek a játékra. Szóval valószínűleg rendelkeznek már ezekkel az egységekkel. Ez kivételesen azoknak kedvez akik nem nagyon invesztálnak a játékba.

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#183675) Barret001 válasza kchryss (#183673) üzenetére


Barret001
addikt

2 kört mentem vele,1359 wn8 :D Gondolom nemsokára jön a büntetés...

(#183676) Kelvin válasza Barret001 (#183675) üzenetére


Kelvin
őstag

Az 1359 wn8 a büntetés. :DDD

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#183677) kchryss


kchryss
addikt

A 7. napon majd egy speciális fekete Löwe lesz vásárolható lengyel felségjelzéssel, aztán bejelenteik a szerverek lelövésének dátumát. ;]

(#183678) Gyuri27 válasza wwenigma (#183669) üzenetére


Gyuri27
félisten

Azt soha nem adnám el én sem. :N

Amd - Radeon - Ryzen

(#183679) Viktoár


Viktoár
addikt

Kiváncsiságból kipróbáltam hogy 1 órán keresztül csak a progetto 46-tal mentem, kapcsoltam egy 1 órás kredit tartalékot és így ~750.000 kredit jött be tisztán.

Holnap megpróbálok csak kreditre menni hogy több tankot behúzhassak. :)

Üdv:Viktor

(#183680) Kelvin válasza Viktoár (#183679) üzenetére


Kelvin
őstag

Akkor jó farmolást, a 14 prémium tankból már csak 13 maradt. Nem kevés kredit. :D
Kíváncsi vagyok a többire amúgy.

[ Szerkesztve ]

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#183681) Barret001 válasza Viktoár (#183679) üzenetére


Barret001
addikt

Én is megpróbáltam boosterezni,zsinórban 4 bukta meccs.Bár lehet,hogy túl magas az elvárásom!

(#183682) Rison77 válasza Viktoár (#183679) üzenetére


Rison77
senior tag

Most a legtöbb játékos beállt kreditet farmolni emiatt, de bírnám, ha ez lett volna az egyedüli kreditből megvásárolható tank, mert ugyebár sehol nem írták, hogy kizárólag kreditért fogják a tankokat adni. :D

(#183683) Viktoár


Viktoár
addikt

Nekem 8 csata fért ebbe az 1 órába 6 győzelemmel és 2 vereséggel. A győztesek között volt 3 perces játékmenet fika sebzéssel.

Bár most a bukó is jól hozott a konyhára, holnap biztos nem lesz ilyen szerencsém. :DDD

Rison77 Remélem nem így lesz. Bár a német bulldog nem nagyon érdekelt, nem is tudok és nem is szeretek lightozni. Ezért nem is kezdtem el a light ágat szinte egyik nemzettel sem. Csak a kampány küldetések miatt van lightom.

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#183684) Warton


Warton
őstag

Még nem volt Nicols medálom, most már ez is van. De hát hiába ezzel az OP masinával és a hozzá való tápos legénységgel nem nehéz. :DDD

Replay

Azért az még mindig annyira szórakoztató, hogy az idiótázik a legjobban, aki 161 dmg-el tudott hozzájárulni a csapat győzelméhez. :DD

(#183685) kchryss


kchryss
addikt

Hoppá erről nem is tudtam: Megnövelt HP

Mint ha tőlem lopták volna az ötletet. Pont nemrég írtam róla itt a fórumon, hogy növelni kéne a kis tierben a tankok hp-ját. :)
Érdekes, hogy végre hozzá mernek nyúlni a hp-hoz is. Nem gondoltam, hogy meg fogják ezt épni, de pozitívan csalódtam. Persze még csak teszt, de ígéretes.

(#183686) kchryss


kchryss
addikt

Az egyik WG staff azt írta a hivatalos fórumon, hogy 12 óránként lesznek új ajánlatok a fekete piacon. Egy reggel 6-kor, egy meg délután 6-kor magyar idő szerint.
Vagyis ha minden igaz mivel egy hétig tart így 14 ajánlat lesz összesen. Valószínűleg nem mind a 14 prémium tank lesz. Én vennék prém fiókot is kreditért. ;]

(#183687) kchryss


kchryss
addikt

Kis érdekesség 20000 Bulldogot adtak el 115 perc alatt az EU szerveren, mig a orosz szerveren 60000 darabot 68 perc alatt... :DDD
Már bánom hogy nem húztam be másik acc-okon is. Ruszki szerveres acc-omhoz is milyen jól jött volna. Lehet amúgy pont ez volt a cél, hogy a meghívásos program miatt gomba mód szaporodó új felhasználói fiókokra lehessen könnyen újabb prém tankokat szerezni aztán így a jövőben nagyobb valószínűséggel játszanak majd rajta akár az eredeti gazdája akár az új ha tovább lesz adva valakinek.

[ Szerkesztve ]

(#183688) ooloo válasza kchryss (#183687) üzenetére


ooloo
őstag

Szerencsétlen .... kínjában írogat a szellemi nyomorék . Egyetlen értékelhető találata volt , de én vagyok a szánalmas . Könnyfakasztó ! :U

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#183689) Kelvin válasza kchryss (#183686) üzenetére


Kelvin
őstag

Már írtam picit feljebb én is. Amúgy jó kis kredit égetés lesz :D

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#183690) Jokerdapro


Jokerdapro
senior tag

Srácok fcm pak a fekete piacon azt hiszem 3,5 milla ás még ~7k darab van. Sajna nem tudom mennyi darabról indult az eladás... :) Én meghagytam az én részem nektek. :P

(#183691) Bobyjack válasza Jokerdapro (#183690) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Haverom az írta, hogy 10k-ról indult a buli.

(#183692) Gyuri27 válasza Bobyjack (#183691) üzenetére


Gyuri27
félisten

A buli 5 milláért jó volt.
Ez messze nem ér 3,5 millát.

Amd - Radeon - Ryzen

(#183693) Bobyjack válasza Gyuri27 (#183692) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Gondolom ezért se fogy annyira...

Ettől függetlenül, aki nagyon tele van kredittel és gyűjtögeti a tankokat annak ingyen van.

(#183694) inferno88 válasza wwenigma (#183669) üzenetére


inferno88
őstag

A T55A-t mindig visszaveheted, mert az egy különleges tank. Ezért van, hogy eladom, amikor hirtelen kreditre van szükség. Utána mindig vissza tudom hozni. Nem vagyok hülye, hogy kukázzak egy ilyet.

Ma IS-6B vagy T-34B-re számítottam. Feldughatják a kis pik-pak prémjüket, főleg ennyiért. Max 500-at érne.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#183695) AlexHerceg válasza inferno88 (#183694) üzenetére


AlexHerceg
tag

Innentől viszont borult a feketepiac = "csak black tank" elmélet :)

[ Szerkesztve ]

Hominem te esse memento...

(#183696) Dr.Én válasza Bobyjack (#183691) üzenetére


Dr.Én
veterán

De ez nem tier 3-4 környéki tank?

Nagyon sok érte :Y

WOT: kissio

(#183697) Bobyjack válasza Dr.Én (#183696) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Tier III, de elvileg OP. Engem sem hozott lázba.

(#183698) Dr.Én válasza Bobyjack (#183697) üzenetére


Dr.Én
veterán

Ha abban az árban lenne, amit ér! Akkor meg lehetne venni, de így nem érdemes...

Biztos hogy lesznek ezek szerint ritkaságok...kíváncsian várom miket dobálnak be... :)

WOT: kissio

(#183699) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Elvileg lesz az arany Type59 is goldért. Meg az Amerikai Tiger tier7-es és a 8-as új Brit light...

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 9999 Ft

(#183700) inferno88 válasza h1mpi (#183699) üzenetére


inferno88
őstag

Az az arany Type59 a 1.5x-es szorzók helyett 2x-essel megy, ugye? Vajon le lehet róla venni azt a rusnya szar festést?

Semper fi!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.