Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#183251) h1mpi válasza zozyk (#183250) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Én rendeltem egy pizzát és sörözök, bár kicsit kisebb kiszerelésben :))

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#183252) jim bcs válasza zozyk (#183248) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

Kulturáltan, szigorúan egy pohárkával! :DDD

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#183253) jr1994 válasza Gyuri27 (#183249) üzenetére


jr1994
addikt

Ha valamivel akkor a T55A-val lehet mozgás közben lőni, az egyik legjobb szétesése van tier9-ben.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#183254) Gyuri27 válasza jr1994 (#183253) üzenetére


Gyuri27
félisten

Persze. Csak állva miért nem sikerül?

Amd - Radeon - Ryzen

(#183255) Barret001 válasza zodo (#183246) üzenetére


Barret001
addikt

Idézem magam "Nagyon közel voltál az ászhoz" Ennél pontosabban nem lehet kifejezni,mert ez egy változó érték. Tévedtem 180 xp-t. Pár %.

zozyk Egészségedre,ennyi belefér :)

[ Szerkesztve ]

(#183256) ooloo válasza hmb (#183243) üzenetére


ooloo
őstag

:K

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#183257) Raysen623


Raysen623
addikt

Mai első frontline meccs baromi jó volt, a második viszont már egyenesen undorítóra sikeredett. Ordibálás és baszdmegozás a chat-en játék meg semmi. Alig találkoztam csapattársal pedig sokan vagyunk elvileg csak tudnám hol. Csapatjáték nulla, meglátták az ellent és visszavonultak. Mára elég is volt.

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#183258) lacibacsi válasza Raysen623 (#183257) üzenetére


lacibacsi
addikt

Mai első frontline meccs baromi jó volt (őrnagyi rang), a második egyenesen pöpecre sikeredett (tábornoki rang). "Ordibálás és baszdmegozás a chat-en" Nálam is, de lesz@rt@m. Nyerünk, vagy vesztünk? Kit érdekel?!?! Legyen elegendő cap vagy decap, oszt jónapot! Vedd te is lazán az életet!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#183259) Raysen623 válasza lacibacsi (#183258) üzenetére


Raysen623
addikt

Lazán vettem és sok cap-em volt. Decap nem sikerült, mert rajtam kívül senki nem ment oda. Őrnagyi rang is meglett végre. Lesz ez még jobb is.

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#183260) jr1994 válasza Gyuri27 (#183254) üzenetére


jr1994
addikt

Nem volt szerencséd.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#183261) Emu válasza Hafy75 (#183225) üzenetére


Emu
őstag

Képzeld 4k recent alatt már fel sem áll, de ezt igazából nem mertem mondani a feleségemnek, hogy ez a gond...csak ráfogtam a stresszre. Egyébként muszáj xvm-t használnom, mert így a meccs elején nem tudom elküldeni az összes piroskát melegebb éghajlatra, minek ilyen színes ez a magyar nyelv ha nem használhatom ki? Különben is ki mondaná meg nekik, ha én nem? :W

...nem értem mivel érdemeltem ki ezt a stílust. Aki szakaszozott már velem innen, tudja, hogy rohadtul leszarom az e-péniszt, és képzeld light tankkal nyitott pályán spotolni szoktam, nem a hátsó bokorból lövöldözni ;) Mindig győzelemre játszok és szakaszban azért van lehetőség befolyásolni egy csata kimenetelét. Erre egyedül kevés az esély, + az sem okoz túl nagy játékélményt, ha a csapattársak miatt az első 2 perceben a füstölgő roncsomat kell nézegetnem, és azon bosszankodni, hogyha a másik oldalra megyek, simán áttoltuk volna.
Persze a másik esetben az általad védett piroskák haláluk után ha észreveszik, hogy nem mentem be az IS7-el városba Type5-k ellen és folyamatosan spammolják a minimapot, hogy ezt mindenki lássa ill. reportolásra szólítják a csapattársakat, akkor ez teljesen rendben van. Gratulálok!

(#183262) kchryss


kchryss
addikt

Ez a frontline csata jól esett:

Felénél már tábornok voltam. Prém fiókkal 300e kredit lett volna a nyereség úgy, hogy időben több mint a csata felét nem prém tankokkal játszottam. :)

Sajnos a többi frontline csatám nem sikerült ilyen jól. Elég lassan haladok. Sokszor túl hamar vége van. Volt olyan csatám amelyikben csúnyán letoltuk a védekezőket, többen írtuk a chat-re, hogy ne lőjék még ki a tornyokat, de persze hiába. Úgy lett leverve a 3 torony, hogy abban a csatában senki sem érte el a tábornok rangot egyik csapatból sem. Nem értem az ilyen kinek jó. :(((

Ja és én is találkoztam a korábban említett szellem tank jelenséggel.

(#183263) wwenigma válasza kchryss (#183262) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

De jol nez ki. :D [link] Viszont ezen rohogtem, pont utána hostolt be Scheff. :)) [link] Köszi. :R

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#183264) e-newsee


e-newsee
addikt

XVM téma:
Én úgy vagyok vele, hogy kikapcsoltam a stat mutatását csata közben, mert az tényleg többször demotiváló, mint ahányszor nem, de a többi dolga miatt fel szoktam tenni. Minimap utolsó pozik, körök, stb., legénység pakolgatás, garázs óra, csata óra, meg hasonlók. Tudom, ezekre mind vannak külön modok, de ez egyben van, egy fájlt kell kicsomagolni. Plusz általában fent van a Kopi féle stat, meg néha a battle hits és a gunmark mod, de ezek ritkán, és ezek a csata közben nem mutatnak e-péniszt. :)
És tudom, Aslain, de azt egyszer-kétszer kipróbáltam, valahogy nem jött be. Kicsit többet kell várni az új verziókra, és nem egyszer olvasom itt is, hogy néha, ha valami nem okés vele, akkor mindenféle anomáliákat okoz a WoT-ban.
Nekem az xvm-el soha semmmi gondom nem volt. Nem vettem észre fps csökkenést, ha fent van, nem omlott össze tőle a játék. Pedig nem egy erőművem van. (laptop i7-4.gen, 8GB, GTX-850M)
Amúgy meg szerintem mindenki maga döntse el, hogy mit használ a megengedett modok közül. Nem az xvm-től függ, hogy a botok miatt veszít-e a csapat.
Tegnap asszony kétszer is úgy nyert a csapattal, hogy náluk pár zöld volt csak, a többi alatta, az ellenfélnél meg majdnem fordítva. De hiába a jó játékosok, ha nem volt köztük semmi (akár véletlenszerű) kooperáció sem, vagy épp a saját pecsenyéjük sütögetésének esett áldozatul a csata, mert a sebzésért, vagy egy extra medálért nem a jó pozícióba mentek, hanem a halálba.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#183265) dualface


dualface
tag

Sosem értettem ezt az XVM ellenességet igazából.

Ez csak egy plusz információforrás, semmi több. A gyökér piros csapattársak akkor is gyökerek lesznek, ha nem látod a statjukat. Az hogy valaki felidegesíti magát rajta, vagy hogy már megint a mi oldalunkon van több piros, az ellenfélnél meg unikumok, megint nem az mod hibája, hanem USER ERROR!
Én csak a pozitív hatást látom magamra nézve. Amikor látom, hogy az 1-2 csapattárs körülöttem kezdő, vagy bot üzemmódban tolja, akkor nem fogok agresszivan támadni, viszont ha látom életképes akkor próbálkozom.
A random úgyis dobni fog neked minden féle csatát, egyszer nálatok lesznek a jó játékosok, egyszer meg a paradicsomok. Ezen az se változtat ha nem látod a statokat.
A minimális negatívum amit fel tudnék hozni, az az arty fókusz, ami azért érezhető, ha te vagy a legjobb a csatában (közel sem vagyok unikum, nem is leszek soha), DE szerintem összességében én többet nyerek az információval, mint amit egy piros clicker nyer azzal hogy egész csata alatt engem fókuszál a lightomban.
Csata elején szidni a rossz stattal rendelkező játékosokat is tök fölösleges.

Mi van ha az illető valóban fogyatékkal él, de örömet szerez neki a játék? VAgy tényleg csak egy 500 csatás kezdő...mégis honnan kéne kenni-vágnia a játékot? Vagy egy 70éves háborús veterán, aki itt nosztalgiázik.
Engem nem zavar ha a csapattársam...a következő csatában meg majd ellenem lesz.

Nyilván akit csak idegesít az XVM az ne használja, csak egy gondolatébresztőnek szántam egy másik nézőpontot.

(#183266) e-newsee válasza dualface (#183265) üzenetére


e-newsee
addikt

Egyetértek. Jobban meg is fogalmaztad, mint én. :B

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#183267) CirrMee


CirrMee
addikt

Apropó XVM: másnál is csak 1-2 jómunkásembernek mutatja a nemzetiségét mostanság?

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#183268) Atti777


Atti777
senior tag

Panterára inkább töltésgyorsítót vagy ventit érdemes tenni?
A vert. stab és az optika alap

Путин, иди нахуй!

(#183269) Bobyjack válasza CirrMee (#183267) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Igen. És tegnap a legújabb verziónál a csapattagok spotoltságát sem mutatta, ahogy azt tette korábban. Ez is bekerült volna tiltott modok közé?

(#183270) h1mpi válasza CirrMee (#183267) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ez azért van, mert XVM frissítéskor kivették a nemzetiség mutatását. Újra be kell állítani és ezzel gondolom sokan nem foglalkoznak.

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#183271) CirrMee válasza h1mpi (#183270) üzenetére


CirrMee
addikt

Ezt külön kell beállítani valahol? Azt hittem azzal kapcsolja be, ha kiválasztom a saját nemzetiséget... :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#183272) #77646080 válasza Atti777 (#183268) üzenetére


#77646080
törölt tag

Nálam töltésgyorsító, fokozott szellőzés és távcső (nem "csigaszem") voltak és jól működött. A stabilizátort ennél a járműnél nem tartottam fontosnak, mert alapállásban is számomra jó pontosságú volt. Persze, azért hallgass meg mást is.

(#183273) Barret001 válasza CirrMee (#183271) üzenetére


Barret001
addikt

A honlapon a beállítások menüben van.

(#183274) h1mpi válasza CirrMee (#183271) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Itt található és Nekem is üres, mert nem foglalkoztam ezzel.

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#183275) e-newsee válasza h1mpi (#183274) üzenetére


e-newsee
addikt

Na ez mondjuk szerintem is egy teljesen felesleges része az xvm-nek. Max, ha csata után el akarsz küldeni valakit valahová, akkor be tudod saccolni, milyen nyelven kell anyázni.
Bár onnantól, hogy azt állítasz be, amit akarsz, igazából az excrementum és a pofon esete áll fent. :D

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#183276) Gyuri27


Gyuri27
félisten

Pénzügyi jelentés:

Bevétel: 215 173
Kiadás: 213 784
Egyenleg: 1 389

Napi statisztika:

Győzelem/Csata: 0 (6) (0.0%)
Átlag szint: 7.5 (8.2)
Kötvények: 7 (1.2)
Alap TP: 4 866 (811)
Összes TP: 4 983 (830)
Szabad TP: 159

Kilőtt tankok: 9 (1.5)
Engem kilőttek: 6 (100.0%)
Találat/Lövés: 52 / 66 (78.8%)
Páncélátütés: 34 (65.4%)
Kiosztott sebzés: 12 619 (2 103)
Kapott sebzés: 8 100 (1 350)
Felderítés: 8 (1.3)
Bázis védelem: 80 (13.3)
Bázis foglalás: 0 (0.0)

WN8: 3 140.87 (92) EFF: 3 416.27 (100)

Ezen a ponton meg el a g.cibe meg a jó k.rva annyába a wg.
És akkor ne tilteljen az ember.
Mit kellene még csináljak, hogy legyen egy win?

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#183277) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Megjöttek az uj Leopard 2-es tankjaink. :)

Illetve a PZH 2000-es önjáró lövegek is.

Ezek durva cuccok, képesek arra hogy 5 folyamatos lövést adjanak le a célpontra más-más szögben így a becsapódás egyidőben fog történni. :)) Alapból 30km-re lő el és radarral figyeli a lövedék röppályáját igy a következőnél már tudja korrigálni pl. a szelet, de rakéta rásegítéses lövedékkel 50km a hatótáv 60cm-es pontossággal....lehet ezért 4,5millió credit egy ilyen szépség.

Egyebkent volt regen egy sztori miszerint megkérdeztek egy tábornokot, ha megindulnak a románok hol állitjak meg őket. Azt válaszolta hogy a tisza vonalában, mert ott tudják berobbantani a hidakat. :))

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#183278) Barret001 válasza wwenigma (#183277) üzenetére


Barret001
addikt

50km a hatótáv 60cm-es pontossággal....Na ez a Wotban nem így van, esetenként 5 méteren van 60 cm-es pontosság...

(#183279) CirrMee válasza h1mpi (#183274) üzenetére


CirrMee
addikt

Ott lőttem be én is, de verziókkal ezelőtt (1.5, vagy régebben) abbahagyta, kb 15 játékosból talán 1, max 2 származási országát közli.

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#183280) peterson79 válasza wwenigma (#183277) üzenetére


peterson79
őstag

Aztarohadt...

Ezek azért ütős kis fegyverek, bár reméljük soha nem lesz rájuk szükség a valóságban...

(#183281) Warton válasza peterson79 (#183280) üzenetére


Warton
őstag

Ahogy Einstein mondta egyszer:

"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel."

(#183282) lacibacsi válasza CirrMee (#183279) üzenetére


lacibacsi
addikt

Pont azért hagyta abba, mert neked kell beállítani. Korábban mindenki kapott egy zászlót (talán a kliens nyelve alapján), amit megváltoztathattál. De mindenkinek volt valami, amit letilthatott az xvm-ben. Most aki nem állítja be (95% user), annak nem látod, hogy ki fia borja...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#183283) sanya53 válasza wwenigma (#183277) üzenetére


sanya53
aktív tag

Hú, de kipróbálnám, nagyon jó cuccok. :C :Y

(#183284) kchryss válasza CirrMee (#183267) üzenetére


kchryss
addikt

Nem véletlenül szedték ki az alap beállításokban a nemzetiség mutatását az xvm-ben. A WG ugyanis letiltotta a publikus API-ban ennek az információnak az elérését, mert úgy gondolják sérti a személyiségi jogokat ha mindenki láthatja milyen nemzetiségű az adott játékos. Vagyis mostantól csak azoknak fogja mutatni az xvm a nemzetiségét akik ezt külön beállítják az xvm honlapján. Akik nem használnak xvm-et vagy használnak, de nem állítják be a zászlót azoknál nem lesz zászló megjelenítve. Szóval mostantól csatánként a 30 emberből csak 2-5 mellett lesz zászló, így meg nem érdemes ezt a funkciót bekapcsolni.

(#183285) #77646080 válasza wwenigma (#183277) üzenetére


#77646080
törölt tag

Köszönet a képekért. :) Jóféle cuccok ezek.

(#183286) wwenigma válasza #77646080 (#183285) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem az enyémek, félreértés ne essék! Bár én fotóztam volna. :)

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#183287) inferno88 válasza wwenigma (#183277) üzenetére


inferno88
őstag

Tartsuk tiszteletben a hagyományokat! Cyka arty blyat.

Semper fi!

(#183288) nanus válasza Gyuri27 (#183276) üzenetére


nanus
senior tag

Dezertálj ,még a visszaszámlálás alatt, biztos nyertes kör. :DDD

(#183289) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Az első élvezetes meccsem amx 13 90-nel. A motort fejlesztettem ki csak rá eddig, a rádiót csak venni kellett, szóval a lánctalp és a löveg stock. Jó volt látni hosszabb idő óta, hogy amit spotolok azt lövik. Vicces volt, hogy a meccs elején a kerekes járgányunk, nem ment be a középen lévő folyosóba, hanem nekiállt ott bokrozni kezdőn. Biztos hatalmas látótávja lehetett. A másik ami "tetszett" hogy jött az ellenséges 13 90, nekem már csak 450hp-m volt kb, gondoltam hogy nem kéne agresszíven spotolnom, inkább kicsit kerülőben mentem, hogy bokor mögül spotolhassam, amúgy ő is bokor mögött állt. Elkezdtem kivitelezni a tervet, erre csapattársam pingel a mapon engem meg az amx-t hogy spotoljam, nem fogta fel a helyzetből hogy azon vagyok. A végére meg lett a Pascucci medál is, igaz hogy belehaltam, de megérte. :)

(#183290) Dareiosss válasza kchryss (#183284) üzenetére


Dareiosss
senior tag

Sztem a lengyelek miatt vették ki, szinte mindig ők voltak anyázva a chatben, mondjuk nem is jogtalanul.

(#183291) grizlisandor


grizlisandor
addikt

Imádlak játék, hogy hetente verzió váltás van és lehet genyózni a modokkal. :U

Csak nekem furcsa, hogy 3/4 hp-s ST-I-vel voltam, jött egy TierX light talán francia volt(ismerkednem kell velük), golddal és jobb dpm-el megölt, hogy csak lestem, mi van. Francos track-je elnyelte a lövésem, még lánctalp esetén még el tudom hinni, de kerékkel hogy vette le?

(#183292) ooloo válasza wwenigma (#183277) üzenetére


ooloo
őstag

"A katonai szakértők szerint a Leopard 2-s rendelkezik a világ legerősebb páncéljával, egy különleges, nem robbanó, reaktív páncélzat borítja. Ezt a legerősebb páncéltörő fegyverek, a volfrámból, illetve uránból készült töltetek is csak közvetlen közelről tudják áttörni. Fő fegyvere a 120 mm-es síkcsövű ágyú, amelyet két darab lövegstabilizátorral láttak el. Rendelkezik még két darab géppuskával, amelyek közül az egyik légvédelmi célokat szolgál, a másik a gyalogság elleni harcra vethető be. Egy 1500 lóerős dízelmotor hajtja, és többféle üzemanyag használható benne."

Még szerencse , hogy nem a WG - re bízták a Leopard 2 fejlesztését !!! ;]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#183293) h1mpi válasza ooloo (#183292) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Persze ide kellettek ilyen tankok, max most hétvégén lehet majd mutogatni.... :U

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#183294) ooloo válasza h1mpi (#183293) üzenetére


ooloo
őstag

Csupán annyit írtam hogy remek páncélzata van és szerencsére nem a WG -t kérték fel a fejlesztésére . Azt , hogy kellettek vagy nem témát még véletlenül sem érintettem . :U Nagyon bosszanthat , hogy Hazánk rendelkezik pár ütőképes harckocsival . Panaszodat intézd a politikusoknak és ne nekem . :U

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#183295) adamgreen


adamgreen
senior tag

[link]

ismertető a tesztszerverröl.

végre jön a beépitett napi statisztika :C

(#183296) ChristianID válasza ooloo (#183292) üzenetére


ChristianID
tag

Hát, sztem mind az Abrams-nek, mind a Challenger 2-nek erősebb a páncélja... ugyanakkor tény, hogy a 120-as Rheinmetall löveg a legjobb a maga nemében (nemhiába az Abrams-eknek is ez van)... illetve a Leo2 A7+ már kapott egy plusz, városi harcratervezett kieg. páncélzatot + RCWS-t (távir. fegyverállv.)..

...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....

(#183297) ooloo válasza adamgreen (#183295) üzenetére


ooloo
őstag

Kharkov ... nekem hiányzott ez a pálya .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#183298) h1mpi


h1mpi
nagyúr

A tegnapi után ma kompenzált a WG. Ez a Leo tök jó kis tank, első köröm vele 2400 dmg.

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#183299) jano_77


jano_77
nagyúr

Másnál is halott az XVM!? Kibaszott szar így játszani,. hogy nem tudni kire lehet számítani. :U
Mondjuk eddig úgy néz ki, hogy ma szintén olyan nap van mint tegnap és tegnap előtt, hogy SENKIRE.
Ilyen csodás csapatokat kapok ma is, remek helyezkedés ékes példája - mondjuk itt XVM nélkül is megállapítottam, hogy retard csapatot kaptam ismét, mikor megláttam ezt:

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#183300) #77646080 válasza h1mpi (#183293) üzenetére


#77646080
törölt tag

Ez a beszerzés azért volt szükséges, mert a NATO tagságunkból erednek kötelezettségeink. Nem azért vásároltuk, hogy "mutogatni tudjuk", hanem mert a költségvetés X százalékát honvédelemre kell fordítani (NATO elvárás) és ez a beszerzés egy részét "be is takarja".

Kötelezettséget teljesítünk általa, nem szórakozásból vettük. Ez politikai kérdés, ami a katonai szövetséghez tartozásunk miatt létezik.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.