Hirdetés
- Régi Gépterem: II.486
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Már megint az a bazári kamerasziget...
67 Wattos töltővel az 51 percet kicsit sokallom. Oké hogy csak a töltés elején vesz fel annyit, és aztán csökken, de
a Redmi Note 12S 33 wattos töltővel kb 1 óra, a Samu A54 25 wattos kezdő lökettel 80 perc.
Szóval a 33 vs 67 között nem látszik az a lépcső. -
Graphics
Jómunkásember
Teljesen korrekt ez a termék is, mindennapok során rendben van.
Én nem annyira látok kivetnivalót a fekete variánsnál a kameraszigettel, bazáriságot sem igazán.
Könnyen beazonosítható, én nem nézegetem a hátlapot őszintén szólva.
Ezen nem tudom mi a bazári...?
@cs.zs.
A gyártó gondolt rád, neked a Redmi Note 13 Pro 5G lesz a megfelelő[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
Poco a neve, ezen nincs mit firtatni. Nem tudom mitől bazári.
Ha máshova lenne írva, akkor nem bazári? No mindegy. Ott a Redmi, teljesen jó az is.
Tokból meg aztán lehet venni bármilyet. De engem nem zavar, nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
CounterBoci
senior tag
Régen volt valamilyen poco telefonom, de rohamot kaptam tőle hogy indokolatlanul bárhol a képembe tolt egy reklámot, akár egy beállítások menüben is. Egy telefonon, amit kifizettem. Még mindig ilyen?
-
veterán
válasz CounterBoci #6 üzenetére
A saját telefonom egy 2,5 éves Redmi 9T (4/64GB, 6000mAh akku).
Yetteltől van, de független dual-sim, ezen 1 db reklám sincs. Nem tudom, hogy a Yettel miatt vagy nem, nem tudom hogy mind ilyen-e, de én örülök. -
Graphics
Jómunkásember
Készülj, hogy a Windows 11 is képes lesz erre, úgy hogy fizettél érte....
Amúgy minden kikapcsolható.
@cs.sz. Nincs már operátori szoftver , Xiaominál nem is volt.[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
SkyLine3000
addikt
Azért ultragáz, hogy 2024-ben még mindig ennél a hulladék 8mp uw és 2mp makrónál tartunk...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz CounterBoci #10 üzenetére
Ez a Te döntésed.
Ezt majd Win11-nél is elmondhatod, hogy nem azért fizettél.
Az meg, hogy a Samsungnál van-e reklám. Nos ezt te tudod megmondani.
A Poco az elején megkérdezte, rányomtam , hogy nem ... Én nem találkoztam reklámmal. Ez van.
Szerintem maradj a Samsungnál, teljesen jó készülékeket készítenek.
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
Ezt írja a kedves tesztelő az első oldalon:
"A telefon viszont minimum 256 GB UFS 2.2-es tárhellyel van ellátva, de létezik 512 GB-os modell is, nálunk ez járt. Az operatív memória 8 vagy 12 GB lehet, hazánkban utóbbi modellt árulják."
Viszont az utolsó oldalon mindenhol 12/256GB szerepel. Ilyen kombináció szerintem nincsen, elírás lehet (Pro és induló árnál látom).
A 2mpx-es makrót Kínában használják meg a távol keleten. Valami QR kódos dologra, vagy hasonló. Olvastam valahol. Azért nem akarják annyira dobni.[ Szerkesztve ]
-
Csiszike
tag
válasz CounterBoci #10 üzenetére
[link] 5 perc kikapcsolni az összes reklámot.
-
szkaroly
senior tag
Arra azért kíváncsi lennék, miért nem lehet kapni a Poco telefonokat már egy jó éve hivatalos beszerzésben?
Poco F6
-
Rendszer indítás követően felajánlotta a Note 8T , hogy reklám kikapcsolását szeretném-e (igen). Rendszerben ezt követően előjöttek a reklámok .
Majd az általad linkelt videón is végig mentem , de így is maradt benne, PL memória üríteni menüben .
Biztos megvan ennek teljes tiltani metódusa , de vicc , hogy “ 5 perc alatt sem tudod kiiktatni a reklámokat teljesen. Legalábbis nekem ennél a modellnél . (Tudom én vagyok a helikopter ).A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
joey04
titán
ilyen hát ezek nem tanulnak.
-
Én már uuugy megszoktam a reklámokat, h észre sem veszem. Amúgy is a free app. is tele vannak.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
törölt tag
Nekem olyan kene ,hogy la akarok mondani a kamerarol -nem kell-a hajlitott kijelzorol-az e-simrol,az infrarol,a kepernyofoliarol-ugyis edzett uveg megy ra-a gyorstoltorol ,max 30watt -apple,csamcsung sem hulye...hosszabb elettartam
szoval ezek nekem ingyen sem kellenek bele
legyen a legjobb a kijelzoje -5-12 gb ram,gyors proci[ Szerkesztve ]
-
válasz #53058560 #23 üzenetére
Én most fogom cserélni a 3 éves xiaomi telefonom végig 33W töltést kapott. Mit mondjak 2-3% merül éjjel (8 óra alatt) bekapcsolt wifi és gps -el.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Ricardo
titán
A teszt szerint igen.
"Reklámokkal is találkoztunk a felületen, ezeket a gyártó saját alkalmazásai küldik, amikből az előre telepített teljes Google-csomag mellé felkerül egy rakás."
-
Hallosz
senior tag
Egészen jó kis telefon, lehetne. Ha kimaradna a reklám és normálisan működne a proxy funkció.
-
MikeWazowski
veterán
válasz viragdani01 #31 üzenetére
Csak ne lenne ekkora...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Ricardo
titán
"Mindig furán nézek, amikor reklámokról van szó."
-
perszeferenc
csendes tag
válasz Luck Dragon #19 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod, nem a reklámok tiltásának a lehetőségét ajánlja fel, hanem a számodra releváns reklámokét. Szóval reklám lesz ugyanúgy, csak mindenféle, nem pedig ami téged érdekelhet a böngészési szokásaid szerint...
Egyébként az "msa" nevű reklámokért felelős rendszeralkalmazás tiltása és a gyári alkalmazások beállításaiban a hirdetések fogadása opció mellől a pipát kivéve végérvényesen el lehet köszönni a reklámoktól. Legalabbis egy főverzió frissítésig mindenképp. Kb 10 telefonnal csináltam ezt végig, maximum pár percet vesz igénybe, és mindenhol működött. Aki nem akarja ezt a pár percet rászánni, ami igazából szerintem nem oszt nem szoroz senki életében, az vagy ne vegyen Redmi/Pocot, vagy éljen a reklámokkal szvsz. -
klaya86
senior tag
Reklám mindig lesz,a telefon menüben sehol sem lehet 100%ra letiltani. Végleges megoldás adb/fastboot. Ott lehet kiírtani csak. Volt xiaomim,pocom régebben. Így vágom a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
válasz perszeferenc #36 üzenetére
Egyébként az "msa" nevű reklámokért felelős rendszeralkalmazás tiltása és a gyári alkalmazások beállításaiban a hirdetések fogadása opció mellől a pipát kivéve végérvényesen el lehet köszönni a reklámoktól.
Ennek igazán örülök , hogy neked ez működik . Általad említett dolgokat megtettem, de még is jelen van , nem tudom nálam mi lehet a gond.Lehet neki futok mégegyszer , de előtte készítek egy gyári visszaállítást.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
movax
őstag
Milyen reklámok? Nekem három éve van egy Pocóm, és a családban évek óta Redmik, de nem soha láttam rajtuk reklámot.
Másrészt, akit zavar a Poco felirat, azt valszeg nem zavarná valami Ká-Európában menőnek tartott brand-név, BMW, Tommy Hilfiger stb, szóval a baj az, hogy Poco... édesistenem, itt tartunk egy tech-fórumon is.
[ Szerkesztve ]
-
Írhatna rajta azt is, h Redmi, mert az csak át van cimkézve. Ha lehet akkor Xiaomi név alatt veszem meg, Most lesz egy Poco-m is az F6 csak azt várom h kiadják már végre. Mindegy mit ír hátul, kap egy erős tokot 4 évig nem látom majd a pucér hátát.
-
Plug Life
senior tag
az optikai stabilizátor ugyanakkor kicsit darabos képet eredményez, ha mozgás közben rögzítünk videót
Nem kell mozgatni, és máris működik a stabilizátor 😂
-
Az okoskarkötőm igényli másképpen nem hajlandó működni a telefonnal, észre sem veszi nem elég neki a bluetooth kapcsolat. Igy nem kapcsolgatom ki meg be, folyton megy.
-
-
válasz Luck Dragon #44 üzenetére
Poco F6 vagy F6 Pro. Sok memóriával és tárhely-el. Remélem a közelség érzékelővel nem lesz gond, vagy újabban már nincs probléma velük?
-
AlyrArkhon
senior tag
Mert az f6 nem atmokolt Redmi lesz?
(Más kérdés, hogy azt a redmit csak kínálnak szánták...)Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
-
janeszgol
félisten
Eleg gyenge lett. Ennyiert talan az A54-et is meg lehet venni, ami jobb mobil. De siman inkabb az A35-ot, A34-et vennem. Vagy Inkabb a NP 2a-t, ami egy tok jo telcsi.
Ami az en szemem szurja: wifi6 hianya, omnivision kamerak (ezek mindig vacakok).
-
AlyrArkhon
senior tag
-
gombasm
aktív tag
válasz janeszgol #48 üzenetére
Volt A54 -em tavaly, jó áron vettem használtan, de jó állapotban - nagyon gyorsan (egy hét után) szabadultam meg tőle... Egy katasztrófa volt egy F3 -as Poco mellett/után, lassú, szar képeket lőtt, minden tekintetben borzasztó. Igaz, hogy mindig is tartottam a Samsungoktól, de néha adtam nekik esélyt, hátha - ennek a szokásomnak az A54 vetett véget. Soha többé Samu ! A topichoz és a kommentedhez: az X6 -ot csak képen látva (de az adatait ismerve): nem jobb nála az A54, legfeljebb akkor érné meg, ha sokkal olcsóbban megkapod, de örömed benne nem lesz.
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest