Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#177825) Jokerdapro válasza sequator (#177813) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Üdv!
Kérdés mennyire akarjátok kimaxolni a leírt keretet. Mivel bf-kor vettem videokarit, még él bennem egy két emlék a témáról. Mivel mint írtad csak új játszik ezért az 1060 ugrott is, vagy ha van akkor tuti valami fos kivitel, aminek vagy porszívó hangja van vagy csak szimplán szar a hűtése. (Nyilván a kettőnek köze van egymáshoz, meg egy fortyogó videokártya sose jó dolog. Jó nyilván az 1060 nem egy forró fejű cucc de akkor is :) )
Mivel akármikor néztem az nvidia kártyáját mindig drága volt én is az rx-ek felé kacsintgattam.
570-580 viszonylatban legjobb tudomásom szerint 10-15% diferenci van erőben, + sok helyen írták azt is hogy ahol elfogy a 4 giga vram ott maga a gpu ereje is. Ergo ritka eset az amikor kihasználható a 8gigás változat előnye. Nem csak azért ajánlom a sapphire kártyákat mert nekem is azt sikerült beszereznem, hanem a neten mindenhol jókat írnak róla. Persze a döntés mindenképp a tietek. ;) Ha gép elé vetődök szivesen küldök képet a beállításokról, meg persze fps számról. :)
(Bónusz infó: a sapphire pulse régen a nitro széria volt...:B
+1 tudomásom szerint a pulse és a nitro is ha csak szotyizik akkor lelövi a ventit. :) ,de ez fel van tüntetve azt hiszem az adott terméknél.) Sry a kilométeres írásért, meg ha valahol kicsit kesze kusza, kv mellett telefonról ennyire futja. :DDD

Szerk: gyuri27: annak a csóri armornak elég tesco gazdaságos a hűtése. :U

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.