Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#173336) peterson79 válasza kchryss (#173307) üzenetére


peterson79
őstag

Igen, erre. Nagyobb lett ott a mélyedés, korábban veszélyesebb volt ott tanyázni, nem volt elég hely, de most már el lehet kuksolni fent bármivel. az arty belő, persze, de erről szól a játék, kockáztatni kell, anélkül nincs győzelem...

Természetesen kell hozzá megfelelő csapat és ellenfél is, de ha ezt az esélyt elmulasztjuk akkor tuti, hogy bukjuk a meccset, hiszen fent a dombon már sokkal jobb pozícióba kerül az ellenfél, hiába tűnik úgy, hogy akkor majd mi jól szétlőjük őket onnan H-J 0-ból.

Megmondom őszintén, hogy Skill egyik élő Twitch-es videóján láttam ezt először. Egy Progetto 46-al csinálta, odafarolt a széléig, szpotolta az ellent , de ő nem látszódott. Visszament, addig lőtték őket a többiek lentről. Hozzáteszem, kellett neki pingelni fél órát mire leesett a történet az artynak illetve a csapattársaknak, de működött. Azóta mindig odamegyek - ha tehetem persze, mert mondjuk nem kifejezetten Obj.705-nek való hely, személy szerint lent akartam a sín mellett érvényesülni, de hát ha nincs spot nincs mit lőni...szóval felmentem és szétszedtük őket...

Ezért mondtam ifjú kollégának, hogy nézzen ilyen videókat, nagyon, de nagyon sokat lehet tanulni belőle ki hova helyezkedik és persze ott mit csinál. Skill-t nagyon bírom emiatt, Ő elmagyarázza és mutatja, hogy miért ment oda ahova.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.