Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#153219) popey37 válasza Dobi 562 (#153218) üzenetére


popey37
addikt

az mm ugy lett megirva, hogy 50% korul probal tartani, am ezt nem manipulalassal teszi ahogy ti gondoljatok.

hát akkor hogyan? kifejtenéd bővebben?

nekem ezen a szintem már manipulálás az is, ha direkt epic játékosok közé tesz be folyamatosan +2tierrel feljebb olyan csapatokkal akiket 50% körül akar tartani.
ez mi ha nem manipulálás?
bele van nyulva a programba annak érdekében, hogy ne tudj továbblépni.

a lila játékosoknak meg valahogyan mégis sikerül, de lássuk be, hogy elenyészően kevesen vannak az összes wot játékosok arányához képest.
itt akármi közbe szólhat: nagyobb játéktapasztalat, de még a csaló modok is közbeszólhatnak.
de szerintem itt fejezzük is be, megváltoztatni ugysem tudjuk.

különben meg nem érted a lényeget:
itt nem az a kérdés, hogy milyen erdménnyel lennék személy szerint elégedett, hanem az, hogy vannak olyan napok amikor egyszerüen nincs gyözelem, a vereségek meg 15: nulla közeli értékek, nincs sebzés, minden mellé megy, leesik a földre a cél előtt, vagy ellövöd a holdat fullra beszükülve.
ezután jön pár olyan meccs amikor esik pár gyözelem, de ekkor már a stat 49% körüli. feltornázod 50%-ra, utána megint jön a szopó ág. és ez egy körforgó.

ha 49%-ról enged 50%-ig fejlődni, utána meg visszavet 49-re akkor 50% elérése után elveszik a játéktudásod, utána meg visszatér hipp-hopp?

tudod ez kb. olyan mint az iskola: tanulóból a sok gyakorlat után mester lesz, nem áll meg a feljődése a 8. osztályban elért tudásnál hanem fejlődik tovább.
a wot ugyanezen az alapon müxik: minél többet játszol egy adott tankkal annál jobb leszel vele, minél nagyobb gyakorlatod lesz anál jobban megismered az ellen tankjait és azokat a pontokat ahol sebezni lehet.
na ezeket a dolgokat nem felejted el egyik napról a másikra, itt szól bele a wot amire Te azt mondod, hogy nem manipuláció.
hát akkor mi?

[ Szerkesztve ]

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.