Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#123901) Dr_Syrex válasza kchryss (#123895) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Nem vagyok egy hardcore mod user, de az Aslain-ből mindíg a megszkott pár modot pipálom ki, amit megszoktam. Ezek közül az egyik kedvencem az AutoAim Indication+, mert kényelmesebben / hatékonyabban lehet vele befogni az ellenfelet, míg a beépített használhatósága erősen korlátozott (legábbis nekem). Az része, ami miatt most tiltják, miszerint ott tartja a célkeresztet a befogott tankon akár épület mögött is, az teljesen hidegen hagy (igazából soha nem is használom). :N

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#123902) jr1994 válasza Dr_Syrex (#123901) üzenetére


jr1994
addikt

Én is szeretem, de ha mindenkinek tilos lesz, azt elfogadom.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#123903) Stanislav84 válasza jr1994 (#123902) üzenetére


Stanislav84
tag

Szerintem ez volt alapból is a cél. Sokan azért használják/használták, mert más is használta. Igen, ez a mod elég komoly előnyhöz tud juttatni időnként. Tény a gyári autoaim nem a legjobb, de nem is lehetetlen használni.

Én is ennek a megerősítésére vártam.

(#123904) galervin93


galervin93
őstag

Én mostanában kezdek ráérezni a gyárira. Illetve ezzel együtt egyre kevesebbet használom és inkább kézzel célzok. Érdemes szerintem át(vissza)állni, mert ha rutinszerűen megy a dolog (menet közbeni célzás) az sok más helyzetben is előnyt jelenthet. Néha sajnos elcsábulok a jobbklikkre, aztán az első mellélövés után váltok is vissza kézire...

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#123905) Luperator


Luperator
tag

Sziasztok!

Jó rég írtam ide, hogy szeretnék majd én is játszani a pc-s verzióval, eddig csak androidon sikerült a Bltz-zel. Most, hogy lehetőség lettt rá, mit mondjak, újból meg kell tanulni játszani, mert jelen állapotban maximum a Mines pályát ismerem fel, mivel azt egy mostani frissítéssel beletették a Bltiz-be is.

Sokkal szebb,részletesebb, komplexebb mint a telefonos verzió amit videók alapján sejtettem, hogy sokkal egyszerűbbre csinálnak mint az eredeti. Jelenleg Tier 2-3-ban küzdök, minden pálya, pályarész új, szokatlan,hogy sokkal hamarabb garázsba raknak mint a másikon és persze sz@r, hogy elég hamar szoktam ott végezni.

Ami majd érdekel, de egyelőre olvasok majd és nem kérdezek, az a legénység átrakása egyik járműből a másikba (fejlesztési fát követve adott nemzeten belül) no meg egyáltalán úgy játszani egyszer majd, hogy nekem is tetszen és ne csak a grafika.

Meglepődtem, hogy jó proci és ssd mellett egy Gtx-465 is képes a hd klienst futtatni magas beállításokkal, holott nem egy mai darab. :DD

(#123906) Sixkiller6


Sixkiller6
őstag

ebben a Top Tankers mókában ha jól látom, akkor nem kell megszkítás nélkül menni min. 5öt egy tankkal, igaz?
amúgy Maus-szal 47. helyen állok. az jó vagy sokan vagyunk így?

mikor van vége v kiértékelése a játéknak? hetente? vagy csak majd egyszer a legvégén?

[ Szerkesztve ]

- no es importante -

(#123907) tarka_szarka válasza Sixkiller6 (#123906) üzenetére


tarka_szarka
tag

Nem kell megszakítás nélkül menni. A lényeg, hogy a legjobb ötös sorozatot veszi figyelembe. Ha minden nap csak egyet gurulsz egy járgánnyal, idővel akkor is bekerülsz a versenybe.

Szerintem a 47.-ik helyezés már pöpec. Száz alatt már lesz egy-két nyeremény.

Úgy tudom, hogy a végén van a kiértékelés.

WOT account: tarka_szarka

(#123908) tarka_szarka válasza Luperator (#123905) üzenetére


tarka_szarka
tag

Kb. tier ötig nem nagyon érdemes legénységet átrakni és átképezni. Tier öttől már eléri az ember a 100%-ot, akkor már érdemes creditért, vagy esetleg aranyért átképezni.

Érdemes gyakorló klánt és szakasztársakat keresni. Úgy gyorsabban és nem csak a saját hibáiból tanul az ember. Replayek, YT videók szinték jók.

Sokan az orosz vonalat ajánlják elsőnek. KV1 már masszív gép, amivel lehet tanulni és pénzt is szerezni. Szerintem majdnem mindegy mivel kezd az ember, csak nyitott szemmel kell járni és nem röstelleni segítséget kérni.

Ez a játék a helyezkedésről, helyzetfelismerésről és a biztos kézről szól, megspékelve egy nagy puttony RNG-vel. Idő kell amíg ezek kifejlődnek. kivéve az RNG, az már nagyon fejlett. :D

WOT account: tarka_szarka

(#123909) lacibacsi válasza jr1994 (#123902) üzenetére


lacibacsi
addikt

Mindenkinek tilos lesz? Sajnos ez a tipikus "nem lehet/nem szabad" kérdéskörbe fog tartozni. Mindenki számára tilos lesz a használatuk, de sajnos nagyon sokan fogják továbbra is használni ezeket a modokat. Amíg nem lesz látható jele annak, hogy valóban tömegesen kezdik osztani a kitiltásokat, addig továbbra is csak a becsületesebbje nem fogja ezeket használni, de azok most sem használják...

(#123906) Sixkiller6: "amúgy Maus-szal 47. helyen állok. az jó vagy sokan vagyunk így"

Sokan vagytok így. Tanktípusonként egy ember... :K Szép eredmény. Én a legjobb tankjaimmal is legfeljebb csak az 1000-be kerülésért "küzdök" :B

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#123910) DVlad válasza h1mpi (#123837) üzenetére


DVlad
őstag

Nekem majdnem 6000, tudom, és elképesztően szétnerfelték. A legutolsó frissítés óta meg még durvábban. Nagyon kis vackokat is képes 0 sebzéssel láncolni vagy pattintani, rengetegszer lecsapódik a skuló a cél előtt, vagy "átmegy" a célon, mintha ott se lenne, stb. Tegnap volt egy olyan köröm, amikor 8 lövésből 3 "eltévedt", 5 talált, de 0 hp. Szóval kussolva lerontották keményen. Viszont 1-2 éve még ha ránéztek is kigyulladt, most már nagyon ritkán, de a motor kb. minden körben ki van lőve.

(#123911) kchryss válasza lacibacsi (#123909) üzenetére


kchryss
addikt

Egyrészt igazad van, én sem hiszem hogy tömeges kitiltás lesz és mostantól eltűnnének a csalók. Másrészt ez akkor is egy nagyon fontos lépés volt. Folyton azt hallottam a csíterektől hogy eu szerveren nincs is tiltott mod így ők nem is csalnak. És noha ez ebben a formában nem volt teljesen igaz azért részben igazuk volt, mert az eddigi tiltott mod definíció eu szerveren nudli volt. Most viszont ha valaki aimbotot, tundrát, döntögető modot, lézert, stb használ az nem nyugtatgathatja a lelkiismeretét azzal hogy ezek eu szerveren nem tiltottak.
Igazából ezt már réges rég meg kellett volna lépniük és akkor most jogosan lehetne kitiltani.
Reménykedni azért lehet hogy majd valamikor a nem távoli jövőben be is tartatják ezeket a szabályokat. :)

(#123912) wwenigma válasza kchryss (#123911) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

döntögető mod

Ha battle assistant-ra gondolsz, az WG dijas mod és sandboxon már a játék része. :)

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#123913) nightmare13 válasza wwenigma (#123912) üzenetére


nightmare13
senior tag

Szerintem a fadöntős módra, vagy bármi akadály elpusztulása esetén bejelez a minimap.

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#123914) wwenigma válasza nightmare13 (#123913) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Az lehet, destruction minimap mod. Ótvar egy dolog az is, ideje lenne mar az ilyeneket tényleg eltüntetni...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#123915) Sixkiller6 válasza lacibacsi (#123909) üzenetére


Sixkiller6
őstag

nem arcoskodásból írtam, inkább csak meglepő, hogy 5 picit átlag feletti körrel 47. tudok lenni.
866 xp átlagban, az kijön 3-4000 sebzésből meg némi közelharcból. nem is volt mind győzelem

ha már ilyen jól megy, lehet, hogy rágyúrok a még jobb eredményre.

- no es importante -

(#123916) DVlad válasza kchryss (#123911) üzenetére


DVlad
őstag

De miképp? Mi a technikai útja ennek? Hogyan bukik ki a csaló júzer? Ha feljelentgetések hada után ránéznek valakire mégis, olyankor bukik majd le? És akkor is, hogyan? Ennek automatikusan kéne működnie, különben semmit sem ér az egész.

(#123917) wwenigma válasza DVlad (#123916) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Pár frissítéssel ezelött már került anticheat a jatekba, szerintem a res_mod mappa tartalmát nézik. Egyebkent minden update-kor begyűjtötték eddig is a modlistádat a szerverre.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#123918) DVlad válasza wwenigma (#123917) üzenetére


DVlad
őstag

Hú, értem.
Akkor meg mi a fene akadálya van az automatikus lekapcsolásnak? Csak nem az, hogy a csítelők jelentős része is előfizető épp úgy, mint a nem fizetők?

(#123919) emre válasza DVlad (#123916) üzenetére


emre
veterán

A python.log fájlban eddig is listázva voltak a betöltésre kerülő dolgok az xvm-től kezdve az utolsó stat mod-ig. Semeddig nem tart lekérni az adatokat.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#123920) DVlad válasza emre (#123919) üzenetére


DVlad
őstag

Tehát? :D

(#123921) Sixkiller6 válasza DVlad (#123920) üzenetére


Sixkiller6
őstag

tehát semeddig nem tart majd egy olyan okosságot írni, ami folyamatosan matat a python-log-ban és takarít maga után...

- no es importante -

(#123922) DVlad válasza Sixkiller6 (#123921) üzenetére


DVlad
őstag

Na, pont ennek a dátumát kéne megadni, és a garázsban egy visszaszámlálóval érzékeltetni.

(#123923) notika77 válasza Sixkiller6 (#123921) üzenetére


notika77
senior tag

De miért kéne a python.log-ot nézegetni, hiszen a program írja ki a log-ot abba a fájlba :)

Nem akarok megbántani senkit, de néha mókás hallgatni/olvasni a programozáshoz nem értők misztikus magyarázatait arról, hogy működnek a dolgok a számítógépben :)

(#123924) kchryss válasza wwenigma (#123912) üzenetére


kchryss
addikt

Természetesen a tereptárgy döntés jelölő modra gondoltam. Retardált dolog hogy egy 100 tonnás tankkal szalmabálákat és kerítéseket kell kerülgetnem hogy a csíterek ne vegyék észre merre megyek. :(((

(#123915) @Sixkiller6:
Ezért írtam már az elején hogy a lassú szituációfüggő tankokkal van a legtöbb esélye az átlag játékosnak. Meg lehet nézni, ezeknél a legalacsonyabb az átlag xp. Nem is szeretnek velük játszani a jó játékosok és nem is jön ki velük annyira a skill. Csak 5 jó map/mm kell zsinórban az meg rng. :)

[ Szerkesztve ]

(#123925) Antonius1978 válasza tarka_szarka (#123849) üzenetére


Antonius1978
addikt

Na akkor amikor ujra lesz gep es idom jatszani, akkor sort kell keritsunk a Turan mellett erre a 3 gepre is.
A T-10-et en is kedvelem (igaz en meg IS-8-kent vettem meg ha jol emlekszem), az elso Radley-Walters medalt ezzel szereztem :C
Az ST-1-et meg valami learazaskor vettem meg asszem decemberben vagy utanna ?! na mind1, meg teljesen alap, de vettem ra felfuggesztest valakinek a tanacsa nyoman, es rament az IS-3 legjobb lovege, igy mar nem kell 175 atutessel szenvedjek T9-10-ben.

(#123926) Sixkiller6 válasza notika77 (#123923) üzenetére


Sixkiller6
őstag

az volt a kiindulás, hogy a wg a python.log elemzésével látja, hogy kinél milyen mod fut és ez alapján lehet bannolni a tiltott modokat használókat.
feltételeztem, hogy nem a mod ír a log fájlba önmagáról, hanem az alapprogram; ergo a mod kell, hogy eltüntesse maga után a nyomokat, amit a parent progi beírt, hogy azt később a wg ne találja meg, és ne bannolhasson.

semmi misztikusság nincs itt, ráadásul programozó az alapvégzettségem (20 évvel ezelőttről)

[ Szerkesztve ]

- no es importante -

(#123927) emre válasza DVlad (#123922) üzenetére


emre
veterán

Miért kellene?
A rendőr sem fogja 3 nappal korábban írásban bejelenteni, hogy a következő kereszteződésnél szondázni fog.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#123928) notika77 válasza Sixkiller6 (#123926) üzenetére


notika77
senior tag

De miért kellene bármilyen logot olvasgatnia programnak ahhoz, hogy tudja milyen modot töltött be?

(#123929) hemaka válasza Sixkiller6 (#123926) üzenetére


hemaka
nagyúr

Egy db bejegyzes nincs egyebkent a mod mappa tartalmat illetoen, csak annyi, hogy van benne tartalom, de konkret adat nem kerul a log fajlba.

016-11-08 23:30:59.653: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./res_mods/0.9.16: mods found

[ Szerkesztve ]

(#123930) Sixkiller6 válasza notika77 (#123928) üzenetére


Sixkiller6
őstag

huhh, elbeszélünk egymás mellett
szóval, a bannolásnak wg-nek infó kell, hogy hol milyen mod fut
a főprogram a logba (is) tolja, hogy mit töltött be, ehhez kell hozzáférnie a wg-nek, akár historikus módon is
én valószínűleg nem online-ban tolnám fel minden játék indításnál az információt, pl. load balancing okok miatt, hanem akár szúrópróbaszerűen csak néha
ha ez kb így van és ha az illegális mod írója el akarja kerülni a használó bannolását, akkor a mod kell, hogy belenyúljon a log-ba, törölve a saját nyomait.
én erre gondoltam a kommentemmel.

- no es importante -

(#123931) Tarill


Tarill
őstag

üdv! kövi patchben sta2 kap valami buffot tényleg? valahol olvastam futólag

(#123932) Stanislav84 válasza Tarill (#123931) üzenetére


Stanislav84
tag

Az meg Löwe, az M4a1 rev.,FV 402, Panther 8,8, és Wz-111 is kapnak buffokat.

(#123933) Veatta válasza Tarill (#123931) üzenetére


Veatta
aktív tag

itt alul.

(#123934) Dr.Én válasza Tarill (#123931) üzenetére


Dr.Én
veterán

Nagyobb végsebbesége lesz az biztos...kell is neki

WOT: kissio

(#123935) jano_77 válasza Dr.Én (#123934) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ha ez így lesz, akkor tényleg szuper tank lesz. Már csak az MM lehetne kevesebb hozzá és ritkábban rakhatná tier10 csatába! :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#123936) galervin93 válasza Veatta (#123933) üzenetére


galervin93
őstag

Hohó, erről az STA-2-buffról lemaradtam. Remélem érezhető lesz ténylegesen is a sebességében (talán a P8.8-hoz hasonló lóerő-növelés hatásosabb lenne, de majd meglátjuk).

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#123937) Dr.Én válasza jano_77 (#123935) üzenetére


Dr.Én
veterán

Hidd el annak én is örülnék...én nem rég vettem meg eme tankot...az elején nagyon remek meccseket kaptam..akárcsak Az IS-6 esetében...most meg csak szopás

[ Szerkesztve ]

WOT: kissio

(#123938) galervin93


galervin93
őstag

Gyárekek... A "remek" meccsek is kilógnak, csak pozitív irányban... Ugyanezt kapjátok most negatívban... De folyamatosan hullámzik a dolog... Nincsenek ilyen tank-specifikus "szopórollerek" meg ilyenek...
Hihetetlen hogy tapasztalt játékosoktól ezt kell hallgatni...

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#123939) Tarill válasza Stanislav84 (#123932) üzenetére


Tarill
őstag

na az fasza :D ágyúját is rendbe rakták már :D ahhoz képest mikor egy éve megvettem most kb a duplája tudásban

(#123940) Dr.Én válasza galervin93 (#123938) üzenetére


Dr.Én
veterán

akkor ez rám nem vonatkozik,, én még tanuló vagyok... :D
de tény van igazság abban amit mondasz...de akkor is kell összeesküvés elmélet.. ;] :P

WOT: kissio

(#123941) fradi81


fradi81
veterán

Kellett az a +2 fok csőlehajlás nagyon, a +páncél sem jön rosszul, egy bunker lesz a löwe ;]

moto g72, Ninebot d28e

(#123942) h1mpi válasza fradi81 (#123941) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Az MM-et meg fix +2-re rakják és mehet az E-100-al ellen :DDD

Ha ilyen jó lesz vissza teszem a normál tankok közé a tartalékok közül ;] :P

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#123943) kchryss válasza Veatta (#123933) üzenetére


kchryss
addikt

Na ezek király buffok lesznek. Pont a kedvenc tankjaimat buffolják. Az fv4202p és wz111 eddig sem volt rossz tank. szerintem nem volt szükség javítani rajtuk, de így még többet játszom velük.
Mondjuk lassan a prém tankok annyi buffot kapnak hogy nem lesz értelme nem prém tankkal játszani. Pay to win. :D

(#123944) fradi81 válasza kchryss (#123943) üzenetére


fradi81
veterán

+ amik most jöttek/jönnek ki gyakorlatilag teljes értékűek, már szinte felesleges normál tankkal menni :DDD

moto g72, Ninebot d28e

(#123945) fradi81


fradi81
veterán

T57 is felavatva

moto g72, Ninebot d28e

(#123946) galervin93 válasza Dr.Én (#123940) üzenetére


galervin93
őstag

Kell, mert könnyebb azt szajkózni, mint tanulni. :-)

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#123947) DVlad válasza emre (#123927) üzenetére


DVlad
őstag

Mert az a kommunikáció, hogy most jutottak arra, amire. Tehát írhatnának is egy 24, 72 vagy bármilyen határidőt, ha már ezt bejelentik, akkor a kezdést is lehetne. De azonnal lett volna a legjobb.

off
A rendőrös hasonlat... Hagyjuk. (Amúgy a kampányokat pl. igen, valamint sokszor sok mindent bejelent. Fix trafikat is jelölik sokszor, stb. De általában egy borzasztó téma.

(#123948) jano_77 válasza galervin93 (#123938) üzenetére


jano_77
nagyúr

Na ez az, ami nem igaz. Mert, ha úgy lenne, akkor arányban lenne a hullámzás arányban lenne. 10 könnyebb után csak 10 szopó csata jönne és nem kb a duplája!?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#123949) jr1994 válasza kchryss (#123943) üzenetére


jr1994
addikt

Ha a WZ-111 alsó lemeze csak megközelíti a buffolt 112-ét, akkor igen jó lesz, gyorsabb az IS6-nál és sokkal jobb a látótávja.

Janó nem vagy unikum mégis majdnem 55% a global winrated, nem elég? És te mondod hogy a bukó sorozat mindig hosszabb mint a nyerő?

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#123950) rlazol válasza jano_77 (#123948) üzenetére


rlazol
addikt

jano_77, olvasd el azt a wotinfos cikket, ami a múltkor a privát levelezésünkbe került belinkelésre (magyar). tökéletesen leírja a dolgot:
-neked is van többféle formád,
-az MM alapból hullámzik,
-lehetsz a csatában top/bottom,
-lehet veled 5 arty/HT/stb vagy 1 se,
-kerülhetsz 40 térképen 100+ pozícióba,
-van többféle csatamód
-és minderre rájön 29 többi játékos, akiknél ugyanezek a változók + tank és legénység állapot (az MM NEM veszi figyelembe, hogy hány stock tank, milyen legénységek kerülnek a csatába).

És ettől vársz stabilitást? LOL

modokhoz technikailag megoldható, ez nem kérdés. Az, hogy van egy lista óriási előrelépés, nyilván ki kell számolniuk, mennyi prémest tiltanák így ki, mennyi maradna stb. Biztos nem lesz a közeljövőben banhullám, de a lista meglétő önmagában is visszatartó erejű lehet. :K

Luperator: a legénységi tagokat adott nemzeten belül tudod átképezni. Ha nem olyan tankban ül, amire ki van képezve akkor romlik a mutatója és kevesebb xp-t kap*. Alapvetően a legényt csak saját pozíciójára képezheted át, de van lehetőség pozícióváltásra (500g). A képzés során a legény XP-t veszít: ingyenes képzésnél 73k, credtitért 40k-t, aranyért átképzés nem okoz veszteséget. Nagyobb büntetéssel jár, ha tankosztályt vált (pl LT=>MT; 95k ill. 73k). Ha a legénység eléri a 100%-ot a tovább gyűlő XP-ből skilleket/perket tehetsz rá.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.